Followers

keshe

Saturday, November 3, 2012

2012.10.31.

SaLuSa – 2012. október 31.
Mike Quinsey rövid beszámolója
közzétette: Steve Beckow
„A félelmet hátrahagyva találkozzatok velünk!“
Mike Quinsey sedonai beszéde után (szerdán 2012. október 31-én-16:00 órakor) „rögtönözve” adott át egy SaLuSa üzenetet. Mike nem közvetlenül SaLuSa szavait idézte, hanem saját szavaival foglalta össze SaLuSa üzenetét.
Köszönet Kedvesek, hogy eljöttetek Sedonába! Most SaLuSa szavait tolmácsolnám, aki azt szeretné mondani, több mint hálás azoknak (galaktikus testvéreknek), akik eljöttek Sedonába. Sokkal több FÉNY-t hoztatok létre, mint korábban valaha is és ez kiterjed majd a Földön és segíteni fog a bolygó további fejlődésének felgyorsításában.
Az anyahajók és más űrjárművek erői közel vannak hozzánk. Minden Föld-i történést felügyelnek. A tudatszint sem volt még soha ilyen magas, mint most és ha eléri a „kritikus-tömeget”, akkor ez „a FÉNY robbanásához” vezet a Földön. 
A galaktikus testvérek nem szeretnék, hogyha „fölényesnek” festenénk le a földönkívülieket. Egyenrangú partnerként jönnek, és ha itt lesznek, egy nagy ünnepséget rendezünk. És a felemelkedés után is együtt maradnak velünk. Azt szeretnék, hogy részt vállaljunk a jövőbeli tervekben, és sok mindent felajánlanak és támogatnak a magasabb szintek elérésében, amiket már leírtak nekünk.
Azt szeretnék, hogy félelem nélkül találkozzunk velük. Ha eljönnek a Földre, nem tesznek semmit, ami az embereknek ártana vagy félelmet okozna. De világosan leszögezik, hogy a sötét erőknek mindig is az volt a céljuk, hogy jelenlétükkel kapcsolatban félelmet szuggerálják a belénk.
Azt szeretnék, ha gyors léptekben haladnánk előre a fejlődésünkben, hogy technológiájuk átadhassák nekünk, ami áldásos hatással bír. A szíriusziak a szíriuszi származással rendelkező emberekkel szeretnének találkozni és a plejádiak [fiastyúkbeliek] a plejádi eredetű emberekkel- és így tovább. A felemelkedés után közöttünk egyeseknek lehetőségük lesz a mindenkori bolygójukra visszatérni. Ez egy olyan döntést, amit mi magunk hozunk meg. A valódi családunk földönkívüli eredetű, akik elhagyták a hazájukat, amikor önként úgy döntöttek, erre a bolygóra jönnek, hogy segédkezzenek a felemelkedésben.
Jól ismernek minket. Az éjszaka folyamán egyesek közülünk (testenkívüli) kirándulásokat tesznek, hogy meglátogassák az űrhajókat, de amint visszatérünk emlékeink újra kioltódnak, mert az emlékeink a fejlett technológiáról, a melegszívűségről és a komfortról túlságosan eltérítenének a Föld-i tevékenységeinktől.
Most sem szeretnék összekuszálni a végső időszak tennivalóit. Nagyon büszkék a Fénymunkások tevékenységére és most is jelen vannak a szellemi vezetőinken keresztül. Ugyanúgy rendelkezésünkre állnak, mint szellemi vezetőink, és ha valamiben a segítségünkre lehetnek, akkor azt megteszik.
Továbbra sem hajlanak afelé, hogy időpontokat közöljenek, de Minden a nagyon közeli jövőben fog megtörténni. Előnyben részesítik, ha a dolgokat a saját természetük szerint hagyjuk alakulni, és ha úgy vesszük őket, ahogy jönnek, mert minden a mi legfőbb érdekünkben történik.
SaLuSa köszöni a melegszívű érdeklődésünket. Ő a hangja az eredeti-csoportnak, aki az anyahajókhoz tartozik. Nem egymástól elválasztva, hanem csoportokban dolgoznak együtt.  Ez a fajta csapatmunka, ránk is vár a jövőben. Az emberiség keményen dolgozott az elmúlt években, hogy a fajokat közelebb hozza egymáshoz, hogy egységet alkothassanak.
SaLuSa nem szeretné, ha bálványt [idolt] csinálnának belőle. Nem tekint „különlegesként” magára, hanem fontos számára, hogy üzeneteivel segítséget nyújthat számunkra. Tisztában van vele, hogy sok üzenete ismétlődő tartalmat közvetít, de ez elkerülhetetlen.
Képes most látni minket. Látja a SZERETET-ünket, a FÉNY-ünket, az auránkat. Csodálatos embereket lát, akik együttműködnek, és csodás hatást gyakorolnak a többi emberre a világban. A galaktikus testvérek becsülik az igyekezetünket és egyre közelednek hozzánk.
A korábbi időkben jelenlétét nem mindig fogadták jól, mert akkoriban a félelem volt az „Úr”; de ez időközben megváltozott. Minél inkább SZERET-tel fogadják őket, annál egyszerűbb számukra az eljövetel.
Ezzel szerette volna SaLuSa befejezni üzenetét, de jövő hétfőn (11.05-én) ismét szeretne eljönni, hogy folytassa közvetítését.
Eredetileg egyáltalán nem állt szándékomban (itt és most) üzenetet átadni; de ha onnan „fentről” beszélnek hozzánk, akkor azt tovább kell adni.
Valószínűleg egy másik időpontban egy hasonló közvetlen-közvetítéssel folytatom majd. – Ilyen helyzetben még soha nem voltam. Mert általában legépelem az üzenetet a számítógépen; így ez számomra is egy teljesen új tapasztalat volt.
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett


No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/