Followers

keshe

Thursday, September 6, 2012

24.08.12

SaLuSa – 2012. augusztus 24.

Mike Quinsey közvetítése

Az a periódus, amiben most vagytok, kicsit hasonlít a vihar előtti csendhez, mert valójában keveset tudtok arról, ami jelenleg zajlik.Akcióinkkal igyekszünk nyomást gyakorolni azokra az emberekre, akiknek „félre kell állniuk”, hogy megkezdődhessen az új időszak. Ezt vagy ők teszik meg, vagy mi állítjuk őket félre – a szövetségeseink által – és ez sok történést vonz maga után, ami végül beveszi a média várait is. Ez lesz az, amire ti is vártok és minden felgyorsul majd. De így is beletelik több hétbe, amíg a régi valóság maradványai eltűnnek és felszabadul az út az új valóság eljöveteléhez.

Ahogyan már sokszor informáltunk benneteket, minden startra kész és annyira el leszünk ragadtatva, mint ti, amikor beindul minden. A munka javarészét a szövetségeseink végzik majd el, akik megfelelően felkészültek a szerepvállalásukkal kapcsolatban. Már régóta útmutatást adunk számukra és nagyon hálásak a részvételt illetően, de összességében minden fénymunkást támogatunk. Sokan közületek különösen erre a mostani időszakra inkarnálódtatok, a FÉNY iránti elkötelezettségetek és szolgálatkészségetek miatt, ill. mert tudtátok mire számíthattok.

Sokan már civilizációtok sötétebb időszakában felébredtetek és követtétek belső hangotokat. Készek voltatok valami jobbért dolgozni – gondolva itt arra, hogy az emberiség milyen mélyre süllyedt már. Mint a FÉNY úttörői fogadtátok be ezt a FÉNYT – és más lelkeket buzdítottatok, hogy csatlakozzanak hozzátok. Bizonytalan, veszélyes idők voltak ezek, de mégis útjára indítottatok valamit, amire mások építhetnek és követhetnek benneteket. Ennek eredményeként részben sok lélek felébredt, és már nem kell túl sok FÉNY, hogy teljes mértékű legyen a felébredés.

Tisztázzátok magatokban a tényt, hogy ennek az univerzumnak az Istene, már rég rendelkezett afelől, hogy a mostani időciklus végén a FÉNY fog győzedelmeskedni! Eszerint cselekszik a sok-sok FÉNY-hordozó, akik a magasabb birodalmakból kísérik az emberiség sorsát. Ez a lények Isteneknek tűnhetnek számotokra; és valóban hatalmas erő birtokosai és még az egész Földet képesek lennének egy másik helyzetbe pozícionálni, ha ez szükséges volna. Ha az előttetek álló változásokra koncentráltok, meg fogjátok érteni, milyen egyszerű számukra bevezetni az új minőséget. Velünk együtt dolgoznak és biztosítják, hogy az átmeneti időszak lehetőség szerint gyorsan bonyolódjon le, amikor mindannyian a magasabb rezgéshullámú szinteken való létezés előnyeivel áldottak lesztek.

A saját teremtő erőtöket szélesebb körben tudjátok hasznosítani, de mielőtt még nem teljesedik ki a fejlődésetek, korlátozva lesz a teremtőerőtök, felmérve teremtéseitek lehetőségének határait. Amit ti is tapasztalni fogtok, hogy felgyorsul kívánságaitok testet öltése. Már beszéltünk korábban az eljövendő képességeitekről, a gondolataitok teremtő erejéről. De amíg ez így nem lesz, addig élvezhetitek a technológiánk előnyeit, ami a közvetlen szükségleteiteket elégíti ki majd, mint élelem, lakhatás, ruházat és ingyenes energia. Ezek közül néhány már régóta rendelkezésetekre kellett volna állnia, ha nem tartották volna meg maguknak a sötét erők.

