Followers

keshe

Thursday, September 13, 2012

2012.09.10.

SaLuSa-2012. szeptember 10.
Mike Quinsey közvetítése

Gondoljatok arra, hogy az eddigi történések, közvetlenül a ti javatokat szolgálják. Sokrétű információs forrásokból már tudhatjátok, nehézséget okoz, úgy átadni nektek az igazságot, hogy azt teljes mértékben megértsétek, ha azokat nem lehet rögtön bizonyítékokkal alátámasztani. De ez az idő is eljön, amint a valós információkat visszatartók elállnak az útból és akkor a kétség hozzáférése nélkül oszthatjuk meg veletek az igazságot. Bárhogy is alakuljanak a dolgok: a gyújtópont továbbra is a ti felemelkedésetek marad, ill. az arra való felkészülés. Örömmel látjuk, hogy az emberek egymás közt nyíltabban beszélnek a felemelkedésről és arról, hogy annak milyen hatása lesz civilizációtokra. Mert végül mindegyik lélekre kihat majd, függetlenül a témában való előképzettségétől. Egyszerűen fogalmazva: vagy maradtok a mostani rezgésszinteteken, vagy kihasználjátok a magasabb rezgésszintet, ami körülvesz és képessé tesz benneteket a Földanyával való együttes felemelkedésre.

A kérdés lényege nem az, hogy ”kiválasztották-e” bármelyik lelket a felemelkedésre, mert a felemelkedés egy állapot, amit saját magatoknak kell elérnetek. Ha készek vagytok rá, nem kell semmi mást tennetek, egyszerűen arra szintre emelkedtek, ahol (számotokra) még biztonságos támaszt adnak a magasabb rezgések. Ez azt jelenti, hogy kapcsolatba kerültök olyan hozzátok hasonló „állapotban” lévő lelkekkel, akikkel közösen készen álltok egy új környezet megalkotásában, ami alkalmas a FÉNY és a SZERETET szerinti létezésre. Addigra képesek leszünk, veletek nyíltan együtt dolgozni; és onnantól fogva együtt haladunk tovább a munkával, hogy egy minden szempontból harmóniára és egyensúlyra épülő társadalmat hozzunk létre. Addig, amíg nem tudtok felemelkedni az alacsonyabb rezgésszintről, nehéznek fogjátok találni az új kor látomásának megteremtését és fenntartását.

Osztozunk az akadályoztatásokkal kapcsolatos frusztrációtokat illetően, ami a tisztánlátástól foszt meg benneteket, hogy mi is folyik a kulisszák mögött. Azonban nem mindig bölcs dolog tevékenységünkről túl sok információt kiadni; de biztosítunk benneteket, hogy folyamatosan dolgozunk a valóság felfedésén. Az ezzel kapcsolatos projektek nagy szakértelmet igényelnek és óriási szintű együttműködést; és itt meg kell köszönnünk szövetségeseink tevékenységét, amit különösen nehéz körülmények között vittek véghez. A cél mindig az átváltozásban való segítségnyújtás volt és nem a helyettetek való cselekvés. Együttes erővel haladunk tovább és megteremtjük a feltételeket a felfedésünkhöz; de legyetek felkészülve, hogy ez egymásra épülő sorozatos felfedéseket von maga után.

Hatalmas mennyiségű munkát végeztek szövetségeseink, akikhez az igazság terjesztőiként, ti is hozzátartoztok. De mivel a sötét erők, még mindig sikeresek a félreinformálás terén, még mindig sok lélek van, akinek nehézségei vannak a mindenkori hitrendszerüktől való elszakadásban. Bármi jön is: nehéz elhinni, hogy becsaptak benneteket, különösen, ha olyan vezető pozíciókban lévő emberekről van szó, akiket eddig tudásuk miatt tiszteltetek. A válasz a következő, gondolkodjatok önállóan és legyetek készen meggyőződéseitek átformálására, addig a pontig, amíg a velük való együttélés élhető életet biztosít számotokra. Idővel megkérdőjelezhetetlen tényekkel és információkkal kell szembenéznetek, amik eloszlatnak minden kétséget a személyetekkel és civilizációtokkal kapcsolatos igazságot illetően.

