Followers

keshe

Thursday, September 20, 2012

2012.09.14.

SaLuSa – 2012. szeptember 14.
Mike Quinsey közvetítése
Azok a lelkek, akik vallásos hitvilágukban még túlságosan elmerültek, az utolsók között lesznek, akik elfogadják az igazságot. Ez egy előrelátható probléma volt, és ezen hitvilágok mesterei visszatérnek, hogy tisztázzák, mi is volt az eredeti, valós üzenetük. Mert idővel üzeneteik értelmezését szándékosan megváltoztatták, hogy a halamon lévők még több befolyásra és kontrollra tegyenek szert és ezt addig a pontig folytatták, amíg az üzenet valós értéke sötétbe nem veszett. Jelenlétünk és a nektek szóló szolgálatunk megértése segített nektek, hogy fejlődésetekben elérjétek azt a pontot, amikor tudjátok: az igazság megtalálásáért, egyszerűen csak magatokba kell szállnotok. De ez egyértelműen nem jelenti azt, hogy ne beszéljetek róla másokkal, mert mindig hasznos más szempontok figyelembe vétele is. 
Világossá tettük számotokra hitvallásunkban a meggyőződéseinket, ami mellett kitartunk, és amit az univerzumon belül mások megsegítésével kifejezésre juttatunk. A mi rezgésszintünkön, csakis és kizárólag az igazság létezhet és erre a szintre fogtok nemsokára ti magatok is fejlődni. Így kérünk benneteket, legyetek nyitottak új elképzelésekre, amik Minden Létező Egységére épülnek. A problémátok az, hogy a civilizációtok olyan sok egyházi szétváláson és feldarabolódáson ment keresztül, hogy nehéznek találjátok eldönteni, miben is higgyetek. Ezen felül ez sok egymással megvívott konfliktushoz is vezetett, hogy eldöntsétek (tanításaitok szerint) kinek van „igaza” és kinek nem.
A Földön nem dúskáltok a toleranciában és ezt az állapotot azok tartják fenn, akik megpróbálnak vallási vagy politikai hatalmukba kapaszkodni. Bátorítunk benneteket, fogadjátok el, hogy a többi lélek nem feltétlenül tartózkodik a ti felfogási szinteteken, ill. hogy ismerjétek el, Mindenki a maga tempójában fog tovább fejlődni. Senkit nem szabad üldözni hite miatt és senkire nem szabad hitet ráerőszakolni. A mostani időszak megmutatja, mennyire függtök egymástól és olykor bizonyos szerencsétlenségek történnek, amik közelebb hoznak egymáshoz benneteket.
Az emberek felismerik, hogy az osztálybeli különbségek a vagyon és képzés terén, fenntartja a megosztottságot, de tulajdonképpen minden személynek azonos értékű lehetőséggel kellene rendelkezni a társadalomban. Egyes emberek szociálisan hátrányos helyzetűek és ez olyan körülmény, amin az átváltozás során szükséges változtatni. Mindenkit egyenjogúnak kell kezelni, mint ahogy ISTEN szemében is azok vagyunk, karmikus adósságoktól függetlenül. A végső időkben sokan vállaltak fel minden szükséges dolgot, hogy karmájukat tisztázzák. Ezek közül sok az egymás közti kapcsolataitokra vonatkozik, és egyeseknek kemény leckét kell majd elsajátítani. Ahol nem annyira számottevő a lecke súlya, azokat külön lehet kezelni, ha nyilvánvaló, hogy a tudatszintetek megemelkedett.
Amint felemelkedtek, a mostani dimenziótok tapasztalataihoz képest minden más lesz majd. Az eddig megélt keménység és konfliktusok, nem lesznek többé, mert a jövőben teljes harmónia és együttműködés uralkodik, mert Mindenki a nagyobb teljesség javát segíti. Találkozni fogtok szellemi vezetőitekkel és angyalaitokkal, akik minden egyes életetek során mellettetek álltak. Olyan tudati szinteket fogtok kifejleszteni, ami a dolgok átfogóbb értelmével ajándékoz meg, és valóságos galaktikus lényekké váltok. Civilizációtok már tagja a FÉNY Galaktikus Föderációjának és ott mindenkinek lesz helye, aki szeretne hozzánk csatlakozni.
