Followers

keshe

Monday, April 11, 2011

Április 4, 2011


A régi énetek teljesen el fog tűnni, aminek poraiból egy gyönyörűséges Lény támad fel, aki készen fog állni a felemelkedésre. Keményen megdolgoztatok és hosszú utat tettetek meg, hogy idáig eljussatok és egy csodálatosan felemelkedő tapasztalatban lesz részetek, teljesen függetlenül attól, hogy min mentetek keresztül ahhoz, hogy idáig elérjetek. A titeket körbevevő energiák folyamatosan emelkednek, egyre magasabb rezgésszámokba emelve fel titeket. Ahogy egyre érzékenyebbekké váltok az energiákra, úgy fogjátok érezni a nyugalmat és egy csodás várakozással lesztek telítettek.




SaLuSa Üzenetei, Április 4, 2011


Higgyetek nekünk amikor azt mondjuk, hogy nagyon jól haladnak a dolgok és az a sok befektetett erőfeszítés, kezdi meghozni gyümölcsét. Bármi is történjen, fel lesztek készítve a végidőkre, semmi sem állíthatja meg a kettőség ciklusának befejezését. Nem kell holmi tisztítótűzön végigmenjetek ahhoz, hogy felemelkedjetek. Minden lélek tapasztalata nagyban el fog térni egymásétól. Legtöbbjetek könnyedén átáll a Új Korra és mi a részünkről mindent megteszünk, hogy az átváltozás könnyedén menjen. Rohamos változásnak lehettek tanui a Közel Keleten, ugyanakkor a Nyugati világ is kemény próbatételen megy keresztül. A Nyugatnak is meg kell változnia és a politikai reform után sok mindenre fog sor kerülni. Legbelül tudjátok, hogy minden jövőbeli változás a közjó javát kell hogy szolgálja, tehát egy olyan szerkezeten kell alapulnia, ami Szeretetre és Fényre épül. Az emberek nem fogják beérni semmi kevesebbel, csak a Szeretet és Fény képes megteremteni a legkönnyebb utat a Mennybemenetelhez.


A sötét összeesküvők végre kezdik megadni magukat, rádöbbenve arra, hogy szükségük van valami kiútra, ami kivezeti őket a saját kalamajkájukból. Földi szövetségeseink felkínálták számukra ezt kiutat és ha már nem lesznek többé abban a pozícióban, hogy haladásotokat gátolják, akkor tudunk igazán csak nyíltan a segítségetekre sietnünk. Nem közvetlenül a mi felelősségünk, hogy az Emberiség ellen elkövetett bűntetteikért felelősségre vonjuk őket, hiszen senki sem tudja elkerülni azt, hogy előbb utóbb számolással ne tartozzon a magasabb spirituális hierarchiáknak, akik szemmel kísérik mindenki fejlődését. Másszóval, hozzátok hasonlóan, nekik is meg kell tapasztalniuk tetteik következményét és tisztában lenniük azzal, hogy tetteik hova vezetnek. Annyit mondhatunk, hogy mihelyt visszatértek a magasabb dimenziókba és mihelyt megtudjátok az igazságot az életről és hogy miért éltek valójában, mindent elkövettek majd, hogy tévedéseiteket jóvá tegyétek. Kihangsúlyozzuk ismét, hogy a büntetés, vagy ítélkezés nem olyan formában létezik mint azt ti gondoljátok, mindig az adott lélektől függ a végkimenetel. A karmának amit életeitek során halmoztok fel, két fontos aspektusa van. Először is megtartani titeket a Fény útján, másodsorban biztosítani az alkalmakat, hogy tanuljatok előzetes hibáitokból.




A Mennybemenetelhez vezető utolsó táv sok lehetőséget ad elvarrni a szálakat, hogy gondolkodásmódotokat az új vibrációkra hangoljátok rá. A régi énetek teljesen el fog tűnni, aminek poraiból egy gyönyörűséges Lény támad fel, aki készen fog állni a felemelkedésre. Keményen megdolgoztatok és hosszú utat tettetek meg, hogy idáig eljussatok és egy csodálatosan felemelkedő tapasztalatban lesz részetek, teljesen függetlenül attól, hogy min mentetek keresztül ahhoz, hogy idáig elérjetek. A titeket körbevevő energiák folyamatosan emelkednek, egyre magasabb rezgésszámokba emelve fel titeket. Ahogy egyre érzékenyebbekké váltok az energiákra, úgy fogjátok érezni a nyugalmat és egy csodás várakozással lesztek telítettek. Így kerültök ki az alacsonyabb vibrációkból és tartotok a Mennybemenetel felé. És valóban, azt veszitek majd észre, hogy az alacsonyabb frekvenciák elnyűttek és már nem adnak értelmet az életeteknek. A szeretet és béke terjesztése válik célotokká és sikeresen fogjátok végezni azt.


