Followers

keshe

Monday, October 17, 2011

Július 15, 2011




SaLuSa         Július 15, 2011


"...A Földön agyatok annyi aggodalommal és problémával van telezsúfolva, hogy kevés lehetőségetek van megfogni azon csendes pillanatokat amik számotokra fontosak. Próbáljatok meg pihenni, főként most amikor olyan sok nyomás nehezedik rátok, mert még ezek a magas energiák is amiket befogadtok fáradtságot eredményezhetnek..."


Azt ajánljuk, hogy fordítsatok megkülönböztető figyelmet a sajtónak és más médiának mert a napi hírekben a dolgokhoz való viszonyulás megváltozása figyelhető meg és az igazság kezd a felszínre jönni. Ettől függetlenül egy jó ideig fél igazságokra fog még sor kerülni, ezért körültekintően kezeljétek azt amit olvastok. Az történik, hogy a magasabb vibrációk kezdik felemelni tudatossági szintetek és ez megerősít titeket abbéli szándékotokban, hogy az igazság kiderüljön. Bátor lelkek akiknek van mondanivalójuk, haragra gerjesztik a sötét összeesküvőket, ahogy emelt fővel állnak készen elviselni a következményeket. Figyelembe kell, hogy vegyük karmájukat, de biztosra vehetitek azt, hogy ahol csak tehetjük számíthatnak védelmünkre. Néha úgy fog tűnni, hogy próbálkozásaik, hogy a dolgokat nyilvánosság elé tárják kudarcot vallanak, de gyakran elég az, ha kiszivárogtatják a gondatlanságra utaló bizonyítékokat és a nyílt bűncselekményeket. Túl sok minden történt amivel az Illuminátusok egérutat nyertek. Ez tette őket óvatlanná és azt hitték, hogy érinthetetlenek. Valójában megmutatkozik igazi arcuk, hogy kik is ők valójában és bűneiket szilárd bizonyítékok támasztják alá. Kell, hogy állandóan arra ösztökéljünk titeket, hogy folytonosan az igazság közzétételét követeljétek, hogy majdan úgy megerősödjön az emberek hatalma, hogy azt ne lehessen tovább figyelmen kívül hagyni.

Természetesen a kettőség felépítését tekintve, elvárnátok olyan szituációkat amik lehetőséget kínálnak azoknak akik kizsákmányolnak másokat. Ez a piti bűnözőktől a magas fokon szervezett bűnbandákig érvényes, akik szinte korlátlan hatalommal rendelkeznek. De a Fény növekedésével és azáltal, hogy egyre több ember ébred fel, a sötét energiák kezdenek felhigulni és már nem olyan hatásosak mint amilyenek egykor voltak. Ez ti nektek akik a Fényből vagytok, több lehetőséget kínál fel, hogy fontos munkátokkal előtörhessetek és a láthatatlan birodalmak Fénymunkásai buzdítanak titeket. Néha a mi kezünk van benna az úgynevezett hasznos véletlenekben és nem is tudjátok, hogy részünk volt benne. Természetesen számunra ezek egész apró dolgoknak számítanak és mi enné sokkal fontosabb dolgokra koncentrálunk.

Inspirálni tudjuk az embereket, vagy ötleteket ültetni el a tudatalattijukba, amik ha felszínre kerülnek úgy néznek ki, mintha a saját gondolatuk lenne. A sötét összeesküvők szintén próbálják befolyásolni elméteket, de ez normális esetben nem közvetlen módon történik, hacsak nem személyes kapcsolatra kerül sor velük. Elmemegváltoztató drogokat és agykontrolt használtak arra, hogy átvegyék felettetek az irányítást és csak a legerősebb agyúak képesek ellenállni akaratuknak vagy legyőzni azt. Tudatküszöb alatti módszert használnak amiről nincs is tudomásotok és úgy gondolkodtok és cselekedtek ami tervük malmára hajtja a vizet. Erre az a megoldás, hogy amilyen gyorsan csak képesek vagytok rá, emeljétek fel tudatossági szintetek és szilárdan álljatok ki hitetek mellett, hogy a –Fény válhasson védelmezőtöké. A chemtrail halálos csíkok inkább egészségetekre törnek de nem mentesek az agyra gyakorolt hatásról sem. Ahogy azt nemrég említettük, ezeket folyamatosan tisztítjuk, így mostanra ezek kis hatással vannak rátok.

