Followers

keshe

Monday, October 17, 2011

Augusztus 3, 2011




SaLuSa         Augusztus 3, 2011


"...Legtöbbetek csupán azért van itt, hogy egyszerűen a Fényt képviselje és terjessze, bármerre is járjon. Ha azon gondolkodtok, hogyan segíthetnétek, ez minden amit tennetek kell mert ez segíteni fog megemelni a Föld rezgésszámát. Kövessétek ösztöneiteket és ha azért vagytok itt, hogy egy másfajta kapacitásban szolgáljatok, akkor biztosak lehettek abban, hogy erről tudomást fogtok szerezni. .."


Ne hagyjátok, hogy bárki is elvegye a jövőbe fektetett bizalmatokat amiről különböző változatok keringnek. Tartsatok ki amellett ami rezonál hitetekkel és nagyon hamar szemtanúi lesztek olyan eseményeknek, amik iránymutatói lesznek annak az ösvénynek, amire civilizációtok készül rálépni. Ne legyetek túl merevek és amikor csak tehetitek, fogadjátok el azokat a változásokat amik egyensúlyban vannak megértésetekkel és számoljatok velük. A nem túl távoli jövőben mindenre fény fog derülni és hasonló gondolkodású emberek egymásra fognak találni. Lesznek emberek, akiket a Mennybemenetel másik alternatívája kétségek közt fog hagyni és úgy néz ki, hogy nem kerül sor olyan körülményekre amik félelmet ültetnének el az emberek agyában. Bárhogy is éljétek meg a végidőket fontos, hogy legyen valami célkitűzésetek ami felé haladtok. Az elkerülhetetlen következmény jelenleg az, hogy civilizációtok szétesőben van és vezetőitek képtelenek látni vagy nem áll érdekükben, hogy fontolóra vegyék azon nagyobb változásokat, amikre szükség van ahhoz, hogy a dolgok a helyükre kerüljenek. Vannak politikusok akik tapsot érdemelnek éleselméjűségük miatt, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy átbillentsék a tömeget akik nem veszik figyelembe a körülményeket és támogatják az általánosan elfogadott véleményt.

Ám mi nagyon is tudjuk, hogy kik azok a lelkek akik elkötelezték magukat amellett, hogy elhozzák a változásokat, amik mindenki javát fogják szolgálni és ez őszinte szándékuk az arcvonalba fogja őket helyezni. Kimondottan ezekre az időkre inkarnálódtak most a Földre és azon képességük és spirituális vágyuk, hogy a legjobbat teremtsék meg az emberiségnek, nem lesz elvesztegetve. Kivárják az alkalmas pillanatot és tudják ösztönösen, hogy nem fog túl sokáig tartani mire fel lesznek szólítva, hogy tegyenek valamit. Kedveseink, azért vagytok itt mindannyian ezekben az időkben, mert ez egy fontos időszak evolúciótokat tekintve, de nem mindannyiótok játszik vezető kulcsszerepet a Mennybemenetelhez vezető utolsó futamban. Legtöbbetek csupán azért van itt, hogy egyszerűen a Fényt képviselje és terjessze, bármerre is járjon. Ha azon gondolkodtok, hogyan segíthetnétek, ez minden amit tennetek kell mert ez segíteni fog megemelni a Föld rezgésszámát. Kövessétek ösztöneiteket és ha azért vagytok itt, hogy egy másfajta kapacitásban szolgáljatok, akkor biztosak lehettek abban, hogy erről tudomást fogtok szerezni. Legyetek nyugtató hatással másokra ha félelmet mutatnak és segítsetek biztosítani őket arról, hogy minden rendben lesz.

Természetesen amikor sor kerül arra, hogy minket a Galaktikus Federációt nyíltan elismerik, ez már magában segíteni fog reményt lopni az emberek szívébe. Tisztázódni fog, hogy miért is közeledünk hozzátok és egy nagy felemelkedésre fog sor kerülni amikor rájönnek, hogy világbékét hoztunk. Ez természetesen csak a kezdet, mert egy csomó mindent kell tennünk, hogy a Földet felkészítsük a tisztításra. Nagyon mozgalmas idők lesznek és gondoskodni fogunk arról, hogy minden lélek megértse a végidők jelentőségét. De ez a feladat nagyon is képességeinken belül van és állandó programok teljes részletekkel fognak szolgálni az előttetek álló lehetőségekről. Mi értjük, hogy szabadakaratotokat tiszteletben kell tartani és, hogy független Lények vagytok és a tények fel lesznek tárva előttetek. A végső döntés ami spirituális fejlődéseteket érinti, mindig is rátok lesz bízva.

