Followers

keshe

Monday, October 17, 2011

Június 17, 2011




SaLuSa         Június 17, 2011


"...Ha késztetést éreztek, hogy előrelépjetek hirdetni a Fényt, egyszerűen csak viseltessetek törődéssel és szeretettel útitársatok iránt. Nem kerül többe mint némi időtökbe, ugyanúgy mint amikor karitatív munkát végeztek..."

Rengeteg ember dolgozik azon, hogy a változásokat a manifesztálás fázisába hozza. Néhányan teszik ezt anélkül, hogy tudatában lennének annak, hogy hozzájárulnak mindahhoz ami történik. Mégis tudatalatt vágyják és csakúgy mint azok akik aktívan ezen dolgoznak, a változás energiája őket is vonza. Tehát ha nem éreztétek volna, hogy ezek közé tartoztok, gondolkodjatok pozitívan mert lehet, hogy épp az ellenkezője igaz. Ha késztetést éreztek, hogy előrelépjetek hirdetni a Fényt, egyszerűen csak viseltessetek törődéssel és szeretettel útitársatok iránt. Nem kerül többe mint némi időtökbe, ugyanúgy mint amikor karitatív munkát végeztek.


Néhány lélek egész életüket mások szolgálatába helyezi, és ha ez így van akkor ez már leszületésük előtt el volt rendezve. Ezek valóban különleges lelkek, akik sokkal magasabb fokot értek el Földi fejlődésük során mint egy átlag ember jelenleg. Segítségükért fejébe támogatásra van szükségük, ami gyakran alantas munkával jár együtt, ugyanakkor létfontosságú kelléke, hogy a munka el legyen végezve. Tehát ne legyenek túlzott elvárásaitok hanem tudjátok, hogy hozzájárulásotok ugyanúgy értékelve van mint bárki másé. A jószándék az ami számít, ez a jele azoknak, akik keresik az alkalmat, hogy segíthessenek másoknak. Legyetek nyugodtak afelől, hogy mihelyt a gondolat megfogan bennetek, hogy szolgálni akartok másokat az válaszra talál és lehetőségek fognak felkínálkozni. A Lélek minden elérhető önkéntest felhasznál jelenleg, hogy létrehozza a végső lökést, ami megalakítja a Fényt a Földön úgy, hogy az a Mennybemenetel ösvényévé váljon.

Az idő múlásával a földi dolgok elvesztik majd jelentőségüket, ahogy figyelmetek mindinkább azon tevékenységek köré fog öszpontosulni, amik a Mennybemenetelhez vezetnek. Tudjátok azt, hogy minden jól halad és, hogy egy Új Kor hajnala manifesztálódik. Jövőtök már nem függ a régitől, minden ami régi az nem megfelelő az új ösvénynek amin jártok. Lépjetek hát rá erre az új útra és lássátok a különbséget az életetekben ahogy a reménytelenség reménnyé és boldogsággá alakul át. Engedjetek el mindent ami csupán a régi világ hátramaradt csökevénye, ami hátratartott titeket az igaz Fénytől. Az aki keres, számtalan információforrásra fog találni, azokhoz lesz elvezetve akiknél megtalálják azt amit keresnek. Nyitott elme és rugalmas hozzáállás szükséges az új ötletekhez, amik lehetővé teszik számukra, hogy megtalálják azt a helyet ahol a tudás lakozik. Az ami nem válik hasznotokra automatikusan lepereg rólatok és energiája nem lesz fenntartva.

A legtöbb amit tesztek ösztönszerűen teszitek, ahogy agyatok folyton azon új információt emészti. Amikor rajta vagytok a Fény ösvényén, a Fensőbb Énetek mindig lehetőségek után kutat, hogy segíthessen nektek. Hasznos ha időt szakítotok csendes pillanatokra amikor beszélhettek Fennsőbb Énetekhez és egész biztosan választ fogtok kapni. Lehet hogy nem azonnal, de hirtelen eszetekbe jut valami ami irányítani kezd titeket. Néha álmotokon keresztül mutatkozik meg, tehát próbáljatok emlékezni rá, hogy ne feledjétek el. Ha jelkép ábrájában érkezik meg hozzátok a válasz, képesek lesztek kinyomozni a jeleket és megérteni az üzenetet.

