Followers

keshe

Monday, October 17, 2011

Augusztus 5, 2011




SaLuSa         Augusztus 5, 2011


"...Igen, amikor először megérkeztetek a Földre, kimondottan ismerősnek tűnt számotokra, mert azt a gyönyörűséget amit hátrahagytatok a természet tükrözte vissza. De akárhogy is legyen, mindez csupán illúzió, ami holografikusan van fenntartva azért, hogy használjátok és örömötöket leljétek benne..."


Most a valótlanból a valóságba mozdultok át, ahogy a Földet egy olyan környezetté formáltátok ami képes próbára tenni teremtői hatalmatok. Honosítása eredetileg több ezer évig tartott mindazzal ami úgy tűnt, hogy szükséges lehet tapasztalataitoknak. Amikor megérkeztetek a Földre, harmóniában éltetek vele egy idilli létezést teremtettetek meg. Földanyával együtt a tökélyben éltetek és az egész Világegyetemben nem volt bolygó amely ezt az tökéletes állapotot túlszárnyalta volna. Emlékeznetek kell rá, hogy mindez magasabb dimenziókban ment végbe mint ahol most vagytok. De ahogy azt már sokan tudjátok, idővel engedtetek kíváncsiságotoknak és azon vágyatoknak, hogy megtapasztalhassátok az alacsonyabb rezgésszámokat. Lassanként egyre mélyebbre kerültetek bennük és ennek következtében a titeket körülvevő körülmények is megváltoztak. Egészen addig míg végül nagyobb részben lettetek fizikai mint eterikus lények és a Fény amit magatokkal hoztatok alulra került. Végezetül elvesztettétek igaz lényetekkel való kapcsolatotokat és nehezetekre esett Fényetek szerint élni.

Most térjünk vissza a jelenbe, ahol csak nemrég kezdtétek újra felemelni vibrációs szintetek, hogy visszatérjetek a Fénybe. Az egész kettőségben eltöltött időtök lényege épp ez volt, hogy vajon képesek lesztek-e rá. Kedveseink, nem hagytátok magatokat és senkit sem hibáztatunk amiért megérintette a sötétség bugyrait, mert nagyon sokat tanultatok belőle. Előre látható volt, hogy végig fogtok haladni az összes alacsonyabb dimenzión és emlékezzetek, hogy két élet között némelyetek az asztrál szint legalacsonyabb szintjeit is megjárta. Tapasztalataitok befejeződtek és most mindannyian megint a felfelé vezető úton vagytok és ez még azokra is vonatkozik, akik látszatra leragadtak a mostani dimenzióban. Nem tudtok úgy végigutazni a kettőség ciklusán, hogy ne érjetek el valamilyen fejlődést attól a ponttól számítva amikor nekivágtatok.

Akkor hát miért van ilyen nagy hangsúly fektetve arra, hogy felismerjétek azt, hogy a fizikai Föld pusztán arra az időszakra volt otthonotoknak előkészítve, amíg tapasztalatotok tart? Azért, mert ez csak egy felszíni látszata annak a lenyomatnak ahonnan eredetileg jöttetek, a magasabb dimenziókból. Igen, amikor először megérkeztetek a Földre, kimondottan ismerősnek tűnt számotokra, mert azt a gyönyörűséget amit hátrahagytatok a természet tükrözte vissza. De akárhogy is legyen, mindez csupán illúzió, ami holografikusan van fenntartva azért, hogy használjátok és örömötöket leljétek benne. Ami titeket most körbevesz az azt mutatja, hogy milyen fokig voltatok hatással az eredeti tervre. Földanyával együtt ti is azon vagytok, hogy talpraálljatok és eközben rohamosan tértek vissza, hogy a bennetek lappangó lehetőség teljes kiaknázásra kerüljön.

Ezért aztán akármennyire is szomorúnak tűnhet elveszíteni mindazt ami számotokra ismerős, ez nem jelent többet mint evolúciótok egyik fázisából átlépni a másikba. Azt hisszük, hogy egyetértetek velünk és megértitek, hogy ha tiszta lappal akartok indulni, akkor mindent ami a réginek a csökevénye el kell távolítani. Bár lehet, hogy furcsának tűnhet Földanya felszínén maradni amíg a tisztítási folyamat zajlik, de civilizációtok nélkülözhetetlen részét képezi Földanyának és szüksége van a ti segítségetekre ahhoz, hogy befejezze a folyamatot. Ezáltal mutatjátok ki iránta való szereteteteket és hálátokat mindazért amit értetek tett. Ezért együtt folytatjátok utatokat a Mennybemenetel felé , ami maga a tökéletes szépség, boldogság és elégedettség. Mindahányszor egy magasabb szintre emelkedtek fel, annak gyönyörét és harmóniáját lehetetlen szavakkal leírni.

