Followers

keshe

Friday, August 31, 2012

20.08.2012


SaLuSa, Augusztus 20, 2012


Mike Quinsey közvetítése

A legnagyobb felfedezés számotokra az a tény, hogy tudatotok az elmúlt évek során mennyire kitágult. Bár a tudás hasznos, de önmagában nem érvényes útlevél a felemelkedéshez. Csak akkor válik azzá, ha életeteket is a legmagasabb Isteni elvekhez igazítjátok és kitűzitek magatok elé az önmegvalósítás célját. Ezzel segédkeztek a tömegtudat szintjének emelésében is, ami egyre több lelket vonz magához.
Azt is észreveszitek majd, hogy elmúlik az alacsonyabb energiákhoz való vonzódásotok vagy azok vonzó hatása rátok. Ha egy magasabb létkifejezésre törekedtek, már nem lesznek részesei életeteknek. Ami ebben az életciklusban eddig elégedettséget okozott számotokra, az a jövőben nem feltétlenül tölti be ugyanezt a szerepet, mert érzékenyebbé váltatok a hamisságot és elégedetlenséget okozó dolgokra. Egyre jobban elkülönültök az alacsony rezgésszinttől és ez kihathat a baráti körötökre is. Olyan emberek társaságát keresitek majd inkább, akik veletek „egy hullámhosszon” vannak és hasonlóan vélekednek az életről. Megértitek majd, hogy ez egy teljesen természetes szétválasztódás, mert egyszerűbbnek tartjátok megosztani örömötöket és boldogságotokat „hasonló lelkületű” emberekkel.



A harmadik dimenzió már régóta istenítette a drogok, az alkohol és a szexualitás örömeit, amik mind függőséget okozhatnak és saját rezgésszinteteket is lecsökkenthetik, ha excesszíven [túlzóan] éltek vele. Ennek tudatában vannak a sötét erők is és bíztatnak az ilyen visszaélésekre, mert eltérítenek az életetek valós kérdéseitől, amire egyébként összpontosítanotok kellene. Nyilván azért választottátok ezt a fizikai életet, hogy tapasztalatokat gyűjtsetek, de sokan közületek megrekedtek az alacsony szinteken és nem mozdulnak onnan. Mint azt ti is jól tudjátok, a hasonló a hasonlót vonzza és ti is olyan lelkeket vonzotok magatokhoz, akik nagy valószínűséggel veletek egy szinten mozognak. Ekkor gyakran döntenetek kell, hogy egymást „lehúzzátok-e” vagy egymást felfelé vonva segítitek. Természetesen gyakran karmikus témák is előkerülnek, de minden „esendő” léleknek biztosítva van a mindenkori lehetőség, hogy visszatérjen eredendő életútjára. Soha ne gondoljátok magatokat „érdemtelennek”, vagy olyannak akin „nem lehet már segíteni”, mert segítség mindig van, ha megteszitek az első lépést a megfelelő irányú fejlődés útján.



Ebben a lezáruló érában sok lélek sokfajta kihívást tűzött ki maga elé, ami lehetővé teszi számukra a felemelkedéshez való felkészülést. Ez a karma lezáró jellegű tisztázása, ami sok életciklus alatt gyűlt össze és erőseknek kell lennetek, hogy megbirkózzatok ezzel a tisztító folyamattal. De felemelkedésetek érdekében, kifizetődő áldozatokat kell hoznotok. Észreveszitek majd, ha kiálltátok a kihívások próbáját, mert akkor hirtelen egyfajta lelki nyugalommal szemlélitek az életet és megvilágosodnak bizonyos dolgok, mintha a vállatokat nyomó terhek eltűntek volna. Ez gyakran más lelkekre is kihat, akikkel ki kellett békülnötök, mert eddig képtelenek voltatok tovább haladni ez ügyben – míg ezt a megbocsátás gesztusa lehetővé nem tette. Ne ítélkezzetek, bocsássatok meg és felejtsetek, mert megmarad számotokra a megtanult lecke, és az ilyen típusú tapasztalatokat kamatoztatni tudjátok a későbbiek során. Tekintsetek az életre, mint egyfajta „játékra, amit ti játszotok” és legyen világos számotokra, ha a függöny legördül, mindannyian újra barátok lesztek. A jövőben nem léteznek ilyen problémák, mert a dimenzióban, ahol tartózkodtok a tökéletes harmónia és egyensúly dimenziója lesz.



