Followers

keshe

Monday, October 17, 2011

Június 10, 2011




SaLuSa         Június 10, 2011


"...Higgyetek nekünk ha mondjuk, hogy életetek sokkal jobban meg van tervezve és értelme van neki mintsem azt ti gondolnátok. Úgy tűnhet hogy az események véletlenszerűen történnek, de ha fontosak fejlődésetekhez, biztosak lehettek benne, hogy előre el voltak tervezve..."





Ahogy terjed a híre annak, hogy a kettőség ciklusa a jelenlegi civilizációtok befejezéséhez közelít, vannak emberek akik ellenzik a változásokat. Ez várható volt hiszen mindennek ellenére van néhány kényelem amit élvezhettek, nem utolsósorban ott van a családi élet amit sokan értékelnek és élveznek. Maga az ötlet, hogy családok bomolhatnak fel érthetően szomorúságot vált ki, ezért az egészet egy más szemszögből kell nézni. A legfontosabb amit észben kell tartanotok az, hogy egy ember sem a fizikai teste. Mindannyian lelkek vagytok, akik felvesznek egy inkarnációt, ami általában azzal ér véget, hogy feladjátok fizikai testetek azért, hogy visszatérjetek az Asztrál régiókba. Onnan döntötök majd ismét jövő tervetekről, hogy folytassátok evolúciótokat. Ha a múlthoz hasonlóan reinkarnálódtatok legvalószínűbb az, hogy ezt együtt tettétek olyan lelkekkel, akik képesek legalább részben teljesíteni élettervetek. Ezért vannak olyanok is akiket nem ismertetek előzőleg, ugyanakkor vannak lelkek akik hajlamosak kitartani egymás mellett, főleg ha megvilágosodtak. Teszitek ezt gyakran abból az okból, hogy másokat szolgáljatok, ahogy arra gyakran volt példa most a Mennybemenetel idején.


Akárhogy is legyen, sose fogjátok elveszíteni azokkal a kapcsolatot akikhez szeretet kötelék fűz titeket, akkor is ha néha saját utatokat járjátok. Pontosan ez a lényeg, hogy az igazi családotok sokkal nagyobb mint ahogy azt képzelitek és tartsátok észben, hogy különböző módon viszonyultok egymáshoz. Így harmóniában maradtok mind a férfi mind a női energiátokkal. Ez mind evolúciótok egy olyan szintjére vezet el titeket, ahol Istenhez hasonlatosabbá váltok és ezen nem kéne hogy meglepődjetek, hisz tulajdonképpen már Istenek vagytok. Visszajöttök egy olyan létezési állapothoz amit már megtapasztaltatok, csupán egyszerűen el voltatok attól választva amikor rezgésszámotok leesett.




Alámerültetek a kettőség mélységébe és ez most a befejezéséhez közelít, ahogy a mostani tudatosság szintje újra egész gyors emelkedésnek indult. A kettőség nem megfelelő hely számotokra és nem tudja fenntartani azokat a magasabb rezgésszámokat, amik a Földet érik. Tehát Kedveseink ráléptek a Mennybemenetel útjára ami egyfajta egérútnak volt teremtve. Értsétek meg, hogyha nem éltek a mostani lehetőséggel, automatikusan a jelenlegi dimenzióban fogtok maradni. Ez a ti döntésetek lesz és nem lesz hátsó ajtó amin be lehet lesz jutni és abszolút érthető kell, hogy legyen, hogy mindig azon a szinten fogjátok magatokat találni, ami állhatatos az evolúciótok elért szintjével. Semmiesetre sem érezhetnétek magatokat kényelmesen számotokra más szinten és magatokhoz fogtok vonzani lelkeket hasonló rezgésszámmal.


