Followers

keshe

Monday, October 17, 2011

Július 4, 2011




SaLuSa         Július 4, 2011


"...Szeretnénk ha már többet tehetnénk, de jelenleg ki kell várnunk a megfelelő lehetőséget, hogy hivatalosan elismerjenek és üdvözöljenek minket a Földön. Földi szövetségeseink a bejelentéseken dolgoznak, ami mindezt lehetővé fogja tenni és tudjuk, hogy ez rendkívül közel van. Legyetek türelemmel mert biztosíthatunk titeket arról, hogy nagyon meg fogja érni várni..."

Nincs olyan amire ne lennétek együtt képesek, de az eltérő dogmák és vallások sok különböző csoportokra választottak szét. A szűnni nem akaró háborúk és összetűzések amiket a sötét összeesküvők szítottak ellenséget csináltak ott, ahol előtte békés együttélés volt. Valószínűleg a legnagyobb akadály az egybeolvadáshoz a vallási hiedelmek voltak, amik évezredeken át “ők és mink” –re osztották meg a népet. Meglátjátok majd, hogy minden különbség mélyén a félelem gyökeredzik és történelmileg, az emberek nem is emlékeznek arra, hogy mindez hogyan kezdődött. Képesek voltatok megtapasztalni a történelem különböző időszakait újjászületéseitek alatt és valahol mélyen, ezen életek tapasztalatai még bennetek élnek. Ezeket az élettapasztalatokat próbáljátok egyensúlyban tartani és sikeretek abban rejlik, hogy tulajdonképpen a probléma mindkét pólusát volt alkalmatok átélni. Szivetek mélyén arra vágytok, hogy megértsétek és megtaláljátok a módját hogyan birkózzatok meg mindezzel,, hogy végre békére leljetek.

A mostaninál erre még sosem kínálkozott jobb alkalom és majd látni fogjátok, hogy a Föld különböző fajai tulajdonképpen szeretetteljes kapcsolatokat keresnek egymással. Felejtsétek el mindazt amit összehordanak azok, akik fenn akarják tartani a régi rendet, mert befolyásuk már nem a régi. Mára a béke energiája vált a leghatalmasabbá és a Vonzás Törvénye segítségével magasabb Lelkek segítségét vonzottátok be. Olyan lelkekét, akik Mesterei a különböző sugaraknak amik a Földet érik és amik által lehetővé válik számotokra a mostaninál is magasabb Fénylényekké válni. Azáltal, hogy a Földhöz horgonyoztátok a Fényt, egy erőteljes hálót hoztatok létre, ami elkezdett titeket kiemelni az alacsonyabb energiákból.

Ezért mindenetek meg van ami a Fény manifesztálásához kell, ami létrehozza majd azt a harmóniát és egyensúlyt amit kerestek. Millió más Fénymunkással egütt, ti változtatjátok meg a Föld vibrációját, ami az erőteljes energiák egy mégnagyobb összpontosítását váltják majd ki. A sötét összeesküvők megpróbálják ezt megtörni, de erre csak akkor képesek ha ti hagyjátok. Tehát továbbra is összpontosítsatok a Fényre és lássátok magatok előtt az aranykort. Hamarosan kiderül az igazság, hogy kik is vagytok valójában és mi okból vagytok itt a Földön. Az igazság összehozza majd az embereket és láthatóvá válik az EGYség amiben léteztek. Hogy is lehetne ez másképp Kedveseim, amikor mindannyian ugyanabból a Forrásból származtok? Egy Család vagytok, akiket a Szeretetével Mindent Átható Legfelsőbb Teremtő karjaiban tart.

Ti kövezitek ki a Mennybemenetel felé vezető utat és rajtatok áll, hogy az milyen könnyűnek vagy nehéznek bizonyul. Természetesen más Lényekhez hasonlóan segítünk az egész folyamatban és semmi sem állíthatja meg annak manifesztálását. Ahogy azt már gyakran mondtuk, ti vagytok saját valóságotok megalkotói. Gondolkodjatok el ezen egy pillanatra, hogy miért is teremtenétek magatoknak egy életet tele katasztrófával, halállal és rombolással. Az igaz, hogy ősrégi próféciák ilyen képeket festenek és ezt az adást még a mai telepátok is képesek fogni. De ezek a jóslatok nem fognak bekövetkezni hacsak nem töltitek fel elegendő energiával. Az igaz, hogy a Földnek meg kell tisztulnia és hogy fizikai változások fognak lejátszódni, de ezek nem lesznek akkora méretűek, hogy nagy területeket pusztítanának el. Figyelemmel kísérünk minden ehhez hasonló változást és technológiánkat használjuk fel arra, hogy mérsékeljük a rátok gyakorolt hatásukat. Ha nyugtalansággal töltenek el titeket a közelmúlti események emlékezzetek arra, hogy a sötét összeesküvők állnak a legtöbb katasztrófa mögött. Csak akkor leszünk képesek teljes megálljt parancsolni nekik, amikor nyíltan veletek fogunk tudni dolgozni és akkor minden tevékenységükre pontot teszünk.

