Followers

keshe

Thursday, November 22, 2012

2012.11.16.

SaLuSa – 2012. november 16.
Mike Quinsey közvetítése –

Felívelő görbét mutat a FÉNY mennyisége a Földön és ez nektek és odaadásotoknak köszönhető, mert sokban járultatok hozzá. Egyesek számára még túl hatalmasnak és összezavarónak tűnhetnek az energiák. De ha megértik, mi is történik valójában, képesek lesznek ennek az energiafolyamnak a sodrásával egy magasabb tudatszint megtapasztalása felé haladni. Máskülönben anélkül érzékelhetik a változást, hogy képesek lennének az elkövetkező történések nyomára bukkanni. Történjen bármi: legyetek biztosak, hogy ezek az egyének is, mint Mindenki más magával visz valami pozitívumot. Mint azt már sokszor említettük: Minden tapasztalat értékes a további fejlődésetek számára!

A kevésbé kedvelt emlékek idővel elhalványodnak a tudat ’hátsó sarkában’
és végül feledésbe merülnek. Gyakran az átélt fájdalmak és gondok tartják ’életben’ ezeket az emlékeket, de nemsokára a magasabb rezgéstartományban tartózkodva, felhagytok az emlékek tudatba való hívásával. A SZERETET energiái a létező legerőteljesebbek és „csodát” tehetnek, mint azt majd megtapasztaljátok, különösen a gyógyítás területén,- ami iránt közületek sokan nagy érdeklődést mutatnak. A felemelkedés után a teremtés és a gyógyítás képessége kiteljesedik és ezzel egy időben segítséget kaptok a FÉNY városából, Sedonából. Ez a város ezrek „Mekkája” lesz, akik gyógyírra lelnek érzelmeik, szellemük és lelkük számára. Valójában több millió embernek van gyógyításra vagy segítségre szüksége valamilyen formában és ezért a másik 12 fényváros is hamarosan megalakul. Ne aggódjatok azon, hogy szükségleteitek felett elsiklana a figyelem, mert Mindannyitokat jól ismerünk és senki nem lesz megkülönböztetve.

A tudatszint emelkedése megfigyelhető és ez a tendencia hihetetlen mértékben folytatódik tovább. Ezt szívesen látjuk, mert egyre több szív és elme nyílik meg a történések érzékeléséhez; annak ellenére, hogy egyéni lelkek vagytok, részét képezitek a kollektív-tudatnak is. Egyelőre még nem látjuk, hogy elérnétek a döntő többséget, de tudjuk, a fokozódó [energia]emelkedés annak a jele, hogy már közel vagytok hozzá. Nem a lelkek számáról beszélünk, akik ebben érintettek, hanem azoknak az energiaszintjükről és energiaminőségéről beszélünk, akik közel állnak a felemelkedéshez. Ha egyes lelkek készen állnak, nincs semmi, ami megakadályozhatná őket a december 21-e előtti felemelkedésben. A többség köztetek már elérte a készenléti állapotot, hogy Földanyával együtt emelkedjen fel. És ez milyen csodás élmény lesz! Sok lélek vágyik rá, hogy ezen a módon élhesse át a felemelkedést; így Kedvesek, kivételezettként tekinthettek magatokra, mert azok közé tartoztok, akiket kiválasztottak a részvételhez.

Egyeseknek köztetek az az érzése, hogy egy transzállapotban vannak és lábuk nem érintkezik a talajjal. Ez az érzés majd elmúlik, amint megszokjátok a magasabb rezgésszintet. Ez a folyamat egy még erőteljesebb Fénylényt eredményez, aki más lelkeknek is segít a felemelkedésben. Csodálatos dolog egy ilyen erős energiacserét megfigyelni és bátorítunk benneteket, legyetek nyíltak azokkal az emberekkel, akikkel összesodor a sors. Egy mosoly vagy egy melegszívű üdvözlés elegendő, hogy egy másik lélek szívét megnyissuk és egy kézfogás vagy egy ölelés egy erőteljes energiacserét eredményezhet. Itt az idő, hogy mindenütt felismerjétek a FÉNY-t és a kulisszák mögé pillantsatok. Egyesekben felmerül a kérdés: „Mit tehetek én, hogy sugározzam a FÉNY-t?” és az imént felsoroltak szerint, néhány ilyen nagyon egyszerű, mindennapi dolgot bárki megtehet.

