Followers

keshe

Monday, October 17, 2011

Augusztus 10, 2011




SaLuSa         Augusztus 10, 2011


"...Hagyjatok teret néhány esemény különböző értelmezésének mert ahogy azt oly szívélyesen mondogatjátok: semmi sincs kőbe vésve. Bárhogy is legyen mindent leszámítva a Mennybemenetelre sor fog kerülni, mert ezt a Teremtő rendelte el..."


Néhányan attól félnek, hogy az Illuminátusok kihasználják a mostani problémákat arra, hogy megalkossák a VilágKormányt. Ez volt mindig is a célkitűzésük,de többé már nem áll módjukban ezt elrendelni és a Fény lesz az, aki leleplezi az igazságot és ami visszaállítja a jövőbe vetett hitet. Ahogy azt legtöbben láthatjátok körülöttetek a nyugtalanság és harag csak fokozódik és nem fog lecsillapodni amíg a probléma gyökerét ki nem tépik. A mi tervünk az egyedüli ami visszaállítja az emberek hitét és ami megmutatja, hogy lehetséges a kvantumugrás előre. Csak arra kérünk, hogy tartsátok az új rendbe vetett reményt magatok előtt és azt az új mintát ami megoldja a jelenlegi problémákat. Minden ami most történik már évekkel ezelőtt előre látható volt, mert a sötét összeesküvők tervezték vesztetek és társadalmatok összeeomlását. Karmikus okok miatt ezt hagynunk kellett, hogy az események kijátszák magukat, de most elérkezett az idő, hogy megálljt parancsoljunk a folytonos rombolásnak és annak ami civilizációtok elkerülhetetlen vesztét okozta volna.

A sötétség és a Fény közötti harc a végéhez érkezett és bár a Fény vette át a jó vezetői hatalmat most arra van szükség, hogy átvegye a Föld feletti felelősséget is. Ez folyamatban van, ami egyre közelebb hozza a Közzétételek bejelentését. Ezért még fontosabb, hogy jövőtökre összpontosítsatok és a növekvő nyugtalanság és a törvény és rend felbomlása dacára se gyengüljetek. A tisztítás – ami már folyamatban van – felszínre hozza mindazon negatív gondolatformákat amik szítják a zavargásokat. Így lehet azokat szétszórni majd átalakítani és hagyni, hogy a Fény beáradjon. A mi részünk az, hogy a Föld felé sugározzuk azon magasabb rezgésszámokat amik megerősítik a Fényt ami most mindennél gyorsabban növekszik. Tehát ne hagyjátok magatokat félrevezetni a felfordulás és változások külső jeleivel, mert ahogy azt látni fogjátok, hosszú futamban mindezek a dolgok megfelelő kimenetelét hivatottak biztosítani.

Mi a legsürgősebb feladatokkal foglalkozunk, amik megakadályozzák a sötét összeesküvők végső próbálkozásait arra nézve, hogy a világ helyzetét a saját javukra fordítsák. Együtt elérjük célunkat, hogy stabilitást teremtsünk és, hogy olyan körülményeket alkossunk meg amik lehetővé teszik, hogy tervünk következő szakaszát elkezdhessük kivitelezni. Mihelyt ezt megtehetjük látni fogjátok, hogy az események rohamos sebességgel fogják egymást követni és kétség kívül tudni fogjátok, hogy megfordult a széljárás. Egy izgalmas időszak fogja kezdetét venni, amikor mindaz ami meg lett ígérve számotokra, szemmel láthatóvá válik. Nagyon is elbírunk a feladattal, bár az időtényező hatással van néhányatokra, ám nyugodtak lehettek, mert technológiánkkal képesek vagyunk megbirkózni azzal, ami tőlünk el van várva. Nincs probléma ami túl nagy lenne és emlékezzetek arra, hogy mérhetetlen tartalékkal rendelkezünk akiket segítségül hívhatunk.

Minden a robbanás szélén van és még mi sem tudjuk, hogy fognak a dolgok alakulni. De tudjuk, hogy hova vezetnek az események és, hogy minden olyan próbálkozás ami arra hivatott, hogy a régi pénzügyi rendszert segítse, kudarcra ítéltetett. Annak lehetőségét, hogy egy új pénzügyi rendszert lehessen bevezeni épp azok tették lehetővé, akik épphogy nem akarják látni a változásokat. Ezért ironikus, hogy végig fog kelleni nézniük azt a végkimenetelt, amit már nem lesznek képesek többé befolyásolni. Idejük amikor még diktálni tudtak államvezetéseteknek lejárt, és sokkal több hatalmat veszítenek mint bármikor annak előtte. Úgy is mondhatnánk, hogy az írás a falon van (Dániel könyvében olvassuk, hogy Belsazár király lakomája közben írás jelent meg a falon mely magyarázata ez volt: Számba vette Isten királyságodat és véget vet annak. Megméretettél a mérlegen és hiányosnak találtattál. Darabokra törött a birodalmad és adatott a médeknek és perzsáknak. ) és az elkerülhetetlen véget nem lehet kikerülni. Sokkal nagyobb hatalmak vannak működésben mint amivel a sötét összeesküvők tisztában vannak és napjaik meg vannak számlálva.

