Followers

keshe

Monday, October 17, 2011

Július 8, 2011




SaLuSa         Július 8, 2011


“...SaLuSa vagyok a Szíriuszról és ahogy mi nézzük az időt, már csak egy szempillantás választ el egy nagyobb lépéstől. Tehát tartsatok ki, mert már nem kell sokkal tovább várni..."


Annyi szépség van a Földön és némelyikük természetes és némelyikük emberalkotta, ahogy az Ember inspirálva érzi magát, hogy kifejezésre juttassa magasabb tudatát. Valójában tudatalatt még mindig rendelkeztek emlékekkel a magasabb dimenziókból. A változások amikről beszélünk szintén ismerősnek hangzanak és ezért is fogadjátok el azokat nagyobb kétségek nélkül. Az a cél, hogy betömjük a hézagokat amik a régi rendszer szétbomlásával fognak megjelenni. Egy azonnal tapasztalható jobbulás fog beállni körülményeitekben, ami biztosítani fogja, hogy kényelmes futamban érjétek el a Mennybemenetelt. Az igazi változások a Mennybemenetellel fognak elkezdődni és jó sokáig fognak tartani. Bárhogy is döntötök jövőtöket illetően, élvezni fogjátok a magasabb dimenziók előnyeit. Előkészítettük nektek az utat, hogy felkészüljetek a személyes változásokra amit meg fogtok tapasztalni, hogy végül Galaktikus Lényként követelhessétek státuszotokat. Ahhoz képest amik most vagytok a változás monumentális lesz, teljes tudatosságotok lesz visszaállítva.

Tudjuk, hogy nehéz jelenlegi helyzetetekben felfogni azt, hogy mennyivel élettel telibbé fogtok válni. Mind képességetekben mind kifejezésetekben korlátolva voltatok és nem voltatok arra bátorítva, hogy képességeiteket kifejlesszétek. Sőt ellenkezőleg, a sötét összeesküvők készakarva visszatartottak titeket, ez az oka amiért a valódi közoktatás ilyen sokáig meg volt tagadva a Harmadik Világok országaitól. A tudás hatalom és láthattátok ahogy a diktátorok változatlanul elnyomták és elpusztították a tanultakat. A magasabb dimenziókra pontosan ennek az ellenkezője vonatkozik ahol a tudás elérhető és minden lélekkel meg van osztva. A tudás sosem arra hivatott, hogy bárki kizárólagos tulajdonát képezze. Minden ami létezik, valaha létezett vagy létezni fog, Isten adta minden lélek hasznára. A dolgok kitulajdonítása csak magáért a tulajdonjogért szintén meg fog változni a Mennybemenetel után. Mindenetek meg lehet amit szívetek óhajt és ez más rálátásba helyezi a dolgokat, hisz mindent meg tudtok változtatni amikor csak akarjátok. Ti vagytok a teremtők és gondolataitok hatalmával ugyanúgy el tudtok tüntetni mindent amire már nincs többé szükségetek.

Ahogy azt kezditek megérteni, az élet teljesen más lesz mint ahogy azt megszoktátok. Öröm lesz élni és olybá fog tűnni amit csak úgy tudunk leírni, mint Mennyei létet. Olyan érzésetek lesz, mintha minden körülöttetek Fényben úszna és felemelő és életvidám energiát adna ki magából. Amire fel fogtok figyelni az mindennek a tisztasága lesz, valamint a színek annyira élénkek ugyanakkor pihentetően fognak hatni érzékszerveitekre. Ami azonnali figyelmeteket igényli, készítsétek fel magatokat arra várva, hogy milyen csodálatos az, hogy felemelésetekkel annyi mindent fogtok tudni nyerni. Ez megadja számotokra a szükséges ösztönzést, hogy célotokat ne tévesszétek szem elől. Ritka és kivételes ez a lehetőség ami megadatott nektek és egyedi körülményeiteket véve, ezek sokkal könnyebbé tették számotokra elérni a sikert.

Civilizációként a legkomolyabb tesztnek lettetek alávetve és sokan még most is nehéznek érzitek, hogy lerázzák béklyóikat. Rezgésszámuk alacsony és a Fény keményen árad rájuk, hogy felvilágosítsa őket. De bárhogy is legyen, mindig van remény és abban a pillanatban, hogy az áttörés lehetségesnek látszik, mindig van segítség. Ezt nem lehet kierőszakolni, mert ha túl sok fénynek vetnénk az ilyeneket alá mielőtt még készen lennének, az nagyon kényelmetlen tapasztalatokat okozna. Bár jó lenne ha minden lélek képes lenne válaszolni a Fénynek, de be kell hogy véssétek agyatokba, hogy ez nincs időhöz kötve. Mindenkinek annyi idő áll rendkelkezésére amennyire szüksége van és folyamatosan arra van mindenki biztatva, hogy a Fény felé forduljanak.

