Followers

keshe

Monday, April 18, 2011

Április 11, 2011


Ahogy a tudatossági szintetek növekedik, egyre közelebb kerültök annak megértéséhez, miként fog az új énetek élni a jövőben. Annyira más lesz, hogy vajmi kevés hasonlóság lesz ahogy most éltek. Fontos tényező lesz az, hogy jobban meg fogjátok érteni a titeket körbevevő kreatív hatalmat és harmonizálni fogtok vele.

Addigra már megtanuljátok helyesen használni az ilyen energiákat és független Galaktikus Lényekké váltok. Krisztuslényekké alakultok át, akik képesek lesztek a Szeretetet és a Fényt teljességében kifejezésre juttatni. Nyugodtak lehettek affelől, hogy sorsotok, hogy hatalmas Fénylényekké váljatok és ahogy egyre feljebb emelkedtek a magasabb dimenziókban, úgy kerültök egyre közelebb ennek manifesztálásához.




SaLuSa Április 11, 2011


Tartsatok ki elveiteknél és kövessétek megérzéseiteket, ahogy hitetek és gondolataitok bombázva vannak sok különböző forrás által, amik tudni vélik a jövőt. Néhányan csupán el vannak tájolva, de sok esetben az elfogadható információk nem egyébek, mint okosan kifundált részei a félrevezetéseknek. Tartsátok észben, hogy a sötét összeesküvők nagyon is tisztában vannak a Mennybemenetellel és az ahhoz vezető eseményekkel és úgy alakítják azokat, hogy azok nagyjából megegyezzenek elképzeléseitekkel. Tudjátok, hogy készakarva azon vannak, hogy összezavarják agyatok és ha egyszer a kétség befészkeli magát elmétekbe, elérték céljaikat. Természetesen vannak hiteles források, ám azok máshogy írják le a végidőket. Az ő hozzáállásuk befolyásolhatóak aszerint, hogy mit is szeretnének, hogy történne. Többnyire ide sorolhatóak a vallási hiedelmek is. Ha van egy igaz forrásotok és meg vagytok azzal elégedve, hallgassatok arra. Ennek ellenére fogadjatok kétkedéssel mindent, amí nem illik bele elképzeléseitekbe és ha az információ nem pozitív természetű. Az igazság általában jó érzéssel fog eltölteni titeket, míg a kétes állítások, gyakran kényelmetlen érzést váltanak ki belőletek.


Sok éven keresztül a kormányaitok hazudtak nektek és a bolondját járatták veletek, hogy titkos akciókat hajthassanak végre tudtotok nélkül. Már rég elmúltak azok az idők amikor automatikusan elhittétek azt, amit mondanak nektek, de a szándékos félelmet és zavart keltő üzenetek miatt nehéz meghatároznotok, hol is rejlik az igazság. Ismét visszatérünk intuitív hatalmatokhoz, mert ha ráhagyatkoztok, nem lesztek messze az igazságtól. A bizalmat ki kell érdemelni, de kevés az olyan politikus, aki az elejétől fogva tisztességes, ám ha találtok ilyet, akkor azok szavaik messzire zengik az igazságot. Emiatt a problémák miatt lesz az egész politikai testület alapjaiban átszervezve, míg végezetül a pártpolitika teljesen megszűnik létezni. Túl sok idő van elfecsérelve döntésekre, amiből politikai hasznot húznak, nemhogy azt tennék, ami jó a népnek. A változások biztosítani fogják, hogy csak azon politikusok lesznek kinevezve az új kormányok pozícióira, akik szívből a nép javáért dolgoznak.


Hamarosan elérkezik az ideje, hogy át lesz fésülve sok-sok rendszer és vezérelv, ami hatással van a népre és ez mind része lesz annak, hogy visszanyerjétek függetlenségetek. Ahogy az új civilizáció kezd kibontakozni, ti lesztek azok akikkel tisztelettel lesz bánva és a ti szükségetek lesz a lista legtetejére helyezve. Mindaz a hatalmas vagyon, mely oly pár ember kezében öszpontosul, szétosztásra fog kerülni, hogy mindannyian osztozzanak a bőségben. Az elit napjai meg vannak számlálva, de másokhoz hasonlóan, ővelük is igazságosan lesz bánva. Mindezen változások előkészítik az utat a Mennybemenetelre, ami következésképpen egy olyan időhöz fog vezetni, ahol a pénzre már nem lesz többé szükség. Ha megtudjátok teremteni magatoknak mindazt amire szükségetek van a létezéshez, többé nem lesztek másokra rászorulva jóletetekért. A kettőség kísérlete szembe állított egymással titeket és a sikeres versenyzések mind attól függtek, hogy ki milyen hatalmas. Ez is mind megszűnik létezni és helyette az együttműködés és az új Föld kincseinek megosztása lesz a normál. A Föld egy csodálatos gazdaként lesz tisztelve és becsülve aki veletek együtt utazik.


