Followers

keshe

Monday, October 17, 2011

Július 20, 2011




SaLuSa         Július 20, 2011


"...A közeljövőben, nagy szükség lesz szervezői készségre ahogy egyre több kezdeményezés fog jönni az emberektől, hogy segítsék lakóközösségük működését és a változásokhoz való hozzáidomulásukat. Tudunk képességetekről és biztosak lehettek abban, hogy ahol szükség lesz képességeitekre, ott alkalmatok is lesz használni azokat..."


Nyugtalanító hatással lehetnek azokra a változások, akik nem tudtak róla. A kavarodás ellenére , mindannak az elvesztése ami ismerős volt számukra fogja eltölteni őket szorongással. Természetesen biztosítjuk azt, hogy tevékenységeink ki legyenek hirdetve és hamarosan látni fogják, hogy minden a jót szolgálja. Azok akik el vannak kötelezve a Mennybemenetelnek, nagyon fontos, hogy biztosítva legyen számukra a lehetőség a felemelkedésre és tudjátok, hogy azért vagyunk itt, hogy segítsük a folyamatot nem pedig gátoljuk azt. Valójában a Galaktikus Federáció célja a ti sikeres Mennybemeneteletek és védelmünk el fog kísérni titeket az egész úton.

Saját magunk megtapasztalván az alacsonyabb vibrációkat, tisztelettel nézünk fel ama képességetekre, hogy rendíthetetlenül kiálltok feladaitok mellett akkor is, amikor gyakran fáradtnak és álmosnak érzitek magatokat. Eltökéltségeteknek nincs párja és ezt a képességet több életen keresztül sajátítottátok el, hogy ezáltal biztosítani tudjátok túlélésetek. Most ugyanez az erőteljes összpontosítási erő fog titeket segíteni át a kettőség utolsó próbáján ami még hátra van. Ki fog belekeveredni ez részben attól is függ, hogy hol laktok mert a világ néhány tája aktívabb lesz mint másütt, ahol fizikai változásokra fog sor kerülni. Mi felügyeljük ezeket az eseményeket és célunk csökkenteni a hatásokat. Földanyának meg kell engedni, hogy saját irányát kövesse, mert ő tudja a legjobban, hogy mit kell magán megváltoztatni.

Negatív energiák lógnak a Föld felett és mi segítünk megtörni a Földhöz való kapcsolatukat, amik az alacsonyabb vibrációkból tálplálkoznak. Azon lelkeket akiket ez érint meg kell tisztítani ahhoz, hogy fel lehessen őket emelni, ha azt akarjuk, hogy bármi esélyük is legyen, hogy készen álljanak a felemelkedésre. Ez nem azt jelenti, hogy ti kerestétek azokat hanem ezek sok különböző életeitek alatt halmozódtak fel és képtelenek voltatok tőlük megszabadulni. Jelenleg, amikor ennyi Fény éri a Földet, sosem lesz még egy ilyen remek alkalom arra, hogy megszabaduljatok tőlük. Már csupán azzal azonnal bevonzotok sok Fénymunkást, ha szándékotokban áll megtisztításuk és ők segíteni fognak nektek ebben. Nyugodtak lehettek afelől, hogy az Isten mindenkit akit csak lehet, látni szeretné , hogy visszatér a Fénybe még a végidők előtt.

Ha irányításotok alatt tartjátok az egótok, az a legjobb barátotokká válhat, máskülönben azonban egy idősebb fivérhez hasonlatos aki folyton arra figyelmeztet, hogy magatokat tegyétek előtérbe. Teljesen nyíltan támogatjuk az önfenntartás ideáját és az önszeretetet, de nem az áron, hogy ez mások rovására menjen. Hosszú időkig az egótok túlélésre volt beállíta, de erre már nincs többé szükség, mert most már a Fény vált védelmezőtökké. Minél többet gondolkodtok és cselekdtek a Szeretet és Fény nevében, annál több Fényt és Szeretetet vonzotok be életetekbe és kívül helyezitek magatokat a sötét összeesküvők érdeklődési gyűrűjén. Talán látjátok, hogy miként válik szét civilizációtok két különböző klikkre, olyan időket éltek, amikor ez a szétszakadás még nagyobb méreteket fog ölteni. Maga a gondolkodásmódotok is megváltozik ha hagyjátok, hogy a Fény vegye át életetek felett az irányítást. Így téve hirtelen Eggyé váltok minden életformával, mégha a különbségek szélsőségesnek is fognak látszani és ami az embereket illeti, képesek lesztek túl látni a külső burkon.

