Followers

keshe

Monday, October 17, 2011

Augusztus 8, 2011




SaLuSa         Augusztus 8, 2011


"...A jövőben egy újfajta tanítási módszerrel képesek lesztek egy egész könyvnyi tudást elsajátítani egyszerre és az információkat képesek lesztek formálisan letölteni agyatokba. Új technológiák, beültetések fogják felváltani mindazt a fizikai terhelést, ami mostani tanulási módszereteket jellemzi..."


Ahogy azt láthatjátok a világ pénzügyi helyzete nincs irányítás alatt és nem sokára szövetségeseinknek közbe fog kelleni avatkozniuk, hogy új határozatokat fektessenek érvénybe. Nem kell valakine zseninek lennie ahhoz, hogy megértse, még több adósság felhalmozása nem fogja megoldani problémátok és az adósságelengedés az egyedüli biztos kiút. Az általános elégedetlenség aminek tanui vagytok annak a jelei, hogy az emberek kezdenek rájönni arra, hogy egy teljesen új hozzáállás szükséges ahhoz, ha valaha is előre akartok mozdulni. Ami ehhez szükséges azt a mi részünkről már megtettük, mert társadalmatok szétesése várható volt és mi engedélyeztük azt. A kellő pillanatra várunk, hogy utasíthassuk szövetségeseinket, a művelet megkezdtére tudván azt, hogy ha felajánljuk segítségünket az a többség által el lesz fogadva. Ezután felfedhetjük küldetésünket amit el kell végeznünk azért, hogy felkészítsünk titeket és Földanyát a Mennybemenetelre.

Legyetek könyörülettel vezetőitek iránt, mert ők a régi model szerint dolgoznak ami mostanra már nem létezik többé. Nincsen erejük sem akaratuk, hogy a mi szándékaink szerint megbirkózzanak a problémákkal és nyilvánvaló, hogy ez nem működhet hacsak minden ország közre nem dolgozik. Amíg hisztek az erősebb túlélésében addig állandóan egyenetlenség és nagy különbségek lesznek a szegények és gazdagok között. Hacsak azt nézzük hogyan reagáltok a Szomáliai komoly éhínségre, már abból láthatóvá válik, hogyan tekintetek egymásra és azokra a szenvedő és haldokló emberekre, akik azonnali segítségre szorulnak. Megelégedésünkre szolgál látni hogyan reagálja le e helyzetet a köznép, téve mindezt olyan időkben, amikor sokatok közületek is nyomás alatt van. Túlságosan sokáig voltatok a sötét összeesküvők befolyása alatt, akik legtöbbnyire figyelmen kívül hagyják mások helyzetét és akiknek nincs könyörület a szívükben.

Azt kérdezitek, hogy miért nem jövünk most a megsegítésetekre, de kérlek emlékezzetek rá, hogy minden lélek aki jelenleg részese a szenvedésnek, magasabb szinten elfogadta azt mint tapasztalata részét. Gyakran felhívjuk arra figyelmetek, hogy ehhez hasonló körülmények között közbeavatkozásunk beleavatkozásnak tűnne, megtagadva a résztvevőktől azt a tapasztalatot amit felvállaltak. Ez nem azt jelenti, hogy nem segíthettek sőt az, hogy hogyan válaszoltok mások szorult helyzetére szintén tapasztalataik részét képezik. Próbáljátok nem megítélni azon helyzeteket anélkül, hogy tisztában lennétek minden ténnyel, mert nem tudhatjátok, hogy mi áll azon döntések mögött amiket mások meghoztak. A kettőség természeténél fogva embert próbáló és arra hivatott , hogy nehéz helyzetekbe hozzon titeket és gyakran rajtatok áll, hogy megtaláljátok belőlük a kiutat. Legyetek nyugodtak affelől, hogy oda lesztek vezetve ahol élettervetek be kell, hogy teljesüljön.

Szerencsére a kevésbé vágyott tapasztalatok ellensúlyozva vannak mindazon változások ígéretével amik folyamatban vannak, bár még képtelenek vagytok látni azokat. A Mennybemenetel gyorsan közeledik így nem kéne hosszan fejtegetnetek, hogy mi történik most a Földön, mert a tisztítás folytatódik és eljövetelünk ezt csak meggyorsítani fogja. Egy dolog biztos: a Föld nem fog nagy mértékben elpusztulni mint ahogy azt néhányan jósolják. Üstökös nem csap be és rakétatámadás sem fogja érni Földetek, minden ehhez hasonló fenyegetést elhárítunk. Igen, vannak bizonyos nélkülözhetetlen fizikai változások amik tartanak már egy ideje, de ezeket figyelemmel kísérjük.