A Föld felett nagyobb hatalmak vannak mint magán a Földön és folyamatosan Fényt sugároznak felétek ami része felemeléseteknek. Tehát láthatjátok, hogy annak ellenére amit a sötét összeesküvők szánnak nektek, a mi válaszreakcióink több mint megfelelőek arra, hogy csökkentsük a hatást. Egy nap a jövőben, a rezgésszámotok olyan magas szintet fog elérni, hogy az alacsonyabb energiáknak végképp nem lesz rátok hatása. A testetek sejtjei már kezdenek átváltozni és mire kristályalapúvá váltok, érinthetetlenek lesztek. Ez az idő akkor érkezik el amikor felemelkedtek és semmi olyasmi mint például betegségnek nem lesz rátok hatása. Látogassatok el hajóinkra és nem fogtok látni semmilyen bizonyítékot arra, hogy doktoraink vagy kórházaink lennének. Vannak gyógyító kamráink, de ezeket a mi szintünkön az energiánk kiegyensúlyozására használjuk. Legyetek nyugodtak affelől, hogy életetek minden pontjáról gondoskodva van amikor a magasabb dimenziókban éltek. Köröskörül csodálatos energiák vesznek titeket körbe amik felemelnek és amik örömet és boldogságot hoznak életetekbe. Mókásan úgy is mondhatnánk, hogy sosem fogtok látni szomorú vagy levert Űrlényt. Életünk egy folytonos kifejezése annak a szeretetnek ami átjárja egész létünket. A Földön agyatok annyi aggodalommal és problémával van telezsúfolva, hogy kevés lehetőségetek van megfogni azon csendes pillanatokat amik számotokra fontosak. Próbáljatok meg pihenni, főként most amikor olyan sok nyomás nehezedik rátok, mert még ezek a magas energiák is amiket befogadtok fáradtságot eredményezhetnek.

Természetesen mi már tudjuk, hogy mi fog ahhoz kelleni, hogy végérvényesen felemeljünk titeket és, hogy fel legyetek készülve a Mennybemenetelre. Addigra más emberek lesztek, Istenhez hasonlóak és igazából Fénylényekké fogtok válni. Mindaz a változás amit tapasztalni fogtok lélegzetelállítóak lesznek, amik egy áldott állapotban fognak titeket hagyni. Ez lesz a valós énetek, amilyen voltatok eonokkal ezelőtt és ezért nem fog furcsának tűnni. Olyanok lesztek mint mi és emiatt fogunk tudni összejönni mint Egyek és nem fogunk különbözni egymástól. Visszatértek Mesteri státuszotokhoz, mindazzal az uralommal felruházva ami jellemzi a Mestereket. Tudjuk, hogy még nem vagytok képesek elképzelni ezeket a változásokat de, hogy szavaitokkal éljünk ezekre ádáz ütemben fog sor kerülni. Nincs veszteni való idő, ám ugyanakkor teljes készenlétben állunk, hogy megvalósítsuk az előttünk álló tervet. Egy elképesztő eseménysorozattal fogják kezdetüket venni, egymást fogják követni az események.

Érzitek, hogy milyen közel vannak a tetőponthoz a dolgok ahogy néhány változás nemsokára gyümölcshozó állapotba érkezik? Amikor elkezdődnek azt akarjuk, hogy szabadfolyása legyen a dolgoknak, minden probléma nélkül. Lesz időnk elmagyarázni azt amit csinálunk, de meg kell, hogy mondjuk, hogy nem lesz alkalmunk túl sok időt azokkal tölteni akik képtelenek lesznek felfogni az egész dolog jelentőségét. Lesznek felvilágosító programjaink számukra és lehetőségek, hogy minden kérdésre válaszoljunk. Tervünk minden lehetséges szituációt tartalmaz tehát elvárjuk, hogy a dolgok simán menjenek mindenki megelégedésére. Ahogy arra emlékezhettek, messze nem vagyunk járatlanok, hisz több Mennybemenetelt volt módunkban kezelni a múltban.

Az idők során, szinte minden olyan témát fedeztunk, aminek bármilyen hatása is lehet az azonnali jövőtökre. Ezért jól felkészülteknek kéne lennetek a hátramaradt időkre és ami az egész ciklus végéig hátra van. Nehézségeiteknek hamarosan vége, de tartsátok észben, hogy sok ember szorul azonnali figyelemre és ők lesznek az első célpontjaink. Gyorsan fogunk intézkedni és a Galaktikus Federáció hatalmas száma minden probléma nélkül győzni fogja a dolgokat. Izgalmas idők lesznek és működéseinkről jól értesülve lesztek.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és mindazok nevében akik részesei rendkívüli felemelkedéseteknek, szeretetem küldöm felétek.


Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.
 
Fordítás: Bella - Galaktikus Üzenetek



Originals and translations of Galactic Messages available on
http://www.galacticchannelings.com/





Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio
here.




First Contact Radio

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/