Followers

keshe

Monday, October 17, 2011

Augusztus 17, 2011




SaLuSa         Augusztus 17, 2011



"...Űrflottáink több ezer hajót számlálnak és nem hagynánk,hogy érkékes Földeteket meggyalázzák. Ez nincs a végidők tervébe véve, mert kiérdemeltétek a felemelkedésre való jogot és szabadakaratotok döntése tiszteletben lesz tartva. A sötét összeesküvők csak egy bizonyos pontig ügyködhetnek ami karmátokat illeti, mielőtt mi megálljt parancsolnánk nekik..."

Nincs semmi amit ne lennétek képesek elérni kollektív tudatosságotokkal. De ehhez az kell, hogy összpontosítsatok szándékotokra ha azt akarjátok, hogy az kreatív hatalmatokon keresztül öltsön fizikai formát. Jelenleg kutatjátok, hogy miként lehetne megemelni szintetek, hogy véget vessetek a régi irányító rendszernek. Ez segít felgyorsítani a változásokat és a változás energiáját nem lehet megtagadni. Ez azt jelenti, hogy egy pozitív hozzáállást választottatok és felülkerekedtetek a félelmet sugalló próféciákon amik jövőtökről szólnak. Számos oka van annak amiért az emberek félelemre alapuló következtetéseket vonnak le és a szándékosan terjesztett hamis információk az élen járnak ebben. A mostani kampány ami az Első Kapcsolatfelvétellel foglalkozik, úgy mutat be minket mint hódítókat és pusztítókat. Ha logikusan álltok hozzá akkor rájöhettek, hogy ha így lenne, akkor már sok évvel ezelőtt megszállhattunk volna titeket, amikor még nem lettetek volna képesek semmilyen ellenállásra. Ehelyett történelmetek helyesen rá fog mutatni arra, hogy mi a Galaktikus Federáció sok alkalommal felajánlottuk, hogy világbékét hozunk el világotokba, ám ezt vezetőitek elutasították. Nem tudunk más látogatók nevében beszélni ám azt tudjuk, hogy néhányukat közülük foglalkoztatta az a gondolat, hogy elfoglalják világotok.

A Galaktikus Federáció felemelkedett Lények civilizációiból tevődik össze, akik Mesteri címmel rendelkeznek. Spirituálisan fejlettek és energiájuk maga a Fény és Szeretet. Szándékuk, hogy energiájukat messzire szétszórják. Az Isteni rendeletek szerint járunk el, ami felügyeli tevékenységünket és annak köteleztük el magunkat, hogy a hozzátok hasonló civilizációknak segítsünk. Mostanra már megérthettétek, hogy milyen helyzetben vagytok és, hogy egy hatalmas ugrás szélén álltok, ami egy mérföldkövet fog képezni evolúciótokban. Azért vagyunk itt, hogy együtt utazzunk veletek, sőt még azután is veletek maradunk, hogy átléptétek a következő dimenziót. Semmi beleavatkozás haladásotokba nem lesz megengedve és a mi felelősségünk az, hogy biztonságosan Mennybemenjetek.

Azt tanácsoljuk hát, hagyjatok figyelmen kívül minden olyan tanácsot ami arról szól, hogy az űrlények megpróbálják átvenni a Föld feletti uralmat, mert erre nem fog sor kerülni. Affelől is nyugodtak lehettek, hogy teljes mértékben tisztában vagyunk a sötét összeesküvők azon terveivel, hogy egy hamis támadást szimuláljanak és mi biztosítani fogjuk azt, hogy tervük megbukjon. Ennyi felhatalmazásunk van és az ilyenfajta támadást akkor is megakadályoznánk, ha igaziról lenne szó. Űrflottáink több ezer hajót számlálnak és nem hagynánk,hogy érkékes Földeteket meggyalázzák. Ez nincs a végidők tervébe véve, mert kiérdemeltétek a felemelkedésre való jogot és szabadakaratotok döntése tiszteletben lesz tartva. A sötét összeesküvők csak egy bizonyos pontig ügyködhetnek ami karmátokat illeti, mielőtt mi megálljt parancsolnánk nekik. Ez fejlett technológiánk révén elég könnyű feladat számunkra anélkül, hogy egy csepp vér is folyna. Már nem fog sokáig kelleni eltűrnetek a sötét összeesküvők ténykedéseit, napjaik meg vannak számlálva.

