Followers

keshe

Friday, September 7, 2012

2012.08.27.


SaLuSa – 2012. augusztus 27.
Mike Quinsey közvetítése
Egyes emberek arról kérdeznek, hogyan cselekedjenek, ha a december 21-i időszak utáni időkről kell dönteniük. A válasz mindig az lesz, hogy ilyen esetekben mindig az intuíciótokat kövessétek; mert bármit is tennétek, az nem befolyásolná a felemelkedéseteket. Fontos azonban, hogy bizonyos barátokkal, kapcsolatokkal összefüggő súrlódási pontokat megszüntessetek. Ez úgy lehetséges, hogy elfogadjátok azt a szükségszerűséget, hogy mielőtt beléptek az új korszakba, „tiszta vizet öntötök a pohárba” és el kell ismernetek, hogy néhány régi kapcsolat befejeződik - újak pedig elkezdődnek. Több lesz a társulási kapcsolat, mint a házasságkötés, mert a kölcsönös jólét iránti elkötelezettség (kölcsönös hasznosság - kölcsönös támogatás) lesz az új csoportok mozgatórugója. Miután egy magasabb tudatszintet elértetek, több szabadsággal rendelkeztek majd, mint egykor. Képesek lesztek szabadon utazni és tevékenykedhettek galaxis szerte, oda mehettek, ahová csak szeretnétek.
Az előttetek álló további növekedés része, hogy összpontosítani tudtok majd a jövőre. Végéhez ér eddigi ciklusotok és emiatt az összes „köteléket” el kell oldozni, ami visszatarthat benneteket. Ezzel kapcsolatban ne szomorodjatok el, ne sajnálkozzatok, mert már több száz életciklus van a hátatok mögött, ami evolúciótokat felgyorsította. Most egy lényegében jobb élet vár rátok – minden hátrány nélkül, amivel a dualitásban kellett megküzdenetek. Mégis minden tapasztalatotok a pozitív irányú fejlődéseteket támogatta és mindenkor hasznot húzhattok belőlük. A dualitás az érzékelés és az érzelmek alapos megtapasztalásának ideje volt, valamint ezek elsajátításáé. Tejes mértékben rendelkeztek azzal a képességgel, hogy a negatív érzéseket kordában tartsátok és nem kérhettek elnézést, azon a címen, hogy „hát én ilyen vagyok”. Fel kell vállalni a változásotokhoz szükséges igyekezetet, ez sok módon segít rajtatok, többek között jobban fogjátok érezni magatokat bőrötökben. Különösen a haragnak van számotokra legyengítő hatása és ha rendszeresen megélitek, károkat okoz testetekben és betegség ütheti fel a fejét.
A lényeg az, Kedvesek: minél jobban a FÉNYHEZ tartozónak érzitek magatokat, a figyelmetek annál jobban az élet harmonikus oldalára terelődik; és minél jobban haladtok ebben előre, annál könnyebb lesz a belső békesség és rugalmasság megőrzése. Ez azért van így, mert a felettes énetekkel egyre jobban összehangolódtok, ami végtére is a célotok. Ami eddig voltatok, az nem valóságos számotokra, mert a dualitás nem az igazi valóság. Csupán egy illúzió, amit közösen, az alacsonyabb rezgésszintre való zuhanáskor hoztatok létre. Azóta átéltetek felemelő és nyomasztó dolgokat is; de mint emberi faj még soha nem értetek el olyan pontra, mint most, amikor minden léleknek megadatik a felemelkedésre való lehetőség.
Mielőtt december 21-e elékezne, ez a lehetőség azoknak is megadatik köztetek, akiknek még sejtelmük sincs, mi következik. Ez azokra is vonatkozik, akik úgy döntöttek nem érdekeli őket a felemelkedésben való részvétel és a jelenlegi Föld elhagyása; így legalább utána nem kell bánniuk semmit. Mint ahogy már korábban mondtuk: bárhogyan is döntötök, az úgy lesz; ami pedig nagyon fontos, követitek saját evolúciótok a megfelelő szintre. Tehát nincs ok a szomorúságra, ha azt vennétek észre a felemelkedés utáni szinten, hogy vannak olyan embertársaitok, akik nem jöttek veletek: Egyes esetekben úgy is dönthettek, hogy szellemi vezetőik lesztek, így kapcsolatotok továbbra is erős kötelék marad.