Mostanáig meg volt engedve számotokra, hogy Földanya nyersanyagait használjátok, de így is nagyon sok területet tönkre tettetek, figyelmen kívül hagyva a környezetet. Azóta már megtanultátok a leckét és meg kell, hogy értsétek, hogy Földanya hozzátok hasonlóan ugyanúgy tudatos Lény, akinek szüksége van a szeretetetekre és, hogy törődjetek az egészségével. A hiányos tudásotok vezette Földanyát oda, hogy átvegye a gyeplőt és megtisztítsa a Földet, hogy visszaállítsa magát eredeti állapotába. Következésképpen morog és rázza magát, földrengések és más események hatására. Mi a Galaktikus Federáció állandó figyelemmel kísérjük az ehhez hasonló veszélyes helyzeteket és mindent megteszünk ami engedélyezett, hogy minimumra csökkentsük a földmozgások hatásait ott, ahol veszélyben vagytok. Legtöbbnyire láthatatlanul dolgozunk, de várjátok azt a napot, amikor teljesen nyíltan közreműködve veletek tudunk együtt dolgozni. A karmikus következmények miatt idáig mehetünk csak, mert fontos, hogy rádöbbenjetek tetteitek következményeire. Itt nemcsak a közvetlen károkról beszélünk, de mindarról, amit az Emberiség negatív energiái idéztek elő. Példának okáért, gyakran a háborúk okozták ezeket, amik mélyen a Földbe ivódtak, ahol megzavarták a Föld természetes energiáit.


Ahogy a tudatossági szintetek növekedik, egyre közelebb kerültök annak megértéséhez, miként fog az új énetek élni a jövőben. Annyira más lesz, hogy vajmi kevés hasonlóság lesz ahogy most éltek. Fontos tényező lesz az, hogy jobban meg fogjátok érteni a titeket körbevevő kreatív hatalmat és harmonizálni fogtok vele. Addigra már megtanuljátok helyesen használni az ilyen energiákat és független Galaktikus Lényekké váltok. Krisztuslényekké alakultok át, akik képesek lesztek a Szeretetet és a Fényt teljességében kifejezésre juttatni. Nyugodtak lehettek affelől, hogy sorsotok, hogy hatalmas Fénylényekké váljatok és ahogy egyre feljebb emelkedtek a magasabb dimenziókban, úgy kerültök egyre közelebb ennek manifesztálásához.


Bízunk abban, hogy meg fogjátok érteni, hogy fel kell, hogy hagyjatok az anyagi javak felhalmozásával, tudva, hogy idővel nem lesz semmi sem, amit saját szükségetekre akarnátok megalkotni. Az emberek nagyon kötődni tudnak az anyagi dolgaikhoz, de a fizikai test elmúlásával, semmit sem tudnak magukkal vinni. Ezzel szemben az Asztrál Birodalomban, a gondolatotok hatalmával újra tudtok teremteni bármit, amiben a Földön kedveteket leltétek. Tehát a Mennybemenetel után nemcsak, hogy teremtő hatalmatok lesz, de képességeitek is ki fog szélesedni. Vegyük például az öltözködést. Az Asztrál Birodalomban csak el kell képzelnetek, hogy miben legyetek és olyan gyakran meg tudjátok változtatni öltözéketek, amilyen gyakran csak akarjátok. Mindaz amit teremtetek ugyanolyan könnyedén el lehet tüntetni, hogy ne legyen semmi hulladék. A színek és hangok kéz a kézben járnak, hozzáadva mindahhoz a gyönyörhöz és tökéletességhez, amivel jelenleg nem találkoztok a Földön.


SaLuSa vagyok a Szíriuszról és ötleteket, fogalmakat adunk át nektek, hogy felkészítsünk titeket a Mennybemenetelre és még azon túlra is. Az idő múlásával egyre többet fogunk átadni nektek és elkísérünk utatokon. Mindannyian egyek vagyunk ebben a nagy Galaktikus kalandban ami csak a kezdet. Isten áldjon meg mindannyiótokat.


Köszönettel, SaLuSa
Mike Quinsey


Fordítás: Bella - www.galaktikusuzenetek.com


The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEW



Originals and translations of Galactic Messages available on

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/