Followers

keshe

Monday, October 17, 2011

Június 20, 2011




SaLuSa         Június 20, 2011


"...Hajóink szemetek számára nem láthatóak, tettük ezt azért, hogy nehogy megijesszünk vagy felfordulást okozzunk. Hamarosan azonban biztonságosan fogunk tudni köztetek nyíltan mozogni, ami össze lesz kötve a közzétételekkel...."

Mindaz amit fénymunkásként visztek végbe egy nagy adag hitet igényel, hisz nem ismeritek az egész képet. Mégis részeként a tömegtudatosságnak érzitek, hogy mi történik és tudjátok, hogy minden rendben van. Fényetek része a Földet körbevevő nagyobb Fénynek ami segít felemelni rezgésszámotok és teszi ezt egészen addig, amíg a felemelkedés tart. Olyan rohamos ütemben halad, hogy gyorsan el fog juttatni titeket a tapasztalat végső fázisába. Hamarosan úgy fog megnyilvánulni, hogy minden ember figyelmét fel fogja kelteni szerte a világon. Ez szükségessé fogja tenni azt, hogy a Fénymunkások még a mostaninál is aktívabb működésbe kezdjenek. Olyan sok kérdés lesz ami válaszra fog várni, de ebben mi is kivesszük majd a részünket. Mihelyt hivatalosan be leszünk nektek mutatva, összejöveteleket fogunk tudni szervezni, ahol az emberek megkaphatják kérdéseikre a választ. Sok kérdésre a válasz egész természetes úton fog jönni, mert több már létező csoport jelentkezik majd kimondottan erre a feladatra.

Sok lélek kimondottan azért van a Földön jelenleg, hogy biztosítsák azt, hogy az elkövetkező időszak tanulságos legyen és, hogy a helyes tudás elérhetővé legyen azok számára akik keresik. Világméretű nyilvánosságra kerül sor a média különböző szintjein keresztül, ami addigra fel lesz szabadítva a jelenlegi korlátozások alól, ami megakadályozza a szólásszabadságot. Mindezen változások meg vannak tervezve és biztosak lehettek abban, hogy megfelelően gondoskodtunk szükségetekről. Valójában a tervek már jó régen elkezdődtek, mert ez a ciklus mindig is sikeres Mennybemenetellel kellett, hogy lezáródjon.

A kettőség rémálma egy álomvilággá fog változni, ahol minden tökéletes egyensúlyban és harmóniában létezik. Mindannyiótok saját módon járul hozzá ezen változásokhoz és gratulálnunk kell nektek, hogy továbbra is azon vagytok, hogy elképzeljétek milyenek is lesznek majd a végidők. Ebben az egészben nagyon fontos a ti szerepetek is és ne becsüljétek le az erőt amivel rendelkeztek. Ti voltatok azok akik megtörték a sötétség és Fény engyensúlyát és akik bevonzották a földönkívüli segítséget. Ennek következményeként akkora erő támogatásra tettetek szert, hogy most Fénylégiók hada áll mögöttetek. Emlékezzetek erre és ne hagyjátok hogy civilizációtok összeomlása félelmet ültessen el szivetekben. Változások kellenek, hogy legyenek és ti akik olyan alacsony rezgésszámon mozogtok, ennek kényelmetlen mellékhatásai lehetnek életetekre. Ez azonban nem lesz hosszantartó és tudjátok, hogy ez segíteni fog felülkerekedni bármilyen negatív reakciótokon annak hatására ami történni fog.

Csak úgy áradnak a különböző forrásokból származó üzenetek a Földre és tudjátok, hogy tele vannak bátorító szavakkal, amik a sikernek ígéretét hordozzák magukban. Sosem volt olyan idő amikor ne lettünk volna jelen és ne kísértük volna figyelemmel fejlődésetek. A Galaktikus Federáció hosszú ideje felelős azért, hogy biztonságban legyetek külső közbeavatkozásoktól. Ez a mai napig is tart és a múltban ti döntöttétek el, hogy kik jöhetnek meglátogatni titeket. A korábbi civilizációkban voltak időszakok amikor egészen közeli kapcsolatban voltunk veletek és elég sok időt töltöttünk együtt a Földön. Ez akkor volt amikor egy magasabb spirituális gyakorlatot és megértést értetek el és egyedi kapcsolatot tudtunk veletek élvezni. Civilizációtok nem érte el a múltban azt a szintet, hogy készen álltatok volna fogadni minket. A kettőség mint olyan, természeténél fogva mindig különböző irányban halad és az alacsonyabb energiák gyakran egy jelentősebb spirituális tanulási időszakot követnek.

