Followers

keshe

Thursday, November 15, 2012

2012.11.12.

SaLuSa - 2012. november 12.
Mike Quinsey közvetítése

Kedvesek: a dolgok elindultak útjukon a 11.11-es portál megnyitásakor, amin keresztül sok FÉNY áramlott be - és általatok [rajtatok keresztül] a Földbe. Közületek azok, akik szántak időt a FÉNNYEL való munkára, nem csak saját rezgésszintjüket emelték, hanem a bolygóét is. Elképzelhető, hogy utána bódultnak és kicsit kábának érezték magukat, de ez majd  idővel elmúlik. Az egyik talán leglátványosabb változás bennetek, a mély nyugalom és béke megélése lesz. Miközben további felemelkedési folyamtokon mentek keresztül, egyre jobban tudatosul bennetek az eggyé tartozás érzése, amin keresztül a többiek érzik az általatok kibocsátott erőteljes energiát. Abban az időciklusban tartózkodtok, amire annyira vártatok, és ha körbenéztek, megláthatjátok a benneteket körülvevő beteljesedő változásokat. Ez az öröm és a boldogság érzését hozza el és általa a saját rezgésszintetek is tovább emelkedik.

Egyéni szinten semmi sem fontosabb, mint a felkészülésetek a felemelkedésetekre. Bármilyen elvárásaitok is legyenek a folyamat mikéntjével kapcsolatban: fel fogtok emelkedni; és minden más nagy iramban fogja követni ezt. Ne aggódjatok az anyagi dolgok miatt, mert minden, ami szükséges a rendelkezésetekre áll majd, méghozzá (több mint) elegendő. A ’jó sorotok’ terve, minden szükségletet figyelembe vett és így egy finom átmenetet tapasztaltok meg az 5. dimenzióba. Induljatok el utatokon és leljétek örömötöket ebben az egyedülálló élményben. Ti a kivételezettekhez tartoztok, akiket kiválasztottak erre. Egyáltalán nincs mitől tartani, mert minden lelket az átmenet minden fokán szeretettel és gondoskodással veszik körül. Kísérni fogunk benneteket és gondoskodunk róla, hogy ez a folyamat gördülékenyen menjen végbe; és üdvözölni fogunk benneteket a magasabb birodalmakban.

Mivel a gondolataitokat más foglalja le, van egy szempont, amivel talán nem foglalkoztatok sokat. A házasságaitokról és a párkapcsolataitokról beszélünk és arról, hogy ezek a kapcsolatok hogyan viszonyulnak a magasabb dimenziókhoz. Nem lesztek tovább fogadalmakhoz kötve, amiket a 3. dimenzióban tettetek, hanem mindig az érintett egyén dolga lesz, hogy az eddigiek szerint kívánja-e tovább folytatni életét; és majd megtapasztaljátok, hogy lényegesen több szabadsággal rendelkeztek majd. Másként, mint a Földön, ahol a vonzódás fizikai természetű a jövőben a más lelkek iránt érzett szeretet energiacsere lesz – és ez teljesen természetes lesz, mert akiknek a társaságában tartózkodtok, mindannyiuk rendelkezni fog saját rezgésszinttel, ami a tiétekkel harmonizál. De képesek lesztek lényegében magasabb energiaszintekhez is alkalmazkodni – történjen az bármely céllal – mert EGY-ek vagytok mindenkivel. Ez az illeszkedés történhet például abból az okból, hogy együttesen szolgáljátok a FÉNY-t vagy, hogy egy másik lelket ismertettek meg a saját világotokkal. Egy ilyen fokú egyesülés messze túlszárnyal azon, amit eddig megéltetek.
Mint ahogyan korábban már mondtuk, életetek szinte minden téren változások következnek be. Gyorsan hozzászoktok majd egy kiterjedtebb életmódhoz, ami sok utazást tesz lehetővé- miközben eddig a Föld határaihoz voltatok kötve. És ezen felül a magasabb dimenziókba is utazhattok, ahol egyes lelkek készen állnak, hogy elfoglalják helyüket. Földeteket „börtön-bolygónak” nevezték el és ez egy pontos meghatározás, mert az alacsony rezgésszintetek visszatartott benneteket, hogy elhagyhassátok a Földet. Ezért a (negatív) energiák is korlátok közé lettek szorítva, hogy azok ne szennyezhessék be a környező világűrt.

