Followers

keshe

Monday, October 17, 2011

Július 18, 2011




SaLuSa         Július 18, 2011


"...Ha minden jól megy, akkor már csak pár hónapnyira vagytok egy nagyobb előrelépéstől ami igazából felpergeti a dolgokat. Ezzel nem November 11, 2011.-re gondolunk, bár ez is egy jelentős dátum, ami hatással lesz minden lélekre a Földön..."


Olyan sokat vártatok arra, hogy valami jó történjen életetekben és minden próbálkozás, ami ezt megakadályozni készül, teljesen felesleges. Minden készen áll, csak a jelre várunk ami engedélyezi számunkra, hogy teljes gőzzel menjünk előre. Amikor belénk és szövetségeseinkbe fektettétek hitetek, pazaroltátok érdemtelen személyekre azt, hanem mi igenis be fogjuk váltani a nektek fűzött ígéretünket. Már jó ideje készenlétben állunk, folyamatosan igazítjuk terveinket a Földön végbemenő változásokhoz. Csupán ez évben néhány igazán kiemelkedő eseménynek lehettetek tanui amik leleplezték a sötét összeesküvők üzérkedéseit. Ez csak folytatódni fog és azok akiket most letartóztatnak bíróság elé kerülnek. Nem úgy lesz mint sokszor a múltban amikor egérutat tudtak venni. Ez egy intő jelként fog szolgálni azok számára akik féltik a szabadságukat. Teljes mértékben tisztában vagyunk azzal, hogy kik a kulcsjátékosok a sötét összeesküvők oldalán és tevékenységeiket közelről szemmel követjük. Minden létező dolog ami a Földön valaha is lejátszódott fel van véve és ha a szükség úgy kívánja lejátszásra kerülhet. E módszert használják életük áttekintésére azok is akik elhagyják a Földet fizikai haláluk után. Kívülről nézve a dolgoknak józanító hatása van, mert az emberek nem nagyon becsülik azt, hogy mások milyen szemmel nézik őket.

A karmikus szituációt nézve, a Mennybemenetel a Kegyelem Törvénye alá tartozik és bármi legyen is az amit meg kell tapasztalnatok azért, hogy megtisztítsátok azt, arra sor fog kerülni. Mostani életetek nagy valószínűséggel azonnali karmát hoz utatokba és eltérően a múlttól azt nem fogjátok tudni későbbre halasztani. A kettőségben letöltött utolsó életetek minden karmikus csomag tartozása nélkül kell, hogy vezessen el titeket a Mennybemenetel felé. Ez nem azt jelenti, hogy a felsőbb birodalmakban nincsen karma, de elég ritkának számit és inkább döntésekkel vannak összefüggésben mint holmi cselekedetekkel. Tartsátok észben, hogy addigra teljes tudatosságú Fénylények lesztek. Bűncselekmények lehetőségei mint olyanok teljes mértékben ki vannak zárva, mert nem lenne semmi értelmük hisz nem lesz semmi amit birtokolni szeretnétek és pénz mint olyan sem létezik. Azon lelkek akik más esetben hajlamosak lennének negatív cselekedetekre, rezgésszámuk nem lenne megfelelően magas ahhoz. hogy elérjék ezeket a magasabb szinteket.

Csupán a Földön találhattok ennyi fajta eltérő lelket ennyire különböző tudatossági szintel. Ezért jelent olyan nehéz kihívást velük élnetek a kettőségben, sőt mi több mindig fenn áll a veszélye annak, hogy magukkal lerántanak. Az egó állhat gyakran az utatokba, aminek gyakran a vagyon és a hírnév a kiváltó okai. Néha beleszülettek ehhez hasonló körülményekbe, azért hogy próbának legyetek alávetve, hogy lássátok vajon képesek vagytok-e felülkerekedni saját fontosságotokon. Sokan közületek álmodik vagyonról, de sokkal több felelősséggel jár mint sem azt ti gondolnátok. Az ilyen álmokra már nincs többé szükség a magasabb dimenziókban, mert minden amire szükségetek van az vagy készen áll, vagy saját kreativ teremtő erőtökkel megteremthetitek azt. Életetek sokkal több megelégedést nyújthatott volna nektek, ha nem lettek volna az Illuminátusok és bérenceik. De a szegénység, halál és rombolás mindig is melegágyukat képezték és nagyon komolyan lent tartottak titeket. Akárhogy is legyen, ez hamarosan meg fog változni és befolyásuk rohamos mértékben csökken.

