Followers

keshe

Monday, October 17, 2011

Szeptember 2, 2011




SaLuSa         Szeptember 2, 2011



"...Valójában az utolsó üzenetünk óta, tervünk nagyon közel került a kivitelezéshez és szövetségeseink a határán vannak annak, hogy a sötét összeesküvőket sarokba szorítsák. Ezért előnyös kimenetelre számítunk ami lehetővé teszi számunkra, hogy megtegyük az első lépéseket ami elvezet mindama változásokhoz, amik szükségesek a továbblépéshez..."

Kedveseim, milyen csodálatos volt látni azt a Nagy Fényt ami azon vágyatokból fakadt, hogy segítsetek egyik utitársatoknak amikor az szükségben volt. Természetesen Michaelről beszélek, akit teljesen lenyűgözött bőkezűségetek aminek következtében gyorsan tenni tudott valamit, amikor számítógépe felmondta a szolgálatot. Milyen gyakran megesik, hogy amikor valamelyikőtök viszontagságon megy keresztül, legmélyebb szeretetetek kerül felszínre. Gyakran ez az emberek egymásratalálásához vezet, ami túllép minden különbségen, ami máskülönben korlátként emelkedne fel közétek. Tudatosítsátok, hogy az ilyen helyzetek megemelik tudatossági szintetek és hatása messzire érezhető. Éppen ez az ami most kezd felébreszteni sokakat, akik végigaludták egész életüket anélkül, hogy megértették volna az igazi értelmét annak miért is vannak a Földön. Embertpróbáló idők lesznek számukra, mert az igazság annak minden varázsával sokkolóan érheti őket, amikor valaki megpróbálja hosszú időkön keresztül ápolgatott hitüket valami újjal helyettesíteni. A felemelés szándékosan történik úgy, hogy normális esetben egy kíméletes felébredéshez vezet, de az idő többé már nem a barátotok és minden eddiginél gyorsabban szalad.

A magasabb tudatossági szinten, spontán módon fejezitek ki magatokat a Fényben élve. Ez azt jelenti, hogy lábatok szilárdan a Mennybemenetel ösvényén áll és haladtok a vágyott Feltétel Nélküli Szeretet felé. Ez az amiért dolgoztatok eonokon keresztül és ahogy utatok végére értek, minden oldalról hatalmas segítség áll rendelkezésetekre. Ezért kap minden lélek minden bátorítást, hogy kitörjön a merev hitükből amik vissszatarják őket. Azt hihetitek azokról akik az alacsonyabb rezgésszámokban akarnak maradni, hogy nem állnak készen élni ezzel az életadta lehetőséggel. Bár mindannyian Egyek vagytok, sok különböző ösvényt jártatok meg, amíg egymásra találtatok, így a célállomásra sem szükségszerűen egy időben érkeztek. Ám tapasztalaitok jó szolgálatotokra lesznek. Tapasztalaitok azok amik állandó befolyással vannak rátok és a valóságban nem tudtok elbukni, mert folytonos fejlődésetek adott.

Ami figyelemre méltó és amit rendkívül szivesen látunk az a tömegek tudatossági szintjének dramatikus megemelkedése ami azt mutatja, hogyan szakítjátok el magatokat az alacsonyabb energiáktól, amiket a sötét összeesküvők ármánykodásai táplálnak. Már nem rendelkeznek azzal az erős befolyással mint annak előtte, sőt hatásuk nagyon gyorsan gyengül. Legyetek nyugodtak, hogy ők tudják mit tartogat számukra a jövő és, hogy nem tudják megállítani a Mennybemenetelt amire sor fog kerülni. Valójában az utolsó üzenetünk óta, tervünk nagyon közel került a kivitelezéshez és szövetségeseink a határán vannak annak, hogy a sötét összeesküvőket sarokba szorítsák. Ezért előnyös kimenetelre számítunk ami lehetővé teszi számunkra, hogy megtegyük az első lépéseket ami elvezet mindama változásokhoz, amik szükségesek a továbblépéshez.
Már egy ideje befolyásoljuk világvezetőitek, hogy megnyerjük támogatásukat azon változásokhoz amiket be fogunk nektek mutatni. Nincs más lehetőség és nincs rá mód, hogy a régi rendszert vissza lehessen állítani. Idejét lefutotta és legyen az bármennyire fájdalmas is néhány embernek akik nincsenek rá felkészülve, előre kell haladnotok. A legtöbb embernek még meg kell tudnia, hogy mit is tartogat számukra a jövő, ám rendkívül boldogok lennének ha tudnák. A sötét összeesküvők természetesen minden tőlük telhetőt megtettek, hogy eltitkolják az igazságot előttetek, de számukra ez egy vesztett csata mert minderre sor fog kerülni, tegyenek bármit is.

A Fényvárosok amikrők kezdtek tudomást szerezni, mintaként szolgálnak számotokra, hogy milyen is az élet a magasabb dimenziókban. Ezek a városok inkább Gyógyító Központok, amiket kimondottan arra készítettek fel, hogy segítsenek megemelni tudatossági szintetek. A gyorstalpaló utat fogjátok követni, hogy mostani dimenziótok minden csökevényétől meg tudjatok szabadulni amik az alacsonyabb rezgésszámban tartottak. Az alacsonyabb energiák nem képesek létezni egy bizonyos szinten túl és ez az amire rendeltettetek. Mi másokkal együtt azért vagyunk itt, hogy ezt biztosítsuk és hamarosan semmi kételyetek nem lesz ezt illetően. Szeretetünkbe és Áldásunkba zárva hagyunk itt titeket és egy ígéreteket beteljesítő, izgalmas élmény lesz tapasztalatotok része.


Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.
 
Fordítás: Bella - Galaktikus Üzenetek



Originals and translations of Galactic Messages available on
http://www.galacticchannelings.com/





Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio
here.




First Contact Radio

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/