Followers

keshe

Monday, April 25, 2011

Április 18, 2011


Legyetek merészek és kíváncsiak, és ha van egy megbízható forrásotok, legyen az a mérvadó a többi forrással szemben. Ezek az idők rendkívüli fontossággal bírnak számotokra és hatnak azonnali jövőtökre, ezért hát tartsátok szemetek a célon és remélhetőleg a Mennybemenetel hiteteknek megfelelően fog lejátszódni. Szeretetünket küldjük felétek, hogy segítsünk titeket utatok végső szakaszában az Aranykor felé.




SaLuSa Üzenetei Április 18, 2011


Sose hagyjátok, hogy kedveteket szegje bármi is, ahogy a Mennybemenetelhez vezető végső simításokat végezzük. Nehéz idők jönnek amiket változások fognak követni, de ezek mindannyiótok javát szolgálják majd. A terv éveken keresztül módosította magát mindig az éppen aktuális szituációkhoz igazodva. Részben vagy azért mert közben jobban megértettük, hogy mire is van szükségetek, vagy mert a körülményeitekhez igazítottuk a változásokat. Bár különösnek hangozhat, de mivel a sötét összeesküvőknek szintén van szabadakaratjuk, bizonyos pontig hagynunk kell, hogy azt csináljanak amit akarnak. Ám arra fecsérelt idejük, hogy próbálják hátráltatni vagy megállítani tevékenységünket, nagyon is lejárt. Ők tudják, hogy mi vár rátok, mert mi megmondtuk nekik és tisztáztuk, hogy nem fogunk eltűrni semmilyen szintű közbeavatkozást szövetségeseinkkel. Szövetségeseink védve és vezetve vannak általunk, hogy beteljesíthessék szerepüket és előrehozhassák a rég várt változásokat.


A változásoknak különböző aspektusai már nagyon előrehaladott formában vannak, de mivel ezek az egész világra kiterjednek, megérthetitek, hogy az időzítés kritikus. Ez különösen érvényes a pénzügyi változásokra, mert biztosítani kell azt, hogy az új pénznemet mindenhol elfogadják és mindenkinek támogatnia kell, ha azt akarjuk, hogy gyorsan kerüljön forgalomba. Az új pénznem egy értékét megőrző pénz lesz, ami nem lesz kitéve értékváltozásoknak. A spekulátoroknak nem lesz módjában holmi üzérkedéssel levinni az új pénznem értékét és legvégül a befektetések biztonságos alapot fognak szolgálni. Az új pénznem már csak arra vár, hogy forgalomba kerüljön. Értékét a jövőben is tartani fogja, mert nemesfém fedezettel lesz támogatva. Nem lesz többé megengedve, hogy pénzt nyomjanak anélkül, hogy az bármi fedezettel is rendelkezne. Ezen változások általános elfogadásra kerültek, mert ez jelenti az egyetlen kiutat ebből a káoszból, amit a felelőtlen bankárok kreáltak. Sok törvénytelen gyakorlat volt érvényben és akik ilyen cselszövések miatt veszítették el vagyonukat, azok mind kárpótolva lesznek. Mihelyt erre sor kerül, észreveszitek majd, hogy a vagyon tisztességesen lesz elosztva, mindannyian élvezni fogják a gazdagságot ami az új rendszer velejárója lesz.


Amint egyre közeledünk a Mennybemenetelhez, fel kell, hogy állítsuk a színteret, hogy elkezdhessétek élvezni mindazon előnyöket amik rátok várnak. Mint ahogy azt olyan sokszor említettük, életetek teljesen más lesz mint most. A boldogság amit kerestek és a kényelem ami jár nektek, egész gyorsan életetek részét képezi majd. Az új javak áthidalnak minden még most meglevő rést és minden elképzelhető módon a hiányból hirtelen a bőségben fogjátok magatokat találni. A leghívogatóbb aspektusa ennek az a felfedezés lesz, hogy több mint elegendő időtök lesz saját magatokra, hogy saját kedvteléseiteknek élhessetek. Nem lesznek többé osztálykülönbségek azok között akiknek van és akiknek nincs, mert minden ember egyenlőként fog részesülni a munka gyümölcséből. A munkák legtöbbje gépesítve lesz olyan fejlett számítógépes rendszerrel, hogy alig lesz szükség munkaerőre többé. A szabadidő és kreatív hobbik révén fogjátok tovább fejleszteni egyéni kreativitásotokat. Minden amit munkának fogtok titulálni élvezetes lesz, és megelégedéssel fog titeket eltölteni és semmi esetre sem lesz holmi kötelező házi munka vagy unalmas, mint ahogy azt most gyakran tapasztaljátok.