Őrizzétek meg nyugalmatok és bízzatok azokban akik kezében van jövőtök, mert a kettőségben eltöltött utolsó időszaknak nagyon hamar vége fog szakadni és életetek a leszületések előtti élettervetek szerint fog tovább haladni. Még nem vagytok azon a tudatossági szinten ami lehetővé tenné számotokra, hogy teljes tudást gyakoroljatok ezen dolgok felett, de normális esetben amit tudatalatt éreztek az jó érzéssel fog titeket eltölteni, hisz minden tudás belülről fakad. Ez például érvényes azokra akik úgy érzik, hogy azért jöttek a Földre, hogy a Fénynek dolgozzanak, de még nem találták meg pontosan, hogy mi is az. Azt mondjuk, hogy tudatosítsátok azt ami körülöttetek folyik és ha a lehetőség adja magát, éljetek vele mégha az nem is az amit elképzeltetek. Egyik lehetőség adja a másikat ami jobban kedvetekre lesz és legyen az bármi is legyetek nyugodtak afelől, hogy minden kicsi sokra megy.

A közeljövőben, nagy szükség lesz szervezői készségre ahogy egyre több kezdeményezés fog jönni az emberektől, hogy segítsék lakóközösségük működését és a változásokhoz való hozzáidomulásukat. Tudunk képességetekről és biztosak lehettek abban, hogy ahol szükség lesz képességeitekre, ott alkalmatok is lesz használni azokat. Rendszeresen fel fogjuk venni veletek a kapcsolatot, kimondottan ott ahol együtt fogunk dolgozni. Van néhány brilliáns elme Földeteken és ők azért vannak veletek, mert szükségünk lesz olyanokra akik gyorsan képesek felfogni a fejlett technológiákat. Például képesek voltunk befolyásolni ezen elméket ami eredményeként születtek meg azon új szerkezetek is, amik elérhetővé fognak válni számotokra. Néhánynak például ami az ingyenes energiát illeti már kész a kivitelezése és a próbatípusa és mi biztosítani fogjuk azt, hogy ezek gyorsan piacra kerüljenek. Tudjuk hogy ez kedvetekre fog válni főként ahogy az egyre növekvő energiaköltségeket vesszük. A Világegyetem dúskál ingyenes energiában és használni fogjátok tudni azt.

Az elkövetkező három négy hónap sorsdöntőnek rendeltetett és tudni fogjátok biztosra, hogy a nagy változások úton vannak. Hiszen az év csak úgy gyorsul és mielőtt észbe kapnátok elérkezünk a mágikus erejű 2012-höz. Tehát kössétek be biztonsági övetek és élvezzétek a vágtát. Tőletek függ, hogy jónak-e vagy rossznak fogjátok-e látni mindazt, csak a célt lássátok magatok előtt és ne azt, hogy hogyan éritek azt el. Csupán annyit kell, hogy tudjatok, hogy minden ami meg volt ígérve be fog következni. Hihetetlen idők lesznek egyik meglepetés a másik után, ünnepségek fogják egymást követni.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és elmondom, hogy hajóink gyülekeznek a nagy közzétételekre amik lehetővé fogják tenni számunkra, hogy meghívásra Földötökön landoljunk.


Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.

Fordítás: Bella - Galaktikus Üzenetek



Originals and translations of Galactic Messages available on
http://www.galacticchannelings.com/





Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio
here.




First Contact Radio

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/