Followers

keshe

Monday, October 17, 2011

Október 3, 2011




SaLuSa         Október 3, 2011


"...függetlenül mindattól, amit a külvilágban láttok, minden a tervek szerint halad. A felemelkedés biztosított, és nemsokára pozitív bizonyítékokat fogtok erre vonatkozólag látni. Drámai idők várnak rátok, de minden e ciklus vége felé mutat, és affelé a lehetőség felé, hogy magatok mögött hagyjátok a kettősség jelenlegi formáját..."

Hajóink olyan gyakorisággal láthatóak most már az égen, hogy a közzétételekre aligha van szükséges ahhoz, hogy bizonyítsák létezésünket. Teljesen értelmetlen tovább titkolni jelenlétünket, és ha néhány űrhajósotok készen áll elismerni létezésünket akkor azt kérdezzük, hogy vajon milyen más bizonyítékot szeretnének a szkeptikusok még hallani? Ez azonban nem aggaszt minket, mert a kételkedőknek saját maguknak kell megtalálniuk az igazságot. Ám azon eltöprenghettek, hogy vajon a hatóságok miért dugják továbbra is fejüket a homokba? Ez mindamiatt a sok hazugság miatt van Kedveseim, amiket összehazudtak, amit be fog kell ismerniük, hogy már jó pár éve, hogy saját űrhajóval rendelkeznek. Továbbá nem akarják, hogy tudjatok a már hosszú ideje tartó megtévesztésekről miszerint nem csak, hogy kapcsolatban állnak a Szürkékkel, hanem közel 80 éve, hogy összedolgoznak, ezáltal téve lehetővé számukra a különböző "emberrablásokat" és a szarvasmarha-csonkításokat. Az "igazság" nem fogja őket jó színben feltüntetni, na meg ezen felül ott vannak még a Holdon és a Marson levő bázisaik.

A sötét összeesküvők számára az igazság magát Pandora Szelencéjét nyitja ki, és nem utolsósorban fel fogja fedni mindazon fekete műveleteket ahova a dollártrillióitok vándoroltak. Tovább is folytathatnánk, de elegendő annyit mondanunk, hogy nem lesz rejtekhely azok számára, akik bűnösek a saját népük ellen elkövetett eddig még soha nem látott legnagyobb bűncselekményekben. Olyan sok mindenért kell felelniük, hogy amit itt elmondtam, csak a jéghegy csúcsa. Tudjuk, hogy megfogjátok kérdőjelezni, hogyan történhetett meg mindez, hogyan lehettetek orrotoknál fogva vezetve, hogy szinte kevés vagy semmi tudomásutok sem volt minderről. A válasz erre az, hogy az Illuminátusok hatalmas hatalommal és befolyással rendelkeztek, és ezekre az időkre több ezer éven keresztül készültek. Annak ellenére, hogy napjaik meg vannak számlálva, azt mérlegelik, hogy belebuktak az utolsó akadályba. A következő kérdésetek az lesz, hogy "miért nem voltak megállítva", és pedig azért nem, mert senki más nem avatkozhat bele egy másik faj fejlődésébe. Igen lehetővé vált számunkra, hogy vezessünk titeket, és segítsük megértéseteket, de a végső döntés a tietek, mint saját fejlődésetek megalkotóié.

Elérkezvén a jelenhez, képviselői hatalmatokat odaadtátok másoknak és most azt tapasztaljátok meg, amit ezen vágyak és szándékok eredményeztek. Ezt ti magatok teremtettétek és ezért kell kivárnotok a végét. Mint mindig, az egyetlen kivételt ez alól a Magasabb Lények képezik, akik a dolgokat felügyelik és akik a Teremtő nevében járnak el. Ők közbeavatkozhatnak. Mivel a sötét összeesküvőknek már jó ideje át kellett volna adniuk hatalmukat nektek, mostanra elérkezett az a pont, amikor hatalmuk el lesz tőlük veszve. Van néhány szabály aminek még a sötét összeesküvőknek is engedelmeskedniük kell, és nem féktelenkedhetnek kedvük szerint. Eme ciklus legkiemelkedőbb aspektusa a Teremtő ama rendelete, hogy ez a ciklus felemelkedéssel záródjon. Ezért van az, hogy a Galaktikus Föderáció és más Fényszervek támogatják felemelkedésetek, ama ígérettel, hogy minden úgy legyen ahogy el volt tervezve. Nem fog megismétlődésre kerülni az utolsó katasztrófa, amikor az atlantisziak elpusztították Atlantiszt mintegy 10.000 évvel ezelőtt.

