Followers

keshe

Monday, October 17, 2011

Július 6, 2011




SaLuSa         Július 6, 2011


"...Fel tudjátok emelni azokat akik kockáztatják Mennybemenetelhez vezető útjukat és akiknek szükségük van arra, hogy magabiztosabbakká váljanak. Valójában mihelyt kibocsátjátok azt a gondolatot az éterbe, hogy másokat szeretnétek szolgálni, belebotlotok ennek a lehetőségébe. Nyugodtak lehettek afelől, hogy a Lélek örömmel látja a jelentkezőket és senki képessége sem fog kárba veszni. ..."

Semmi mást nem mondhatunk csak azt, hogy előre nézzetek és nem hátra, mert a múltat elsöpri a közelgő változás. Időbe tellett mint azt láthatjátok elérni ezt a kritikus pontot, eljutva addig, hogy már azon vagyunk, hogy egy hatalmas lépésre szánjuk el magunkat. Szövetségeseink előkészítik a talajt, hogy egyre szorosabbra fogják a gyeplőt a sötét összeesküvők körül. Mire ők felszólitásunkra végső megadási feltételekkel vonakodnak elő annak ellenére, hogy tudják veszítettek. Egyszerűnek hangozhat elvarrni a szálakat, de tetteink súlya miatt néha épp ez a legtrükkösebb feladat. De nagyon is méltó ellenfelük vagyunk, emberére akadtak ahogy mondanátok. Rendkívüli figyelemmel kísérjük tervüket. Megengedhetjük magunknak, hogy egy picit tovább várjunk csak azért, hogy biztosítsuk, hogy amikor akcióba lendülünk az végső és maradandó csapást mérjen.

Szövetségeseinknek köszönhetően nagy befolyásra tettünk szert, ezek különböző kormányok támogatásában nyilvánul meg, ami szükséges ahhoz, hogy a közzétételek simán menjenek. Amikor erre sor kerül, sok ember fogja szavát hallatni és felkészültünk negatív válaszokra is, de ennek nem lesz jelentősége. Ha azt veszitek, hogy milyen hosszú ideje vártok a bejelentésekre, mire megtörténik addigra már sok ember megismeri a mögöttes célt. Talán meglep titeket, de úgy érezzük, hogy csupán az emberek kisebb részét fogja sokkolni, akik legtöbbre azok, akik földhözragadt gondolkodásúak. Megértjük őket és különleges figyelem lesz számukra szentelve, hogy saját módjukon felismerjék az igazat.

Mi vagyunk a megmondhatói, hogy ennek a Világegyetemnek csak egy Istene van, tekintet nélkül arra milyen névvel illetik. Mindannyian ugyanannak az Istennek ajánljátok fel imáitokat és felajánlásaitokat. Ez már összébb kéne, hogy hozza az embereket, közös alapot nyújtva a különböző vallások egymásratalálásához. Csupán nyitott hozzáállás kell hozzá és az, hogy az emberek készek legyenek elfogadni tanításokat azoktól, akiket ti Mestereknek hívtok. Bízzatok megérzéseitekben, mert az igazság vezet el titeket arra a szintre, amit képesek lesztek megérteni. Nincs értelme futni tanulni, amikor még járni sem tudtok. Amikor a Mesterek majd közvetlenül fognak hozzátok beszélni, pozitív bizonyítékokat fognak tudni feltárni életetek értelméről és hogy mi vár rátok a jövőben. Bárhogy is veszitek, megtiszteltetés számotokra az, hogy most a Földön lehettek, mert ez egy rendkívüli alkalom ami csodálatos lehetőséget és evolúciótokat nézve nagy ugrást tartogat számotokra.