Mivel relatív rövid idő marad a ciklus végéig, sok mindennek meg kell történnie, - de mindenki időben fel tud készülni rá.  Mint azt már megértettétek, ezek a történések a tisztítási folyamatokra vonatkoznak, a sötét erők pozíciójukból való eltávolításáról van szó, ill. hatalmuk és befolyásuk felszámolása a tét, ami most fog összeomlani. Nincs visszaút számukra és számos cselekedetük széles nyilvánosság elé kerül. Szükséges tudnotok, mennyire megtévesztettek és becsaptak benneteket és nincs okotok hibásnak érezni magatokat, mert a sötét erők a múltban nagy hatalom birtokosai voltak. Ez a folyamat visszanyúlik egész addig, amikor is első ízben vonzották magukhoz a Földre a negatív energiákat. –És most nagy szolgálatot tettetek az univerzumnak, hogy segítettetek átváltoztatni ezt a negatív energiát,- és gyakran, nagyon nagy árat fizettetek ezért.
Szabadítsátok ki magatokat az alacsonyabb befolyásoktól és tartsatok ki a meggyőződéseitek mellett, mert ha a valóság napvilágra kerül, el kell magyaráznotok szerepeteket. De persze nem szükséges másokat meggyőzni arról, hogy ti vagytok azok, akik az igazságot szívükben hordozzák és elképzeléseiteket ne erőltessétek senkire, nem kell meggyőzni őket. Ha az emberek készek és megértek az igazságra, fel fogják ismerni azt és az addig igazságként ismert dolgokról lehull a lepel és korábbi hitrendszerüket át fogják gondolni. Nem fog már soká tartani és visszatérnek a mesterek a Földre, és azokkal együtt, akik itt vannak, gondoskodnak a meghamisított tanítások és történelmi feljegyzések kijavításáról vagy eltörléséről. Az igazság nem csupán az, ami a feljegyzéseitekben leírtak, hanem egy energia, ami más emberek számára tisztább megértést és átláthatóságot kölcsönöz.
Gondolkodjatok el egy pillanatara, mennyire tagadták létezésünket, mikor a Földre látogatóként érkeztünk és „szörnyeknek” kiáltottak ki minket, akiknek az a hátsó szándéka, hogy „rabszolga sorba döntsünk benneteket és ellopjuk a földeteket”. Idegeneknek festenek le minket, de tulajdonképpen a családotok vagyunk és soha még a kisujjunkat sem emeltük fel haragunkban ellenetek. Ilyen történések nincsenek a FÉNY Galaktikus Föderációján belül, hanem más földönkívüliek vagy a saját haderőitek állnak a háttérben. Ők pedig mindent megtesznek majd, hogy miattunk félelmet keltsenek bennetek, ez pedig legalább annyira nem segítség, mint ahogy egyes vallások „ördögnek” állítnak be minket. Arra kérünk benneteket, várjátok meg, amíg nálatok nem leszünk és járhatunk-kelhetünk köztetek; akkor érezni fogjátok az auránk emanációját [kiáramlását] és tudni fogjátok SZERETETTEL és FÉNNYEL jöttünk!
Tudjuk, hogy sokan közületek, akik olvassák üzeneteinket, megértették a helyzetünket. Ti képezitek az előreküldött biztosító csapatot, - és egy időpontban tudásotok számunkra felbecsülhetetlen értékű lesz. Nem lehetünk mindenütt egyszerre jelen, ezért fogtok kisegíteni minket, hogy megválaszoljátok azok kérdéseit, akiknek már nem idegen a felemelkedés fogalma. Ez az első, amit meg kell értenetek és el kell fogadnotok, különösen azért, mert az időszak végének gondolata azt sugallhatja, hogy elveszíthetitek, amit birtokoltok és ami már ismerős számotokra. Ez egy ijesztő gondolat lehet, de ami elfogadható is egyben, amint megértitek, hogy itt egy új kezdetről van szó, ami a béke és a harmónia csodás birodalmába repít benneteket, ahol elfeledhetitek minden aggodalmatokat! Valójában nincs veszteni valótok, mert minden a tiétek!
SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és itt hagyom Mindenki iránt érzett SZERETETEMET.
Köszönet, SaLuSa!
Mike Quinsey
Csatornázta: Mike Quinsey


Magyar nyelvű fordítás: Scarlett 





Dear readers,
If you would like to help translate messages from Matthew Ward into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.


***

Also
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com
Thank you.



Welcome to the PAO Light-Circles 


No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/