Followers

keshe

Monday, October 17, 2011

Augusztus 1, 2011




SaLuSa         Augusztus 1, 2011


"...A mi érkezésünk a Földre is meghívási alapon fog történni, mert beszéltünk Elnökötökkel és megértették és elfogadták annak szükségét, hogy a Mennybemenetel terveit siettetni kell. Nyíltak leszünk szándékainkat illetően és ami titeket illet, pontosan tudni fogjátok, hogy mit csinálunk..."


A változások ajtaja egyre szélesebbre tárul és ahogy arra már kezdtek rájönni, innen már nincs visszaút a régi rendszerhez. A napnál is világosabb, hogy egy olyan civilizációnak amelyik a Mennybemenetel szélén áll, egy új szintű rezgésszám felé kell elmozdulnia. A Fény csalogat titeket, hogy emelkedjetek fel és hagyjatok magatok mögött minden olyat, ami már nem felel meg célotoknak. Annyira nyilvánvaló, hogy a dolgok régi rendje megbukott, de nem ti miattatok mint egyének miatt, hiszen nem a ti kezetekben volt a hatalom. Megbukott, mert a rendszer nem volt képes tovább fenntartani egy olyan pénzrendszert, ami túl sok vagyont helyezett túl kevés ember kezébe. Olyan dolgok játszódnak le, amik hamarosan lehetővé fogják tenni azon szükséges lépéseket, amik helyreteszik a dolgokat és ami egy új pénzügyi rendszert fog eredményezni. Egy olyan rendszert ami igazságos és becsületes, ami megvédi pénzügyi érdekeltségetek holmi igazságtalan törvényektől és adóktól. Minden készen áll és bevezetése már nem várathat sokkal tovább magára.

Valójában a közvetlen előttetek álló hónapok nagyon érdekes időket tartogatnak számotokra. A zűrzavar folytatódik és ezért az emberek válaszokat keresnek és lépéseket követelnek a kormányaiktól, akik képtelenek reagálni. Ennek az az oka, hogy a régi rendszerbe csimpaszkodnak, megpróbálva befoltozni egy olyan rendszert ami szét van esve és ami helyrehozhatatlan. Kevés vagy szinte semmi ötletük sincs, hogyan tudnának megbirkózni a feladattal és elérkezett az idő, hogy egy új kormány vegye át a stafétabotot. Ez is készenlétben van és bár eddig nem láttatok semmi jelet ami erre utalna, a váltás már nincs túl messze. Évek óta apránként készítettük el tervünket ami olyan rohamban fog megvalósulni, hogy el lesztek ámulva, hogy milyen gyorsasággal fognak a dolgok a helyükre kerülni. Rendkívüli lelkek vagytok, akik nagyon is befejeztétek a kettőségben töltött időtöket és akiknek joga van a kvantumugráshoz, ami felemel titeket a magasabb rezgésszámokba. Ennyire közel lévén 2011.11.11.-hez észre fogjátok venni, hogy ez a dátum is egy ilyen lehetőség, amikor hirtelen felemelkedésben lesz részetek.

Figyelemmel kísérve tudatossági szinteteket tudjuk, hogy a mostani év dramatikus ugrást eredményezett olyannyira, hogy ennek eredményeképpen sokkal könnyebben vagytok képesek kezelni az alacsonyabb rezgésszámokat. Sokkal jobban tudjátok figyelmetek a Fényre összpontosítani és következtésképpen az alacsonyabb rezgésszámok nem gyakorolnak rátok olyan hatást. Sőt most már tudatosan terjesztitek a Fényt és ez segíti a többi lélek felemelkedését is. Egyszerűen elég ha valaki más jelenlétében vagyunk ahhoz, hogy hatást tudjunk rájuk gyakorolni. Ehhez még hozzájön sok Indigó gyerek is, akik most már elég idősek ahhoz, hogy képességüket latba vessék. Nagyon magas szintű tudással rendelkeznek amit szeretnének másokkal megosztani. Ám az ennyire előrehaladott lelkek ritkán beszélnek képességükről, munkájuk során szinte alig veszik őket észre. Sokan vannak közülük, akiknek nagy szerep fog jutni a közeljövőben és vezetői adottságuk szívesen lesz látva.

