Followers

keshe

Thursday, April 21, 2011

SaLuSa Április 15 2011


SaLuSa vagyok a Szíriuszról és bőven akad dolgunk, hogy mindaz ami történik a Földön, az ellenőrzésünk alatt tartsuk. Várjuk, hogy elkezdődhessenek a jelentőségteljes változások amiben nekünk is szerepünk van és még mindig képesek vagyunk mindent időben befejezni a javatokra. Mi sosem szenvedünk hiányt semmiben, mert Federációnk nagyon sok tartalékkal rendelkezik.

Ijesztő az előttünk álló feladat, de nagyon is képesek vagyunk annak beteljesítésére, és természetesen ott van mindaz a fejlett technológia ami emellett még a rendelkezésünkre áll. A Földön már titokban használnak fejlett technológiákat és néhányukat még azelőtt használni fogtok tudni, mielőtt még a mi technológiánk megosztására sor kerülne.




SaLuSa Április 15




“A beteljesülés éve”, - akár így is titulálhatnánk ezt az évet, mert mindaz a munka amit befektettetek, hogy idáig eljussatok, idén megérett a szüretre. A különböző földi életeitek során, nagyon sok tapasztalatra tettetek szert, ami által tudatossági szintetek felemelkedett. Most itt a lehetőség, hogy még magasabbra emelkedjetek, felkészülvén a Mennybemenetelre. A következő kulcsfontosságú időpont 2011.11.11 lesz, ami egy jelentőségteljes dátumot képvisel. E naptól számítva, néhányatok érzékennyé válik az energiákra és médiumi képességekre tesz szert. Ugyanakkor lesznek olyanok, akik telepatikus képessége aktivizálódni fog és azt veszitek majd észre, hogy emberrel, állattal, egyaránt képesek vagytok kommunikálni. Elérkezve a 2012-es esztendőhöz, ez lesz a befejezés éve, ahol személyes képességeitek kitágulnak, hogy mire eljön a Mennybemenetel ideje, addigra készen álljatok, hogy Galaktikus Lényekként elfoglalhassátok helyeteket. Onnan ahol most vagytok, ez egy óriási ugrást jelképez, ami fizikai testeteket szénalapúról, kristályalapúra változtatja majd át.


Látni fogjátok, hogy misminden történik azért, hogy időben fel legyetek készítve a Mennybemenetelre. Nagyon különleges Lényekként vagytok számon tartva. Lényekként, akik fel voltak készülve, hogy elhagyják a magasabb dimenziók szépségét és varázsát. Elveszítettétek majd ismét megtaláltátok eltéphetetlen köteléketeket Istennel, így minden tapasztalatotok egy sokkal gyorsabb fejlődést tett számotokra lehetővé, Az általatok szerzett tudást pedig az alacsonyabb dimenziókba leereszkedni szerető lelkek fogják tudni majd felhasználni. Csupán Isten iránti szeretete és mások szolgálata vezérelt arra, hogy vállalkozzatok e kihívásra. Másokat szolgálni teljesen normális dolognak számít, a mi esetünkben például, szolgálatainkat a Galaktikus Federáció munkássága során juttatjuk érvényre. Attól függően, hogy mennyit fejlődtetek és milyen képességeket sikerült kifejlesztenetek, választhattok majd a sok különböző csoport és számos konzul soraiból akikhez csatlakozhattok a magasabb dimenziókban. Az élet minden képzeletet felülmúlva élvezetes lesz és véget nem ér majd azon lehetőségek száma, ahol saját vágyaitokat követhetitek. Például a művészi beállítottságúak, ugyanúgy folytathatják azt amit szeretnek, ám munkájuk annyival telítettebb élményt fog nyújtani, mert fel fogják tudni használni kreatív hatalmukat az alkotásukhoz. Mindenben az élet forrása buzog ami interaktívan válaszol befolyásotokra.


Ha úgy érzitek, hogy a dolgok nyomasztókká válnak és fejetek felett gondok felhője tornyosul, merítsetek erőt abból a tudatól, hogy mi minden vár rátok a közeli jövőben. Az idő egyre gyorsul és már nincs sok hátra amíg mindez kezd fizikai formát ölteni. Minden ami régi vagy amihez hozzá voltatok szokva, változó stádiumban van, bár még nem látjátok, hogy mivé alakul át a régi. Bár meg lett mondva nektek, hogy mi vár rátok, de nehezen tudjátok felfogni, hogy milyen is lesz az új kor valójában. A legnagyobb változás önmagatokon belül fog lejátszódni, ahogy az élet egy abszolút örömteli állapottá válik, minden rabszolgamunka és teljesség hiánya nélkül, ahogy azt most tapasztaljátok. Végezetül a túlélésért folytatott folytonos aggodalom megszűnik, helyette életetek kényelemben fog telni, minden stressztől mentesen. Vissza kell, hogy követeljétek jogaitokat, amiktől olyan hosszú ideig meg voltatok tagadva és az élet pont olyan lesz, amilyennek mindig is szerettétek volna.


