Followers

keshe

Monday, October 17, 2011

Szeptember 30, 2011




SaLuSa         Szeptember 30, 2011


"...Nem kétséges, hogy készen álltok a következő lépésre, ami világos utat nyit meg a Felemelkedés felé. Ez az év a Fény elsöprő győzelmével fog zárulni, ami több ezer éve először, teljes békével fog társulni a Földön. Tartsátok ezt a jövőképet magatok előtt, így téve segítetek formát ölteni és felemelni a körülöttetek lévő embereket..."

A sötét összeesküvők egyre jobban veszítik el erejüket ahogy a Fénymunkások sarokba szorítják őket. A cél az, hogy megakadályozzuk őket, hogy késleltessék a változásokat, amelyek annyira közel vannak, hogy végre teljes sebességgel kezdhessük meg tervünket. Ahogy azt talán észrevettétek, óriási szervezésbe került mindez, és szövetségeseink már egy ideje, hogy elkezdték elfoglalni pozíciójukat. Minden feladat egy hatalmas vállalkozás, de fejlett technológiánk segítségével még a legapróbb részleteket is képesek vagyunk kivitelezni. Mihelyt megkapjuk a jelet, a dolgok megkezdésére, egy katonai kampány pontosságával fog kivitelezésre kerülni, és minden ellenállás el lesz nyomva. Ahogy azt már kitalálhattátok, a dolgok sokkal gyorsabban mederben fognak folyni, mihelyt a megfelelő emberek váltják fel azokat a hatóságokat, akik nem igazán képviselnek titeket. Ez magasan listánkon szerepel sőt épp azon vagyunk, hogy listánk legtetejére kerüljön.

Olyan jól kezelitek a változásokat, és ez segíti megértéseteket, hogy mennyire fontos a ti részvételetek számunkra. Azt szeretnénk ha látnátok, hogy mindaz ami most történik része a régi lebomlásának, ahogy a régi átadja helyét az újnak. Valóban annyi új dolog fog bemutatásra kerülni, hogy kevés marad meg a régiből ahogy azt most ismeritek. Nagy ugrásra készültök a Meglepetések Korába, megkapva mindazt az előnyt ami már régen fel kellett volna, hogy emeljen titeket az Új Korba. Mára már annyi mindent hallottatok az energiatakarékos készülékekről, és mihelyt ezek bemutatásra kerülnek, már többé nem fogtok függni az olajipartól. Ezek egy csapásra véget vetnek a szegényes életszínvonalnak, ugyanakkor erősen csökkenteni fogják a légszennyeződést. Az emberek általános alapvető szükségletei mind fedezve lesznek, és megszűnik az éhezés. A változások a közlekedésben időbe fognak telni ám az új rendszer felismerhetetlen lesz a mostanihoz képest. A ​​kapcsolattartás gyorsasága és elérhetősége mindenki számára elérhetővé válik, és a távolságoknak nem lesz többé jelentőségük.

Egyszerű kihívás számunkra leküzdeni a szükséget, és újra csak elismételjük, hogy ez technológiánknak és nagy létszámú személyzetünknek köszönhető. Már nagyon szeretnénk nekilátni a dolgoknak, ám természetesen türelmesek vagyunk de ugyanakkor várjuk mindazt az örömet és boldogságot amiben részetek lesz. Örömünket leljük ama gondolatban, hogy látjuk a boldogság kifejezését arcotokon, ahogy felszabadultok a rabszolgaság alól aminek a a gazdagok és hatalmasok rendeltek titeket alá. Béke ereszkedik le a Földre rövid időn belül, ahogy a háborúk fegyverei elhallgatnak. Több oka volt az örökös háborúskodásnak, nem utolsóként azért, hogy állandó szükségállapotban tartsanak titeket.

Az igazi élet hamarosan kezdetét veszi számotokra, és folytatódni fog ahogy egyre magasabb szinteket értek el. Az élet szórakoztatásra és kiteljesedésre volt hivatott, hogy megjutalmazzon titeket, ám ugyanakkor kihívás elé állítson is egyben, hogy teljes kifejeződésre juttathassa lehetőségeiteket. Eddig szilárdan helyhez kötve voltatok tartva, kevés lehetőségetek volt a kibontakozásra. Mindannyiótokban annyi tehetség lappang, és a jövőben azt a sok időt ami rendelkezésetekre fog állni, arra fordíthatjátok amire csak akarjátok. Ez kiterjedhet művészeti hajlamok önfejlesztésére, zenére vagy bármire amit választotok. Korlátlan a lehetőségek határa, és a legnagyobb tanárok fognak segítségetekre lenni ebben.

