Followers

keshe

Monday, October 17, 2011

Június 13, 2011




SaLuSa         Június 13, 2011


"...mi az amitől féltek, mert ha meg akartunk volna titeket hódítani azt bármikor megtehettük volna. Szó sincs arról, hogy veszélyt jelentenénk rátok, sőt figyelemmel kísértük utazásotokat és segítségetekre voltunk ha meg volt rá az engedélyünk..."

Szeretnénk valamit hozzáfűzni ahhoz a múltkori üzenetünkhöz amikor is arról beszéltünk, hogy vannak emberek akik félve tekintenek a földönkívüliekre. Tudjuk, hogy mihelyt megértitek mit is képvisel a Galaktikus Federáció, megnyugszanak a kedélyek és nem utolsósorban meggyőzünk mindenkit valós szándékunkról. Bárhol is találkozzatok velünk emlékezzetek arra, hogy csak azon civilizációk voltak meghívva, hogy csatlakozzanak hozzánk, akik felemelkedtek. Azáltal, hogy egy civilizáció felemelkedett az annyit jelent, hogy tagjai egy olyan magas rezgésszámot értek el, ami a Szeretetet és a Fényt képviseli. Küldetésük célja más lelkek legjobb érdekét szolgálni és minden Federációt, tanácsot és hasonló csoportokat minden felemelkedett civilizációt magasabb hatóságok irányítása alát tartoznak akik segítik őket. Minden az Isteni Terv alá tartozik és Isten akaratát szolgálja és senkinek nem tartozik felelettel. Bár a sötét összeesküvők szeretnék veletek elhitetni, mi soha készakarva egy lelket sem bántottunk legyenek azok a Fényből vagy a sötétségből. Vannak módszerek amikkel el tudunk kerülni minden összetűzést, ami nem kívánt következményekhez vezetne. Tűnődhettek azon, hogy ez vajon hogyan lehetséges és annyit mondhatunk, hogy egyszerűen eltávolítjuk azokat, akik veszélyt jelentenek és máshova rakjuk őket. Ennek ellenére bármilyen veszélyre visszavonulunk és erre szempillantás alatt sor kerülhet ha azt úgy kívánjuk.

Megkérdezzük hát, hogy mi az amitől féltek, mert ha megakartunk volna titeket hódítani azt bármikor megtehettük volna. Szó sincs arról, hogy veszélyt jelentenénk rátok, sőt figyelemmel kísértük utazásotokat és segítségetekre voltunk ha meg volt rá az engedélyünk. Mostanra már tudnotok kéne, hogy nagyon komoly hangsúlyt fektettünk arra, hogy bármit is csinálunk, ne avatkozzunk bele karmátokba. Voltak helyzetek amikor segítségért folyamodtatok, de nekünk nem állt módunkban segíteni, mert a körülmények karmikus szituációnak voltak a következményei, amit ti alkottatok. Ezek azok az alkalmak amikor meg kell, hogy tanuljátok a leckét, amit az élet tartogat számotokra, máskülönben hogyan fejlődnétek? Valójában Federációnknak van pár rendkívül fontos küldetése és az egyik ezek közül, ami a mai napig feladataink közé tartozik: távol tartani a hivatlan látogatókat a Földtől.

A Világegyetem hemzseg a sok élettől, legtöbbjük sokkal fejlettebb mint ti és épp emiatt van szükségetek védelmünkre. Természetes, hogy az ilyen civilizációk kíváncsiak más életformák iránt és mivel technológiailag fejlettek, képesek köztes dimenziók utazására, bárhova mehetnek ahova szeretnének. Ennek ellenére nincs számukra megengedve, hogy megzavarják a Mennybemenetel folyamatát. Mint azt már említettük, volt néhány kivétel például a Szürkék esetében akiket ti hívtatok meg, hogy a Földön maradjanak. Ez a megegyezés jó 70 évre megy vissza és szinte kizárólagosan a katonaság nyert ebből, a lakosság kárára. Jövőtök pontosan meg van határozva és a Mennybemenetel a következő fontos esemény a Földön, ami már nagyban elkezdődött és ami kiemel titeket a kettőségből. Ez volt mindig is az Isteni Terv, amióta csak elhagytátok a magasabb dimenziókat, hogy megtapasztaljátok a kettőséget annak minden kihívásával együtt. Bármi is legyen az amiről úgy vélnétek, hogy hátráltatja a Mennybemenetelt, nyugodtan hagyhatjátok figyelmen kívül, mert semmi sem állíthatja meg, hogy sikeresen átkeljetek a végidőkön.

