Followers

keshe

Tuesday, September 25, 2012

2012.09.17.


SaLuSa – 2012. szeptember17.
Mike Quinsey közvetítése


 
A dualitás időszaka alatt sok életciklust megéltetek, és ha visszatekintetek, valószínűleg rájöttök majd, hogy egyes életek a valaha legnehezebb és legnagyobb kihívásokat tartogatták számotokra. Ennek oka, hogy ekkor kerültetek a valaha megtapasztalt legalacsonyabb szintű rezgésekkel kapcsolatba. Ez azt jelenti, hogy más életciklusokhoz képest, akkor éreztétek magatokat a leginkább „elkülönülve” a FORRÁS-tól és messzemenőleg követtétek túlélési ösztönötöket. Azok, akik a FÉNY-t a Földre hozták kihívás előtt álltak, hogy lehorgonyozzák azt és segítsenek a FÉNY és a sötét energiák közti egyensúly megteremtésében. Néha már a sötétség legalsóbb szintjét értétek el, és úgy nézett ki a dolog, mintha az ember helyzetének javulása reményvesztett lenne.

De az emberiség tervei felett őrködő magasabb szintű lényeknek más szándékuk volt és idővel megváltoztatták a dolgok menetét, így a FÉNY tehetett előrelépéseket. De csak az utóbbi időben vált ez nyilvánvalóbbá, erősebb befolyásra téve szert. Egyes országok között zajló folyamatos háborúskodás mellett a FÉNY megkezdte a Földre érkezetteket alkalmassá tenni, a sürgősen szükséges változások kezdeti lépéseire.

A káosz és katasztrófák közepette képződött újra egy FÉNY-háló a Föld körül. Ebből időközben erőteljes FÉNY-központok nőtték ki magukat, amik körben sugároznak; szintén ennek a hálónak köszönhetően FÉNY-csoportok alakultak, akik képesek voltak felvilágosítani embertársaikat a valóságról. Ma pedig a teljes megvilágosodás kapujához vezető úton jártok.

Ha a múltba eonnyi idővel tekintünk vissza, már akkor köztudott volt, hogy a mostani, jelenlegi idő a dualitásciklus végét fogja jelezni. Ez volt az ígéret, aminek már a legelején tudatában voltatok, amikor legelőször inkarnálódtatok, és ennek köszönhetően ösztönösen mindig is tudtátok, hogy ez így lesz. Egyes korábbi civilizációk önmagukat pusztítva alig hagytak nyomokat maguk után és ti, akik jelenleg a Földön tartózkodtok, ugyanazon lelkek vagytok! Úgy rendeltetett számotokra, hogy a végső időtök a felemelkedésbe torkollik – és nem a rombolásban többé. Most egy jelentős emelkedés küszöbén álltok, amit kemény munkával, valamint a FÉNY és a SZERETET iránti odaadásotok által kiérdemeltetek. Széles körű tapasztalatokat gyűjtöttetek, amit kamatoztathattok a másoknak való segítségnyújtásban, akik hasonló kihívásokkal néznek szembe, amiket ti magatok is átéltetek. Az élet lényege, a saját magunk által választott tapasztalások általi leckék megtanulása, annak tudatában, hogy ezeket a tapasztalatokat a FÉNY-t szolgálva kamatoztathassuk. A cél, a lelkek egyesítése, hogy újra az egység részeivé válhassanak, aminek mindenki részese. Mégis a felemelkedés fizikai szinten elválást is jelent, hogy lehetősége legyen minden léleknek, az eddigi személyes úton tovább haladni. Egyes lelkek már a rég vágyott felemelkedés útján járnak.

Az evolúció, a fejlődés akkor zárul le, amikor végül visszatértek a FORRÁS-hoz, és még akkor is várnak rátok újabb tapasztalási ciklusok. De ez még a pillanatnyi látótereteken kívül esik és még hosszú út áll előttetek, míg ehhez a ponthoz érkeztek. Isten határtalan sok univerzumot teremtett és dönthettek úgy, hogy teljesen újszerű kalandokba is belefoghattok, ha ehhez éreztek kedvet. A rátok váró jövő telis tele van csodákkal és izgalmas kalandokkal és megtapasztaljátok a FÉNY határtalan kifejezésmódjait, ill. a teremtés mágikus erejét. A Földön való élet, csak nagyon csekély, ha egyáltalán bármiféle hasonlóságot mutat azzal, ami felé most haladtok, de mégis könnyűszerrel váltok majd Galaktikus lényekké. Mert jelenleg azon vagytok, hogy visszatérjetek a valódi otthonotokba, a csillagokba, hogy egyesüljetek a valódi családotokkal. A Föld-i tapasztalatszerzés csupán a magasabb dimenziós otthonotokból tett kirándulás volt, ahová hamarosan visszatértek.

