Followers

keshe

Tuesday, November 6, 2012

2012.10.15.

SaLuSa – 2012. október 15.
Mike Quinsey közvetítése


Világotokra pillantva azt látjuk, hogy személyes felébredésetek egyre erősebbé, élettelibbé válik és egymás között az emberek sokkal nyíltabban beszélnek a felemelkedésről. Ami még nyilvánvalóan nehézséget okoz a felemelkedés egyéni szintre való levetítése; de legalább a tudás magja elvetésre került és ez majd kicsírázik. Természetesen vannak olyan tervek, amik szélesebb platformon informálnák az embereket, hogy biztosítva legyen, az emberek megértik micsoda lehetőséget ajánlanak fel minden egyes lélek számára a felemelkedéssel. Bár egyesek, amikor először hallanak róla, hitetlenül reagálnak majd és eltölti őket a félelem; de ha azt látják, hogy a többiek nyílt szívvel fogadják ezt a hírt, akkor ők is nagyobb biztonságban fogják érezni jövőjüket. Valójában az emberek a nyájösztön felé tendálnak, és a megérzésük azt mondja, hogy (ebben a témában) magas fokú biztonság uralkodik. Különösen családi körökben okozhat nagy problémát, ahol az ember „összenőtt” a többiekkel, akkor tulajdonképpen szeretne velük együtt maradni. Mivel a családtagok valószínűleg ennek megfelelően tervezték életüket, van esély rá, hogy együtt haladnak a jövőben is. De lesznek olyan esetek, ahol az egyik tag kérlelhetetlenül követi saját érzelmeit,- ami azonban a mások által elfogadottakkal szemben helyezkedik. Ilyen körülmények között rá kell hagynotok, hogy a személy a saját szabad akaratából hozott döntését követhesse. Tudat alatt minden lélek zsigerből tudja, mi a helyes számára, és döntése jó érzéssel kell, hogy eltöltse. A kisgyermekes családok általában azt tartják a legértelmesebbnek, ha együtt, mint egy egység haladnak tovább.

Amire gyakran emlékeztetünk benneteket: hogy a családi vagy baráti szeretet köteléke biztosítani fogja, hogy megmaradjon egyfajta kapcsolat egymás között. Így ne okozzon bánatot, ha a hosszabb távú elszakadás tényével szembesültök, mert valaki egy másik utat választott. A magasabb rezgések szintjén a gondolat erejével képesek vagytok egymást lokalizálni [tartózkodási helyet megtalálni] és egy bizonyos ponttól képesek lesztek, abban a minutumban oda utazni, ahová kívánjátok. Így van ez ténylegesen: ha felemelkedtek, akkor az a tendencia figyelhető meg, hogy csoport-tevékenységekben vesztek részt – akár mint csoport tudat. Mivel ezen a szinten nincsenek már sötét energiák, világossá válik számotokra, hogy mindegyik lélek, akivel találkoztok, nagy SZERETETTEL van a többi lélek irányában. Ott az egymás közötti közvetlen elfogadás, bizalom és harmónia uralkodik – ami azon a tényen alapszik, hogy Mindennel Egyek vagyunk.

A Földön gyakran van az az érzésetek, hogy „harcolnotok” kell, hogy beilleszkedjetek [elfogadjanak] és nem tudjátok könnyen kitalálni, hogy kik is a valódi barátaitok. Mert a körülöttetek lévő féktelen kapzsiság és korrupció mellett nehéz számotokra tudni, ki az, akiben megbízhattok. De ez hamarosan a múlt emléke lesz és azok, akik a FÉNY-hez igazítják magukat már kezdenek eltávolodnak azoktól, akik még nem így tesznek. Itt a kölcsönös vonzás törvénye működik, ez egy teljesen természetes reakció – aminek oka, hogy már most olyan emberekhez vonzódtok, akik veletek egy „hullámhosszon” vannak [hasonló felfogásúak]. Tulajdonképpen ez úgy működik, hogy inkarnációtokkal beleegyezéseteket adtátok, hogy a FÉNY-nek dolgoztok, így igazán könnyen találhattok embertársakat, akik hasonló utat követnek. Egyes emberek társaságában „otthonosabban” érzitek magatokat, mert sok bennetek a hasonlóság. Élettervetek az, ami egyértelműen meghatározza, hogy azt követve bizonyos lelkekkel összetalálkozzatok. Ez a házassággal összekapcsolódottakra is vonatkozik; és ez nem véletlenül történik.

