Followers

keshe

Monday, October 17, 2011

Június 8, 2011




SaLuSa         Június 8, 2011


"...Együtt alkotjuk a Fény hadseregét, ami semmi más fegyvert sem használ ellensége legyőzésére, mint magát a szeretetet. Az ellenségnek nincs erre ellenszere, ezért próbálnak meg titeket összezavarni és félelmet kelteni bennetek..."




Itt az ideje annak, hogy teljes erőbedobással azon legyetek, hogy lehozzátok a Fényt a Földre. Most már nem tart sokáig és a legizgalmasabb idők várnak rátok, ahogy a kettőség lezárul. Ez persze attól függ, hogyan fog ti szerintetek sor kerülni a végidőkre, ami által eljuttok a Mennybemenetelhez. Még sosem volt jobb alkalom arra, hogy igazán képesek legyetek felemelkedni a magasabb rezgésszámokba és hogy élvezzétek az előnyös változásokat. A nyugtalanság ami elvonhatja figyelmetek célotokról még fennáll de tudjátok, hogy rövid ideig fog csak tartani. Bármit is tesznek azért, hogy félelmet és zavart keltsenek, nem lesz hatással rátok hacsak ti nem hagyjátok. Nincs semmi sem amit az Ember tehetne, hogy megakadályozza az előre kitűzött végét ennek a ciklusnak és a Mennybemenetelt.


Saját magatokkal kéne elsősorban törődnötök biztosítva azt, hogy a megfelelő úton haladtok a Mennybemenetel felé. Ez nem azt jelenti, hogy figyelmen kívül hagyjátok a körülöttetek lévőket akik segítségre szorulnak, mert igenis elvárt azoktól akik felébredtek, hogy segítsenek terjeszteni a Fényt. Sok különböző módon tehetitek ezt és minél több tudással rendelkeztek annál jobban fel vagytok szerelve, hogy mentorai lehessetek testvéreiteknek. Az események sűrűjében vagytok és ki más ha nem ti tudnátok értékélni azt, amin mások keresztülmennek? Ti vagytok azok akik minden valószínűség szerint azért jöttetek a Földre ezekben a rendkívüli időkben, hogy felajánljátok szereteteteket és szolgálatotokat utitársaitoknak. Családotokon kívül ott vannak barátaitok, ismerőseitek, akik közelebb állhattak hozzátok előző életeitek során. Ők is jöhetnek majd hozzátok tanácsért ráérezve, hogy Egyek vagytok mindennel ami körbevesz titeket. Ha összegyűltök, azzal nem csupán segítitek megnövelni a Fényt magatok között, hanem a csoportosulás egyfajta biztonságérzetet is ad.


A végidők előtti pár hónap annyi sok mindennel fogja gazdagítani tudatossági szintetek és ez mindenképpen az az idő amikor létfontosságú az, hogy nyitottak legyetek. Sok hitről lesz lerántva a lepel azért, hogy megértsétek az igazságot és sok olyan kijelentés lesz, amitől elakad majd lélegzetetek. Lesz ami sokkoló hatást fog kiváltani, vagy ami abszolút örömmel fog eltölteni, de mindegyik azt a célt fogja szolgálni, hogy megtisztítsa az utat a végső változásokra. Csaknem minden lélek cipel valami terhet, amit sok-sok életen keresztül halmozott fel. Ez mind rátok lesz dobva úgymond, hogy tisztítsátok meg és pontosan tudni fogjátok, hogy mire fog kelleni figyelmet fordítonotok. Ami pár száz éve normálisnak vagy elfogadhatónak tűnhetett, ma teljesen másként állnak hozzá az emberek. Alapjaiban kell, hogy megváltoztassátok azon gondolataitok és tetteitek, amikkel másokat megbánthattok. Rendkívül fontos szerepet játszik ebben az, hogy uralkodni tudjatok saját érzelmeiteken és rendkívül fontos az is, hogy ne ítélkezzetek. Tegyétek próbára magatokat lássátok, hogy vajon meg tudjátok-e őrizni nyugalmatok és lelki békétek ha a félelem vagy agresszió középpontjába kerültök. Ha képesek vagytok erre, akkor tudni fogjátok hogy ti vagytok a győztesei a csatának, ami felemelésetekről szól. Ezzel egyidőben jó példát mutattok másoknak is és azt veszitek majd észre, hogy amerre ti mentek, mások követnek titeket.


