Followers

keshe

Monday, October 17, 2011

Augusztus 15, 2011




SaLuSa         Augusztus 15, 2011



"...Kevésbé sűrűbb testetekkel pillanatok alatt bárhol meg tudtok jelenni. Ez azt jelenti, hogy bármikor kapcsolatba fogtok tudni kerülni szeretteitekkel amikor csak akarjátok. Ezt illetően van egy rendelkezés ami védi minden lélek magánéletéhez való jogát és mielőtt még bárhol megjelennétek előbb telepatikusan engedélyt kell, hogy kapjatok attól akit meg szeretnétek látogatni..."

A Kettőség nehéz rezgésszámaiban fizikai testetek hamar elfárad és minden nap elmúltával bizonyos idejű alvás szükségeltetik ahhoz, hogy visszanyerje erejét. Minden kényelmeteknek van alárendelve, vannak éjszakáitok és nappalaitok melyek hozzáidomulnak szükségleteitekhez, hogy feltölthessétek energiával magatokat. Ebből adódólag életetek egyharmadát alvással töltitek tudatában léve annak szükségességével. Ha megvonnátok magatoktól az alvást, megbetegednétek. Idővel csak egy egészen rövid pihenési időszakra lesz szükségetek és a mostani szilárd élelemre sem lesz szüksége testeteknek ahhoz, hogy energiával töltődjetek fel. Életeteket már nem fogja többé a nappalok és éjszakák váltakozása uralni, mivel egy olyan dimenzióban lesztek ahol örökös fény uralkodik. Új kristály sejtű testetek számára új életkörülményeitek pontosan meg fognak felelni szükségeiteknek. Biztosak lehettek abban, hogy amikor már nem lesz nehéz fizikai testetek, nem vesz rajtatok erőt az éhség vagy fáradtság ahogy azt most tapasztaljátok.

Életetek sok szempontból meg fog változni a Mennybemenetellel és mindez jó értelemben. Az élet nem lesz többé számotokra terhes. A legszembetűnőbb változások a szabad utazásaitokra fognak vonatkozni. Kevésbé sűrűbb testetekkel pillanatok alatt bárhol meg tudtok jelenni. Ez azt jelenti, hogy bármikor kapcsolatba fogtok tudni kerülni szeretteitekkel amikor csak akarjátok. Ezt illetően van egy rendelkezés ami védi minden lélek magánéletéhez való jogát és mielőtt még bárhol megjelennétek előbb telepatikusan engedélyt kell, hogy kapjatok attól akit meg szeretnétek látogatni. Tehát tulajdonképpen, a magasabb dimenziókban sokkal nagyobb szabadságotok van és szeretteitek és barátaitok mindig csak egy kéznyújtásnyira vannak.

Az életnek a Földön is vannak felemelő pillanatai, ám ezeket soha össze sem lehet hasonlítani a magasabb dimenziókéval. Valószínűleg a legelfogadhatóbb változást az időtök kihasználásában fogjátok látni. Amíg a Földön gyakran nehéznek tűnik mindenre időt szakítani, addig a magasabb dimenziókban ennek pont az ellenkezőjét fogjátok megtapasztalni, mindenre lesz időtök ami szívetek vágya. Sőt mi több, ha például művészi hajlamaitokat szeretnétek kifejleszteni, csupán vissza kell hívnotok Rembrandtot és tanulni az ő tapasztalataiból. Muszáj kiemelnünk, hogy a magasabb rezgésszámokban megnövekedett gondolatotok erejét fogjátok felhasználni, ami által még nagyobb kreativitásra tesztek szert.

Életetek vajmi kevés hasonlóságot fog mutatni a mostani állapototokhoz képest és szinte elképzelhetetlen előnyöket fogtok magatokénak tudni. Az ehhez szükséges változások a Földön nemsokára kezdetét veszik, hogy visszakapjátok függetlenségetek és szabadságotok. Ezzel együtt fog járni, hogy felmentést kaptok idejét múlt közlekedésetektől, gyógyellátás és élelmiszer előállításotok alól. Amiket tőletek megtagadtak azon pár kiválasztottak élvezik annak előnyeit, akik részei az Illuminátusok titkos működésének. Készakarva voltatok visszatartva, hogy fenntartsák azt a régi rendszert, ami egyensúlyban tartja azon családok banki rendszerét akik hatalmon vannak. Pár tartja irányítás alatt a tömegeket de mindez hamarosan meg fog változni és szövetségeseink elérkeztek ahhoz a ponthoz, ahol kezdetét vehetik a változások. Arra való feleszmélés, hogy egy sokkal jobb minőségű életet tapasztalhattok meg, üdítő frissességgel fog hatni az emberek vágyaira és érdeklődéssel fognak a jövőbe tekinteni. Ez lesz az a jövő a Mennybemenetel mindeme változásaival, amiket rendszeresen ecsetelünk.