Sok minden van folyamatban ami arra hivatott, hogy felgyorsítsa a különböző bejelentéseket amiket tenni szeretnénk. De biztosak kell lennünk abban, hogy minden a helyén van ahhoz, hogy a bejelentések teljes hatást érjenek el és ehhez szükséges a tervekhez tartani magunkat. Ez természetesen földi szövetségeseinktől is függ, akik minket képviselnek és akik megteremtik a feltételeket és lehetőségeket amikre szükségünk van ahhoz, hogy a ránk szabott feladatot elvégezzük és felkészítsünk titeket Földanyával együtt a Mennybemenetelre. Egész közel vannak az események, hogy megkapjuk a támogatást amire számítunk, hogy elkezdhessük a dolgokat. Mihelyt erre sor kerül, mozgalmas időszakok várnak rátok, csak győzzetek lépést tartani a fejleményekkel. Ami a mi dolgainkat illeti, mi teljes készenlétben állunk, hogy felpergessük az eseményeket. Hagyjátok, hogy képzeletetek szárnyra kapjon amikor kezdetét veszik a változások, mert olyan sok minden fog történni egyszerre amit érdekesnek és felemelőnek fogtok találni. Nem fog sok időbe telni mire látni fogjátok, hogy azok vagyunk aminek valjuk magunkat és teljes egészében azon dolgozunk, hogy titeket kiszabadítsunk a kettőség ciklusából.

Ellentétben az emberekkel, mi nem kerülünk stresszes helyzetekbe vagy érzelmi viharokba ahogy ti és teljesen megértjük azt a hatalmas nyomást, amit a modern idők gyakorolnak rátok. Viselkedésünk mindenkor nyugodt, békés és kiegyensúlyozott. Körülményeitek hamisak és a sötét összeesküvők folyamatosan azon vannak, hogy fenntartsák azokat és ezáltal állandó szükségben tartsanak titeket. Készakarva kezdeményezik egyik háborút a másik után tudván, hogy mennyire lélek rombolóak és ártalmasak. A béke sosem volt erős oldaluk és minél több halált és rombolást okozhatnak annál jobban válik kedvükre. Ez játszik kezükre és segíti abszolút világhatalomra törő céljukban. Megelégedésünkre szolgál azt mondani, hogy ilyen hosszú utat megtéve megtalálták egyenlő ellenfelüket és a Fény útjukat állta. Ez az amitől mindig is féltek, mert tudják, hogy ti emberek elkezdtetek felébredni hatalmatokra, tervüket megakadályozva. Valóban, segítségünkel együtt jelentős erőt képviseltek, ami az átváltoztató energiáknak utat engedve, megfosztja hatalmuktól a sötét összeesküvőket.

A Világegyetem egyik legkiválóbb lelkeként vagytok számon tartva amiatt, hogy alávetetettétek magatokat a kettőség próbájának. Szinte elképzelhetetlennek tűnt, hogy kockára tegyétek azt, hogy akár ideiglenesen is de elveszítsétek kapcsolatotokat Fennsőbb Énetekkel, Istenségetekkel. Ám teljes bizalommal voltatok azok iránt, akik beleegyeztek, hogy felügyelik mindazt amin keresztül mentek és megigérték, hogy vigyáznak rátok. Tényleg el tudjátok hinni, hogy rólatok beszélünk, mert bizonyos erők megpróbáltak titeket a sötétségben tartani és elrejteni az igazságot. Az emberek felébredése olyan rohamban történik ami szintén csak azt mutatja, hogy mennyire növekszik a kollektív tudatosság. Olyan jó munkát végeztek, hogy ne legyen semmi kételyetek arról, hogyan fognak a dolgok végződni. Nyugodjatok meg és legyetek magabiztosak és ahogy azt tanácsoltuk, ne hagyjátok, hogy a sötét összeesküvők elvonják figyelmetek a célvonalról.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és megelégedésünkre szolgál, hogy ekkora utat tettünk meg veletek, mert nem csak egyedül ti nyertek ebből a tapasztalatból. Bár közreműködtünk más Mennybemeneteleknél más Világegyetemekben, de egyik sem volt soha annyira egyedi és különleges mint a tietek. Hátbaveregetést érdemeltek azért, hogy legyőztétek az ellenállást ami ellenezte a Mennybemenetelt, ami nagy győzelemnek számít. A mi szintünkről nézve a győzelemre már sok került – győztesek vagytok.


Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.

Fordítás: Livia - Galaktikus Üzenetek



Originals and translations of Galactic Messages available on
http://www.galacticchannelings.com/





Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio
here.




First Contact Radio

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/