A különbség most csupán az, hogy elérkeztünk a napciklus végéhez és Istenileg egy új kezdet rendeltetett el. Ezért minden lehetőséget megkaptok, hogy minden lélek megtudja hozni a végső döntést, felemelkedését illetően. Sokan közületek ezt már azelőtt elhatároztátok, mielőtt még leszülettetek volna, de ugyanakkor sokan bizonytalanok voltatok és elhalasztottátok a döntést. Azok akik még most is döntésüket latolgatják, döntésükben szerepet fog játszani, hogy senki sem tud felemelkedni hacsak rezgésszáma nem megfelelő.

A közelmúltban egyre többször láttátok hajóinkat az égen, ami része volt ama tervünknek, hogy hozzászokjatok jelenlétünkhöz. Mégis amit láttok, csupán parányi töredéke annak a számnak, ami aktívan Földetek körül kering. Hajóink szemetek számára nem láthatóak, tettük ezt azért, hogy nehogy megijesszünk vagy felfordulást okozzunk. Hamarosan azonban biztonságosan fogunk tudni köztetek nyíltan mozogni, ami össze lesz kötve a közzétételekkel. A sötét összeesküvők továbbra is elutasítják az együttműködést velünk és normális esetben addig várnánk, amíg rá nem döbbennének tetteik halálos következményeire. Ám tudják, hogy nem fogunk örökké várni és egy bizonyos ponton megkapjuk az engedélyt, hogy erővel eltávolítsuk őket és véget vessünk közbeavatkozásainak. Ahogy az idő egyre gyorsabban telik mindenki számára nyilvánvalóvá válik, a terveink kivitelezésének a fontossága. Ezért biztosak lehettek abban, hogy nemsokára kezdetét veszik a dolgok.

Bizonyos szempontokból jobban jártok azzal, hogy mihely a változások elkezdődnek, a dolgok rohamos ütemben fognak haladni. Nagyon kielégítő lesz látni a dolgok gyors történését, főleg miután elég sokat vártatok rá. Így a kényelmetlen aspektusai a dolgoknak minimálisra lesznek csökkentve és gyorsan élvezhetni tudjátok majd az előnyöket. Elsődleges célunk a szegénység és szükség megszüntetése, látni akarjuk ahogy az emberek felülkerekednek a reménytelenségen és kétségbeesésen. Boldog emberek együttműködőbbek mint a boldogtalanok és tudni fogják, hogy mindannyiótok javát tartjuk szemünk előtt. Nem egyszerű dolog megváltoztatni azokat a körülményeket amikhez hozzá vagytok szokva és felemelni titeket egy új szintre, de minden forrással rendelkezünk ennek a kivitelezéséhez. Látni az örömet és boldogságot az arcotokon, számunkra mindennél többet fog jelenteni. Csodálatos lelkek vagytok és mindent megérdemeltek, hogy hamarosan felemelkedhessetek a dimenziótok mélabús lélekölő robotolásából. Megőrzitek mindazon kedves emlékeket azokból az időkből, amikor jól éltetek és kapcsolataitok boldogok voltak. Ugyanakkor sok életen kereszül volt osztályrészetek a viszontagság és bánat és ezeket legjobb magatok mögött hagyni. Végső fokon a rossz emlékek mind eltűnnek a majd memóriabankotokból, de addigra már felemelkedtetek a magasabb szintekre ahol békében, Szeretetben és Fényben fogtok élni.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és reméljük, hogy magabiztosan emelt fővel néztek előre látva azt, hogy mennyire meg fog javulni életetek. Ebben biztosak lehettek és a múlt rohamosan el fog halványodni ahogy beléptek a Fénybe.


Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.

Fordítás: Livia - Galaktikus Üzenetek



Originals and translations of Galactic Messages available on
http://www.galacticchannelings.com/





Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio
here.




First Contact Radio

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/