Egy fantasztikus élet vár rátok, ami megszabadít a sötétségtől, ami végigkísért a jelenlegi dimenziótokban való utazásotok során. Kivettétek részeteket a munkából és most eljött az ideje, hogy a már megtapasztalt újjászületés körforgását a hátatok mögött hagyjátok. A jövőben szükség szerint egyszerűen átcserélitek majd a testeteket, mert természetesen a természetes bomlás és a halál nem lesz részese élettapasztalatotoknak. Aminek már kétségkívül szintén tudatában vagytok, hogy a ti időszámításotok szerint, száz meg száz éveket fogtok élni, mégsem lesz öregedési folyamat, hanem a testetek eredeti állapota kerül megőrzésre. Minden szükséges időtök meg lesz, hogy szívetek kívánságait követhessétek és másképp, mint eddig a Földön, ehhez nem lesz szükségetek pénzre.
Sok olyan most még jelen lévő dolog az életetekben, már feleslegessé válik, és ha képesek vagytok anyagi tárgyakról lemondani, akkor azok maradéktalanul visszatérnek forrásukhoz. Idővel lesz saját személyes közlekedési eszközötök, amivel egyedül vagy másokkal közösen interdimenzionális utazásokra indulhattok, hogy együtt fedezzétek fel a világűr mélységeit. Ezeket a nagyobb űrjárműveket „anyahajóknak” nevezitek és közülük egyesek saját jogokkal rendelkező komplett városok. Egy ilyen anyahajó fedélzetén évekig utazhattok és szükségleteitek mindenkor biztosítva lesznek. Ezek a járművek teljes mértékben önellátóak és a szabad energiát használják fel, ami körülöttük mindenhol létezik. Ilyen körülmények között az élet minden más, csak nem unalmas és mindig izgalommal tölt majd el benneteket, amikor az ismeretlenbe utaztok.
Észrevehettétek már, hogy embereitekkel való találkozásunk kapcsán, ők feszes, testhez simuló, egyrészes ruházatról számoltak be. Ruházatunk azért így néz ki, mert „a létezésbe vetítettük ki” ( a gondolatok erejével) és így szó szerint a második bőrünkké vált, ami testünk mozdulatát minden pillanatban követi. Másképp, mint ti, utazásunk során nincs szükségünk fontos holmikkal teli ruhásszekrényekre. Ezen a téren a szükségleteink nagyon minimálisak, mert például nincsenek napi teendőink, mint például a borotválkozás vagy más testi szükségletek. Ha megkezditek új életeteket, itt még sok a tanulnivaló, ami azonban nem lesz annyira komplikált, mint a földi élet. A magasabb dimenziókban való lét örömteli és minden szempontból kielégítő!
Ha levertnek érzitek magatokat, egyszerűen emlékezzetek arra, hogy hova vezet a jövőtök – és a leírhatatlan magasságra, ami fejlődésetekben egy teljesen új fejezetet nyit. Az átélt fájdalom és gyötrelem elmúlik és ezek az emlékek elhalványodnak a múltban, hogy végül teljesen feledésbe merüljenek. Szóval fel a fejjel, nézzetek előre és ne a múltra koncentráljatok, és ne engedjétek, hogy negatív gondolataitok eltérítsenek benneteket. A híradásokból vagy jövőbeli spekulációkból származó félelemkeltő információkat hagyjátok figyelmen kívül, mert amúgy is rövid életűek lesznek. Amíg a sötétség erői nincsenek eltávolítva pozíciójukból, addig tovább próbálkoznak, hogy fejlődésetekben való előrelépéseiteket megzavarják, abban a hitben, hogy még lehet esélyük a sikerre. De rá fognak jönni, hogy kevéske hatalmuk maradt csak és nem tér vissza egykori kontrolluralmuk.
SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és átadom Nektek a Fény Galaktikus Föderációjának legjobb kívánságait életetek sikeres végeredményének eléréséhez. Megvalósításán keményen és sokat dolgoztatok: megérdemlitek a rendkívül kielégítő beteljesedés megtapasztalását!
Köszönet, SaLuSa!
Mike Quinsey
Csatornázta: Mike Quinsey
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://www.treeofthegoldenlight.com



No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/