Legfontosabb természetesen spirituális felemelésetek, ami felemelkedésetek kulcsát képezi. Ezt rezgésszámotok szintje határozza meg, aminek a felsőbb dimenziókéhoz hasonlatosnak kell lennie. Ahogy azt már gyakran említettük, a Vonzás Törvénye határozza meg azt, hogy mely lelkek emelkednek fel és e törvény automatikusan érvénybe lép. Ily módon kerül sor fejlődésetekre és képtelenek lennétek egy rezgésszámotokkal nem megegyező szinten létezni. Már magában ez biztosítja azt, hogy minden dimenzió örök harmóniában és egyensúlyban van egymással. A Földön vannak Magasabb Lények, de ehhez le kellett, hogy csökkentsék rezgésszámukat. Erre általában a Fény szolgálata révén kerül sor. Valójában több ezer Magasabb Lény van most köztetek azon fáradozva, hogy megemeljék rezgésszámotokat.

Mi a Galaktikus Federáció szintén részei vagyunk a Fényt szolgáló csoportoknak és hozzájuk hasonlóan nekünk is meg vannak a speciális feladataink. Ahogy mostanra azt már tudhatjátok, ez a feladat abból áll, hogy megvédjünk titeket és hogy biztosítsuk, hogy a Mennybemenetelhez vezető ösvény mindenki számára nyitott legyen aki ezt választja. Ugyanakkor jelenlétünk egy magasabb lét tudását is mutatni fogja és bepillantást fog nyújtani számotokra, hogy mit tartogat a jövőtök. Egyek vagyunk és egész természetes, hogy egy kölcsönös vonzalmat érzünk egymás iránt. Genetikailag kapcsolódtok hozzánk, ezért fogtok látni sok emberformájú lényt közöttünk. Olyannyira hasonlítunk hozzátok, hogy könnyedén köztetek tudnánk járni anélkül, hogy felfigyelnének ránk. Hamarosan ez egész normálisnak fog tűnni és a közzétételek is sokkal közelebb vannak, hogy bejelentésre kerüljenek.

Mindezen Földi változások kellős közepén egy sokkal nyugodtabb energiát érzékelünk, ami a tömegek tudatosságának álltalános felemelésének tudható be. Elvárásaink szerint ez csak emelkedni fog, hisz a Fény ami felétek van sugározva folyamatosan emelve van. Ez örömünkre szolgál mert kétségtelen, hogy amikor a változások nagy része rátok lesz zúdítva, lesz egy olyan időszak amikor lesz némi bizonytalanság és zűrzavar. Ezt természetesen meg fogják azok érteni akik lépést tartanak az eseményekkel és sokat tehettek azáltal, hogy megosszátok másokkal tudásotokat. Még mindig nagy problémát képez az ismeretlentől való félelem, de mielőbb el fogunk gyorsan mindent magyarázni, hogy mi is történik. Támogatásotok továbbra is nélkülözhetetlen, mert az a vágyunk, hogy bevonjunk titeket legfontosabb működési körünkbe.

Mihelyt kitisztul, hogy hova tart mindez úgy számítjuk, hogy teljes együttműködésetekkel tudunk számolni és miért is ne, hisz az egész terv a ti alap jóllétetek biztosítása. Minden problémátokra mi rendelkezünk a szükséges válasszal és a változások alatt végbemenő kellemetlenségek is minimálisak lesznek. Azt mondhatnánk, hogy bár a változások szélesskálájúak lesznek ám a fejlődés minden egyes fokozatával tisztában lesztek.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és hallatlan örömömre szolgál megerősíteni hajlandóságunkat arra, hogy veletek együtt dolgozzunk és semmi esetre sem fogtok kirekesztve lenni tervünkből. Legyetek türelemmel most, hogy az események fordulóponthoz érkeztek, mert ahogy arra már rájöhettetek annyira közel vagyunk ahhoz, hogy találkozzunk.


Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.
 
Fordítás: Bella - Galaktikus Üzenetek



Originals and translations of Galactic Messages available on
http://www.galacticchannelings.com/





Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio
here.




First Contact Radio

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/