Az élet jelenleg rendkívül unalmas lehet számotokra, de a jövő tele van új lehetőségekkel és kalandokkal, amik akár más világegyetemek felfedezését is magukban rejthetik. Magasabb tudatállapototokban, találkozni fogtok más veletek hasonló szinten levő lelkekkel, akik hozzátok hasonlóan elismerik a Teremtőt. Minden szükséges idő rendelkezésetekre fog állni, ahogy rezgésszámotok megemelkedésével élettartamotok is meg fog növekedni. 1000 év sem fog szokatlannak hatni. Ahogy kétségkívül kezditek felismerni, a normális földi élet valóban vajmi kicsi hasonlóságot rejt ahhoz képest amit tapasztalni fogtok azután, hogy felemelkedtek. A 3.dimenzió a kettőség otthona, ami természeténél fogva kemény próbáknak vet titeket alá, és mégis ti voltatok azok akik akarták, hogy ezt megtapasztaljátok.

Ha összesítitek mindazt amit most tudtok, akkor sok erőt fogtok abból meríteni ahogy látni fogjátok a kettőség utolsó korszakának elmúlását. Zavaros végnek néztek elébe, néha akár testi épségetek is veszélybe kerülhet, ám mindezek ellenére az Aranykor kezd formát ölteni, és arra vár, hogy belépjetek rajta. Kérdezzük hát, hogy miért is akarnátok megmaradni az alacsonyabb dimenziókban, amikor minden amit valaha is megálmodtatok a tietek lehet. Tudatosítsátok azt, hogy teljes potenciátokat csupán a magasabb dimenziókban élhetitek ki, és hogy a földi inkarnációtok elsősorban fejlődésetel felgyorsítását szolgálja. Gondoljatok arra mit tartogat számotokra a jövő és biztosak vagyunk benne, hogy könnyen átvészelitek a hátralévő időt. Így valóban élvezni tudjátok az életet, nem engedve, hogy bármilyen negativitás szerepet játszon benne.

A világ nagy színpadán a kulcsszereplők úgy helyezkednek el, hogy a Fénynek több támogatása van mint valaha, és ez csak egyre növekszik. Ha ehhez még hozzávesszük mindazt a Fényt amit mi küldünk a Földre, akkor nyilvánvaló számunkra, hogy ez év a Fény legmagasabb ciklusában zárul majd. Nem kétséges, hogy készen álltok a következő lépésre, ami világos utat nyit meg a Felemelkedés felé. Ez az év a Fény elsöprő győzelmével fog zárulni, ami több ezer éve először, teljes békével fog társulni a Földön. Tartsátok ezt a jövőképet magatok előtt, így téve segítetek formát ölteni és felemelni a körülöttetek lévő embereket.

Feladataink nagyjából ugyanazok maradtak mint eddig is: szemmel tartjuk a sötét összeesküvőket és tevékenységüket. Jól ismerjük kilétüket, és tisztában vagyunk ama terveikkel, hogy egy utolsó hamis űrtámadást kíséreljenek meg. Nem fogunk habozni, hogy ezt megakadályozzuk, meg van rá az engedélyünk. Ahogy látjuk, más események fogják megelőzni mindezt, ami minden ilyen nemű próbálkozást lehetetlenné fog tenni. A Felsőbb Tanácsok döntéséhez tartjuk magunkat, akik a politikai kérdésekben döntenek, és akik jól ismerik a végidőkre vonatkozó Isteni rendeletet. Itt az ideje, hogy a Fény vegye át az irányító erőt, hogy eldöntse hogyan működjön a jövő.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és úgy látjuk, hogy nagyon elfogadóan és barátságosan álltok hozzá jelenlétünkhöz. Néhányan tartanak attól, hogy mi is a célunk, amik több éves manipulációnak tudható be, hogy úgy nézzetek ránk, mint akik fenyegetést jelentünk életetekre.Tudjuk, hogy hamarosan eloszlatjuk ezen félelmeket, és a felfedések lehetővé teszik számunkra, hogy bemutatkozzunk. Látni fogjátok, hogy csupán szavaink magukban hordozzák a szeretet rezgését, és ez meg fogja nyugtatni az effajta félelmeket. Tetteink soha nem voltak fenyegetőek, sőt megmutatták ama gondoskodást és szeretetet amit mindannyiótok felé érzünk.

Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.
 
Fordítás: Bella - Galaktikus Üzenetek



Originals and translations of Galactic Messages available on
http://www.galacticchannelings.com/





Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio
here.




First Contact Radio

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/