Followers

keshe

Wednesday, October 19, 2011

Üzenetek a Szíriuszról, Október 12, 2011



Üzenetek a Szíriuszról, Október 12, 2011





Nem kétséges, hogy kreatív hatalmatok rendkívül erőteljes utat nyit meg a Felemelkedés felé, ami felgyorsítja a változás folyamatát. Ez több szinten történik egyszerre, ami meghozza azokat az előzetes változásokat a sok közül, amik megnyitják az utat a fontosabb dolgok előtt. Minden jó úton halad, és a sötét összeesküvők megkapták az üzenetet, hogy többé már nem vagyunk hajlandóak várni arra, hogy félre álljanak. Minden olyan személyt el fogunk távolítani, aki akadályozza ama erőfeszítéseinket, hogy a Föld lakosságát egy olyan pozícióba mozdítsuk, ahol elkezdhetitek a Felemelkedés folyamatát. Sokat minden tettünk azért, hogy lerakjuk a siker alapjait, amire most építünk rá.

Mindenki azáltal segíthet ezekben az időben, hogy a Fényre és a pozitív dolgokra koncentrál. Lehet, hogy nem tudjátok pontosan mi is fog történni, de elegendőt tudtok ahhoz, hogy képesek legyetek bármit elképzelni, kivetíteni ami elhozza az aranykort. Lássátok boldogságotokat ami abból fakad, hogy megszabadultatok a kötelékektől amik visszatartottak, és ismét Független Lényekké váljatok. Érezzétek az új szabadság szelét és mindannak az eltávolítását, ami eddig korlátozta mozgásotokat. Tudjátok azt, hogy idővel bárhova képesek lesztek utazni a világon, egy olyan új technológia segítségével, ami által a távolságnak nem lesz következménye. A gyorsaság ​​lesz a lényeg, és mindez ingyenes energiával lesz elérve amiben bővelkedik az Univerzum.

Lesznek idők amikor bizonytalanság fog keríteni titeket hatalmába, amikor a régi helyébe az új lép, és ez azért van mert egyes dolgok, mint például a pénzügyi változásokat nem lehet végrehajtani egyik napról a másikra. Ugyanígy előfordulhatnak problémák az élelmiszterjesztésben, hiány alakulhat ki egyes területeken. De ne essetek pánikba, mert erőforrásainkat ezek leküzdésére fogjuk használni úgy, hogy a lehető legrövidebb időn belül a dolgok visszatérjenek a normális kerékvágásba. Azok akik elszigetelt, vagy távoli területeken élnek, lehet, hogy jobban ki lesztek téve ezen problémáknak, de ösztönösen tudni fogjátok, hogy mikor készüljetek fel rájuk. Azért említjük mindezt, hogy némi elképzeléssel szolgáljunk, hogy gondolkozzatok el ezekről jóval előre.

Természetesen amikor már szabad hozzáférésétek lesz a médiához, akkor is gondoskodni fogunk arról, hogy jól informáltak legyetek, arról mi is történik körülöttetek. Jelenleg azt reméljük, hogy segíteni tudunk nektek az első változásokban mielőtt még ez év véget ér. Azonban az már nyilvánvaló kell, hogy legyen sokak számára, hogy neki kell lássunk a dolgoknak hamar, mert sok a tennivaló és az idő egyre csökken. Számunkra rövid idő is elegendő lenne ahhoz, hogy kezeljük a dolgokat, de gondolnunk kell a rátok gyakorolt hatásra is hogyan fog mindez titeket érinteni, hisz még mindig sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mire fog sor kerülni életükben. Bár maga a hír csodálatos lesz, de mégis lesz egy sokkhatás, amikor életetek hirtelen feje tetejére fordul. Ez az ahol a Fénymunkások nagy segítségre lehetnek, ahol elmagyarázhatják az embereknek, mi is történik. Fontos, hogy az emberek megértsék, hogy ennek a ciklusnak véget kell érnie, de ugyanakkor ez azt is jelenti, hogy egy másik út veszi kezdetét, ami felemel titeket a magasabb dimenziókba.