A magasabb birodalmakban meg lesz a képességetek, hogy könnyebben tudtok azonosulni a valós fivéreitekkel és nővéreitekkel. Ez gyakran abból fakad, hogy ugyanabból a csillagcivilizációból valók vagytok és a Fény Galaktikus Föderációjának valamelyik Testvériségében teljesítetek szolgálatot. Természetesen vannak olyan lelkek, akik szívesebben dolgoznak együtt, az evolúció aspektusával foglalkozó, tudományos felfedezésekre törekvőkkel, akik általában különböző tanácsoknál, grémiumoknál találhatók. Ha ez volna az érdeklődési körötök, akkor tudásotokat ott tudjátok gyarapítani. Ott minden tudást megosztanak egymással és ez minden lélek számára hozzáférhető,- másként, mint a Földön, ahol a tudással visszaélnek és általa mások fölött gyakorolnak hatalmat. Ez a fő különbség, amit felemelkedésetek után megtapasztaltok: Kivétel nélkül minden hozzáférhető mindenki számára.

Kedvesek: ha rátok pillantunk, úgy látjuk, hogy fölöslegesen aggódtok, mert sok segítő van körülöttetek, akik biztosítják, hogy életetek elképzelésetek szerint teljesedjen ki. Kitekinthettek ezen felül, de ha a fejlődésetekről van szó: élettervetek az, ami valóban számít. A mostani élettervetek rendkívül fontos, mert döntöttetek arról, ami muszáj, amire szükségetek van, hogy időtöket a dualitásban lezárhassátok. Talán ez nem az, amit kívánnátok magatoknak; de fogadjátok el, úgy ahogy jön, mert semmi fontos nem történik veletek, ami nem a ti hasznotokra válna. És a végső időszak ott kezdődik, ahol minden alacsony rezgésű dologgal kapcsolatosat elengedtek. Ha végül felemelkedtek, akkor csak egy minimális hátra maradt karmát szabad csak magatokkal cipelnetek, ami feloldásra kerül.

Ezekben a záró napokban azt tanácsoljuk nektek: a saját, személyes „utatokra” koncentráljatok- és legyetek tudatában, hogy minden másról gondoskodva lesz. Bizonyosodjatok meg arról, ha komolyra fordulnak a dolgok, megtapasztaljátok, milyen sokrétű történések biztosítják majd az átváltozást, ami rátok vár, akkor is, ha a tényeknek talán nem vagytok tudatában. Természetesen elvárásokat támasztottak sokan nagy változások formájában és a felfedések is utat törnek maguknak. A pénzügyi szektor változásai a lista élén szerepelnek, de ezek koordinálása óriási vállalkozás, hogy közben a pénzpiacokon ne üsse fel fejét a káosz. A bankok rossz helyzete egyre tovább és tovább romlik és bármennyire is próbálnak fordítani a helyzeten, szembe kell nézniük az elkerülhetetlen összeomlással. Ez jelzés lesz, hogy a készre kidolgozott új rendszer bevezetésre kerüljön.

A ti felemelkedésetek a különösen fontos és biztosra kell mennetek, hogy készen álltok rá és a legjobbat nyújtjátok, hogy segítetek megteremteni a benneteket körülölelő Új Korszakot. Éljetek a szerint, ahogyan azt ti helyesnek vélitek a jövőben, ha már felemelkedtetek és úgy tekintsetek minden lélekre, hogy Egyek Vagytok velük. Nem várja el senki, hogy mások oltalmazói legyetek, de kedvességetek és szeretetetek lelki társaitokkal [embertársaitokkal] még több FÉNY-t hoz a Földre. Ahogy mi észlelünk benneteket, az csodás látvány, mert nagyon rövid időn belül teremtettétek meg a FÉNY „lángját”, ami az univerzumban mindenki számára látható! Valóban felnőttetek [felemelkedtetek] ehhez a lehetőséghez- és bizonyos szemszögből magasabbra nőttetek, mint az elvárt volt és ezzel az emberi faj tekintélyéhez járultatok hozzá! Voltak idők, amikor úgy nézett ki a helyzet, nem sikerül nektek, de jelen pillanatban a felemelkedés küszöbén álltok.
SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és gratulálok mindannyiatoknak, a közreműködésetekért, amit a siker elérése érdekében tesztek. Mindannyian szeretünk benneteket és büszkén állunk oldalatokon! Egyek vagyunk!
Köszönet, SaLuSa! 

Csatornázta: Mike Quinsey
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett 
Forrás: http://www.treeofthegoldenlight.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/