Followers

keshe

Monday, October 17, 2011

Augusztus 19, 2011




SaLuSa         Augusztus 19, 2011


"...minden a Mostanban történik , de amikor elkezditek megérteni, hogy a Földön kívül az idő nem lineáris, akkor kezd az egész értelmet nyerni. Minden ami valaha is létezett, most is létezik és formálisan vissza tudtok menni a múltba vagy a jövőbe. Mivel a gondolat erejével fogtok tudni közlekedni, a múltat és a jövőt szétválasztó vonal el fog tűnni. Rengeteg különböző idősík létezik amik a végtelenségbe torkollanak és formálisan egyikről a másikra tudtok majd átugrani amikor csak akartok..."

Kritikus időkhöz érkeztünk és azon vagyunk, hogy elkezdjük azt, ami majd végül monumentális változásokhoz fog vezetni életetekben. A legtöbb dolognak amit most készpénznek vesztek meg fog kelleni változnia ahhoz, hogy helyet adjon az újnak, ami ráemel titeket a Mennybemenetelhez vezető útra. A ti időérzéketekhez viszonyítva a változások rendkívül rövid időn belül fognak lejátszódni, mert minden pontosan el van tervezve, hogy minden kényelmetlenség a lehető legminimálisabbra legyen csökkentve. Tegyétek hát félre aggodalmaitokat mert minden rendben lesz és egy sorozatos új élményben lesz részetek. Olyan élményekben amik a legteljesebb mértékben elfogadhatóak lesznek és amik egy izgalmas Új Kor hajnalát hordozzák magukban.

Azt szeretnénk ha úgy tekintenétek a változásokra, mint egy olyan lehetőségre amivel hátrahagyhattok mindent ami nem kívánatos és élvezhetitek mindama előnyöket amik fel fognak titeket vidítani. Ne sajnáljátok azt amit látszatra el fogtok veszíteni, mert a végén sokkal többet fogtok nyerni. Bizonyos értelemben sajnálatos, hogy meg kell érintenetek a káosz legmélyét, ami szükséges sok lélek ráébredjen helyzetére. Még mindig nem fogták fel, hogy rabok saját otthonaikban és amit szabadságnak vélnek, illúzió csupán. De ez gyorsan meg fog változni, mihelyt elkezdhetjük a munkát és el lesztek képedve mennyi szabály lesz eltörölve, amik szükségtelenül voltak alkalmazva.

A sötét összeesküvők körmönfontolt terveiken keresztül akartak teljes irányításuk alá vonni titeket. Olyannyira, hogy csupán néhányatok gyanította azt, hogy tervbe van véve bebörtönzésetek azáltal, hogy el veszik jogaitokat. Higgyetek nekünk Kedveseink, tervük nagyon előrehaladott volt, közel állt a befejezéshez. Olyan szituációt akartak kreálni ami Statárium Állap bevezetéséhez vezetett volna és teljes mértékben ellenőrzésük alá lettetek volna vonva. Ne féljetek, a szituáció irányításunk alatt van és hatalmi bázisaikat ellenőrizzük. Ahogy azt már oly sokszor mondtuk, semmi sem lesz megengedve ami beleavatkozhatna a Mennybemeneteletekbe. Azért vagyunk itt, hogy biztosítsuk azt, hogy minden az Isteni tervek szerint alakuljon és már nem kell sokáig várnotok amíg minden részletet megtudtok. Nyíltan fogunk dolgozni, semmi sem lesz titokban tartva szemetek előtt. Flottáink továbbra is egyre nagyobb számban jelennek meg főbb városaitok felett. Alig lehet kétség affelől, hogy békés szándékunkat jöttünk igazolni.

Ez év hátralevő része minden lehetőséget magában rejt, hogy történelmetek egy nagyon különleges korszaka legyen. Az események nyíltan fogják mutatni ama sikerünket, hogy teljesen legyőztük az eljövetelünk iránti ellenállást. Ez az évszázad valódi fellendülést mutatott támogatásotokban. Az emberek sokkal nyugodtabbak és a félelemnek is csaknem nyoma veszett, sőt úgy látjuk, hogy sokkal jobban vártok minket mint történelmetek folyamán bármikor. Nem azért vagyunk itt, hogy nyomást gyakorolva rátok erőszakoljuk, hogy fogadjatok el minket, hanem mi vagyunk igazi családotok. Mindama lelket aki nem akar tudni rólunk békén fogunk hagyni, hogy saját jövőjük megalkotóik legyenek. Minden lélekről hitére való tekintet nélkül gondoskodva lesz és a jövőben olyan tökéletes körülmények között fogják magukat találni, amik megfelelnek pontos vágyaiknak és szükségeiknek. Az egyetlen dolog amit nem lehet megváltozni az a minden lény örökös evolúciós folyamata és legyen az bármi amit tapasztalatotoknak választotok, minden egyfajta húzóerőként működik, ami ezen tapasztal felé sodorja a lelkeket. Elkerülhetetlenül a Fény felé haladtok, mégha útközben előre-hátra vagy éppen oldalra is mozogtok, semmi különbséggel nem bír előrehaladásotokra.