Hasonló okból kifolyólag kerültetek karantén alá, hogy a dualitás megtapasztalásának kísérlete biztosan ne befolyásolhassa külső tényező. Az egyetlen kivételt bizonyos földönkívüliek képezték, akik hasonló alacsony saját rezgésszinttel rendelkeznek, mint ti; ők engedélyt kaptak a veletek való kapcsolatfelvételre. De mivel a rezgésszintetek az elmúlt 30 évben jelentékenyen megnövekedett, ez természetesen magára vonta a már magasabban fejlettek figyelmét. Ezért valóban találkozni fogtok más civilizációkkal, amikről eddig keveset tudtok vagy egyáltalán nem rendelkeztetek információval. Mi, a FÉNY Galaktikus Föderációja természetesen már régóta barátaitokként és családotokként vagyunk ismertek.

A sok élet borzalma és traumája ellenére, ami nagy nehézségek elé állított benneteket, a Föld mindig ’gyengéd’ emlékképként őrződik meg. Harmonizálhatók lesznek a gyors spirituális növekedés által, ami az ilyen tapasztalatokból származik. Az univerzumban sehol máshol nem adódik ilyen lehetőség a fejlődésre és ez az egyik oka, amiért ezeket a kihívásokat elfogadtátok. Emlékeitek erre az időszakra végül elhalványodnak; de tudatszintetek növekedéséből mindig profitálni fogtok.  A dualitást, mint nagy lehetőséget magatok mögött hagyjátok, ahogyan az időt is, amikor eonokkal ezelőtt ide jöttetek. Így élvezzétek ki az elkövetkezendő heteket, melyek sok változást katalizálnak, melyre annyira vártatok.

A régi valóság darabokra hullik – azon a ponton is túl, hogy helyre lehetne állítani [a régit] – és készen állunk, hogy segíthessünk az új valóság megteremtésében. A színfalak mögött már sok minden történt és jól haladnak előre a dolgok. Ezt tovább folytatjuk, egyre gyakrabban, mint korábban valaha láthatóvá tesszük magunkat egeteken és ha végre megkezdhetjük a bemutató repüléseinket, akkor már biztosak leszünk benne, hogy jó szívvel fogadtok minket. Érezzük, hogy végre kiegyensúlyozottabban, nyugodtabban fogadjátok el a dolgokat, ahogyan jönnek, annak tudatában, hogy minden rendben van, és hogy javatokra válik segítségünk, mely lendít a dolgok menetén. Legyen bármi, ami szükséges lesz a felemelkedéshez ezen az oldalon, az a tervek szerint fog megvalósulni.

Szeretnénk, ha médiáitok a híreket meghamisítok kezéből kikerülnének, akik  elferdítik a tényeket, hogy gyakran szándékosan vezessenek félre. Sok bevezetésre került törvény meg fog változni, hogy nagyobb információs szabadsággal rendelkezzetek, és hogy nagy titokban ne hallgathassák el az igazságot előletek. A mértéke annak a sötétségnek, amiben tartottak benneteket, a találgatásaitokat messzemenően meghaladja és csodálkozni fogtok, ha megtudjátok, hogy az űrprogram keretében milyen fejlesztéseket hajtottak végre. Bizonyos földönkívüliek segédletével hihetetlen fejlődésekre tettek szert az űrutazás terén. Jelen pillanatban csak kevés űrhajó a sajátotok, melyeket az égbolton láthattok és ezt az információt is visszatartották, hogy ne szerezhessetek róla tudomást.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és már örömmel várom a pillanatot, amikor találkozhatunk és barátian üdvözölhetjük egymást. Egy magasabb tudatszintről könnyebben hozzánk szoktok majd. Sok mindent szeretnénk veletek megosztani és ez csodálatos időszak lesz. SZERETET-ünk minden időkben szabadon áramlik felétek!
Köszönet, SaLuSa!
Mike Quinsey

Csatornázta: Mike Quinsey
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett



No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/