Followers

keshe

Wednesday, April 13, 2011

Április 6, 2011


A legcsodálatosabb ajándékok lesznek rátokhagyományozva, amik a tudatosság növekedésének a velejárói. Idővel egyre tisztánlátóakká váltok és tudásotoknak nem lesz határa. Bárhova tudtok utazni ahova csak vágytok és az Űrlények nagyszerű családainak részeivé váltok.

Valószínűleg a legvonzóbb jellege az új kornak a fény-testetek lesz, mely nem öregszik és nem szenved semmilyen betegségtől. Egy olyan fény-test amit pusztán tiszta kreatív gondolattal képesek lesztek megváltoztatni, olyan formát öltve fel, amilyet csak akartok.



SaLuSa Üzenetei, Április 6, 2011

Hirtelen azt látjuk, hogy egy csomó minden amire vártatok kezd kibontakozni, bár ti még nem tudjátok hova vezetnek a dolgok. Azt tudjátok, hogy mi a cél, de a cél sok különböző úton érhető el. Engedjetek utat a változásoknak azzal a tudattal, hogy hosszú távon minden a tervek szerint fog alakulni. A Közel Kelet több éven keresztül fokál pontot jelentett és ez tartotta a kulcsot a jövőtök felé. Nagyon könnyedén egy újabb világháborúhoz vezethettek volna az ottani események. Ez a mi segítségünkkel el lett kerülve, megakadályozva, hogy akár a legkisebb összetűzés is nagyobb háborút robbantson ki, nukleáris töltetek bevetésével. Isteni felhatalmazásunk van, hogy közbeavatkozzunk ilyen körülmények között és emiatt nem fajultak el idáig a dolgok. Miután leváltásra kerülnek a kormányvezetők, az egész világ egy biztonságosabb hellyé válik, ami sokkal közelebb fogja hozni a nyílt kapcsolatfelvételünket veletek.

Tudatában vagyunk annak, hogy sokatok csalódottságot érez a sok huzavona miatt, de a valóságban a dolgok egész gyorsan haladnak elvárásainknak megfelelően. Rendet kell tennetek magatok körül úgymond és vágyni, hogy befejezzétek ezt a jelenlegi ciklust, aminek a célja a Mennybemenetel. Valójában csak ez az ami számít és ez az oka mindannak, amin most keresztülmentek. Földanya természetesen örömmel venné segítségeteket, de ha szükséges akár önmaga is képes befejezni e ciklust ha szükséges. Tudjuk, hogy mihelyt megértitek az élet igaz értelmét, sok ember hozzáállása meg fog változni a dolgokhoz. Most még csukott szemmel jártok. Ez nem szükségszerűen a ti hibátok, de elhittétek azt, hogy külön vagytok választva az Istentől és egymástól. Most kezditek látni, hogy mennyire függtök másoktól és látjátok, hogy minden amit tesztek másokat is érint. Ez megmagyarázza, hogyan vagytok kollektíven felelősek saját valóságotokért és segít rávezetni titeket, hogy a teremtett valóság igenis megváltoztatható.

A Fénymunkások vezetik az utat és energiájukkal egyre több Fényt hoznak a Földre. Azáltal, hogy képesek bármikor megőrizni nyugalmukat és fókuszukat, nagyon sok alacsonyabb energiát voltak képesek megtisztítani, amik formálisan elzárták Földanya ereit. Minél több sikert érnek el a Fénymunkások, annál könnyebb lesz megtörni a sötét összeesküvők hatalmát felettetek. Össze-vissza csaponganak elkeseredésükben és szinte mindenre elszántak ahogy hatalmuk komolyan meg lett nyirbálva látva, hogy nincs visszaút. Ennél fogva óvatosak vagyunk, mert ilyenkor válhatnak veszélyessé, ahogy keresik a kiutat nehéz helyzetükből. Mi többször felajánlottuk nekik a megoldást, de csak mostanra látják, hogy nincs más fennmaradó lehetőség. El kell hagyniuk hatalmi posztjukat, ebbe egyszerűen nincsen beleszólásuk. Itt az ideje, hogy a Fényből érkezők vegyék át helyüket, hogy vezetőitek legyenek szabadságotok felé vezető utolsó utatokon.