Addig is fogadjatok el minden napot úgy ahogy az jön, hagyjátok, hogy a jövő belopja magát életetekbe és ne aggódjatok, mert sikeretek biztosítva van. Hát persze, hogy kaotikus lesz és hogy mindenfajta szóbeszéd fogja hírét járni és a rémhíreket terjesztők csak úgy sziporkázni fognak. Ám emlékezzetek arra, hogy mi felé dolgoztatok évezredeken keresztül és nem fogtok csalódni. A terv túl nagy ahhoz, hogy bármi további késedelmet szenvedjen és a változásokból sokkal hamarabb fogtok előnyre szert tenni mint azt gondolnátok. Startra készen állunk és mihelyt nekikezdünk. egy rendületlen vágta veszi kezdetét. De mindez mókás és örömteli lesz mert tudni fogjátok, hogy ez mind csak a ti és Földanya javait szolgálja.

Sokan közületek több forrást olvastok akik Földönkívülieket csatornáznak és talán még sosem volt olyan idő mint most, amikor egy általánosan elfogadott megegyezés van arról, hogy mi fog történni. Hagyjatok teret néhány esemény különböző értelmezésének mert ahogy azt oly szívélyesen mondogatjátok: semmi sincs kőbe vésve. Bárhogy is legyen mindent leszámítva a Mennybemenetelre sor fog kerülni, mert ezt a Teremtő rendelte el. Sok ösvény vezet odáig, de végül elértek oda ha ez a vágyatok és ha fel vagytok rá készülve.

A sűrűjében vagytok és magasan felettetek állunk onnan figyelve a dolgokat. Tiszta kép van előttünk és látjuk, hogy különböző részeken mik történnek, tehát nyugodjatok meg amikor azt mondjuk, hogy minden rendben lesz. A dolgok gyorsan haladnak és azt reméljük, hogy azok amik közvetlen befolyással fognak bírni és amik a legfontosabbak, azok befejezéshez érnek. A közzétételek még mindig a dolgok végét jelentik és mihelyt sor kerül rájuk, sok ajtó fog kinyílni. Az igazság meg fogja döbbenteni az embereket, hogy milyen mértékig voltatok irányítva és alig fogjátok akarni majd elhinni. De most elérkezett az idő, hogy kezdjétek megtudni hogyan volt mindez elérve és kiket terhel a felelősség.

Természetesen sokan közületek ezt már tudják és politikailag is értesülve vagytok. De még így is, az igazság arról, hogy mik folytak a színfalak mögött, sokatokat meg fognak lepni. Segíteni fognak azok, akiknek van pár sztorijuk a tarsolyukban ezenkívül a Törvény meg lesz változtatva és fel lesztek oldva az alól az eskü alól, ami hallgatást kényszerít rátok. Ez lehetséges, mert mihelyt a világbéke kinyilatkoztatására sor kerül és a háborúknak vége lesz, már többé nem lesz szükség arra, hogy az információkat titokban tartsák katonai okokból kifolyólag. Egy felemelkedett társadalomban a megosztás teljesen normálisnak számít, mert mindenkinek az a vágya, hogy mindenki osztozzon az új találmányok előnyéből. Így mindig a legfrissebb feltalálásokat élvezhetitek és civilizációként gyorsan fogtok előre fejlődeni. Azt is észrevehetitek majd, hogy a dolgok felharácsolása teljesen szükségtelenné válik, mert amikor mindenetek meg van amire szükségetek van, nincs az az ösztön, hogy többet vegyetek el, mint amennyire szükségetek van. SaLuSa vagyok a Szíriuszról és örömömre szolgál, hogy segíthetek nektek megérteni, hogy milyen is a magasabb dimenziókban élni. Egy nagyon örömteli és beteljesítő állapot és igaz önmagatok lehettek a Szeretet és Fény Lényeiként.


Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.
 
Fordítás: Bella- Galaktikus Üzenetek



Originals and translations of Galactic Messages available on
http://www.galacticchannelings.com/





Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio
here.




First Contact Radio

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/