A felemelkedés az alacsonyabb rezgésektől való komplett felszabadulást jelenti és felemel benneteket a valós létállapototok szintjére, ahol kezdtek ráébredni teremtő erőtökre. A gondolatotok erejével már most is képesek vagytok sok mindent létrehozni a jelenlegi dimenziótokban, de ezek többsége nem azonnal tapasztalható eredményű. De mégis, mint civilizáció, változást idéztetek elő a történések lefolyásában és csak nemrégiben emelkedtetek ki a „veremből”, ahová az alacsonyabb rezgések folyamatosan visszahúztak. Igaz, hogy mindig volt segítségetek, de mindig a kérésetek alapján engedélyeztetve és soha nélküle. Nem a mi feladatunk az átváltozást rátok erőszakolni; mert az a saját rezgésetek megemelkedésére adott természetes válaszreakció. Az átváltozással kapcsolatban a mi lehetőségeink határai isteni elrendeltetésből fakadnak. Az egész univerzumra kiterjed és ti csupán egy kicsi, de fontos része vagytok a most zajló eseményeknek. Úgy írhatnátok körül minket, mint Isten szolgáit, mert mi kivitelezzük Isten parancsolatait, ami valójában a FÉNY Galaktikus Föderációjának is a funkciója.
Békében és harmóniában élni nagy öröm, amit nemsokára ti is megtapasztalhattok és szavakkal leírhatatlan, milyen érzés a magasabb rezgésszinteken való létezés. Ott nincsenek durva vagy impulzív [robbanékony] energiák, mint amit a Földön ismertek; életetek minden formában kielégítő és kiegyensúlyozott. Ha majd belekóstoltok abba, amit most körülírtunk nektek, akkor soha többé nem akartok majd a régi szokásaitokhoz és tapasztalataitokhoz visszatérni. Gondolkodjatok el ezen és hagyjátok a Föld-i történéseket saját medrükben célba érni.

Vissza a Földre: Egyre közelebb kerültök a valódi lezáruló időszak végére és a fennmaradó hetekben sok energiahullámot fogtok megtapasztalni. Folyamatosan felismertek majd saját magatokon is változásokat, amik összefüggnek az energiahullámok hatásával és nagy valószínűséggel egyfajta nyugalom és kiegyensúlyozottság lesz úrrá rajtatok, ami körbeölel benneteket, és a külső történéseknek már nem lesznek hatással rátok. Kezdjétek úgy élni életeteket, mintha már felemelkedtetek volna, és most szabaduljatok meg a benneteket a felemelkedés után sem szolgáló dolgoktól. Amíg a Földön tartózkodtok, senki nem vár tőletek tökéletességet, mert ez gyakorlatilag lehetetlen. De ha már példaként jártok elő, járuljatok hozzá más lelkek felemelkedésének megsegítésében; FÉNYETEK és nyugalmatok, kiegyensúlyozottságotok másokra is hatással lesznek.
Kedvesek: mindannyian közel vagyunk, néhány általatok már nagyon várt történés beindításában és időközben már felismerhettétek, hogy akaratunk ellen van konkrét dátumokról beszélni! És valóban nem mindig lehetséges olyan precíznek lennünk, mert a történések nagy gyorsasággal változnak ezért nekünk is a lehető legmegfelelőbb időponthoz szükséges igazodnunk. Bár el tudjuk távolítani a sötét erőket a pozíciójukból, de ez nem vezet azonnal tevékenykedésük befejezéséhez. Kontrolljuk mélyen benyúlik a társadalomba és lépésről-lépésre lehet csak leépíteni őket. Nem újíthatják meg hatalmi központjaikat, mert ezeket szövetségeseink legyengítették és a teljes összeomlásuk sincs már messze.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és már látom a horizonton felkelni azt a napot, amikor újra viszont láthatjuk egymást, és rendkívül fogok örülni, ha SZERETET-ben és FÉNY-ben ismerhetjük fel egymást.
Köszönet, SaLuSa!
Mike Quinsey

