Followers

keshe

Sunday, April 3, 2011

SaLuSa Üzenetei, Március 30, 2011


Értetek miatt való tevékenységeink is gyakoribbakká váltak, bár nem szükségszerűen van róla tudomásotok. De hamarosan nyilvánvalóbbá válik, mert néhány elvégzendő feladatra szemetek előtt kell hogy sor kerüljön.

Ez mind közelebbé hozza a nyílt kapcsolatfelvételt veletek, de mi továbbra is diplomáciai csatornátokon keresztül fogjuk ezt megközelíteni. Egész eddig követtük protokolljaitokat, de fenntartuk a jogot, hogy cselekedjünk, ha jelenlétünket bármi veszély fenyegeti. Mindazonáltal a mi módszerünk a békés tárgyalás és mi sosem leszünk a támadó fél.




SaLuSa Üzenetei, Március 30, 2011


Mostanra rá kéne, hogy érezzetek mi is történik tulajdonképpen világotokban.Ha valaha is bizonyítékot kerestetek arra, hogy a tömegek tudatossága hatékony eszköz-e, csak számoljátok össze hány ország van nyomás alatt, változást követelve az emberek. Úgy látszik, hogy nem számít milyen hatalommal rendelkeznek a vezetők, előbb-utóbb az embereké lesz az utolsó szó. Néha erre nem kerül sor erőszak nélkül, de annak ellenére, hogy az emberek rosszul felszereltek, mégis ők azok akik győznek. A materializmus nem folytatódhat tovább, mert nem összeeegyeztethető a Mennybemenetel magasabb vibrációival. Ezért a pénzügyi változások lesz a materializmus fejlődésének határa. Az elkövetkező jövőben nem lesz forgalomban semmilyen pénznem, feleslegessé válik. A vagyonfelhalmozás nem lesz többé fokálpontban ahogy az most van, mert a megosztás normálissá válik és senki sem fog többet akarni mint amire szüksége van. Egy teljesen új gondolkodásmód fog kialakulni, ami másokat helyez előtérbe, egészen addig amíg mindenk igazságosan részesül minden munka hasznából. A munka nem fog titeket olyan mértékben lekötni mint ahogy azt most teszi, és több mint elegendő időtök lesz arra, hogy kedvetéseiteknek szenteljetek. Sosem akartatok azon vállalatok rabszolgái lenni, akik olyan sokat követelnek a munkásaiktól.


Amikor Fennsőbb Énetekkel egyesültök, Galaktikus Lényekké váltok, teljes kreatív hatalommal felruházva. Ezzel együtt kifejlesztitek a szükséges hatalmatok feletti kontrolt is és felelősségteljesek lesztek mások iránt, mindenki javát fogjátok nézni. Az Egység érzésével tudatosságotok még magasabbra emelkedik és hasonló rezgésszámú lelkek csoportosulása alakul ki. Az evolúció ily magas fokán, szabadon választhattok melyik utat választjátok, bár a Mennybemenetel folyamata nem áll le ,hanem folytatódik. A családok ugyanúgy összejárnak és a szülés mindig megtervezett lesz, a fogamzás sosem fog a véletlenre hagyatkozva történni. A magasabb dimenziókban a születés teljesen más mint ahogy azt a Földön tapasztaljátok. A lélek félig felnőtt állapotban csatlakozik a családjáhhoz, mely egy szent eseménynek számít amit mindenki mélyen tisztel és köszönetet mond. A szülőket aszerint választják, hogy mit tudnak adni újonnan érkezett léleknek, akinek egyértelmű élettervével a családnak előre tudomása van.


Annyi minden fog megváltozni és életviteletek sokkal kielégítőbb, élvezetesebb és kivételesen kellemes lesz. Kikerülve jelenlegi kettőség dualitásából, karmátokat nem hozzátok magatokkal, ezért kell megtisztítanotok mielőtt fel tudnátok emelkedni. A helyzetetek ezért szükséges ahhoz, hogy a lelkeknek legyen lehetőségük megtisztulni. Ha csendes pillanataitokban komolyan elgondolkoztok mostani életetekről, szinte teljes bizonyossággal elkezditek ráérezni miért is vagytok itt. Ráéreztek gyenge pontjaitokra ami segíteni fog sokkal könnyebben megtisztítani azokat. Ne féljetek elismerni magatoknak gyengeségeteket, ez az első lépés ahhoz hogy megbocsássatok magatoknak. A gondolatok nagyon jó jelek, mert hirtelen fognak bevillani agyatokban mindenfajta direkt szándék nélkül. Ahogy képesek vagytok egyre több Fény energiát befogadni, úgy növekszik erőtök is és képesek vagytok anélkül érzékelni az alacsonyabb vibrációkat, hogy alásüllyednétek bennük. És valóban, ha elsajátítjátok a kiegyensúlyozást, Fényetek válik védőbástyátokká.