Az emberek meg kell, hogy értsék, hogy a változások miért lesznek tartósak és ez nem valami büntetésnek tudható be Istentől aki csalódott bennetek. Istennek abszolút nincs ellenére bármi tapasztalatot is válasszatok magatoknak kivéve, hogy fogadjátok el a felelősséget minden cselekedetért ami más léleknek ártalmat okoz. Ám ekkor is ti döntitek el, hogy mi szükséges ahhoz, hogy felülkerekedjetek ezen a helyzeten és gyakran azonnal karmikus következmény a részetek. Ez kimondottan érvényes a mostani életetekre amikoris kevés idő maradt a lelkeknek reinkarnálódniuk, leszámítva azt, hogy kapcsolatban maradtak bizonyos lelkekkel akikhez sorsuk kötik. Higgyetek nekünk ha mondjuk, hogy életetek sokkal jobban meg van tervezve és értelme van neki mintsem azt ti gondolnátok. Úgy tűnhet hogy az események véletlenszerűen történnek, de ha fontosak fejlődésetekhez, biztosak lehettek benne, hogy előre el voltak tervezve. Ezért kéne körültekintően megvizsgálnotok mi is történik, nyitott szemmel figyelve, hogy milyen leckék voltak számotokra kiszabva. Ha nem így tesztek, újra átestek a próbán egészen addig amíg nem tanultok a leckéből.


Néhányan úgy bánnak más életformákkal mintha azok ostobák lennének de tudjátok azt, hogy minden egy fejlődésre képes tudatossággal rendelkezik. Az állatoknak vannak érzelmeik és szeretetetért, kedvességért néznek fel rátok és ahogy azt minden állatszerető tudja, az állatok reagálnak a szeretetre. És ennek ellenére annyi kínzásra van példa főleg ha az emberi táplálékrendszert vesszük. A csoportlelkek akiket ez érint, gyakran beleegyeztek abba, hogy így szolgáljanak titeket és jó lenne ha értékelnétek áldozatukat. Mihelyt azonban felemelkedtek azt fogjátok észrevenni, hogy teljesen más kapcsolatokok vannak a magasabb szférákban és minden élet a Fényben és Szeretetben létezik, amiben a magasabb dimenziók bővelkednek. Beszélni fogtok az állatokkal és más életformákkal és abszolút harmónia és boldogság lesz részetek, ahogy minden áldott állapotban van. A Szeretet energiája mindenhol megtalálható és egy teljesen új létezést fogtok megtapasztalni.




Látjátok most már, hogy mindegy mitek van a Földön, jelentéktelenné halványul ahhoz képest, hogy mi vár rátok az azonnali jövőben. Szinte alig lehet összehasonlítani azt, amitek most van és amire számíthattok. Ezért bízunk abban, hogy meglátjátok, hogy azáltal adtok helyet a teljesen új tapasztalat számára, hogy mindent magatok mögött hagytok. Nézzetek ránk amikor nyíltan megérkezünk a Földre és halljátok szavaink, érezzétek rezgésszámunkat és kétség nélkül tudni fogjátok, hogy mi vagyunk a jövőtök. Nem vagyunk idegenek sőt még kinézetben is sok civilizáció akivel találkozni fogtok látszatra megkülönbözhetetlen fajtátoktól. Ez logikusan hangzik, hisz ti is genetikailag voltatok kikisérletezve, ami évezredekig tartott. Mi vagyunk tulajdonképpen az a hiányzó láncszem ami megugrasztotta evolúciótokat a primitív embertől.


Amikor úgy szólhatunk hozzátok mint a Galaktikus Federáció képviselőihez, sok tényt közzéteszünk múltatokról. Az igazságot nem lehet lesz letagadni, mert megcáfolhatatlan bizonyítékkal lesz alátámasztva mindaz amit mi felfedünk. Mi “megmutathatjuk” a múlt eseményeit, úgy ahogy azok lejátszódtak és hogyan volt történelmetek manipulálva és hamisítva azért, hogy a sötét összeesküvők irányítása alatt tartsanak titeket. Ezért van az, hogy nincs lélek aki az emberiség ellen elkövetett bűncselekményt letagadhatná és miért tanácsoljuk azt, hogy az igazságszolgáltatást hagyjátok rá a magasabb erőkre. Kezditek elhagyni a nagyon emberi érzést ami bosszúvágyat kíván és ha lehet akkor ismerjétek fel a szánalmat, amire azon lelkeknek van szüksége akik a sötétség illúziója alá hullottak.


SaLuSa vagyok a Szíriuszról és szeretnénk ha tudnátok, hogy roppant szeretet van felétek küldve a Világűrből mindenhonnan.


Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.

Fordítás: Livia - Galaktikus Üzenetek



Originals and translations of Galactic Messages available on
http://www.galacticchannelings.com/





Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio
here.




First Contact Radio

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/