Most már senki nem tarthat vissza (nyomhat el) benneteket, és amint nálatok lehetünk, behozzuk az időbeli lemaradásokat. De biztosítani szerettünk volna benneteket arról, hogy nem lesz már lehetőségük a más forgatókönyvvel rendelkező lényeknek beavatkozni a fejlődésetekbe. Ez a mi felelősségi körünkhöz tartozik, mert ha ezt egyedül kellett volna véghezvinnetek, túl nehéznek találtátok volna. Rendelkezünk az erőforrásokkal és technológiákkal, amikkel felkutathatjuk az Illuminátus minden tagjának tartózkodási helyét, tudtukon kívül mi is odamehetünk. Így keresztülhúzhatjuk terveiket, bár néha karmikus okokból sajnos nem mindig állíthatjuk meg őket.

Jelenleg az Illuminátus jövőbeli világhatalmi terveinek próbálunk gátat vetni. Ahogy ti mondanátok: „Lassan felszáll a köd.” és szembesülniük kell vereségükkel. Számukra nehéz elfogadni, hogy csődöt mondtak, miután már közel érezték győzelmüket. A dualitás lehetőséget biztosított számukra, hogy már évezredekkel kiterveljék világuralmi törekvéseik kivitelezését, eközben (negatív) energiabefolyásnak voltak kitéve, ami a bolygón kívülről jött. A sötétségnek és a FÉNY-nek is meg volt a lehetősége, hogy magához vonzza a lelkeket; de mivel mélyebb szintekre zuhantatok, igazából egy oldalhoz sem tartoztatok igazán.

Olyan időszakokat éltetek át, amikor megadtátok magatokat az alacsonyabb rezgéshullámoknak, amik az egyik életciklusból a másik életciklusba vezettek át benneteket. De az utóbbi időben stabilizálódott a FÉNY a Földön és időközben erős „gyökeret eresztett”. Ez így is marad és  a felemelkedés időpontjához közeledve még jobban felerősödik majd a FÉNY. Ez nagy lépés lesz előre, hogy megkezdjetek egy új időciklust, amibe a FÉNY lesz a domináló erő. Kihívásaitok, mint olyanok, inkább a logikai gondolkodásra és a helyes cselekvésre alapoznak, mert a lelkeket védő törvényszerűségek továbbra is érvényesek, és ti tovább fejlődtök.

Ne aggódjatok, mert abban az időpontban, amikor a magasabb birodalmak kapui megnyílnak előttetek, addigra már magas tudatú lényekké váltatok. Ez a ti útleveletek a galaxisba, ahol szabadon dönthettek, következő úticélotok felől. Olyan sok különböző civilizáció létezik, tanácsok és szövetségek, hogy bőven van lehetőség a választára. A szellemi-spirituális evolúció továbbra is célkitűzés marad és a következő lépcsőfok az lesz, hogy felkészültök a tiszta FÉNYLÉNNYÉ válásra. Ha eléritek ezt a szintet, akkor minden formában képessé váltok mozogni, amit kiválasztotok magatoknak. Akkor még arra is képesek lesztek, hogy csökkentsétek a saját rezgéseteket is, hogy az alacsonyabb dimenziókba látogassatok, ha ez a kívánságotok.

Amiről gyakran említést teszünk, ha felemelkedtek és erősebben léteztek a FÉNY-ben, megfogalmazódik bennetek a kívánság, mások hasznára lenni. Így nem vész kárba időtök, és még úgy is szervezhetitek életeteket, hogy maradjon helye a szórakozásnak is. Isten azt kívánja, hogy örömöt leljetek az életetekben, és lehetőséget teremtett, hogy mindezt az utazásaitok kapcsán megélhessétek. Eddig a pontig minden bizonnyal még nem tudjátok, milyen irányt vesz az utazásotok, de egy magasabb tudattal, tudatában lesztek saját éneteknek és képesek lesztek dönteni.
 
SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és biztos vagyok benne, lassan megértitek, milyen csodás és izgalmas jövő áll előttetek.

Köszönet, SaLuSa!
Mike Quinsey

Csatornázta: Mike Quinsey

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett 
kristalyhang.wordpress.com

Forrás: http://www.treeofthegoldenlight.com




Dear readers,
If you would like to help translate messages from Matthew Ward into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.


***

Also
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com
Thank you.



Welcome to the PAO Light-Circles 


No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/