Szövetségeseink egyre nagyobb önbizalomra tesznek szert, hogy szembeálljanak azokkal, akik a Közzétételek ellen vannak és akik szeretnék annak előrehaladását megállítani. A hatalom velük van és abbéli követelésük, hogy ezen ágálók fejezzék be titkos akcióikat nemsokára gyümölcsöt hoz. Lehet, hogy erőhöz fog kelleni folyamodni ám teljesen fel vannak készülve minden helyzetre. Szövetségeseink minden országban megtalálhatóak és mostanra egy olyan szervezetté nőtte ki magát, ami mérhetetlen hatalommal bír. Mind a Közzétételeket, mind pedig az Első Kapcsolatfelvételt folyamatosan nyomják előre, hogy elérjék azt a végső lökést ami megvalósításukhoz kell. Nyugodtak lehettek, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy áthágjuk azt az utolsó akadályt is ami győzelmet hoz el számunkra.

Láthatjátok, hogy mindazon ősi próféciák ellenére amik fizikai jellegű katasztrófákat jósoltak ezekre az időkre, nem teljesültek be. Mi képesek vagyunk az ilyen fajta dolgokat irányítani, de bizonyos Földi változásokra sor kell, hogy kerüljön, mert részét képezik a tisztítási folyamatnak. Bármi is történjen tudjátok, hogy mi a színfalak mögött dolgozunk azon, hogy a károk és emberéletek számát minimális szinten tartsuk és mindent megteszünk, hogy előre figyelmeztezhessünk titeket minden nagyobb katasztrófa előtt. Ami vízlelő és tengereitek szennyezését érinti, egészen könnyű feladatot jelent számunkra és szinte semmi idő alatt be lesz fejezve. A Föld szennyeződése az, ami több problémát okoz, de még ez is bőven belefér képességeinkbe. Legyen az bármi kényelmetlenség is amit el kell, hogy viseljetek, az mind rövid életű lesz és tudásunk széles skáláját fogjuk felhasználni arra, hogy szükségleteiket kielégítsük.

Kedveseink a nyughatatlan Föld és a nyughatatlan lakosság érzi a változó energiákat és ezek borzolják a kedélyeket. Ám ahogy az alacsonyabb energiák fokozatosan átalakulnak, ennek a nyughatatlanságnak is vége lesz és majd azt veszitek észre, hogy magasabb, nyugodtabb energiákat vonzotok be magatokhoz. Sikeresen ki fogjátok magatokat tudni emelni az alacsonyabb energiákból és nincs rá ok, hogy újra bevonzátok őket életetekbe. Minden mögött a Vonzás Törvénye áll és egyébként is már jóval túlhaladtatok azon időkön, hogy folyamatosan alacsonyabb energiákat vonzatok be. Sőt a mostaninál még sosem volt jobb alkalom arra, hogy megemeljétek rezgésszámotokat. Földötökön kívül a magasabb energiák továbbra is Fényben fürdenek és sokan sikeresek abban, hogy ezeket magukhoz vonzák. Ezt egy csodálatos teljesítménynek látjuk és az ilyen lelkek Fényoszlopokként világítanak másoknak.

A lázadások és más erőszakos akciók a hatóságokkal szemben azt mutatják, hogy milyen zavarosak lehetnek a változó idők. Az emberek érzik, hogy társadalmuk összeomlóban van, de nagyon kevesen értik meg, hogy erre sor kell, hogy kerüljön ha előre akartok haladni. A jövő emiatt sivárnak tűnik, holott tele van ígéretekkel amik egy olyan társadalmat fognak megalakítani ,ami a Földön növekvő Fényt és Szeretetet fogja visszatükrözni. Isten gyermekei vagytok, hogyan is lehetne másként amikor teljes mértékben képesek vagytok arra, hogy igazi valótokat ami maga Istenségetek fizikai formába öntsétek. Nem a testetek vagytok, hanem csodálatos Fénylények, akik keresik a visszavezető utat a magasabb dimenziókba, ami igaz otthonotok.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és azért jöttem, hogy biztosítsalak titeket arról, hogy szeretve vagytok és részei a nagy Fénycsaládnak ami várja visszatértetek. Nagyon keveseknek adatik meg, hogy ismerjék igaz hátterüket és, hogy honnan jöttek ide mielőtt még felvállalták volna a kettőséget. Ez nemsokára meg fog változni és sokatoknak alkalma lesz találkozni azokkal akik várják az alkalmat, hogy családotokkal újra egyesüljetek. Nagyon sok különböző civilizációból jöttetek azért, hogy saját egyedi képességeitekkel és tudásotokkal segítsetek felemelni az elveszett lelkeket a Földön. Utazásotok véget ért és nemsokára kezdetét veszik az ünnepségek.


Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.
 
Fordítás: Bella - Galaktikus Üzenetek



Originals and translations of Galactic Messages available on
http://www.galacticchannelings.com/





Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio
here.




First Contact Radio

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/