Az a magabiztosság amit abból nyertek, hogy kezditek magatokat magasabb szintekre emelni, még nagyobb erővel fog titeket eltölteni és stabilan rávezet titeket a Mennybemenetel útjára. Azt veszitek majd észre, hogy a birtoklási vágy kevésbé lesz fontos és mulandóvá válik, ahogy rájöttök, hogy a materializmus nagyban inkább a kapzsiság tünete mint a szükségé. Természetesen mindannyian arra vagytok hivatottak, hogy kényelemben éljetek, de ezt a határvonalatat gyakran túllépik azok, akik a vagyon felhalmozásában saját sikerük jelét látják. A Mennybemenetellel egy teljesen eltérő gondolkodási forma fog nálatok kialakulni, miszerint arra fogtok öszpontosítani, ami mindenki javát szolgálja. A magasabb dimenziókban nincsen szűkölködés semmiben és inkább megosztás a jellemző mint a birtoklás. Bármi a tietek lehet amit szeretnétek és azt bármikor megváltoztathatjátok, tehát maga a birtoklása valaminek nem szükséges. Semminek sincs pénzbeli értéke ahogy azt teszitek most, sőt a pénz egyáltalán nem cserél gazdát. Az ajtókon nincsen zár és a földnek nincsen tulajdonjoga, hanem meg van osztva. Kedveseim, lesz pár új eszme amihez hozzá fog kelleni szoknotok hamarosan. Tartsátok észben, hogy az új testetekben nem fogjátok érezni a test gyarlóságát, mint ahogy az most tapasztaljátok és ha testetek bármikor gyógyításra szorulna, ott lesz a hang, a fény és a szín mint gyógyír. Ezért nem lesz szükség a gyógyszerekre és drogokra amiket ma használnak.
Amikor elkezditek kivetíteni gondolataitok és a jövőben élni aszerint, hogy azt a különböző üzenetekből olvashatjátok, elvágjátok a múlthoz kötődő köteléketek és új valóságot alkottok. Természetesen ez vonatkozik mindazon lelkekre is akik fél lábbal már a magasabb dimenziót tapossák. Soha jobb alkalom nem volt még erre mint most, hogy szilárdan meghatározzátok, hogy hova is tartotok és hogy segítsetek megteremteni az Új Kort. Ezzel nem lesz vége, mert ezáltal csak nagyobb teremtői hatalomra fogtok szert tenni ami által végül Galaktikus Lényekké váltok. Ezzel együtt jár egy sokkal magasabb szintű felelősség is, de megelégedésetekre fog szolgálni, hogy ez nem fog számotokra problémát okozni azon a szinten amire felemelkedtek.


Az Földi Emberekhez hasonlóan bennünk nincs meg az a késztetés, hogy elhamarkodjuk a dolgokat, ahogy azt már észrevehettétek. Ezért vagyunk készek kivárni a megfelelő időt mielőtt előkészítjük az Első Kapcsolatfelvétel színterét. Célunk maga a tökéletesség legyen az bármi is amit csinálunk más civilizációk nevében és tervünket ehhez igazítjuk. Bár engedélyezünk némi késedelmet, ám csak akkor, ha a határidőt ez nem veszélyezteti. Tehát biztosak lehettek abban, hogy meg fogjátok tapasztalni mindazt amit megigértünk nektek és elmondhatjátok majd, hogy megérte várni. A tudatosság szintje rohamos sebességre kapcsolt és ez annyival fogja megkönnyíteni érkezésünket. Igazán fenomenális különbség észlelhető hacsak csupán 50 évet veszünk. Az emberek befogadókészebbek lettek és a felébredés egyre gyorsabb ütemben zajlik, főleg az ezredforduló óta.


Együtt alkotjuk a Fény hadseregét, ami semmi más fegyvert sem használ ellensége legyőzésére, mint magát a szeretetet. Az ellenségnek nincs erre ellenszere, ezért próbálnak meg titeket összezavarni és félelmet kelteni bennetek. Természetesen a sötét energiákat nem lehet egy éjszaka alatt megsemmisíteni, de pozitív energiátok meggyengíti erejüket és folytatja az alacsonyabb rezgésszámok átváltoztatását.


SaLuSa vagyok a Szíriuszról és a Galaktikus Federáció nevében beszélek és el kell, hogy mondjam, hogy reakciótok küldetésünkre csodálatos volt és köszönjük az együttműködést. Teszitek ezt sokféleképpen és szeretnénk titeket biztosítani arról, hogy minden hozzájárulást rendkívül becsesnek tartunk. Szeretünk titeket és azt ahogyan álhatatosan hozzáálltok az előttetek levő feladatokhoz.


Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.

Fordítás: Livia - Galaktikus Üzenetek



Originals and translations of Galactic Messages available on
http://www.galacticchannelings.com/





Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio
here.




First Contact Radio

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/