A Galaktikus Federációnak az a feladata, hogy békét tartson fel a Világegyetemben és méretünk nagysága megegyezik a feladat méretével. erődünk csak egy része állomásozik Földeteknél, amely szám teljes mértékben elegendő ahhoz, hogy Földanyával együtt felemeljünk titeket. Biztosak lehettek abban, hogyha a felemelkedést választjátok és ha készen álltok mire a végidők elérkeznek, be fogjátok tudni fejezni a folyamatot. Túl késő a sötét összeesküvők számára, hogy bárminemű hatást is gyakoroljanak rátok és meghátrálásra vannak kényszerítve hagyva, hogy az Isteni Terv beteljesedhessen. Nem-e ironikus hát, hogy most ők azok akik félelemmel vannak jövőjük iránt tudva, hogy felelősségre lesznek vonva az Emberiség ellen elkövetett bűncselekedeteik miatt. Az igazságszolgáltatás szeretettel és megértéssel jár együtt, nem pedig a bosszú eszköze, hisz minden emberben benne rejlik a Fény felé való fejlődés képessége.

Tudjuk, hogy mindegy mennyi információt kaptok igaz voltatokat illetően, lesznek olyan lelkek akik nem fogják magukat készen érezni arra, hogy az új energiák felé haladjanak. Ezzel tisztában vagyunk és ők is ugyanannyi figyelemben fognak részesülni mint bárki más és mindenki saját evolúciója megfelelő szintjén fogja magát végül találni. Emlékezzetek arra, hogy hozzátok hasonlóan minden családtagotok valamint baráti körötök szabadakarattal rendelkezik. Ezért nem rajtatok áll, hogy megpróbáljatok más lelkeket rákényszeríteni arra, hogy értsenek veletek egyet vagy, hogy kritizáljátok őket azért mert ők mást választottak. Amikor eljön az ideje, a legtöbb család mivel hasonló rezgésszámon mozog, egymásra fog találni, így sokan egyként fogják folytatni útjukat.

Szeretnénk ha már többet tehetnénk, de jelenleg ki kell várnunk a megfelelő lehetőséget, hogy hivatalosan elismerjenek és üdvözöljenek minket a Földön. Földi szövetségeseink a bejelentéseken dolgoznak, ami mindezt lehetővé fogja tenni és tudjuk, hogy ez rendkívül közel van. Legyetek türelemmel mert biztosíthatunk titeket arról, hogy nagyon meg fogja érni várni. A világi ügyek rendkívüli sebességgel fognak lezajlani és ezalatt kimondottan a kormányváltásokat értjük. Addig is figyeljetek arra, hogy mi szükséges saját Mennybemeneteletekhez, mert hosszú távon ez számotokra a legfontosabb. Már nem kell sokat tennetek érte, csupán éljetek hitetek szerint, mert azok az idők régen elmúltak amikor hitvallásotok mögé kellet, hogy bújjatok. Úgy éljetek mintha már az összes lélek egymásratalált volna és felismerte volna Egységét. Egyek vagytok, hogy is lehetne ez másként?

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és egyre nagyobb izgalommal tölt el az Első Kapcsolatfelvétel gondolatja, ami a közzétételeket fogja követni. Életetek legélvezetesebb időszaka következik és majdhogynem érezzük a megkönnyebbülést és az örömöt amit ez belőletek ki fog váltani. Hogy is lehetne ez másként amikor arra készültök, hogy igazi családotokkal az űrből találkozzatok? Galaktikus Lények voltatok azt megelőzően, hogy a Földre jöttetek volna és ahogy felemelitek rezgésszámotokat egy magasabb szintre, újra azok leszek.


Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Fordítás: Bella- Galaktikus Üzenetek



Originals and translations of Galactic Messages available on
http://www.galacticchannelings.com/





Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio
here.




First Contact Radio

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/