Visszatérve a jelenhez. A sötét összeesküvők utolsó próbálkozásainak vagytok tanúi, ahogy megpróbálják megállítani a fejlődést és minél több káoszt akarnak teremteni. Szerencsére tudunk tervükről és bár szükségszerűen nem tudjuk megállítani azt amit csinálnak, azt meg tudjuk akadályozni, hogy elfajuljanak a dolgok. Ez alól csak az jelent majd kivételt, amikor megkapjuk a felhatalmazást, hogy érvénybe léptessük a határidőt, ami teljes megálljt fog parancsolni tevékenységüknek. Elvárásaitok szerint ez az idő rohamosan közeleg és egy emlékezetes pillanat lesz. Mivel mi minden esetben a békés megoldást választjuk, ezért abban reménykedünk, hogy meg tudjuk győzni őket, hogy még a határidő lejárta előtt mondjanak le. De még ha sor kerül is közbelépésünkre, felhatalmázásunk minden agressziótól mentes lesz, ugyanakkor nagyon meggyőzőek tudunk lenni. Ezért van az, hogy szigorú szabályaink vannak a tömeges földreszállást illetően, mert nem óhajtunk összetűzésbe kerülni senkivel. A körülményeknek megfelelőeknek kell lenniük és az időzítéshez fontos, hogy tudjatok jövetelünkről és, hogy szívesen lássatok minket. Néhányan elutasítják magát az ötletet, de legtöbbnyire ez a reakció félelem szülte, nem vall logikus gondolkodásra. Elvárásaink szerint addigra már több kapcsolatfelvételre kerül sor köztünk és addigra jelenlétünk is pontosan meg lesz magyarázva.


Lassan de biztosan az emberek rádöbbennek a háborúk fölöslegességére, és a mozgalom mely minden háború tartós megállítását kezdeményezi növeli ütemét. Ehhez egy nap leforgása természetesen nem elég, de ha elegendően képesek vagytok felemelni tudatosságotokat arra a bizonyos szintre, az nem marad válasz nélkül. Beszéltünk sokszor arról, hogy milyen hatalma van a gondolatoknak és szavaknak ha összegyűltök többen. Ezért aztán fókuszáljatok pozitív változásokra és képzeljetek el egy győztes kimenetelt. Ennyi ígéret mellett tényleg nincs rá okotok, hogy féljetek. Tudjátok, hogy mi mindent felügyelünk ami történik. Itt vagyunk hogy megakadályozzuk, hogy a dolgok szabad folyást nyerjenek ám munkánkat nem láthatjátok se nem hallhatjátok. Egy nap majd sok mindent megtudtok, mit is csinálunk és hogyan kísértük figyelemmel fejlődésetek több ezer éven át. Nincs ebben semmi új. Mi vagyunk a Galaktikus rendőrség és emiatt sok felelősség van ránk róva a Világegyetemetekben.


Kedveseim, sok nehézségen mentetek át számos földi életetek során, de tudatalatt mindig is tudtátok, hogy egy nap ennek vége lesz. Ez az idő elérkezett és hamarosan jobb napokat fogtok látni, egy örömteli és telített életet fogtok élni. Nemsokára belekóstolhattok ebbe az új életbe, ahonnan soha többé nem tértek vissza a régi időkhöz. Minden nagyon jól meg van tervezve és nem vallhatunk kudarcot küldetésünkben. Számos nagyszerű civiliziáció áll mögöttünk, készen állva arra, hogy támogassanak minket ha szükségünk lenne rájuk. Vezetőink között szerepelnek a leghíresebb fénylények, akik biztosítják sorsotok. Úgy hisszük, hogy csak most kezditek felfogni Isteni eredeteteket és igaz spirituális természeteteket. Ez a tudatosság egyre nagyobb méreteket ölt majd és vele együtt egy kiegyensúlyozottabb rálátásotok lesz a dolgokra, mert ezidáig az élet fizikai oldala játszotta a domináns szerepet.


SaLuSa vagyok a Szíriuszról és bőven akad dolgunk, hogy mindaz ami történik a Földön, az ellenőrzésünk alatt tartsuk. Várjuk, hogy elkezdődhessenek a jelentőségteljes változások amiben nekünk is szerepünk van és még mindig képesek vagyunk mindent időben befejezni a javatokra. Mi sosem szenvedünk hiányt semmiben, mert Federációnk nagyon sok tartalékkal rendelkezik. Ijesztő az előttünk álló feladat, de nagyon is képesek vagyunk annak beteljesítésére, és természetesen ott van mindaz a fejlett technológia ami emellett még a rendelkezésünkre áll. A Földön már titokban használnak fejlett technológiákat és néhányukat még azelőtt használni fogtok tudni, mielőtt még a mi technológiánk megosztására sor kerülne.

Köszönettel, SaLuSa
Mike Quinsey




Website: www.treeofthegoldenlight.com
Fordítás: Bella - www.galaktikusuzenetek.com






The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEW



Originals and translations of Galactic Messages available on














No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/