Természetesen ahogy a magasabb dimenziók felé haladtok, találkozni fogtok más lelkekkel is a Fényből és el fogok ámulni az intelligens élet látszólag végtelen létezési formáján. Az a kor véget ért amikor azt hittétek, hogy a Föld a Világegyetem középpontja és, hogy ti vagytok az egyedüli fejlett Lények benne. Ahogy azt kezditek megérteni, bizonyos értelemben a legkevésbé fejlett formákhoz tartoztok. De ez természetesen változóban van és ezért fog kelleni sokat tanulnotok azoktól a fejlett Lényektől akik a Földre tartanak. Mink is e fejlett lények között vagyunk és ti is hamarosan ott lesztek ahol mi. Mindannyian Egyek vagyunk, ezen a szinten minden életre mint magunk részeként tekintünk és úgy bánunk másokkal mint ahogy magunkkal bánnánk. Nagy öröm és megelégedés van mások szolgálatában és ez mind hozzájárul tapasztalatotokhoz és fejlődésetekhez Spirituális Lényekként.

Minden nagyon gyors mozgásban van sőt mialatt ezt az üzenetet közvetítjük látjuk, hogyan öltenek egyre biztosabb formát a pénzügyi változások. A lyuk mostanra olyan mértékű lett, hogy nem tudjátok többé betömni és egyszerűen lehetetlenség sokkal tovább fenntartani a létező rendszert. Vezetőitek és a bank családok ezzel tisztában vannak és tudatosítják, hogy napjaik rohamosan a végükhöz közelítenek. A pénz hatalom és többé nem áll módjukban fenntartani programjukat ami a világkormányt tűzte ki célul. Tehát érezzük közeli megváltásotokba fektetett lelkesedéseteket és hiteteket, de ugyanakkor mindazok kétségbeesését is, akik csak a káoszt regisztrálják és nem tudnak arról, hogy utatok áttért egy olyan ösvényre, ami sikert és győzelmet hoz a sötét összeesküvők felett. Időbe fog telni mire az egész befejeződik de amikor meglátjátok a pozitív változásokra utaló első jeleket, az lelkesítő hatással lesz rátok.

Sokáig tartott mire elértük azt, amit mindannyian látni akartunk, de úgy ítéljük meg, hogy nagyon is megérte. Nagyon masszív vállalkozás volt és még most is az, egy egész populációt átlendíteni egy új ösvényre téve mindazt úgy, hogy a populáció otthont is cserél egyben. Semmi esetre sem egy könnyű futam, de mi melletetek állunk biztosítva azt, hogy amennyire csak tőlünk telik könnyűvé tegyük azt. Legyetek nyugodtak, hogy mire elérkezünk a végidőkhöz mindannyian a megfelelő helyen lesztek és nyugodtan kövessétek ösztöneiteket ha az az erős érzésetek támad, hogy átköltözzetek valahova. Valószínűleg közel akartok lenni családotokhoz és ha tehetitek akkor kövessétek megérzéseiteket. Sok család fog együtt felemelkedni, bár ez nem fog mindenkire vonatkozni mert hagyni kell, hogy minden lélek szabadakarata szerint döntsön. Emlékezzetek, hogy ez különböző csoportú lelkekre vonatkozik akik azért találkoznak, hogy tovább vigyétek evolúciótokat. Lélekcserék családokon belül mindig is lesznek és nagyon kevés lélek marad együtt tartósan egyik élet a másik után. Minden szerződéssel legyen az akár rövid vagy hosszútávú meg lehettek elégedve, mert mindegyik arra hivatott, hogy tapasztalatotok része legyen és így mindegyik értékes.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és biztosíthatunk titeket arról, hogy osztjuk lelkesedéseteket azt illetően, hogy milyen közel állunk a világfontosságú események bekövetkeztéhez.

Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.
 
Fordítás: Bella - Galaktikus Üzenetek



Originals and translations of Galactic Messages available on
http://www.galacticchannelings.com/





Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio
here.




First Contact Radio

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/