Anélkül, hogy nyíltan megkörnyékeznétek másokat, pozitív hozzáállásotok felemelő hatást fog a többiekből kiváltani. Terjednek a Mennybemenetelről szóló híresztelések és ti lehettek azok, akik finoman megismertetik annak előnyeit másokkal kihangsúlyozva, hogy mindenki szabadakaratától fog függni, hogyan választ. Amikor végre már közöttetek járhatunk, minden lehetőség meg lesz adva, hogy feltárjuk a tényeket előttetek. Egy olyan lélek sem lesz a Földön, akinek ne lett volna megadva a lehetőség, hogy értesüljön a Mennybemenetelről és miután jól informáltá vált, ne tudná meghozni a döntést. Persze olyanok is vannak akik elfogadják a végidőket, de egy más végkimenetelben hisznek. Mivel ti vagytok saját valóságotok megalkotói, ők egy eltérő utat fognak megtapasztalni választásuknak megfelelelően.


Addig is arra kérünk titeket, hogy fókuszáljatok személyes céljaitokra és ne bátortalanítsanak el titeket a körülöttetek folyó dolgok. Bizonyos eseményeknek meg kell történnie, mert ezek a fizikális változások szükséges segítséget nyújtanak Földanya Mennybemeneteléhez. Együtt fogtok utazni a jövőben is, mint ahogy azt tettétek ezredéveken keresztül. Minél több Fényt vagytok képesek a Földre hozni, annál többet segítetek megteremteni az Új Földet. Azon régi dolgokat, amiket gondolataitokkal teremtettetek nem lesztek képesek magatokkal hozni, ebből kifolyólag a dolgok átalakulása folytonos szerepet tölt majd be. Semmi sem pusztul el teljesen, csupán megváltoztatja alakját, hogy újra hasznosítva legyen. Az anyag folytonosan újra és újra átalakul és sosem veszik el. Ti mint teremtők, ti is nagyobb felelősséget fogtok tanusítani mindaz iránt amit megalkottok, de ugyanakkor tudatosságotok is megnől és jó érzéketek és bölcsességetek alakul ki, amire hagyatkozni tudtok majd munkátok során.


Keresztúton álltok és ti döntitek el, hogy melyik utat válasszátok. Akárhogy is, nincsen hosszan tartó probléma, hiszen az Univerzum ciklusának természete biztosítja azt, hogy mindig adva lesz egy következő lehetőség, hogy másképp válasszatok. Bár a lineáris időtök szerint ezek a ciklusok hosszú időközönként adatnak meg és ha ezt tudnátok, több erőfeszítést tennétek arra, hogy a mostani felemelkedés részesei lehessetek. Tudjuk, hogy néhány lélek még mindig a sötétség rabja, és hogy nehéz lesz számukra felfogni, mit is jelent a Mennybemenetel. Néha a körülmények áldozatainak érzik magukat, nem értve, hogy ők teremtik meg saját tapasztalataikat. Eljön az idő, amikor ráébrednek az igazságra és akkor keresni fogják az utat, hogy jobbra fordítsák a dolgokat.


Legyetek nyugodtak, a fejlődésetek figyelemmel van kísérve és az első adandó jelre, amikor vágyat mutatottok arra, hogy a Fénybe menjetek, segítséget kaptok, hogy a helyes irányt válasszátok. Senki sem kívánja, hogy újra és újra zsákutcába kerüljetek és hogy újra kelljen csinálnotok a dolgokat. Szerencsére a legtöbb lélek a sikeres élettapasztalatainak köszönhetően fejlődik, na meg persze a számukra felkínált irányítás hatására. A mostani erőpróbáló időkben nagyon gyors fejlődésre lehet szert tenni, ahogy a sötétség és Fény folytonos csatát vív egymással. Új és újabb lehetőségek fognak kínálkozni, hogy legyőzzétek az alacsonyabb vibrációkat és egy lélek sem lesz arra ítélve, hogy bennük maradjon. Épp ellenkezőleg. A Fény Testvéri Szövetsége segíti az alacsonyabb dimenzióban élő lelkeket és keresi kutatja azokat, akik megnyitják magukat a magasabb igazság számára.


SaLuSa vagyok a Szíriuszról és ahogy beléptek civilizációtok legfontosabb periódusába, mi mindent megteszünk, hogy magunkra vonjuk a figyelmetek. Szeretnénk ha felismernétek azt a kapcsolatot ami hozzátok fűz, mely több ezer évre nyúlik vissza. Mindannyian Egyek vagyuk és jogosan gyűlünk össze megünnepelni újraegyesülésünket. Veletek együtt megyünk be a magasabb birodalmakba amik igazi otthonotok és várjuk felemelkedett Lényként való megjelenésetek.


Köszönettel, SaLuSa
Mike Quinsey


Website: www.treeofthegoldenlight.com  
Fordítás: Bella - www.galaktikusuzenetek.com




The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEW



Originals and translations of Galactic Messages available on

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/