Csatornázta: Mike Quinsey
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett



3 comments:

  1. Kedves Galaktikus Foderacio!Azert irok nektek hogy elmondjam mindnyajatoknak hogy mennyire csodalattal tolt el jelenletetek nalunk.Meg mielott tudomast szereztem volna feloletek.engemet mar hosszu ideje foglalkoztatott az "idegenek"letezese.Idovel kezdtem megerteni,hogy a jelenletetek milyen fontos szamunkra.Egy pillanatig sem gondoltam hogy ti valojaban rosszat akarnatok az emberisegnek,mint ahogy azt sokan gondoljak.Ha igy lenne,akkor az mar regen megtortent volna es mi mar nem is letezunk.Sajnos jelenlegi vilagunkban azt tapasztalom,hogy az emberek tobbsege meg mindeg nem tudja felfogni ep esszel felfogni az elet ertelmet.Es itt most magamat is beleertem.Az en eletem nem ugy alakult,ahogy sokan azt elvartak volna a kornyezetemben.Ha most visszagondolok mi mindent csinaltam rosszul az egyszeruen gondolkodasra kesztet.De valahogy nem kapok valaszt arra,hogy mi kesztetett engem e szamos rossz dologra.Vannak bizonyos dolgok az eletemben amitol a mai napig nem birok szabadulni,akarhogy is akarnam.Ilyen peldaul a dohanyzas,karomkodas,idegesseg,feltekenyseg.Nagyon sokszor ereztem magam szomorunak,levertnek es faradtnak.Bevallom,az utobbi idoben amiota hallottam feloletek es amiota hallottam a valtozasrol,en ugy gondolom hogy sok minden megvaltozott bennem.Jelenleg a legnagyobb problemat az jelenti szamomra,hogy nem tapasztalom masok erdeklodeset a tema irant kornyezetembem.Az elejen meg nagyon feltem

    ReplyDelete
  2. Kedves Galaktikus Foderacio!Szeretnem folytatni soraimat.Szoval idovel vettem a batorsagot es az emberek kozott elkezdtem megosztani a gondolataimat.Mondanom sem kell,hogy eredmenytelenul.Eloszor nekem is ketelyeim tamadtak a felol hogy talan ez az egesz nem is igaz,hogy csak valaki a hatterben szorakozik.De en nem adtam fel az egeszet es tovabb folytattam.Jelen pillanatban ugy gondolom hogy van bennem egy kis felelem,amitol nem tudok szabadulni.Nem tudok az emberekre hatassal lenni.Igazabol nem is akarok,mert ahogy latom ok meg mindeg a realis vilagban vannak.Ugy latom hogy nagyon sok problema veszi oket korul,kozben meg nem latjak valojaban mi tortenik korulottuk.En a valtozast mar kezdem tapasztalni ami a vilagban folyik.Sajnos mar megtapasztaltam a hatterhatalom tevekenyseget is.Ugy latom hogy mar tenyleg nincs sok hatra es akkor valoban egy csalad leszunk es kozelebbrol is megismerjuk egymast.Szemelyesen nagyon varom a talalkozast.Szinte fel sem tudom fogni jelenleg,de tudom hogy ennek igy kell tortennie. Egy nagyszeru erzes tolt el,ha arra gondolok hogy szemelyesen is talalkozhatunk.Szeretlek benneteket es szeretnelek atolelni mindenkit szemelyesen.Szeretettel udvozol mindenkit Gyuri :o)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönet Gyuri az őszinte sorokért!
      Mind így érzünk a Fénymukások közösségében!
      Szeretet és Fény kísérje utadat!
      Scarlett

      Delete

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/