Tehát Kedveseim, legyen a jövő előttetek és ne aggódjatok semmi veszteségen ami most osztályrészetek. Mindenért kárpótolva lesztek és mindebből egy sokkal boldogabb és magabiztosabb lényként kerültök ki. A fiatalok olyan törődésben lesznek részesítve, hogy mindent meg fognak kapni ami fejlődésükhöz szükséges. Előtérbe fog kerülni az egyéni oktatás, nem fog többé mindenki egy iskolarendszer alá tartozni. A fiataloknál például figyelembe lesz véve minden egyén életterve és ahhoz fogják igazítani az oktatást. Az új séma az egyén szükségleteire lesz szabva, nem pedig kötelező oktatásra. Maga az oktatási módszer is megváltozik és az idő sokkal értelmesebben lesz kihasználva anélkül, hogy végtelen órákat kéne magolással vagy vizsgákkal tölteni. Emlékezzetek, hogy az idő múlásával a tudatosság is növekszik és ezért az oktatásnak is vele kell változnia.


Ha belegondoltok, hogy többszáz sőt ezer éven keresztül mennyi élettapasztalatra tettetek szert a Földön és, hogy ezután kiszabadultok az alacsonyabb dimenziókból ez tényleg ünneplésre és örömre ad okot. Beteljesedni csak a magasabb dimenziókban tudtok, ami tényleges otthonotok. A Pokol amiről az emberek beszélnek, azt részben ti saját magatok teremtettétek itt a Földön. Most ezt magatok mögé helyezhetitek, mert mihelyt rezgésszámotok megemelkedik, ezek az alacsonyabb energiák nem érhetnek fel hozzátok. A Vonzás Törvénye által bevonzzátok az Új Földet és részesei lesztek mindazon kreatív energiáknak amik mindezt fizikai formába öntik. Amikor a Mennybemenetelre 2012-ben végre sor kerül, csak a magasabb rezgésszámúak fognak tudni felemelkedni együtt az Új Földdel. Azon lelkek akik különböző okból kifolyólag a 3. Dimenziót választják, folytatni fogják evolúciós útjukat. Valamikor a jövőben, újra lehetőségük lesz a felemelkedésre és az élet ciklusa tovább folytatódik.


A Világegyetemen át az élet különböző formában fejlődik és semmi sem marad sokáig mozdulatlan. Ahogy azt már megtanulhattátok, az egyedüli állandó az a változás, beleértve a Forrásból való Ki és Be lélegzést is. A Teremtő állította fel a szabályokat és tapasztalataitokon keresztül, mindez teremtésetek során ölt fizikai alakot. Egy korlátozott tudatosságú lény számára tú sok felfogni az élet rejtelmeit. De idővel feljebb kerültök a dimenziókban és elértek egy olyan szintre, ahol mindent megértetek. Most csupán annyit kaptok ami talpraállításotokhoz megfelelő, hogy arra a szintre jussatok, ahol azelőtt voltatok mielőtt aláereszkedtetek volna az alacsonyabb dimenzióka.


Tehát az igazság nem ismeretlen előttetek és amikor megismeritek, észre fogjátok venni, hogy az információ harmonizál veletek. Kell, hogy nyitottak legyetek az új eszmékre és, hogy fel legyetek készülve elengedni pár dédelgetett hitet. Sok ember életében az élet legtöbbnyire “tanuló évek”-ből áll, amikor hisztek feljebbvalóitoknak és elfogadjátok azok tanítását mert hisztek nekik. Ennek hatására, könnyen szűklátókörűvé válhattok amit nehéz átértékelni. Legyetek merészek és kíváncsiak, és ha van egy megbízható forrásotok, legyen az a mérvadó a többi forrással szemben. Ezek az idők rendkívüli fontossággal bírnak számotokra és hatnak azonnali jövőtökre, ezért hát tartsátok szemetek a célon és remélhetőleg a Mennybemenetel hiteteknek megfelelően fog lejátszódni. Szeretetünket küldjük felétek, hogy segítsünk titeket utatok végső szakaszában az Aranykor felé.


Köszönettel, SaLuSa
Mike Quinsey


Fordítás: Bella - www.galaktikusuzenetek.com




The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEW



Originals and translations of Galactic Messages available on

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/