Történelmetek egy másik olyan terület, amely sok helyesbítésre szorul, hiszen vajmi kevés köze van az igazsághoz. Minden ország aszerint írta meg történelmét, ahogyan emlékezni akartak rá. Természetesen évkönyveikben dicsőítik a háborúkat, és elrejtik atrocitásukat és bűncselekményeiket amiket a meghódított emberek ellen követtek el. Hadjáratukkal a kapzsiság és a hatalom társult legtöbbször, és a háborúkat szándékosan ezzel a céllal kezdték el. Az egész történet, azon emberek tevékenységét tükrözi vissza, akik elvesztették a kapcsolatot Isteni önvalójukkal. Ez várható volt, hiszen mihelyt leestetek az alacsonyabb rezgésszámokba elfelejtettétek, hogy kik vagytok valójában. A tévedés nem számít akkora bűnnek mint maga az, ha nem tanulunk belőlük.

Bebiztosítva azt, hogy nem rekedtek le a 3. dimenzióban, kieszeltek egy tervet, ami abból állt, hogy olyan lelkek fognak fokozatos leszületni a Földre, akik még az ilyen alacsony rezgésszámokon is felül tudnak kerekedni. Az eredmény az volt, hogy többszáz évbe került, mire a Fényt helyreállították a Földön. Mostanra erős fényrácsok veszik körbe a Földet, ahonnan magatokhoz tudjátok vonni a Fényt. Örömmel mondhatom, hogy miután évezredeken át segítettünk titeket a lendület növekedésében, örömteli számunkra az, hogy végre ilyen csodálatos eredményt láthatunk. Ez azt jelenti, hogy függetlenül mindattól, amit a külvilágban láttok, minden a tervek szerint halad. A felemelkedés biztosított, és nemsokára pozitív bizonyítékokat fogtok erre vonatkozólag látni. Drámai idők várnak rátok, de minden e ciklus vége felé mutat, és affelé a lehetőség felé, hogy magatok mögött hagyjátok a kettősség jelenlegi formáját. Bárhova is fejlődjetek, magatokon fogjátok viselni a felelősséget a tetteitekért. Ugyanakkor a magasabb rezgésszámokban ahova költözni fogtok, egy olyan tudatotssági szinttel fogtok rendelkezni, melyek nem adnak otthont sötét gondolatoknak vagy teszik lehetővé kigondulásukat.

Mindannyian azért jöttetek a Földre, hogy növeljétek szellemi megértésetek, és hogy felülkerekedjetek az alacsonyabb rezgésszámok nyújtotta kihívásokon, hogy visszatérjetek a Fénybe. Ha úgy tekintetek tapasztalataitokra, ahol minden egyesnek meg van a maga értéke, és ha emlékeztetitek magatokat arra, hogy a magasabb dimenziókból jöttetek, akkor nem tudtok magatokra csődként tekinteni. Ha azonban a lélek alulmaradt az alacsonyabb energiákkal folytatott harcban, meg kell másznia az utat vissza a magasba, mielőtt még teljes mértékben visszatérhet a Fénybe. Mivel a végtelenség áll ehhez rendelkezésetekre, nincs aggodalomra ok, mert segítséget fogtok kapni a visszaúton. Isten maga a Mindenre kiterjedő Szeretet, aki soha senkit magára nem hagyott, vagy ítélt el egy lelket sem, hanem ehelyett körbevette őket Szeretettel és Fénnyel, ami felemeli őket.

Látni fogjátok, ahogy a Fény lelkei hatósági helyeken helyezkednek el, a sötét összeesküvők megpróbálják majd megakadályozni őket, de mindhiába. Ez az az idő, hogy a változásoknak meg kell kezdődniük és a megtévesztések már terjednek. Mára azonban képesek kell, hogy legyetek különbséget tenni és megtalálni az igazságot. Ha valami nem viseli magán az Igazság érzését, akkor levonhatjátok a következtetést, hogy az információ hamis. Mindig bízzatok megérzéseitekben, és ha kétség gyötörne titeket, tegyétek addig félre az információt amíg nem tudjátok biztosra. Nem könnyű titeket becsapni, de néha hajlamosak vagytok rá, hogy másképp reagáljatok le dolgokat, hogy elkerüljétek a terhes előítéleteket. Azért vagyunk itt, hogy biztosítsuk azt, hogy a folyón való átkelésetek a lehető legproblémamentesebb legyen. Lesznek áldozatok, de Földanyának szükséges, hogy folytassa saját tisztító munkáját, ami elkerülhetetlen.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és a Galaktikus Föderáció szeretét és üdvözletét közvetítem felétek. Most már nem tart sokáig, mire néhányatokkal találkozunk.


Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.
 
Fordítás: Bella - Galaktikus Üzenetek



Originals and translations of Galactic Messages available on
http://www.galacticchannelings.com/





Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio
here.




First Contact Radio

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/