Ha minden jól megy, akkor már csak pár hónapnyira vagytok egy nagyobb előrelépéstől ami igazából felpergeti a dolgokat. Ezzel nem November 11, 2011.-re gondolunk, bár ez is egy jelentős dátum, ami hatással lesz minden lélekre a Földön. Nagyon is lehetséges, hogy sokan ezen a napon fogják először érezni, hogy energiájuk megemelkedik. Ez egy másik oka annak, hogy a sorsotok eldöntetett és ez is azt demonstrálja, hogy mennyi segítségben részesültök. Úgy is nézhettek erre a dátumra, mint a Mennybemenetel igazi kezdetére vagy mint több más esemény gyújtópontjaként, amire sor ker hogy kerüljön. Úgy számítjuk, hogy sokkal aktívabbak leszünk ezekben az időkben és ez előjelként szolgálhat azokra az izgalmas időkre amikor kívánságaitok elkezdenek beteljesedni. A vágyott ám elérhetetlennek tűnő világbéke sokkal közelebbnek kéne, hogy tűnjön, sőt már mostan is csupán kevésnek van gusztusa arra, hogy folytassák a mostan dúló háborúkat. Emögött természetesen az emberek tudatosságának megemelkedett szinjte áll, akik hangosan és tisztán kinyilatkoztatták: Ami sok az sok.

Tudjuk, hogy a Fénymunkások igyekeznek felkészíteni az embereket az eljövendőkre és elmondhatjuk, hogy többen kezdenek felébredni a változások lehetőségére ami a jót szolgálja. Ahelyett, hogy a változásokat holmi katasztrófák előjelének vélnék, olvasnak a sorok között és elfogadják, hogy mindebből valami jó fog kisülni. A tisztításnak folytatódni kell és jelenlétünk a Földön mindannyiótok örömére felfogja gyorsítani a dolgokat. Túlságosan sokáig éltek az emberek a sötét összeesküvők pusztításai okozta romok között. Ehelyett a t

Kedveseink, sok mindenről beszélünk ami az elkövetkező időket jellemezni fogja, sokszor ismételjük üzeneteinket, de ez szükséges ahhoz, hogy emlékezzetek rájuk. Az emberek könnyen elveszthetik hitüket amikor életük nehéz fordulatot vesz, vagy amikor nem tudják szükségüket kielégíteni. Mi pontosan tudjuk, hogy mi fog titeket felemelni és mindez már készen vár rátok és a tiétek lesz mihelyt el jön a megfelelő idő. Foglaljátok el magatokat és lássátok a sötét összeesküvőket olyan lelkeknek, akik kezdenek visszahúzódni mert tudják, hogy idejük lejárt. Igen, még fognak maguk körül port kavarni és utolsó kétségbeesett próbálkozáshoz folyamodni, de hasztalanul. Nem tudják felvenni a versenyt a Fénylények tömegeivel akik körbezárják őket. Most rajtuk a sor, megismerni a félelmet, nem látni jövőt számukra. Élettervük a végidők szerint játszódik le, még mindig az illúzióban élnek, de ez teljesen más azok számára akik a Fény Mennybemenetelének útját járják.

Határtalan Szeretetű Fénylények vagytok és csupán arra kérünk titeket, hogy osszátok ezt a szeretetet bőkezűen, hogy minden léleknek egyformán jusson belőle. Emlékezzetek arra, hogy a felsőbb szinteken tudni fogjátok, hogy Egyek vagytok és valahol majd ismét össze fogtok jönni. Szánunk rá időt, hogy elmagyarázzuk, hogy mindannyian össze vagytok kapcsolva és ami egyel történik az minden Lénnyel történik. Törődjetek minden lélekkel akinek szüksége van arra, hogy visszatérjen a Fénybe, adjatok nekik Feltétel nélküli szeretetet.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és biztosítunk titeket arról, hogy már látni lehet az út végét és nemsokára kezdetét veszik az események.


Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.
 
Fordítás: Bella - Galaktikus Üzenetek



Originals and translations of Galactic Messages available on
http://www.galacticchannelings.com/





Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio
here.




First Contact Radio

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/