Amiről gyakorta informálunk benneteket: Sok minden keresztezi majd utatokat, ami magasabb régiókba repít benneteket, amint felemelkedtetek – leszámítva, ha valamilyen oknál fogva úgy döntöttetek, maradtok még egy ideig az „új 3. dimenzióban”, amit azoknak hoztak létre, akik még nem szándékoznak felemelkedni- nem tértek vissza soha többé az alacsonyabb dimenzióba. Tulajdonképpen az alacsonyabb rezgésszintet túlhaladtátok már és sok lélek képes az alacsonyabb energiákkal szembeni védekezésre. Nincs másra szükségetek, mint egy fehér védő FÉNY magatok köré vonására. Ha ezt sikerül kivitelezni, akkor a negatív tartalmú kifejezéseket kell megfékeznetek, amiket kimondotok, mert ezek képesek feltörni a védelmeteket és így sebezhetővé váltok az alacsonyabb rezgésekre. A legjobb módszer, a figyelmeteket a FÉNY-re és minden FÉNY-t szolgáló dologra összpontosítani, egy konkrét lehetőség lehetne a fókuszt a felemelkedéseteken tartani.

Nagyon sok ember cipel még mindig magával terheket, amiket le kell tenniük, és amikkel addig konfrontálódnak, amíg nem tisztázzák a dolgokat. Provokáló gondolatokként törnek be a tudatba, miközben tudjátok, már „kinőttetek” abból, amire ismételten késztetnek. Beszéljetek azzal az „illetővel”, aki „felhozza” ezeket a dolgokat és közöljétek tényszerűen, hogy a dolog már lecsengett és nem érdekel ez benneteket a továbbiakban. Mert még egyszer megkísértenek benneteket, miközben a „problémát” –vagy legyen az bármi- már rég megoldottátok; és ha rendszerességgel visszautasítjátok, el is fog tűnni. Egyeseknek közületek még sok tisztázásra váró karmájuk van, ezért vagytok annyira lelkesen szorgalmasak a feloldásukban. Természetesen karmátok másokkal kapcsolatos is lehet és valamikor együttesen szükséges megküzdeni a problémával, bármi legyen is az. Régi kapcsolatok újra összehozhatják az embereket- pontosan abból az okból kifolyólag: hogy közösen oldjátok meg a problémát.

Legyetek tudatában, hogy beleegyezéseteket adtátok a kemény munka elvállalásához, hogy felkészítsétek magatokat a felemelkedéshez; de ebben mindig támogatást kaptok. Valójában minden léleknek saját segítői vannak, azoknak is, akik még az alacsonyabb energiák szintjén mozognak. Minden lélek „FÉNY-ből” van és soha nincs magára hagyva, mert minden léleknek megvan ugyanaz a képessége, hogy megtalálja az utat vissza a FÉNY-hez. Gondoljatok arra, hogy az egyetlen oka a FÉNY és a sötétség megtapasztalásának, hogy a dualitásban léteztek és az volt a célotok, hogy megértsétek, ez a két ellenfél, hogyan segédkezhet nektek a fejlődésetek előmenetelében. Természetesen a végső cél, a sötét energiák legyőzősének képessége, tehát a rajtuk való felemelkedés. Sokan közületek kihúzhatják magukat, mert tudják, elérték a célt, amivel a felemelkedett birodalmakban biztosították helyüket.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és érzem, hogy egyre nagyobb harmóniába kerülnek tudatszintjeink, mert az igazságot kutatva tágítjátok őket. A fennmaradó elkövetkezendő hetekben közületek sokan hasonló léptékű fejlődésen mennek keresztül, mert határtalan mennyiségű FÉNY áramlik a Földre. A Napotok és a nagy központi Nap közötti kapcsolat következtében a FÉNY lényeges erősödése lesz hatással érzékeitekre, aminek tudatában lesztek.

Köszönet, SaLuSa!
Mike Quinsey

Csatornázta: Mike Quinsey
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett






No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/