A ti dolgotok az Kedveseink mint mindig is, hogy a jövőt tartsátok szemetek előtt és ne hagyjátok, hogy figyelmeteket elvonja bármi próbálkozás ami félelmet próbálna ültetni szivetekbe. Természetesen a félelem még körbevesz titeket de ez nagyban a tudáshiánynak tudható be, mert nem tudják, hogy mi is folyik Világegyetemetekben. Minden változóban van és mindent rendkívüli hatalommal felruházott Lények tartanak kezükben, akik biztosítani fogják, hogy minden az Isteni Terv szerint kerüljön befejezésre. Ők felügyelik a mi tevékenységünket is és nekünk teljes bizodalmunk van bennük. Az utolsó betűig követjük intézkedéseiket tudva azt, hogy a lehető legjobb utat választjuk minden érdekelt számára.

Ha tudnátok, hogy milyen érdeklődés vette körül Mennybemeneteleteket, akkor semmin sem aggódnátok ami titeket érint. Mindannyiótokat számos Szellemi Vezető és Angyali Lény vesz körül és azért vannak veletek, hogy megvédjenek valamint biztosítsák azt, hogyha óhajotok végbevinni a Mennybemenetelt, akkor az úgy is legyen. Néhányatok tudatosítják jelenlétüket és mindannyian képesek vagytok kommunikálni velük. Valóban meg kéne próbálnotok kapcsolatba kerülni velük ha azt akarjátok, hogy teljes mértékben tisztában legyenek azzal, hogy mire is van szükségetek. Gyakran az emberek csak akkor hívják őket segítségül ha veszélyben vannak és ez tökéletesen rendben is van. Ők “hallják” segélykérésetek. De emlékezzetek arra, hogy ugyanakkor spirituális mentorotok és segítőitek is egyben. Örömükre szolgál ha tudatosítjátok jelenlétüket és gondolatilag kapcsolatba kerültök velük.

Idővel találkozni fogtok Szellemi Vezetőitekkel és tanáraitokkal, mert evolúciótok egy örök folyamat ami nem áll meg a Mennybemenetellel. Amikor felemelkedtek, a tudatossági szintetek egy olyan fokra kerül, hogy kevesebb segítőre lesz szükségetek. Teljes tudatosságú lénynek lenni az valami olyasmi amit meg kell tapasztalnotok ahhoz, hogy megértsétek, hogy tudásotok mekkora mértékben fog kitágulni összehasonlítva mostani alvó álapototokkal. A fátyol ami alvó állapototokat fenntartotta kezd felszakadozni, ezáltal mégtöbb Fényt vonzotok be magatokhoz ami segít megemelni tudatosságotok. Ezzel együtt jár az a bizonyosság is, hogy képesek lesztek kézben tartani saját spirituális fejlődésetek. Valójában a tanulási folyamat sosem áll meg és igaz az a szólás, hogy minél többet tudtok annál jobban rádöbbentek, hogy milyen keveset is tudtok valójában.

Jelenleg sokat olvastok, órákra jártok és videókat néztek és ez mind tanulási folyamatotok részét képezi. A jövőben egy újfajta tanítási módszerrel képesek lesztek egy egész könyvnyi tudást elsajátítani egyszerre és az információkat képesek lesztek formálisan letölteni agyatokba. Új technológiák, beültetések fogják felváltani mindazt a fizikai terhelést, ami mostani tanulási módszereteket jellemzi. A mostani iskolarendszerre – mint ahogy azt ismeritek – nem lesz többé rá szükség és ti fogjátok megválasztani a tantárgyakat amiket szeretnétek követni és ami érdekel titeket. Tudni fogjátok, hogy melyik azok a tantárgyak amiket ki kell fejlesztenetek ahhoz, hogy elrendelt utatok kövessétek és az idő nem lesz elpazarolva holmi értelmetlen gyakorlatokra mint ahogy most. Sokan közületek egy csoport tudatosságához fog csatlakozni és ez azonnal hozzá fog járulni, hogy megemelje tudatossági szintetek egy olyan információcsere által, ami az ilyen csoportudatosságra jellemző.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és elégtételemre szolgál, hogy tudunk pár ötletet adni azt illetően, hogy mit tartogat számotokra a jövő. Remélhetőleg eddig azt látjátok, hogy mennyi mindennek nézhettek elébe és hogy abszolút nincs semmi amitől félnetek kellene. Sőt a változások éppenhogy békés és boldog létezést hoznak magukkal.

Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.
 
Fordítás: Bella - Galaktikus Üzenetek



Originals and translations of Galactic Messages available on
http://www.galacticchannelings.com/





Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio
here.




First Contact Radio

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/