Nekünk mint a Galaktikus Federációnak természetesen nagy szerep jutott a közeljövő eseményeiben és jelenlétünket egy általános elfogadás jellemzi. Ez kulcsfontosságú sikeretekhez és a mi felelősségünk az, hogy azok akik szeretnének részesei lenni a Mennybemenetelnek, időben készen legyenek. Kevés esély van arra, hogy ez másképp lenne, ám mi is részét képezzük egy nagyobb szövetségnek ami rendelkezésünkre áll, ha a szükség úgy hozná. Sötét összeesküvőitek rejtegethetik előttünk azon gondolataikat, hogy miképp tudnák megakadályozni haladásunkat, de legyünk őszinték: fogalmuk sincs, hogy mivel állnak szemben. Felsőbbrendű technológiánkkal meg tudjuk őket állítani, tehát nincs ok semmilyen félelmre, mert a Fény győzelme elkönyveltetett.

Rendszeresen találkozunk zárt üléseken, hogy megvitassuk a ti helyzeteteket és terveinket ehhez igazítjuk ha erre szükség van. Bár sok időbe tellhetett, hogy ehhez a ponthoz eljussunk, de mindenki meg van elégedve tervünkkel és kivitelezése készen áll. Nagyon sok minden történik épp most és a sötét összeesküvők kezdenek belefáradni sikertelenségükbe. Ahol egyszer legyőzhetetlennek érezték magukat, sok szempontból bukásuk mérnökei is egyben. Az annyira egyértelmű cselszövések ellenetek mint például 9/11 megmutatta önteltségüket és, hogy mennyire semmibe veszik az emberi életet. Hihetetlen, hogy azt hitték, hogy arra való hazugságaikat és próbálkozásaikat, hogy eltüntessék nyomaikat, a szakma emberei – akik átlátnak rajtuk – majd le fogják nyelni azokat. Most már csak az van hátra, hogy jogi lépéssel az Illuminátusok el legyenek távolítva hatalmi posztjukról. Erre is sor fog kerülni és szövetségeseink ebbéli szándéka nagyon is jó úton halad.

Elkezdtük azon tervünket, hogy még több ember szokjon hozzá jelenlétünkhöz az égen. Ez gyakoribb átrepüléseket jelent valamint olyan területekre való összpontosítást, ahol nem láttak minket annyira gyakran. Vannak idők, amikor már alig vesztek észre minket és ez is azt mutatja, hogy mennyire ismerősök vagytok személyzetünkkel. Sokkal jobban el vagyunk fogadva mint barátságos Földi látogatók és nyílt félelem mint olyan, rendkívül szokatlannak számít. Főleg ha azt vesszük, hogy vannak arra irányuló kampányok, hogy minket gonosz idegenekként fessenek le, ez igazi teljesítménynek számít és minden elismerés azoké, akik azon dolgoznak, hogy egyensúlyt teremtsenek. Nagyon is fontos, hogy az emberek észben tartsák azt, hogy amikor a Szürkékről hallanak, hogy ők nem tagjai a Galaktikus Federációnak. Ők az Egyesült Államok meghívása miatt vannak a Földön, akik sok éven át technológiai csereprogramokat folytatnak velük.

A mi érkezésünk a Földre is meghívási alapon fog történni, mert beszéltünk Elnökötökkel és megértették és elfogadták annak szükségét, hogy a Mennybemenetel terveit siettetni kell. Nyíltak leszünk szándékainkat illetően és ami titeket illet, pontosan tudni fogjátok, hogy mit csinálunk. Valójában beszélni fogunk a nemzethez, hogy tudjátok miért vagyunk itt és, hogy ezt mindenki megértse. A média fogja közvetíteni beszédünket és a sajtóban szólásszabadság lesz, hogy az igazságnak megfelelően mindenfajta cenzúra nélkül tudjanak tudósítani. Ezt illetően most nagyon is az Illuminátusok kezében vagytok, akik még mindig szinte az összes hírközlő csatornát irányítják. Át lettetek verve, hazudtak nektek és hosszú, hosszú éveken át félre voltatok vezetve. Nyílt kormányaitok lesznek, nyílt jelentésekkel vissza lesz állítva bizalmatok a szólásszabadságban.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és el vagyok ragadtatva, hogy lehetőségem van rá, hogy titeket ráébressszelek az igazságra. És ez még csak a dolgok felszíne. Igaz történelmetek teljesen biztos, hogy meg fog titeket lepni. Emlékezzetek rá, hogy a sötét összeesküvők irányították Földeteket több ezer éven keresztül, fokozatosan afelé haladva, hogy a Föld összes vagyonát és annak lakosságát teljes irányításuk alá vonják. A régi ciklusokban hatalmas pusztításokat végeztek, amikoris egész civilizációk vesztek oda. Erre nem fog újra sor kerülni a Teremtő erre a szavát adta.


Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.
 
Fordítás: Bella - Galaktikus Üzenetek



Originals and translations of Galactic Messages available on
http://www.galacticchannelings.com/





Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio
here.




First Contact Radio

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/