Followers

keshe

Monday, October 17, 2011

Július 11, 2011




SaLuSa         Július 11, 2011


"... Hajóink nem csak közlekedésünkre szolgálnak, hanem fel vannak szerelve önálló hosszú távú utazásokra akár más Világegyetemekbe is. Vannak hajók amik már vagy 50 éve Földeteknél állomásoznak. Atmoszférátokban kedvünk szerint közlekedhetünk a kisebb hajókkal és ezek azok a hajók amiket leggyakrabban láttok..."


Ahogy azt ígértük, a megtévesztések és hazugságok ármányai fokozatosan szétfoszlanak és napról napra egyre több dologról hullik le a lepel. Megmutatják, milyen módon váltak a hatóságok korruptá és, hogy milyen szükséges az, hogy mindenki aki részt vett a korrupciókban el legyen távolítva. Ha valaha is szeretnétek egy becsületes és szavahihető rendszert megalkotni, szemmel láthatóan lényeges, hogy minden egyes személy ki legyen cserélve olyanokra, akik megfelelőek ezekre az időkre amikben éltek. Sokan közületek kimondottan erre az alkalomra készültetek és még ha nem is álltok készen, hogy a Fénynek dolgozzatok, hamarosan eljön neki az ideje. Kérünk mindenkit, hogy segítsenek ahogy tudnak mégha az csak abból áll is, hogy Szeretetet és Fényt küldenek ki a többieknek. Hozzájárulásotok nem kell, hogy vajmi különlegességgel bírjon, csupán elég ha a szívetekből és lelketekből jön. Ha az Emberiség Kollektívját nézzük, rendkívül jól haladtok és ennek következtében az energiák is egyre csak emelkednek.

Látjuk, hogy az emberek már nem félnek többé kimondani az igazságot és a magabiztosság egyre nől ahogy minden nap egyre közelebb kerültök befolyásos események megkezdéséhez. Rá kell, hogy döbbenjetek, hogy a várakozásnak előbb vagy utóbb vége kell, hogy legyen, ahogy a sötét összeesküvőkre gyakorolt nyomás új és újabb lehetőségeket ad szövetségeseinknek, hogy előre mozduljanak. El fog jönni az az idő, amikor az embereknek meg kell hajolniuk a körülmények előtt és belátniuk, hogy már nem tartják kezükben a hatalmat többé. Az a vágyunk, hogy megadjuk a jelet a közzétételek megkezdéséhez, hogy az igazság űrhajóink jelenlétéről valamint személyzetéről akik az űrhajókat működtetik kitudódhasson. Kell, hogy tudjatok mindazon békés kapcsolatfelvételről amire sor került mind politikai mind pedig katonai képviselőitekkel. Sok kérdés fog felvetődni amikor kitudódik, hogy hányszor próbálkoztunk világbékét hozni el számotokra.

Személyes fejlődésetek legtermészetesebb lépését képezi az, hogy felvegyük veletek a kapcsolatot. Már régóta próbálkoztatok uralni az Űrt és most elérkezett az ideje annak, hogy találkozzatok űrcsaládotokkal. Végúthoz érkeztetek, mert semmi esetre sem lesz megengedve az, hogy fegyvereket helyezzetek el a Föld atmoszféráján kívül. Felvilágosodott Emberek erre képesek lennének és valóban ez így is lesz és csatlakozni fogtok tudni hozzánk az űrben. Hajóink nem csak közlekedésünkre szolgálnak, hanem fel vannak szerelve önálló hosszú távú utazásokra akár más Világegyetemekbe is. Vannak hajók amik már vagy 50 éve Földeteknél állomásoznak. Atmoszférátokban kedvünk szerint közlekedhetünk a kisebb hajókkal és ezek azok a hajók amiket leggyakrabban láttok.

Épp egy kvantum ugrásra készültök a jövőtökben és mi itt vagyunk, hogy biztosítsuk ennek sikerét. Mostanra már elég jó képet kéne, hogy alkossatok arról, hogy ez mivel is jár együtt de akkor is tudjuk, hogy meg fog titeket lepni. Rohamos felemelkedésetek a sötétségből a Fénybe még távolról sem teljes, de mindazon idő alatt, amikor dolgoztok saját fejlődéseteken siettetitek a változásokat. Békét és elégedettséget érezhetnek néhányan de az a cél, hogy mindenkit felemeljünk, hogy felkészülhessenek a Mennybemenetelre. Sok út vezet ehhez és mindenki számára meg lesz engedve, hogy saját elképzelése valósuljon meg. Nem számít, hogy miben hisztek most, csak az számít, hogy fel legyetek készülve a nagy napra amikor mindez lejátszódik amiről most mi beszéltünk.