Ahhoz hogy felemelkedhessetek még az sem szükséges, hogy mindent tudjatok a Mennybemenetelről, csupán jó szándék kell hozzá és az, hogy minden teremtmény iránt szívből jövő szeretettel viseltessetek. Lássátok meg a szeretetet másokban és tudjátok, hogy amikor kisugározzátok szivetek szeretetét, az a többiekből is szeretetet vált ki. Más lelkek tanulni fognak példátokból, mert ebből látni fogják, hogy a Fény és a Szeretet az, ami minden felett áll. Kérdezzétek meg magatoktól, hogy mi miatt vagytok itt ezekben a különös időkben, mert mindannyiótoknak rendelkezik valami egyedivel, amivel hozzá tudtok járulni az egészhez. Mi a Galaktikus Federáció ennyit tudunk mondani a kapcsolatotokról, mert kivétel nélkül azok akik találkoznak velünk azonnal egyfajta békés és felemelő energiát éreznek. Jó érzést vált ki az emberekből az, hogy a társaságunkban vannak és erre ti is képesek vagytok. Adjatok szeretetet válogatás nélkül mindenkinek és talán képesek lesztek tudni megnyugtatni a vadakat vagy felelőtleneket, akik fegyelmezetlen gyerekekhez hasonlóan viselkednek.

Fel tudjátok emelni azokat akik kockáztatják Mennybemenetelhez vezető útjukat és akiknek szükségük van arra, hogy magabiztosabbakká váljanak. Valójában mihelyt kibocsátjátok azt a gondolatot az éterbe, hogy másokat szeretnétek szolgálni, belebotlotok ennek a lehetőségébe. Nyugodtak lehettek afelől, hogy a Lélek örömmel látja a jelentkezőket és senki képessége sem fog kárba veszni. Sok Fénymunkás természetesen már jóideje használja tehetségét és ügyességét, hozzátok hasonlóan ők is azért jöttek le a Földre, hogy mások szolgálatára legyenek ezekben a különleges időkben. Mi ennek cserébe Szellemi Vezéreitekkel és más Spirituális Lelkekkel együtt támogatjuk munkásságotok. Ez egy grandiózus összefogás ami biztosítja azt, hogy a sötét energiákat ellenőrzés alatt tartjuk és ami végül totális megadásukhoz fog vezetni. Tartsátok meg magatokat a Fényben, így téve félelem és közbeavatkozás nélkül tudjátok tenni dolgotok. Küldjétek áldásotok azokra akik nem osztoznak megértésetekben és akik nem tudják elengedni az alacsonyabb energiákhoz való kötődésüket. Ugyanúgy van velük törődve mint bárki mással, tehát ne aggódjatok, mert minden a lehető legjobban fog számukra alakulni.

És valóban Kedveseink, az egész Mennybemenetel nagyon is irányításunk alatt áll és a legmagasabb energiák vannak velünk. Senki sem tud kereszbe tenni az Isteni Tervnek és ez véget kéne, hogy vessen minden kételynek amit némelyikőtöket érez. Több millió évet vártatok erre és higgyetek nekünk, hogy a lehető legnagyobb sikerrel fogjátok befejezni ezt a ciklust. Ez be fogja teljesíteni az Isten nektek tett ígéretét, amit akkor tett nektek, amikor nekikezdetek ennek az utazásnak. Az öröm és a boldogság mámorában fog úszni az egész Világegyetem és tudjátok, hogy a Mennybemeneteletek nagy figyelemmel van kísérve a Galaxison innen és túl, ez is azt mutatva, hogy mennyire szeretve és tisztelve vagytok.

Nemcsak akármilyen öreg lelkek vagytok, hanem kimondottan megkaptátok az engedélyt, hogy megtapasztalhassátok a kettőséget. Tettétek ezt úgy, hogy tudtátok ez egyike lesz a legmegdöbbentőbb és legtöbbet megkövetelő eddigi tapasztalatotoknak, de ami ugyanakkor oltani fogja a spirituális szomjúságotokat a tudás és fejlődés után. Hiteket példamutató volt, nem ijedtetek meg a sötétségtől ami körbeölelt titeket és most újra felemelkedtek a Fénybe sokkal magasabb Lényekként mint amikor nekikezdtetek utazásotoknak. Rendkívül különleges lelkek vagytok és ezt nem azért mondjuk, hogy mások fölé helyezzünk titeket, hanem hogy felismerjétek bátorságotokat és elszántságotokat amit e kurzus befejezése iránt tanúsítottatok. SaLuSa vagyok a Szíriuszról és áldásom küldöm mindannyiótokra.


Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Fordítás: Bella - Galaktikus Üzenetek



Originals and translations of Galactic Messages available on
http://www.galacticchannelings.com/





Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio
here.




First Contact Radio

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/