Followers

keshe

Monday, October 17, 2011

Szeptember 28, 2011




SaLuSa         Szeptember 28, 2011


"...A világ eseményeiben hirtelen egy meglepő fordulat fog kialakulni, ami felráz majd mostani lehangoltságotokból, egy csomó olyan dolog fog kerülni kivitelezésre, amelynek nem vagytok tudatában..."

Kétségtelen, hogy nem csak az idő gyorsul fel, de azon események is kezdik elérni csúcspontjukat, amik fontosak a szükséges változtatásokhoz. Ez jó táptalajat fog biztosítani a nagyon közeli időszakhoz, ami a 11.11.11 szeretethullámmal éri el majd csúcspontját. A jó hírek minden eddiginél gyorsabban terjednek a Fénymunkások között, és az információs háló egyre csak terjed. Minden információ egy nagyon izgalmas időszakra mutat ami beteljesíti elvárásaitokat. A változás energiája megállíthatatlan, és mi biztosítjuk azt, hogy bárki is ellenezze azt, minden megszakítás nélkül folyjon tovább. Rendszeres kapcsolatban vagyunk a vezetőitekkel, és bár van némi vonakodás a részükről, általában együttműködnek velünk. A világ az összeomlás szélén áll, és kezdenek rájönni, hogy csak egy teljesen új megközelítés jelenti a kiutat. A sötét összeesküvők azt hitték, hogy ezt majd saját javukra fogják tudni fordítani, hogy átvegyék a világ felett az irányítást, ám mi megfordítottuk a felállást azzal, hogy elhoztuk a Mennybemenetelt.

Az emberek a várakozásoknak megfelelően szembeszálltak azokkal, akik fenntartották ama feltételeket, amelyekkel irányítás alatt tartottak titeket. A változás néha fájdalmas folyamatot jelent, de elkerülhetetlen ahhoz, hogy kitörjetek szorításukból. Mi megakadályozzuk, hogy a sötét összeesküvők alkalmat teremtsenek az erőszakos helyzetek kialakulására és, hogy hamis képet mutassanak a tüntetőkről. Nagyon visszafogottaknak látunk titeket őket viszont próbáljuk kordában tartani. Jogotokat képezi, hogy tüntessetek, de a hatóságokat az ilyen ellenzék félelemmel tölti el. Ez az oka annak, hogy megpróbálják megelőzni azt, hogy az ehhez hasonló hírek híradásba kerüljenek. Ez azonban nem fog semmilyen különbséggel sem bírni a mozgalomra, mert a változások immár túlhaladtak hatáskörükön. A mozgalmat olyan hatalmas lények is segítették, akik arra használják fel befolyásukat, hogy a mozgalmak vezetőit a megfelelő motívumok mozgassák. Biztosak lehettek abban, hogy sokkal több segítséget kaptok, mint azt gondolnátok.