Ahogy azt már sokszor elismételtük, he egyszer kifejezitek szándékotokat, hogy fel akartok emelkedni, el is éritek azt. Motiválva lesztek és bevonzzátok magatokhoz a magasabb energiákat, döntéseteknek spirituális ihlete lesz és tudásotok is rohamosan fog nőlni. Ezenkívül, jóval a ciklus vége előtt meg fogunk érkezni a Földre és minden segítséget meg fogtok kapni a sikerhez. Tekintet nélkül életetek más aspektusaira, a Mennybemenetel elérése a fő cél sok Földi életeteknek. Hosszú utat tettetek meg és oly sok mindent tapasztaltatok az emberi élettel kapcsolatban. Megtapasztaltátok a test hatalmát és gyengeségeit, a lélek erejét végtelen életeivel és a csillagokból jött utazásaival együtt. Tényleg a határokig teszteltétek magatokat.


Most jön el az ideje annak, hogy mindezt magatok mögé tegyétek és élvezzétek kemény munkátok gyümölcsét. Olyan állóképességgel rendelkeztek, hogy a mélységekben sem vesztettétek el teljesen azt, hogy kik is vagytok valójában. Kell, hogy emlékeztessétek magatokat, hogy milyen nagyszerűek is vagytok és mi is így teszünk, nem azért, hogy bárki egóját is tápláljuk, hanem hogy tudjátok, hgoy sokkal többek vagytok fizikai testeteknél. Még most is annyi lélek van aki nem ébredt teljesen tudatára annak annak, hogy kik is ők valójában, fogalmuk sincs arról, hogy Isten szikrái, akik magukban hordozzák a potenciát arra, hogy ők is istenekké váljanak. Bőséges tanításban lesz részetek, hogy megértsétek az igazat minden életformáról. Minden életforma rendelkezik a tudatosság valamilyen szintjével és mindegyike az Egyetemes energián belül létezik ami maga az Isten.


Tudjuk, hogy némelyek csúfoskodni fognak igaz eredetetek ötletével kapcsolatban. De tudjuk, hogy idővel elfogadják azokat, bár jelenleg nem képesek felfogni és feldolgozni a változásokat. Ez az oka annak, hogy elég hosszadalmas időkig tartott bemutatni magunkat nektek. Sokkal vonzóbb lassan de biztosan feltárni az igazságot, mint valakire ráerőltetni azt. Az emberek könnyen megdöbbennek főleg ha megtudják, hogy ápolgatott hitük tévesnek bizonyul és ez túl sok,, hogy ezt elismerjék. Hisszük, hogy idővel amikor nyíltan megmutatkozunk előttetek, az igazság és a hozzátok fűződő kapcsolataink beszéd téma lesz, az emberek általában jobban elfognak tudni fogadni minket. Nincsen semmi sem ami félelemre adnak okot, hisz folyamatosan azt mutattuk, hogy békével jöttünk.


Értetek miatt való tevékenységeink is gyakoribbakká váltak, bár nem szükségszerűen van róla tudomásotok. De hamarosan nyilvánvalóbbá válik, mert néhány elvégzendő feladatra szemetek előtt kell hogy sor kerüljön. Ez mind közelebbé hozza a nyílt kapcsolatfelvételt veletek, de mi továbbra is diplomáciai csatornátokon keresztül fogjuk ezt megközelíteni. Egész eddig követtük protokolljaitokat, de fenntartuk a jogot, hogy cselekedjünk, ha jelenlétünket bármi veszély fenyegeti. Mindazonáltal a mi módszerünk a békés tárgyalás és mi sosem leszünk a támadó fél.


SaLuSa vagyok a Szíriuszról és mára már annyira kiismertük a Földi emberek viselkedéseit, akiket csodálunk és akik Űrcsaládjaik végtelen szeretetét élvezik.


Köszönettel, SaLuSa
Mike Quinsey


Fordítás: Bella - www.galaktikusuzenetek.com

The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEW



Originals and translations of Galactic Messages available on

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/