Followers

keshe

Monday, October 17, 2011

Július 13, 2011




SaLuSa         Július 13, 2011


"...Amikor találkoztok igaz családotokkal az Űrből, egy csodás egymásratalálásnak lesztek tanui és azonnal meg fogjátok őket ismerni. Néhány találkozásra még a Mennybemenetel előtt sor kerül amikor vendégül lesztek hívva a hajóikra, de ez nem fog mindenkire vonatkozni..."


Sok egymással ellentmondásos hír kering arról, hogy vajon miképp fognak az utolsó Mennybemenetelhez hátramaradt hónapok lejátszódni. Erre az a válaszunk, hogy ne ragaszkodjatok túlzottan mostani elképzeléseitekhez. Legyetek mindig készek megfontolni a kapott új információkat és legyetek biztosak abban, hogy sok minden fog történni rövid időn belül. Egy személy sem látja át a dolgokat, ám sokan gyarapítják mostani tudásotokat. Ösztönszerűen rá kéne, hogy érezzetek arra, hogy mit higyetek. Idővel minden kétely szét fog foszlani ahogy mi is nyíltan fogunk tudni hozzászólni a lakossághoz a tévén és tömegmédián keresztül. Ez így lesz a nagyrabecsült Mesterekkel is, akik újra közöttetek fognak járni. Legyetek nyugodtak, hogy amikorra oda juttok, hogy döntenetek kell, az emberek pontosan tudni fogják, hogy mi forog kockán. Minden lélek magába fog mélyedni és tudatában lesz élettervével és ha úgy dönt, hogy most nem emelkedik fel, döntése indokolt lesz.

Amikor az emberek képesek lesznek felfogni annak a fontosságát, hogy minden ember szabadakarattal rendelkezik és szabadon gyakorolhatja szabadakaratát rá fognak jönni, hogy a földi kapcsolatok gyakran ideiglenes természetűek. Ezért legyetek felkészülve, hogy barátok vagy akár családtagjaitok is másképpen választhatnak. Csak képzeljétek el, hogy hány kapcsolatot alakítottatok ki több száz éven keresztül a Földön. Bárhova is utazzatok észre fogjátok venni, hogy sok lélek fogja egymást felismerni ebből az indokból kifolyólag. A szeretet rezgésszáma az az erős energia, ami fenntartja az élő kapcsolatot közöttetek. Amikor találkoztok igaz családotokkal az Űrből, egy csodás egymásratalálásnak lesztek tanui és azonnal meg fogjátok őket ismerni. Néhány találkozásra még a Mennybemenetel előtt sor kerül amikor vendégül lesztek hívva a hajóikra, de ez nem fog mindenkire vonatkozni. Amikor latolgatjátok ezeket a sokkal személyesebb szintű helyzeteket rádöbbentek, hogy milyen csodálatos idők várnak rátok.

A Káosz a Földön egyre jobban eluralkodik, ahogy a sötét összeesküvők próbálják figyelmen kívül hagyni a nyilvános végkimenetelt. Ezzel még problémájuk nem fog megszűnni, hanem biztosítani fogja bukásukat és azt fogja eredményezni, hogy a változások sürgősségi jelet kapnak és az emberek látni fogják, hogy itt csak a teljes változás fog megoldást hozni. Majdhogynem félúton vagytok, amikor is döntenetek kell, hogy a kettőségben maradtok-e vagy pedig előre mentek, hogy felemelkedjetek. Tudjuk, hogy néhányatok azon töpreng, hogy ez vajon hogyan vonatkozhat a gyerekekre és csecsemőkre és elmondhatjuk, hogy ők a döntésüket még leszületésük előtt meghozták. Továbbá azt is megkérdőjelezhetnétek, hogy mi végre vannak itt a Földön ilyen rövid ideig. A válasz Kedveseim az, hogy szeretnének összekapcsolódni Földi családaikkal és legvalószínűbb ilyenkor az, hogy családjukkal együtt maradnak.

E Világegyetem Terve makulátlan és kicsi Földetek rendkívül fontos a dolgok végső kimeneteléhez. Sokkal nagyobb befolyásotok van a dolgokra mint ahogy azt valaha is gondolnátok. Rezgésszámotok nem válik hasznára más Napoknak és bolygóknak és ehhez bolygótok kis méretének vajmi kevés köze van. Az alacsony rezgésszámok azok, amik megbolygathatják a dolgokat keringési pályájukon, bár el kell, hogy mondjuk, hogy a Fény a domináló erő. Mindent megteszünk, hogy ezt így is tartsuk és biztosíthatunk titeket arról, hogy sikert érünk el. Amikor az alapokról van szó, megértitek majd, hogy minden ami körülvesz titeket legyen az bármely formában az tulajdonképpen nem más, mint energia.