Elég fura helyzetben vagytok, amint még készültök normális mindennapi életetekre, ám ugyanakkor tudjátok, hogy a nem túl távoli jövőben, életetek dramatikus módon meg fog változni.Emlékezzetek, hogy a Mennybemenetel egy folyamatosan esemény és nem áll meg a végidőkkel. A legnagyobb változások azok lesznek amik magatokban mennek majd végbe és sokatok új tudatossági szintre kerül. Az ehhez hasonló bővülés együtt jár a szeretet hatalmának felismerésével és hogyan lehet azt, mindenki javára felhasználni. Csodálatos cél kibékülni önmagatokkal és a világgal és eléréséhez nem kell sok minden.

Jelentős áldozatot hoztatok mindazért a tapasztalatért amit magatokkal visztek. De hisz ezért jöttetek a Földre. Sehol máshol sem tudtatok volna ilyen gyors haladásra szert tenni. A kettőség volt az ideális játszótér e tesztre, hogy vajon képesek vagytok e túlélni a fény és sötét erők közötti kihívásokat. Voltatok mindkét oldal játékosai, ezáltal kerekítve ki tapasztalataitokat kerekké és ma már csak a fennmaradó karmát kell, hogy megtisztítsátok. Ezért van az, hogy a mostani életetek elég sokat követel tőletek. Használjátok ki az utolsó próbatételeket tudva, hogy mielőtt felemelkednétek a magasabb dimenziókba, karmátok meg lesz tisztítva.

A legcsodálatosabb ajándékok lesznek rátokhagyományozva, amik a tudatosság növekedésének a velejárói. Idővel egyre tisztánlátóakká váltok és tudásotoknak nem lesz határa. Bárhova tudtok utazni ahova csak vágytok és az Űrlények nagyszerű családainak részeivé váltok. A Galaktikus Federáció tagjaiként fel tudjátok fedezni a Világegyetemet és szolgálni tudjátok azokat, akik hozzátok hasonlóan keresik az utat a magasabb dimenziók felé. A múlt és jövő közti vonalak megszűnnek és az idő ahogy azt most ismeritek, megszűnik létezni. Kevés marad meg ami a 3 dimenziós tapasztalataitokhoz fog kötődni és az élet annyira más lesz és élvezetes, a mostani mindennapi teendők nélkül. Valószínűleg a legvonzóbb jellege az új kornak a fény-testetek lesz, mely nem öregszik és nem szenved semmilyen betegségtől. Egy olyan fény-test amit pusztán tiszta kreatív gondolattal képesek lesztek megváltoztatni, olyan formát öltve fel, amilyet csak akartok.

Eltűnődhettek azon, hogy vajon ki mondana nemet a magasabb dimenziókban folyó életnek. Azonban mégis vannak olyan lelkek, akik nem biztosak magukban és kapaszkodnak régi hitükhöz, vonakodnak elkötelezni magukat. Ez a megértés hiányából fakad, mert nem tudják felfogni milyen lehet az élet a Földön kívül. Egyértelmű, hogy alkalmakkor a mostani Földi életeteknek is megvannak a kellemes élményei, de csupán silány tükrei összehasonlítva mindazzal ami rátok vár. Hacsak bepillanthatnátok a magasabb dimenziókba, aggodalmatok máris tovaszállna, hozzávéve azt a tényt, hogy jövőtök biztos és semmi sem változtathatja meg sorsotokat.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és megelégedve vesszük tudomásul, hogy a különböző csatornázó források révén, legalább van valami híretek magáról a Mennybemenetelről. Ha a médián múlna, szinte semmit sem hallanátok róla, mert a sötét összeesküvők nem akarják, hogy tudjatok a kettőség elhagyásának a lehetőségéről. Ők inkább a végidőket Armageddonként festenék le, a rombolás és halál velejárójaként. És valóban azt tervezték, hogy a prófécia beteljesülésével egyidőben elhihetik a világgal, hogy a Világvége jött el. Ne féljetek Kedveseink, mert mi biztosítjuk azt, hogy amennyire csak lehet, egyszerű legyen az átmenetel és életetek folytatódni fog szabadakaratotok szerint még jó sokáig.

Köszönettel, SaLuSa
Mike Quinsey




Website: www.treeofthegoldenlight.com  
Fordítás: Bella - www.galaktikusuzenetek.com




The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEW



Originals and translations of Galactic Messages available on




































No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/