Minden lélek számára fontos, hogy felfogja, hogy elsősorban Isteni Szikrák akik vállalták, hogy megtapasztalják a Kettőséget. Mindig is meg lesz azon teljes lehetőségetek, hogy visszatérjetek Isteni mivoltotokhoz és soha többé ne veszítsétek el ezt a kapcsolatot. Ezért az a tény, hogy jelenleg a Földről származtok nem azt jelenti, hogy azok is maradtok örökre. Fel fogjátok fedezni, hogy választásotoknak megfelelően sok életetek volt különböző bolygóközi civilizációban. Ezért van az, hogy néhányan mint például a Plejádok (Fiastyúkcsillagjegyűek) és a Szíriusziak igényt tartanak arra, hogy sajátjaik közül sokan a Földön legyenek elhelyezve, hogy újra fel tudják családjukkal venni a kapcsolatot. Ez megmagyarázza, hogy nincs is annál természetesebb mint, hogy ezen rendkívül fontos időkben szeretnénk a Földre jönni segíteni nektek. Mi már életetek részei vagyunk és ez így lesz a jövőben is.

Számotokra azt nehéz felfogni, hogy minden a Mostanban történik , de amikor elkezditek megérteni, hogy a Földön kívül az idő mint olyan nem lineáris, akkor kezd az egész értelmet nyerni. Minden ami valaha is létezett, most is létezik és formálisan vissza tudtok menni a múltba vagy a jövőbe. Mivel a gondolat erejével fogtok tudni közlekedni, a múltat és a jövőt szétválasztó idősíkok el fog tűnni. Rengeteg különböző idősík létezik amik a végtelenségbe torkollanak és amikről egyikről a másikra fogtok tudni átugrani amikor csak akartok. Ez az egész agybomlasztónak hangozhat, nehéz felfogni, hogy a teremtésnek nincs vége. Ugyanúgy folytatódik most, mint annak előtte és minden tér, hely csak a soha véget nem érő lehetőségek mezejét képezi számotokra, hogy felfedezzétek az életet annak minden különböző formájával együtt.

Ha kellő megvilágításba helyezitek a dolgokat , a kettőségben hátramaradt időtök már csak egy szempillantás és igazán nincs semmi ami miatt aggódnotok kéne. Előttetek áll egy csodálatos jövő, ami felett teljes irányításotok van. Kedvetekre való lesz és a lehetséges legcsodálatosabb tapasztalatban lesz részetek tökéletes örömben és boldogságban. Pontosan azt tehetitek amihez kedvetek van és mindazt élvezhetitek ami örömöt és megelégedést hoz számotokra. Bár ki lesztek téve az Egyetemi Törvénynek, de mire visszatértek teljes tudatosságú tudatállapototokba, addigra pontosan érteni fogjátok annak lényegét. Ez a kényszerzubbony amiben Földi létetek alatt vagytok, annyira korlátózó volt, hogy elfelejtettétek, hogy Univerzális Lények vagytok. Tehát legyetek merészek gondolataitokban és követeljétek vissza teremtő erőtöket ráébredve arra, hogy mint azt már olyan sokszor elmondtuk: nem létezik olyan amit ne tudnátok elérni. Higgyetek magatokban és ne hagyjátok, hogy bárki is lealacsonyítsa igazi potenciátokat, ami folyamatosan vissza lesz állítva.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és bárcsak látnátok magatokat úgy, ahogyan mi látunk titeket. Látjuk Fényetek és ama vágyatok, hogy felülkerekedjetek mindazon sötétségen ami bebocsátást nyert életetekbe. Mi tudjuk, hogy képesek lesztek legyőzni az alacsonyabb energiákat és csodálatos Fénylényként lesztek képesek ebből kikerülni. Istenek vagytok, de előbb ezt a magas jutalmat, el kell tudnotok fogadni mert jelenlegi tapasztalatotokba ez az egyik legelképzelhetetlenebb dolog számotokra. De mihelyt visszanyeritek teljes tudatosságotokat, effelől nem lesz semmi kétségetek. Milyen elképesztő időkön mentek keresztül és a java még hátra van.


Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.
 
Fordítás: Bella - Galaktikus Üzenetek



Originals and translations of Galactic Messages available on
http://www.galacticchannelings.com/





Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio
here.




First Contact Radio

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/