Amikor megmutatjuk magunkat a Földön, az emberek látni fogják igazi potenciájukat, mert mi ti vagyunk a jövőből. Mi vagyunk ahogy ti mondanátok az élő bizonyíték arra, hogy mi lehetséges a Mennybemenetellel. Tudjuk hogy néhányan úgy érzik, hogy ahhoz, hogy felemelkedjenek fel kell, hogy adják azokat a dolgokat amik örömöt nyújtanak nekik a Földön. Ez igaz, leszámítva azt, hogy annyival több mindent nyerhettek és az élet egy nagy kalandá válik ami megelégedettséggel fog eltölteni. A helyes okok miatt kell, hogy akarjatok felemelkedni és ehhez az kell, hogy tanusítsatok szükséges fegyelmet ami ennek eléréséhez kell. Ez azt jelenti, hogy szigorúan minden kötöttségeteket ami az alacsonyabb vibrációkból van el kell, hogy engedjetek. Amennyire csak tőletek telik, éljetek elképzeléseitek szerint, hogy milyen is lehet Fény és Szeretet lélekként élni. Ehhez az is szükséges, hogy zablán tartsátok érzelmeitek, mert az emberek hajlamosak szabadjára engedni indulataikat. Ha lépéseket tennétek annak érdekében, hogy ezen változásokat behozzátok az életetekbe, akkor a segítség szellemi vezetőiteken keresztül is meg fog érkezni. De fel kell, hogy legyetek készülve válaszolni rá és szükséges, hogy megfelelő időt találjatok életetekben arra, hogy hallgassatok belső megérzéseitekre. Ezt ne keverjétek össze az egóval, ami eltéríthet utatokról. Az ego azt szeretné, ha egy stagnált állapotot érnétek el olyan élettel amihez hozzászoktatok.

Mindezekután amit elmondtunk, amíg szilárd elszántságotok felemelkedni, mi hisszük, hogy ez sikerülni fog és az ösvény megnyílik előttetek amit követni tudtok. Néhány tanórára amíg alszotok és elhagyjátok testetek, akkor kerül sor. Normális esetben mire felébredtek, az ehhez hasonló élményeket elfelejtitek, de egy belső elégedettség és öröm érzése marad meg bennetek. Tudatosan voltatok távol tartva attól, hogy emlékezzetek asztrálutazásaitokra, mert ez nagyban kihatna a napi felelősségetekre. Néhányan persze vissza tudtok emlékezni és néhányan tudnak azokhoz a szintekhez viszonyulni, tudva azt, hogy mennyivel kellemesebb volt ott lenni mint a földi dimenziótokban. Minden ilyen bepillantás hasznos, mert megmutatják számotokra, hogyan válnak élményeitek egyre kellemesebbé ahogy elkezdtek felemelkedni a rezgésszámokban.

A kettőséget kivéve, az élet arra hivatott, hogy véget nem érő kaland legyen és csak látnotok kell azt, hogy mi szemlátomást mennyire élvezzük és mennyire telítve vagyunk úgymond. Isten a mi Atya/Anyánk és mindennel ellát minket amire csak szükségünk lehet, semmire sincs szükségünk. Régen elértük azt a szintet, hogy felelősségteljesen viselkedünk és soha nem felejtük el, hogy hálásak legyünk mindenért amiben részünk van. Szintén tudatosítjuk az Egységet amiben élünk és minden életformában látjuk Istennességet, ami mindenben benne rejlik. Próbáljatok túllátni a külső burkon mert néha csalóka lehet, ahogy azt majd látni fogjátok, amikor találkozni fogtok nem emberformájú földönkívüliekkel más Világegyetemekből.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és ahogy mi nézzük az időt, már csak egy szempillantás választ el egy nagyobb lépéstől. Tehát tartsatok ki, mert már nem kell sokkal tovább várni és ugyanolyan izgatottak vagyunk mint bárki, hogy elkezdhessük tervünket.


Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Fordítás: Bella - Galaktikus Üzenetek



Originals and translations of Galactic Messages available on
http://www.galacticchannelings.com/





Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio
here.




First Contact Radio

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/