Egy további hasznos gyakorlat, amivel szintén lehet sugározni a FÉNY-t az a meggyőződéseitek őszinte tolmácsolása, anélkül, hogy bárkit is lerohanjatok vele; különben az illető egyszerűen ’kikapcsol’. Vessétek el a magokat, ami a növekvő tudatot eredményezi, mert amint a változások bekövetkeznek, egyesek gondolatmenetében sok megválaszolatlan kérdés merül fel. A ’most’ és a felemelkedés közti időszakban igyekezni fogunk további információs csatornákat megnyitni számotokra, mert szeretnénk elkerülni, hogy hamis információkat ’igazságként’ hirdessenek. Ezért továbbra is tartsátok nyitva a szemeteket, de mindenki, aki valamilyen szinten már haladónak számít, elegendő intuícióval rendelkezik, hogy tisztában legyen vele, milyen információt fogadhat el. Sok döntésben használjátok már a megérzéseteket és ez a legjobb út, ha ezekben a fontos időkben előbbre szeretnétek jutni.

Szeretnénk, ha elkezdenétek a jövőtökre és arra összpontosítani, amit az tartogat számotokra, ahelyett, hogy a 3. dimenzió változásaira és forgatagára koncentráltok. Természetesen sokak számára kényelmetlen időszak lesz ez, nem is beszélve azokról, akik egyáltalán nem tudják követni a történéseket. Bárhogy is tekintetek a dolgokra: csak kevés idő maradt és ezért csak rövid ideig kell kitartani a kevésbé üdvös dolgokban. Próbáljátok ezt azzal kompenzálni, hogy minimálisra csökkentitek a figyelmeteket ezekkel a dolgokkal kapcsolatban. Gondoljatok az ’Új Kor’-ra,- és gondoljatok a jótéteményekre, amiket magával hoz: a nyomástól, a dualitástól való megszabadulást. Az lebegjen a szemetek előtt, hogy ez az utolsó időszak, amikor a 3. dimenziót ’szolgáljátok’ és a jövőben nem kell számolnotok a halállal vagy nem kell megtapasztalnotok azt. Ti magatok döntötök afelől, merre vezessen tovább az út, mikor váltotok testet és mikor akartok a következő létezésbe átmenni, ami szintén döntéseteket tükrözi.

Valamikor rájöttök, hogy azt az életet élitek, melyben a bőség és a gazdagság uralkodik és mindez szabadon áll mindenki rendelkezésére, így a pénz szükségtelenné válik. A mostani dimenziótok tapasztalatai alapján egy dolgot nehéz lesz megértenetek, ez pedig az, hogy minden időtökkel ti magatok rendelkeztek. De ne gondolkodjatok abban az irányban, hogy nem lesz elég tennivaló, mert ebben a témában a magasabb dimenzióban sokkal több lehetőség áll rendelkezésetekre, mint a Földön. Gondolkodásmenetetekben erőteljes gondolatként jelen lehet a mások szolgálatára való igény és sok ilyen beállítottságú csoport és szervezet létezik. Az univerzum óriási és telis-tele milliónyi galaxissal, olyan civilizációkkal egyetemben, melyek tiétekhez hasonlók és segítségre van szükségük. És otthonotok ’közelebbi’ szomszédságában, saját galaxisotokon belül is sok hasonló civilizáció él, mint a tiétek.

Biztos vagyok benne, hogy pompásnak találjátok majd a testhez simuló űrruháinkait, melyeket a gondolataink erejével „veszünk fel”. Ha pedig struktúrája (vagy az ’anyaga’ ahogy ti neveznétek) koszolódna vagy sérülne, akkor ez a struktúra saját ’tudatával’ képes megtisztulni, ill. képes kijavítani a sérülést. Sok minden van oly módon létre hozva, hogy részünkről nem igényel figyelmet. Valójában az organikus számítógépeink is úgy vannak programozva, hogy teljes mértékben önállóan működnek, sőt még magasabb tudatszinttel rendelkeznek, mint mi magunk. Ide jut az ember 1000 év után a magasabb dimenziókban. Higgyétek el, amikor azt mondjuk, hogy minden felemelkedéssel kapcsolatos dolgot képesek vagyunk biztos kézben tartani. Minden terv szerint halad előre és a felemelkedés után is folytatódik, mivel az új energiákból profitálni fogtok. Kiemeltük az elsőbbséget élvező dolgokat és e szerint cselekszünk, anélkül, hogy egyáltalán időt vett volna igénybe.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és Mindannyitokat SZERETET- tel üdvözöllek.
Köszönet, SaLuSa!
Mike Quinsey

Csatornázta: Mike Quinsey
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett


No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/