Followers

keshe

Monday, October 17, 2011

Szeptember 12, 2011




SaLuSa         Szeptember 12, 2011



"...még mindig nem fogtátok fel, hogy milyen fontos szerepet játszotok. Ne becsüljétek le magatokat, mert részét képezitek egy kiváló csapatnak ami csendben dolgozik anélkül, hogy bármilyen hírnevet vagy nyilvánosságot keresne, és drágán szeretve vagytok általunk akik, vigyázunk rátok..."

Ki kell, hogy várjátok az alkalmas pillanatot és ha azt veszitek hol álltatok még egy évvel ezelőtt akkor figyelemmel kísérhetitek a dolgok meglepően gyors ütemét. Amíg reménykedtek a bizonytalan bejelentések közzétételében, más tényezők is közrejátszanak amik szükségesek a dolgok befejezéséhez és ezekre is sok figyelmet szentelünk. Ennek eredményeként mihelyt neki láthatunk a dolgoknak, igazi hullámvasúton fogjátok magatokat találni. Ám mindez egy élvezetes utazás lesz, ami csak tetőzni fogja örömötöket. Az élet nem folytatódhat ebben a mederben sokkal tovább mint most, de ha megvilágosodtatok, akkor tudjátok, hogy mire számíthattok és ez emelt lelkiállapotban kéne, hogy tartson titeket.



Egy olyan időkben, amikor a történelmetek egyik legmegrázóbb napja kerül újraélesztésre, szemeteket a Mennybemenetelen kell, hogy tartsátok. Fájdalmas emlékek és a szomorúság ami belőlük fakad élednek fel újra. Ezek az érzelmek újból haragot gerjesztenek azok ellen, akiket a világ felelősnek vél, de vannak akik ismerik az igazságot. Szeptember 11.-e óta eltelt idő alatt sokan megtudták, hogy az igazság és a hivatalos állásfoglalás között vajmi kevés hasonlóság van. Ez haragot idézhet elő azokkal szemben akik saját népük ellen ekkora gonoszságot követtek el. Azonban arra kérünk titeket, hogy hagyjátok a sorsra az igazságszolgáltatást, mert senki nem ússza meg az emberiség ellen elkövetett bűncselekményeket. Egyfajta közömbösséggel álljatok hozzá, de nem azért mert nem érdekel titeket, hanem azért, mert ezt a javatokat szolgálhatja. A Fényre akkora szükség van ezekben az időben, mint még soha.

Láttuk, hogyan birkóztok meg a sötét összeesküvőkkel, mint ahogy az elvárható volt, mert a Fényt nem lehet a végtelenségig visszatartani. A Fény minden félelmet és káoszt keltő próbálkozás ellenére nőttön nőlt. A Fény hadserege bebizonyította, hogy több mint egyenlő a sötétség hadaival szemben. A lelki megvilágosodásokra tett terv régen elkészült és a Fehér Testvériség gondoskodott arról, hogy sok nagyszerű Lény szülessen le a Földre, hogy Fényhálót alkossanak a Föld körül. Mindazokőtökre utalunk, akik ráébredtetek feladatotokra, ám még mindig nem fogtátok fel, hogy milyen fontos szerepet játszotok. Ne becsüljétek le magatokat, mert részét képezitek egy kiváló csapatnak ami csendben dolgozik anélkül, hogy bármilyen hírnevet vagy nyilvánosságot keresne, és drágán szeretve vagytok általunk akik, vigyázunk rátok.



A közelmúltban Földanya viszonylag csendes volt, de ahogy a szükséges tisztító erők egyre sürgetőbbé válnak ez meg fog változni. Teljes mértékben tudatában vagyunk annak, hogy mire számíthatunk és együtt működünk Földanyával. Semmi bizonnyal nem kerül sor előre jelzett katasztrófákra, amit bizonyos körökben terjesztenek és emlékezzetek arra, hogy sok változtatásra került sor a végső időket tekintve. Ez valamelyest nektek is köszönhető, mivel a tudatosság szintje jelentősen megnőtt az utóbbi időben. Egyszerűen úgy tekintsetek a jövőre, mint a lehetőségek teljes tárházára és várjátok a legjobb eredményt, így téve hozzáaadtok a már meglévő Fényhez, és semmitől sem kell félnetek.



Ahogy arra más sokszor kértünk titeket, tartsátok a változások eredményét tartsátok szemetek előtt, mert ezek gyorsan fel fognak titeket emelni. Először is intézzétek el azokat amik vissza tartanak. Az egyik ilyen leginkább zavaró tényező a pénzhiány, hiszen ez van hatással mindenkire. Amit a kormányok meg fognak tanulni az az, hogy tegyenek bármit is, hogy visszaállítsák a régi pénzügyi rendszert nem fog működni. Már régóta az összeomlás szélén van és csak az egyre több papírpénz nyomtatása tartja valamelyest ami nem jelent tartós megoldást. A szövetségeseink létrehoztak egy új rendszert, amely biztosítja azt, hogy a pénzügyi fiaskó nem kerül megismétlésre. Ez sikerrel fog járni, mert ez egy biztonságos kiutat kínál a problémákból mielőtt azok még súlyosabbakká válnának. 


Különböző vezetőitekre várunk, hogy fogadják el azt, hogy nincs más választásuk, mint támogatni a Mennybemenetel terveit vagy le kell, hogy mondjanak, mert a megfelelő emberek kell, hogy vezessenek végig az utolsó napokban. Az új vezetők vágya az a motiváció lesz, hogy titeket kivezessenek ebből a zűrzavarból amiben benne vagytok és hogy olyan rendszert hozzanak működésbe ami tiszteletben tartja jogaitokat és szuverenitásátokat, és mi természetesen velük együtt fogunk működni.




SaLuSa vagyok a Szíriuszról és tudatosítsátok azt, hogy szinte érzékelhetitek a Mennybemenetel közelségét. Az út a boldogság felé megnyílik, hogy kéz a kézben együtt menjünk veletek, Fényben és Szeretetben. Áldásom rátok mindannyiótokra Kedveseim.




Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.
 
Fordítás: Bella - Galaktikus Üzenetek



Originals and translations of Galactic Messages available on
http://www.galacticchannelings.com/





Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio
here.




First Contact Radio

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/