Fokozatosan azon vagyunk, hogy államférfiaitok megértsék a változások természetét aminek helyet kell engedni. Sokan örömmel vesznek részt a mozgalomban, ami békét hoz a bajos világra. Köreik kezdenek megváltozni, hisz most először beszélhetnek békéről tudva azt, hogy az eljön és, hogy a háború gépei örökre el fognak hallgatni. Hozzátok hasonlóan ők is az új vezetőkre várnak akik hozzánk fognak csatlakozni, hogy elkezdhessük bemutatni az Isteni Tervet, megszabadítva titeket a sötét energiáktól. Ez azok számára is kecsegtető lesz akik vajmi keveset vagy semmit sem tudnak az egészről. Tömegeket fog megmozgatni, hogy helyezzék bizalmukat belénk és a tömegek tudatosságában egy nagy elmozdulást fogtok megtapasztalni. Az emberek megtalálják addig sokáig alvó pozitív tulajdonságaikat és boldogság lesz nézni ahogy a Fény egyre gyorsabban fog növekedni. Mi a Galaktikus Federáció nem valami vallás vagyunk, hanem egyszerűen Istent képviseljük a Mennybemenetel folyamatban. Az igazság mindenkire tartozik és nem kell, hogy vajmi vallási dogmaként legyen tálalva. Az emberek gondolkodási módjában amikor annak eljön az ideje változások fognak beállni. Mi nem avatkozunk bele jelenlegi hitvilágotokba, hanem feltárjuk egész civilizációtok előtt az igazságot. Utána csak rajtatok fog állni a választás lehetősége, hogy vajon az “igazság” –ot hogyan fogjátok fel.

Isten a ti Atya/Anyátok gondoskodik gyermekeiről és vezeti őket, hogy azok elérjék a felnőttkort. A felnőttkor elérése spirituális értelemben annyit jelent, hogy újra Egy-esültök Fensőbb Énetekkel. Amikor ezt eléritek igényelhetitek Krisztusi tudatosságotokat és beléphettek a Fény tiszta dimenziójába. Mindannyian eléritek ezt a szintet és azok számára akik készen állnak rá, egy rendkívüli alkalom lesz visszavenni függetlenségüket. Valójában sokkal többek vagytok mint azt jelenleg hiszitek és a Mennybemenetel csupán az első lépés csodálatos jövőtök felé ami rátok vár. Roppant hatalomra fogtok szert tenni de ugyanakkor ezzel együtt egy sokkal magasabb felelősségérzet is ki fog bennetek alakulni. Természetesen addig nem fogunk titeket szabadjára engedni amíg be nem bizonyítottátok képességeteket, hogy képesek vagytok együtt dolgozni az Istennel.

Olyan sokat beszélünk, hogy olykor szinte elborítanak titeket az információk de ne aggódjatok, mert belenőttök az igazságba. Jelenleg nyomasztónak tűnhet, mert benne vagytok egy nagy változás kellős közepében, ami beavatásotok a Fény birodalmába. Mi már a Fényben vagyunk és ti csatlakozni fogtok hozzánk, ha családunkba tartoztok. Bárhogy is legyen, fel fogtok emelkedni és legelőször meg fogjátok tapasztalni a kapcsolatot az Új Földdel. Teljesen más lesz mint ahogy azt most ismeritek. Minden ami nem a Fényből lesz el fog tűnni és csak az marad meg, ami harmóniában és szeretetben létezik. Ez rátok is vonatkozik de nyugodjatok meg, hogy minden lélek aki felemelkedik az a Fényből lesz, egyébként nem is tudna felemelkedni. Olyan rövid idő van hátra, hogy helyesen kezdjetek gondolkodni, de ha keresitek a Szeretetet és a Fényt, ez azt jelenti, hogy készen álltok.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és örömünkre fog válni segíteni nektek elérni egy békés együttlétezést. Így fogunk egymás mellett élni és működni Egy-ek mindenben amit csinálunk. Próbáljátok meg Kedveseink, nehéz lesz de idővel ez lesz célotok.


Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.

Fordítás: Livia - Galaktikus Üzenetek



Originals and translations of Galactic Messages available on
http://www.galacticchannelings.com/





Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio
here.




First Contact Radio

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/