A Földre beáramló energiák kezdik elérni céljukat és kezdenek titeket felemelni. Sok lélek kezdi észreveszni, hogy sokkal nyugodtabb, főleg ha olyan szituációba kerül ami könnyen kizökkenthetné őket. Ez annak a jele, hogy kezditek bevonzani a magasabb rezgésszámokat és ez csak folytatódni fog. Mint fénycsövek segítetek átváltoztatni az alacsonyabb energiákat és segítetek felgyorsítani e folyamatot, hogy mihamarabb elveszítsék erejüket és, hogy beleszólhassanak a Földi dolgokba. Erejük egyre csak csökken és csalódottságuk megmutatkozik utolsó kétségbeesett próbálkozásaikon amivel próbálnak ragaszkodni azokhoz. A Fény egyre gyorsabban növekszik és az idő egyre csak gyorsul és ez is a megmondhatója annak, hogy milyen jól viselitek a harcokat amik arra irányulnak, hogy eltérítsenek titeket a Mennybemenetelhez vezető utatokról.

Egyénileg nehéz rálátnotok a dolgok haladására de tudjátok, hogy mi a Galaktikus Federáció mindig dolgozunk valamin aminek a Mennybemenetelhez van köze. A dolgok legtöbbje szemeteknek nem látható vagy annyira finom, hogy észre sem veszitek. Ez valószínűleg fejlett technológiánk miatt van és azon képességeinknek, hogy titokban tudunk mindent megfigyelni ami történik. Ami titeket érdekelhet, azok a kémiai csíkok az égen (chemtrails), amiket tisztítunk ahogy azt tettük a múltban is, hogy mennyboltotokat tisztán tartsuk a nukleáris szennytől. Ennyit megtehetünk mint látjátok, a sötét összeesküvők nem tehetnek meg mindent amit akarnak. A légszennyeződést egy alacsony szinten tartottuk, mind saját magatok mind Földanya érdekében. Amikor már nyíltan fogunk tudni dolgozni és a sötét összeesküvők akcióinak megálljt inthetünk, befejezzük a Föld tisztítását, ami szinte semmi időt sem fog igénybe venni.

Tehát abból ahogyan működünk láthatjátok, hogy semmitől sem kell tartanotok, mert urai vagyunk a helyzetnek. Nemcsak a Föld felett állomásozó űrhajónkból dolgozunk, hanem vannak föld alatti bázisaink és a tengerfenéken is ott vagyunk. Sok állomás több ezer éve meg van és őskori történelmetek jegyzi létezésüket. Csupán nem olyan rég értettétek meg ezen lejegyzéseket. Repülő pajzsok, repülő harci szekerek, tűzkorongok sőt még az Istenek is mind mind az űrlények és hajóik ténykedéseit irják le. Igazság szerint mi mindig veletek voltunk és segítettünk kilábalnotok olyan problémákból amiknek komoly következményei lehettek volna.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és folytatjuk felvilágosításotokat. Viszonylag kevés idő alatt nagyon hosszú utat tettetek meg. Jól átlátjátok, hogy milyen helyet töltünk be életetekben és képességetek van, hogy megkérdőjelezzétek a dolgokat. Erre csak buzdítani tudunk titeket, mert minden amit elfogadtok az összhangban kell, hogy legyen azokkal a következtetésekkel amiket levontok. Sosem tukmálunk rátok szavakat csupán arra kérünk titeket, hogy figyelmesen fontolóra vegyétek azt amit mondunk. Mostanra már tudnotok kéne, hogy legvégül csak az igazság fog megmaradni és, hogy minden lélek előbb-utóbb el fogja érni ezt a szintet ahogy a tudatosságuk egyre nől. Folytassátok tovább utatokat és az út fokozatosan egyre tisztábbá válik, egyre kevesebb akadállyal rajta.


Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.
 
Fordítás: Bella - Galaktikus Üzenetek



Originals and translations of Galactic Messages available on
http://www.galacticchannelings.com/





Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio
here.




First Contact Radio

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/