Followers

keshe

Friday, November 30, 2012

23:11:2012


SaLuSa – 2012. november 23.

Mike Quinsey közvetítése

Hogy a világbékét megvalósíthassátok, véget kell vetni mindenfajta háborús megmozdulásnak és ha a szükség kívánja, rendelkezünk olyan eszközökkel, amivel biztosíthatjuk, hogy ez sikeresen véghez vigyük. Az Új Korban nincs helye az ilyen alacsony rezgéstartományoknak! Időközben már könnyebb ezen a téren sikeresnek lenni, mivel a fokozódó tudatszint ahhoz vezet, hogy egyre több lélek utasítja el minden téren a háborúval kapcsolatos dolgokat. Sőt egyes ’kemény kötésű’ veteránok is készek a váltásra és felismerik a békéért való munka erényeit. Lassan átlátják, hogy a „felhívás a haza védelme érdekében” már a múlté és alattomos módon másfajta célokra sajátították ki. Ha ezek az emberek ráébrednek a valóságra, akkor az Illuminátus nagy gyorsasággal veszíti el a fegyveres erők fölötti hatalmát és irányítását. A sötétek valójában egykori mivoltukhoz képest lemerültek és elfáradtak és nincs visszaút számukra (a régi körülményekhez), mert ez nem megengedett.

Az előttetek álló jövőben nem lesz szükségetek fegyveres erőkre, mert védőrendszereitek lesznek, melyek távol tartják a hívatlan betolakodókat  a bolygótól. És itt van még a FÉNY Galaktikus Föderációja, mely a világegyetem rendőrségeként működik. Technológiáink képesek felismerni a bolygó szférájába behatolni szándékozó űrjárműveket. Ha szükséges képesek vagyunk a fénysebességnél gyorsabban ’haladni’, mivel az univerzum több szektorában találhatóak azon területek, amik a mi felelősségünkhöz tartoznak. Ezen felül az ’Ashtar-Parancsnokság’ is itt van, akik lényegében ugyanúgy dolgoznak, mint mi és nekik is meg van a sajátterületeik, melyért felelősséggel tartoznak. Mindent összefoglalva, mindegyik bolygót megfelelően védünk és a bolygók népei (tulajdonképpen) békében és szabadságban élhetnek. A Ti régi Földetek is védve volt a beavatkozástól, hogy lehetővé tegyük a szabad akaratotok kifejezését fejlődésétek folyamán, de az általános alacsony rezgések okán kénytelenek voltunk a hasonló rezgésszintű civilizációknak engedni, hogy kapcsolatot vegyenek fel veletek.

Ha túlléptek a felemelkedés előttetek álló pontján, akkor nyitottakká váltok a hasonló SZERETET- és FÉNY-rezgésszintű látogatók számára. Bennük bízhattok, és egyszerűen örömötöket lelhetitek abban, hogy megismeritek, hogyan élnek más civilizációk. Nagy dolgokat éltek át, amikor más bolygókat látogattok meg, melyek különböző nagyságúak- néha még a jelenlegi Napotoknál is nagyobbak. A legtöbb fejlett civilizáció elfogadhatónak tartja, hogy egy bolygó belsejében éljen, mivel a legtöbb bolygó üreges belülről. Ez az eset áll fenn a ti Belső Bolygótokon is, ahol a lények saját Nappal rendelkeznek, így nem is szembeötlő, hogy „odalent” vannak. Az ottani lakosok nálatok fejlettebbek és kivárják a megfelelő időpontot, hogy bemutatkozzanak nektek. Ők a ti „elődeitek”, akik Lemúria bukásával a ’Belső Földre’ menekültek. Egyesek közületek korábban már meglátogatták őket és élménybeszámolóik továbbra is hozzáférhetőek. [pl. Richard E. Byrd admirális beszámolója–ford.megj.]

Sok információ van, amit visszatartottak tőletek és ezért a felemelkedés után sok pótolnivalótok lesz. Nem kell tovább a sötétségben [tudatlanságban] tartani és valótlan dolgokkal traktálni benneteket, és ahogyan ti mondjátok: „Az igazság felszabadít.” Feltörik a benneteket fogva tartó időhurok és segíteni fogunk nektek, hogy megkülönböztethessétek az igazat a valótlantól. Ha egyes emberek még kétkedőek maradnának, vannak eszközeink, hogy bizonyossággal szolgáljunk a valósról. Nem kényszerítjük rátok az igazságot és egyesek még egy darabig ragaszkodni fognak a régi hitbeli meggyőződéseikhez. Rendelkeztek a saját ’Feljegyzések Csarnokával’, ahol az összes életciklusotok dokumentálásra került; ezért ezek nem képezhetik vita tárgyát. Visszatekintést adnak minden reinkarnációtokról és ez egyes emberek számára kijózanító gondolat lesz.