Lássatok túl a világ jelenlegi problémáin, mert ezek csupán ideiglenesek és ezek készítik elő az utat az Új Korhoz ami a magasabb dimenziók felé repít majd titeket. Ez a fejlődés természetes formája, mert minden ami létezik folyamatosan az Minden Az Ami Forrása felé tart. Ahogy azt mostanra már felfoghattátok, az egész Világegyetemetek felemelkedőben van és a Földetek nem képes visszatartani az elkerülhetetlent, a vágyott felemelkedést. Ez Istenileg rendeltetett el és semmi sem állíthatja meg ennek előrehaladását, hacsak a Teremtő nem csinál egy újabb rendeletet. Az evolúció csodája valóban bámulatos, bár ti nem vagytok képesek felfogni, hogy milyen nagy skálán mozognak a dolgok. Hatalmas lények mérhetetlen hatalommal felruházva vesznek részt abban amire hamarosan sor kerül és lehetetlen szavakba önteni azt úgy, hogy azt képesek lennétek megérteni.

Azok akik nem a Fény felé, hanem a sötétség felé hajlanak félelemben vannak, ahogy látják világuk széthullását, nem úgy mint ti akik a Fényből vannak, akik előre örülnek mindennek ami történni fog. Valószínű, hogy egyre mélyebbre kerülnek a pácban, oltalmat keresve az alkoholban és a drogban. Remélhetőleg amikor kiderül rólunk és a Mennybemenetelről az igazság, sokakat fel lehet lesz bátorítani, hogy a Fény ösvényét kövessék ami visszavezeti őket a normális útra. Bár ez lehet, hogy nem lesz elegendő ahhoz, hogy felemelkedjenek, de legyen az bármilyen haladás is amit most elérnek, annak értéke lesz amikor elkezdik a következő ciklust. Nincs egy lélek sem aki tudatossági szintje növelésén veszítene. Amíg csak fejlődésetek tart, sosem lesz rátok csődként tekintve, mert csupán rajtatok áll, hogy milyen lassan vagy gyorsan haladtok.

A végidők rohamos közeledtével, sok lélek lett arra kiválasztva, hogy magára vegye az összes megmaradt karmikus tapasztalatot. Ezért sokak számára a mostani idők elég lázasan telnek, főleg a magánéletet nézve. Amikor felemelkedtek a karma megtisztul vagy általatok vagy pedig leírásra kerül a Kegyelem Törvénye által. Mivel egy sokkal magasabb rezgésszámban fogtok létezni, ahol egyensúly és harmónia honol, gyakorlatilag semmi olyan nem lesz amivel karmikus tartozást vonnátok magatokra. Azon a szinten gondolataitok és tetteitek a magasabb dimenziókkal megegyező természetes folyamatai lesznek és alacsonyabb gondolatformáitok tudatosságotokból kitisztulásra kerülnek. Ez visszatérése lesz normális állapototokba, ahol akkor voltatok még mielőtt alábuktatok volna a 3. dimenzióba.

Valójában már most kezditek levetni minden kelletlen terhet és szükségtelen gondolatformákat ahogy egyre több Fényt nyeltek el, mert nem kompatibilisek veletek. Ezért minél tovább utaztok a Mennybemenetel útján, annál könnyebbé válik megbirkóznotok a problémákkal. 2012-őt egy magasabb rezgésszámmal kezditek el, hála 2011.11.11-nek köszönhetően a változások csőstül jönnek utána. Egyértelműen egyik legemlékezetesebb évetek lesz és Naprendszeretek változásait tekintve jól informáltak lesztek, mert mi meg fogjuk osztani a híreket veletek. Nem fogunk semmit sem eltitkolni előttetek és szeretnénk ha teljes mértékben élvezni tudnátok a velünk való alkalmat. Most még sok dolgot illetően a sötétben vagytok tartva, de ez hamarosan meg fog változni. A sötét összeesküvők néha naivan viselkednek és úgy látszik nem értik, hogy előttünk semmi sem maradhat titokban. Ha szükséges képesek vagyunk visszautazni az időben csak azért, hogy nyomatékot adjunk szavunknak és erre szükség lesz ami a történelmeteket illeti. Nagyon komolyan át voltatok verve és mi biztosítani fogjuk azt, hogy mindenről tudjatok még a felemelkedés előtt.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és tudjuk, hogy egyre többen érzékelitek az idő gyorsulását és úgy látjátok, hogy egyre kevesebb időtök jut napi szükségetek elvégzésére. Ennek is meg van a saját vigasza, ahogy a hetek és hónapok nyaktörő sebességgel vágtáznak tova. Mielőtt még észbekapnátok, a Mennybemenetel látótávolságban lesz.


Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.

Fordítás: Bella - Galaktikus Üzenetek



Originals and translations of Galactic Messages available on
http://www.galacticchannelings.com/





Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio
here.




First Contact Radio

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/