Followers

keshe

Monday, October 17, 2011

Október 7, 2011




SaLuSa         Október 7, 2011



"...Nem arra voltatok teremtve, hogy munkátok rabszolgái legyetek, és erre nem is lesz szükség, mivel fejlett technológiák fogják helyettesíteni a fizikai dolgozókat, és szuperszámítógépek fogják kezelni az összes többi munkát. Egy ilyen példa lesz erre a Fény Városa Sedona felett, ami hamarosan megmutatkozik fizikai formájában, hogy lássátok mit lehet elérni Új Kor módszereivel..."

Ha eddig nem tudtátok, hogy a sötét összeesküvők utolsó napjai itt vannak, akkor hamarosan megtudjátok, mert bizonyos tevékenységünk, hogy megakadályozzuk menekülésre tett kísérletüket köztudottá fog válni. Biztosak lehettek abban, hogy teljes irányításunk van a dolgok felett, és nem mennek sehova jóváhagyásunk nélkül. Nem arról van szó, hogy meg kell minket kérdezniük, hanem egyszerűen ismerjük szándékaikat és mindenkori tartózkodási helyüket így biztos, hogy nem tudnak bajt kavarni. Mint azt sejthetitek, amikor a fenevadot sarokba szorítják, kétségbeesetten tör pusztít maga körül, teljesen figyelmen kívül hagyva a következményeket. Sor kerülhet kisebb incidensekre, de legfőbb gondunk az, hogy megakadályozzunk minden ellenetek irányított akciót.

Minden közös projekt amiben részt veszünk ott tart, hogy készen állunk a bevetésre, és gondoskodni fogunk arról, hogy mihelyt megkapjuk a jelet, az egész mechanizmus beinduljon. A legtöbb alapmunkát szövetségeseink befejezték, és mi jelen vagyunk, hogy felügyeljük azokat. Tényleg annyi minden van titokban tartba, de néha a műveletek mérete akkora, hogy nehéz eltitkolni mindent, ami történik. Ez azt jelenti, hogy tudomásotokra juthat néhány részlet, és nagyon is jól tudhatjátok, hogy jelentőséggel bírnak. Megvan a saját megbízható forrásotok, tudjátok kiben bízhattok és kiknek hihettek. Mihelyt azonban a dolgok elkezdődnek nem férhet hozzá kétség, hogy miről is van szó. Ti akik már ilyen hosszú ideje vártok, mostanra már tudhatjátok, hogy mire számítsatok.

Ami biztató számunkra az az, hogy egyre többen beszélnek rólunk anélkül, hogy zavarba jönnének, mert azok a napok régen leáldoztak, amikor nevetség tárgyává váltatok volna. Intelligens vitákra van most lehetőség, hiszen annyi információ áll rólunk rendelkezésetekre. Aligha lesz szükség bemutatásunkra, amikor sor kerül a feltárásokra. Annyira várjuk, hogy mikor lehetünk már veletek és nagy ünneplés fogja kezdetét venni. Végtére is találkozni fogunk sok olyan lélekkel, akik már ismernek bennünket, de elfelejtették hozzánk fűződő kapcsolatukat. Sokan a mi Galaktikus Föderáció családjából származnak de a valóságban Űrlények, akik szolgálatot teljesíteni jöttek a Földre.


A felemelkedés nem egy hétköznapi esemény, ami csak úgy véletlenül megesik. Eonokon keresztül került megtervezésre, hogy véget vessen annak a kettősségnek, ami most tapasztalatok részét képezi. Akkora magasztossággal bír, hogy az egész Világegyetem figyelemmel kíséri kis Földetek. Látják drága lelkek, ahogy a ti jelenléteteken keresztül, akik megtalálták valódi énüket, Fényetek kifejezésre juttatjátok mindazon óriási nehézségek ellenére, amit megtapasztaltok kilépve a sötétségből. Emelt fővel állhattok, és engedjétek, hogy gratuláljunk csodálatos eredményetekhez. Ezt nem azért mondjuk, hogy dagasszuk önteltségetek, hanem hogy tudatosítsátok, hogy milyen nagyok vagytok mindannyian és azokat is ide soroljuk, akik még mindig küzdenek mindezek ellenére. Egyikőköt sincs vesztesként elkönyvelve, és mindenkinek mentőövet dobunk be, hogy kihúzzunk újra titeket. Olyan nagyon szeretünk benneteket, és megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy biztosítsuk az alacsonyabb dimenziókban eltöltött időtök boldog és örömteli befejezését.