Kedveseim, valóban annyira büszkék vagyunk erőfeszítéseitekre, hogy együtt működtök velünk, és arra, hogy együtt mekkora lépéseket tettünk meg a fennálló ellenállások ellenére. Tudjuk, hogy mégtöbben közületek alig várják, hogy felajánlhassák szolgálataikat nekünk és Földanyának, és előbb-utóbb meg lesz erre a lehetőségetek. Biztosak lehettek benne, hogy a terv mindig is az volt, hogy belevegyünk titeket terveinkbe, és valójában mindig is erre ösztönöztünk titeket. A mi szerepünknek soha nem az volt a célja, hogy az összes munkát mi magunk végezzük el. Ez a ti Földetek és a ti felelősségetek, hogy mégegyszer mindent jóvá tegyetek. Mi azonban mindig is azon voltunk hogy segítsünk, mert a feladat meghaladja jelenlegi képességeiteket.

Akár hagyhatnánk is annyiban a dolgokat és engedhetnénk nektek, hogy élvezzétek az elkövetkező heteket, amikor is nyilvánvalóvá fog válni, hogy az ügyek tagadhatatlanul valamilyen formájú közzétel felé tartanak. Azok közületek, akiknek megbízható információforrásaik vannak, mint például David Wilcocknak, hogy csak egy nevet említsünk az interneten keresztül, gyakorlatilag virtuálisan követhetik a fejleményeket történési sorrendben. Azonban saját belátásotokra kell bízni a dolgokat, hogy mit fogadtok el, mert még mindig akadnak hamis információk az őszinte riportok között. Bárhogy is legyen, izgalmas időket éltek ahol elvárásaitok nemsokára beteljesülnek. A 2012-es év gyorsan közelít, és mi azt merjük javasolni, hogy egy szélrohamhoz hasonló események fogják kirobbantani a változásokat, amelyek tisztán láttatni fogják a kettőség végének a kezdetét és egy másik korszak kezdetét ami a Fény elkötelezettje.

Itt az idő, hogy élvezzétek mindazt ami történik úgy, hogy átláttok az azonnali változtatásokon meglátva a mögöttes várt eredményt. Tudjátok, hogy a "tisztítások" elengedhetetlenül szükségesek ahhoz, hogy helyet csináljanak az újnak, hogy az új elfoglalhassa helyét. Természetesen maga a tapasztalat kellemetlen következményekkel lehet néhány emberre nézve, akik elkerülhetetlenül részét képezik. Néhányan karmikus okokból tapasztalják meg, és akik ezt így látják, csak fogadják el, hogy mindemögött tanulság áll amit le kell, hogy vonjanak. Gyakran semmi közvetlen hatással sem bír jelenlegi életetekre, hanem egy korábbi életetekből hoztátok magatokkal. Van egy tendencia, amiben megkérdőjelezitek, hogy mi az amit tettetek, hogy ezt érdemlitek, de ne úgy tekintsetek rá, mint valamiféle büntetésre. Minden élet egy folyamatos tapasztalat részét képezi és ne feledjétek, hogy "jó" karma is létezik, amelyet szintén bevonzotok gondolataitokkal és cselekedeteitekkel.

Soha ne veszítsétek szem elől, hogy mi folyik körülöttetek, mert nem feltétlenül vagytok tisztában a miérttel. Mindazonáltal, megértve a Felemelkedés folyamatát képesek lesztek megengedni, hogy a szükséges változtatásokra sor kerülhessen, amely hírnöke lesz mindannak ami felemelni jött titeket. Bár szemmel nem "láthatjátok" a tudatosság szintjének a növekedését, de érzékelhetitek a magasabb energiát körülöttetek. Az eljövendő 11.11.11.-el még nagyobb eltolódás lesz érezhető, és valóban tudni fogjátok, hogy nagy előrelépés történt.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és a Föld körüli tevékenységünk egyre nagyobb méreteket ölt azzal a szándékkal, hogy a sötét összeesküvőket a felügyeletünk alá vonjuk. Azon képességeik, hogy bajt okozzanak meg vannak kurtítva, és most tanulják meg, hogy többé nem szándékunk elviselni semmilyen képtelenséget részükről. Sokkban vannak mert azt gondolták, hogy legyőzhetetlenek, és saját gőgjük vezette őket zsákutcába. A Fény az uralkodó ami egyre nagyobb méreteket ölt a Földön. Megnyertük a csatát, és most segítünk nektek létrehozni egy új kormányt szerte a világon, ami a Fényen és minden Lény felé kiterjedő Szereteten alapszik.

Köszönettel, SaLuSa Mike Quinsey



Website: Tree of the Golden Light



Fordítás: Bella - Galaktikus Üzenetek
  

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/