Egy gyönyörű fény terjed szét az egész Földön, amely összeköti a csoportokat, amik ennek következtében még több embert érnek el. Míg egyesek semmit sem tudnak a sötétség és a Fény közötti harcról, belül felkavaró érzésekkel küzdenek és sokan most kezdenek felébredni. Ezt csak tovább fogja segíteni a 11.11.11-es hatalmas energiahullám, ami Földanyát is érinteni fogja. Innen már nem lehet visszafordulni, ám miért is szeretnétek amikor egy ilyen csodálatos jövő vár rátok, hogy kiszabadítson titeket a kettőség ciklusa alól. Minden lélek saját maga dönthet jövője felől, hiszen a szabad választás jogával rendelkeztek. Hagyatkozzatok saját megérzéseitekre és maradjatok meg saját értelmezésetekben azt illetően, hogy mi vár rátok. Egy nagyon korlátozott Földi életből hirtelen Kozmikus Lényekké lesztek felkészítve. Nézzetek ránk és bennünk lássátok meg jövőtöket ami igazi potenciáltokat képezi. Mesterek vagyunk, és ti is hamarosan egy magasabb szintű tudatossági szintre készültök felemelkedni, ami vissza fogja állítani korábbi állapototokat. Sokan kétségbe vonják, hogy képesek erre, de biztosíthatjuk, hogy ez a sorsotok.
Kérjük, hogy minden időben viseljétek a Fény köpenyét magatokon, és azok legyetek akik vagytok anélkül, hogy várjátok a Mennybemenetelt. Maradjatok nyugodtak és őrizzétek meg békétek a bizonytalanság és a változások közepette, és akkor minden tőletek telhetőt megtesztek, ami elvárható tőletek ebben az időben. Most már nem fog kelleni sokat várni arra, hogy az élet jobb fordulatot vegyen, és biztosra tudni fogjátok, hogy a végső felvonás zajlik mielőtt még a függöny legördülne, hogy véget vessen a kettősség ciklusának. Igen, sokan nehéz időket éltek, de szívetek mélyén tudtátok, hogy a végidők nehéz tesztek elé fognak állítani titeket, és hogy felül fogtok rajtuk kerekedni.
A világ eseményeiben hirtelen egy meglepő fordulat fog kialakulni, ami felráz majd mostani lehangoltságotokból, egy csomó olyan dolog fog kerülni kivitelezésre, amelynek nem vagytok tudatában. Mi nem reklámozzuk pontos szándékunkat, mivel még mindig vannak olyanok, akik beleavatkozhatnak munkánkba. Mihelyt azonban úgy döntünk, hogy nekikezdünk a dolgoknak, nem fogunk tolerálni semmilyen beavatkozást, és nem fogunk leállni. A mi utunk nem az erőszak, hanem a békés meggyőzés és mi soha nem használunk fenyegetéseket. Szóval most nézhettek elébe pár hét várakozásnak mielőtt megtapasztalnátok 11.11.11.-ét, ami egy erőteljes energiát hoz magával, ami észrevehetően sok embert fog felemelni. Ezt akár a Fény korszaka új kezdetének is vehetitek, ami jelezni fogja a Mennybemenetel felé vezető út megnyitását.
Hosszú utat tettetek meg és sok tapasztalatra tettetek szert, hogy eme jelentős időben itt lehessetek, és a kor jelentősége, hamarosan hajnalként veti rátok első sugarait. Várjátok a velünk és a Homorú Földből őseitekkel való találkozásotokat akik jelenlétét eltitkolták előttetek, mint sok ehhez hasonló más ismeretet, amik feltárták volna előttetek az igazságot valódi énetekről. Lejártak azok az idők amikor az igazságot el lehetett rejteni, és a jövőben minden információhoz hozzáférésetek lesz ami a velünk való kapcsolatot, és a titeket érintő Isteni Tervet érinti. Az igazsággal felfegyverkezve, minden fennmaradó kétség a jövőt illetően szét fog oszlani.

Ahogy egyre több lélek kezd felébredni mély álmából, tudásotok felbecsülhetetlen értékű lesz számukra, mert biztosítékot fogtok tudni adni ezen lelkeknek, hogy a Fény Ösvényére lépjenek rá. Ezideig nehezetekre esett megtalálni az igazságot a hamis információk gyűrűjében. Évszázadokon keresztül, az egyház és az állam rendelkezett oktatásotok felett és egy olyan helyzetbe kényszerített titeket, hogy tőlük függött minden tudásotok. Mostanra elégséges igazsággal rendelkeztek ahhoz, hogy erre építve kitörjetek markukból amiben benne tartottak titeket. Sokan közületek rendkívül erős megérzéssel rendelkeztek, és hiteteket ehhez és más emberekhez mérve döntsétek el, hogy mi igaz vagy hamis. Az igazság az, hogy legbelül minden tudással rendelkezésetekre áll, és nem újoncként álltok hozzá a magasabb igazságokhoz, amiket tudatalatt tápláltok. Bízzatok magatokban minden helyzetben, de ami a legfontosabb, legyetek mindig készen a nagyobb igazság feltárására.


SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és nagy megelégedésemre szolgál, hogy a folyamatok felgyorsultak, mert már jó hosszú ideje türelemmel viseltettek. A sötétség és a Fény közti utolsó csaták több szinten folynak, és ami a fizikai oldalt jelenti, szövetségeseink győzedelmeskednek, megelőzve bármilyen utolsó kétségbeesett kísérletet, hogy káosz alakuljon ki. A magasabb szinteken a Fény már megnyerte a csatát, mert a Fény körbeveszi a Földet, és nagyon gyorsan egyre csak nől. Minden rendben van Kedveseim, és az érzékenyek közöttetek érezhetik, hogy a közeledő változások milyen közel vannak ahhoz, hogy megnyilvánuljanak. A Szeretetben és a Fényben kísérjük mindannyiótok lépteit.
Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.
 
Fordítás: Bella - Galaktikus Üzenetek



Originals and translations of Galactic Messages available on
http://www.galacticchannelings.com/





Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio
here.




First Contact Radio

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/