A világ pénzügyi helyzete továbbra is rohamosan romlik, és bár nem kívánunk semmilyen nehézséget számotokra a tény az, hogy összeomlás fog ahhoz kelleni, hogy hatályba léphessen egy új biztonsági rendszer. Mint ahogy azt már tudjátok, mi már régóta várjuk ennek bekövetkeztét és minden készen áll, hogy életbe léptessen az új rendszer. Ez egy új megközelítést fog jelenteni egy régi problémára, ami sokszor gúzsba kötött titeket. Leáldoztak azon régi módszerek napjai, amik lehetővé tették a kapzsiságot, hogy néhányan eltúlzott nyereségre tegyenek szert és a világ vagyona újrafelosztásra fog kerülni. Ama szélsőségek amiket megtapasztalhattatok arra szolgáltak, hogy bemutassák ama burjánzó betegséget, ami hatalmas gazdagságot halmozott fel néhány ellenőrző banki család számára. Ez mind tartósan meg fog változni, és soha többé nem lesz rá lehetőség, hogy kifosszák az emberek pénzét. Továbbá, mivel a változásokkal a teljes világbéke fog beköszönteni, a háborúk okozta túlzott hulladékgyártás is megszűnik.

Isteni jogotok feljogosít titeket arra, hogy békés életet éljetek, amely rengeteg lehetőséget fog kínálni számotokra, hogy ügyességetek és tehetségeteket úgy használjátok, hogy az mindenki javát szolgálja. Legfontosabb aspektusa az lesz, hogy rendelkezni fogtok elegendő idővel, hogy kövessétek vágyaitokat. Nem arra voltatok teremtve, hogy munkátok rabszolgái legyetek, és erre nem is lesz szükség, mivel fejlett technológiák fogják helyettesíteni a fizikai dolgozókat, és szuperszámítógépek fogják kezelni az összes többi munkát. Egy ilyen példa lesz erre a Fény Városa Sedona felett, ami hamarosan megmutatkozik fizikai formájában, hogy lássátok mit lehet elérni Új Kor módszereivel.

Álmodjatok az Utópiáról és jöjjetek elő a legváratlanabbal, mert le fog titeket nyűgözni az a hatalmas fejlődés, amire sor fog kerülni, mihelyt az illuminátusok és támogatóik el lesznek távolítva minden olyan posztról, ami engedélyezte a felettetek gyakorolt hatósági jogaikat. A jelenlegi életetek semmilyen aspektusa se aggasszon titeket, az egésznek az a lényege, hogy felemeljen titeket, hogy aszolút semmi hiányotok se legyen. Higgyétek el Kedveseim, a Teremtő azt szeretné, ha gyorsan készen állnátok egy új életre, amely hamarosan lehetővé teszi, hogy hátatok mögött tudjátok jelenlegi tapasztalataitokat. Mi a felébresztéseteken iparkodunk, hogy meglássátok azt a részletes képet amit számotokra festettünk, más csatornázókhoz hasonlóan. Tartsátok ezen ábrándokat fejetekben és kezdjétek el valóságként élni őket, és hamarosan felfogjátok majd a változások hatalmas természetét, amik már kezdenek megnyilvánulni.

Most, hogy annyira közel vagytok az évek évéhez 2012-höz tudnotok kell, hogy egy pozitív jellel kell, hogy elinduljon az új esztendő: egy jellel ami megmutatja hova tart. Addigra a tudatossági szint ismét egy magasabb fokra fog emelkedni, és az alacsonyabb rezgésszámoknak egyre kevesebb hatása lesz rátok. Elég erősek lesztek ahhoz, hogy a Fényben járjatok és, hogy figyelmen kívül hagyjatok minden alacsonyabb energiát, amik nem érhetnek hozzátok, ha védve vagytok. Civilizációtok a munka kemény részét már maga mögött tudhatja, és létrehoztátok a Fény útját ami közvetlenül fog elvezetni titeket a Mennybemenetelhez. Minden egyes nappal erősödik a Fény hatalmas ereje és a Világegyetem négy sarkából van felétek a Fény sugározva. Szóval hamarosan beléptek az új évbe, készen állva a végső előkészületekre, amik biztosítani fogják, hogy sikeresen elérkezzetek a Mennybemenetelhez.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és úgy érezzük, hogy a több éves küldetésünk veletek amiben kapcsolatban voltunk veletek, nagyon sikeresnek bizonyult. Nem vagyunk egyedül felelősek felébredésetekért, de mégis büszkék vagyunk, hogy társulhattunk a sikeretekhez.

Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.

Fordítás: Bella - Galaktikus Üzenetek



Originals and translations of Galactic Messages available on
http://www.galacticchannelings.com/





Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio
here.




First Contact Radio

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/