A sötét összeesküvőket kezdi elhagyni az önbizalmuk, ahogy már nem képesek többé parancsolni a bérenceiknek. Néhányan felébrednek a Fényre és dramatikus lépésekre szánják el magukat életükben. Ez nem váratlan, hiszen sokan közülük kényszerítve voltak, hogy dolgozzanak a sötét összeesküvőkkel együtt és gyakran nem láttak kiutat. Ez mind kezd megváltozni és szövetségeseink kihasználnak minden gyengeséget amit a sötét összeesküvők irányításában tapasztalnak. Azon jelentős társadalmak ahol a sötét összeesküvők megvetették lábukat, beazonosítják majd őket és fel lesznek mentve felelősségük alól. Ebben a tekintetben az Egyesült Nemzetek Szövetsége sem kivétel. Figyelő szemünk előtt nem marad semmi sem titok és szó szerint nincsenek olyan dugi helyek amikről ne lenne tudomásunk. Az igazság az, hogy nincs olyan amin ne tudnánk nem áthatolni és meg van az eszközünk, hogy eltávolítsuk azon egyéneket akik továbbra is veszélyt jelentenek a lakosság számára. Mihelyt az Isteni terv elkezdődik, sok dolog fogja kezdetét venni sok hatósági helyen mint például a Pentagonban.

Mi is néha belefáradunk a a politikai pártok közt folyó folyamatos civakodásokba. Semmi ilyen nem lesz a jövőtökben, mert egy különböző rendszer fog uralkodni, ami mindenki érdekében fogja meghozni a gyors intézkedéseket. Titkos terveknek nem lesz helyük és minden üzletkötésre nyíltan fog sor kerülni, hogy az emberek mindenről tájékoztatva legyenek. Nekünk nincsen politikánk de vannak saját Tanácsaink amik minden véleményt teljes mértékben képviselnek. Teljes bizalmunk van megvilágosodott döntéseikben, mert nem is kérdés, hogy esetleg saját érdekből cselekednének. Politikai rendszeretek annyira korrupt, hogy még saját Törvényeiteket és Szabályaitokat sem veszik figyelembe. El kellett, hogy bukjanak ahogy erre valamilyen mód mindenképp sor került volna. Annyira más lehetett volna ez az egész, de nem rendelkeztetek megfelelő emberekkel akik a Fényből vannak, hogy fenntartsák azt a szintet ami szükséges egy igazságos társadalom fenntartásához.

De sokat tanultatok a kettőségből ami megerősítette képességeiteket, hogy ellenálljatok a negatív energiáknak. Ha nem így lett volna kétséges, hogy vissza tudtátok volna magatokat fordítani az önelpusztítástól. Most viszont tietek a változások ígérete, ami egy új életet kínál fel ami jelenlegi életetekhez viszonyítva minden mennyei és áldással rendelkezni fog. Attól függetlenül, hogy mit gondoltok, a béke kezdi megvetni lábát a Földön és a háborúk napjai meg vannak számlálva. Félelmetek válaszra talált és elkezdhettek koncentrálni egy örömteli jövőre ami kezd kisarjadni előttetek.

Földanya csendben folytatja saját maga tisztítását ami messze van a befejezéstől. Van néhány roppant változás amik vissza vannak tartva és legjobb lesz, ha ezek akkor lesznek megengedve amikor már mi veletek leszünk és nyíltan tudjuk figyelni és irányítani azokat. Nincs semmi olyan szándék, hogy a Föld néhány része elpusztuljon, ami sok emberélettel fog együtt járni, ahogy azt némelyek hiszik. Pont az ellenkezője az igaz, és épp azon vagyunk hogy biztosítsuk azt, hogy csak azok hagyják el a Földet a Mennybemenetel előtt, akik ezt már előre eltervezték.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és megelégedésemre szolgál, hogy ismét módomban állt felvilágosítani titeket a jelen helyzetről.


Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.
 
Fordítás: Bella - Galaktikus Üzenetek



Originals and translations of Galactic Messages available on
http://www.galacticchannelings.com/





Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio
here.




First Contact Radio

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/