Kedvesek, higgyetek nekünk, amikor azt mondjuk, hogy az életet nem vesszük mindig véresen komolyan, hogy ne tudnánk tréfálkozni és ne lennénk örömteliek. Boldogan éljük életünket, és az egymás közötti közelség szorosabbá válik, amikor megosztjuk egymással a humor adta örömöket. Bár természetesen nem tapasztaljuk szükségletbeli hiányaitokat és aggodalmaitokat; de ti is fényt hozhattok mások napjaiba, ha egy jót nevettek velük együtt. A nevetés jelen van az egész univerzumban és minden lélek érti legbelül és értékeli a vicces helyzeteket vagy egy humoros megjegyzéseket. A nevetés jó kedvre derít és felemeli a szellem rezgésszintjét! De egy kellemes szórakozás sosem mások kárára van, mikor valakit nevetségessé tesznek. Szívetek mélyén még mindannyian ’gyermekek’ vagytok, akik azonban a felnőtté válás közepette egy bizonyos fokú tartózkodást sajátítottak el, mert már túlhaladottnak tekintenek a gyermeki viccre, szórakozásra. Lazítsatok és legyetek a bennetek rejlő gyermekké és ismerjétek fel az élet vidám oldalát!

Nem vagytok messze, hogy meglássátok az előttetek álló nagy változás első jeleit, szövetségeseink keményen dolgoznak, hogy megteremtsék a lehetőséget a mi csatlakozásunkhoz. Tisztában vagyunk a kötelességeikkel és tudjuk, hogy lelkesek a ti szolgálatotokban, hogy megadhassák az utolsó lökést a felemelkedés irányában. Mindenképpen így lesz, akkor is, ha ez azt jelentené, hogy bizonyos történések egy időre elhalasztásra kerülnek. De egyes változások fontosabbak, mint mások és figyelni fogjuk a felfedés bejelentésére utaló első jeleket. Bizonyos tekintetben nem érzitek szükségességét, hogy nekünk is részt kell vállalnunk a történésekben, de időközben létezésünk közismerté vált és tudjátok mellettetek állunk. De szükségünk van a hivatalaitok elismerésére is, hogy végre a nyilvánosság elé léphessünk nálatok. Továbbra is fenntartjuk az opciót, hogy kikényszerítsük a dolgokat; de ez a végső választási lehetőség lenne, a szükséges eljárási mód szerint. Minden tekintetben jobban szeretnénk, ha ti lennétek, akik saját igyekezetetekkel idéznétek elő a [hivatalos] felfedést. De hogy korrektek legyünk, az is ide tartozik, hogy már nagyon is gyakorta kérvényeztétek petíciókban és kérelmekben, hogy a dolgok végre ’beinduljanak’, de egy államvezető sem elég bátor ahhoz, hogy a tettek mezejére lépjen. Bár értékeljük a dolgok józan kezelését, de most eljött már az ideje felhagyni a bátortalansággal és elismerni azt, amit a lakosság javarésze már amúgy is tud. Függetlenül a történésektől egyre gyakrabban láttatjuk magunkat [hajóinkat] és örülünk nagyon, hogy képesek vagytok félelem nélkül elfogadni bennünket, ami korábban nem volt általános reakció. Érezzük, hogy készen álltok fogadásunkra és ez felgyorsítja a mi válaszunkat.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és tolmácsolom a FÉNY Galaktikus Föderációjának abbéli kívánságát, hogy Mindannyian terjesszétek a SZERETET a világban. A Szeretetből soha sem lehet túl sok és segíteni fogtok, hogy exponenciális mértékben növekedjen, mikor már szinte készen álltok a felemelkedésre. A Föld csodás látványt nyújt: a tőletek származó FÉNNYEL telített és ez azt mutatja, mennyire jól reagáltatok a hívásra, hogy összekészülődjetek a felemelkedésre. Már sok segítséget nyújtottak nektek és soha nem volt szándékolt, hogy egyedül kelljen szembenéznetek a kihívásokkal; így kell történnie, ha ráléptek a magasabb dimenziókat követő ösvényre.

Köszönet, SaLuSa!
Mike Quinsey

Csatornázta: Mike Quinsey

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett 


No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/