A Földön zajló, gyorsan közelgő felemelkedés, fizikai változások függvénye, mert vannak kihagyhatatlan lépések, amiknek be kell következniük, hogy a Földanya is kész legyen a felemelkedésre. A felemelkedéshez vezető út egy folyamatos fejlődés, amit nem lehet feltartóztatni; galaktikus horderejű, amiben ti is fontos szerepet játszotok. Ha ti magatok is előre haladtok a fejlődésben, akkor ez történik minden mással is, úgy is elképzelhetitek, mintha ti lennétek az utolsó simítás a sövénynyírásakor, ami egy új alakzatot vesz fel. ezért gyülekeznek lények az univerzum minden lehetséges szögletéből, hogy szemtanúi lehessenek a felemelkedéseteknek. Sok olyan akció van folyamatban, ahol előrelépések történtek és továbbra is figyelemmel kísérjük előrehaladásukat. Legyetek biztosítva, a felemelkedés előtt minden szükséges dolog el lesz intézve, még akkor is ha nagyobb szerepet kell játszanunk, mint azt korábban szükségesnek tartottunk. Isteni megbízásból cselekszünk, több sokkal magasabb szintű entitással együttműködve segítünk nektek, hogy időben készen álljatok.



Egy Forrás sem látta szükségesnek, hogy ezt egyedül kelljen végigcsinálnotok; mindig a közösség igyekezete kell, hogy legyen. Hiszen már évezredek óta veletek tartunk, ki és berepültünk hozzátok, elsősorban, hogy Földanyát támogassuk. Lemúria és Atlantisz bukásával kapcsolatban ti is sejtitek, hogy voltak idők, amikor a szakmai ismereteink váltak szükségessé.
Az sem volt bizonyos, hogy a ciklusotok katasztrófa nélkül végződött volna, mert sok alkalommal nagyon közel álltatok a veszélyhez, hogy kiirtjátok magatokat. Tulajdonképpen ti is azt tettétek, mint a korábbi civilizációk is – „beleszerettetek” a hatalomba és az önpusztító fegyverekbe. Ez azt eredményezte, hogy a nukleáris berendezések fokozott veszélyének tényét hiányosan mértétek fel, ill., hogy össze-vissza kísérletezgettek, anélkül, hogy tudtátok volna, mit eredményezhetnek a kísérletek. Amikor felrobbant az első atombomba, tudatában voltak a tudósaitok, hogy akár az egész világot a „levegőbe röpíthették volna”; mégis egyszerűen tovább folytatták.



Normális esetben tanulnotok kellene a konokságotok ostobaságából, különben semmiből nem fogtok tanulni, amit cselekszetek. De amikor már más civilizációk is fenyegetve voltak, be kellett avatkoznunk. Az atomkor beköszönte egyértelmű jelzés volt az univerzum számára, képesek vagytok nem csak saját magatokat, hanem Földanyát is megsemmisíteni. De ezúttal ez nem lesz engedélyezve, mert mindenkinek megadatik a lehetőség a felemelkedésre. Biztosak vagyunk benne, ha körülnéztek, találtok olyan lelkeket, akiről azt gondoljátok, nekik fogalmuk sincs milyen történések előtt álltok. De biztosíthatunk benneteket, hogy inkarnációja előtt mindenki tudomást szerzett a várható eseményekről. És még ha nem is döntöttek a felemelkedés mellet, szerették volna megtapasztalni az energiákat. Ezért nem kell aggódnotok mások miatt, mert pontosan oda jutnak majd el, ahová döntésük alapján kerülniük kell.



SaLuSa vagyok a Szíriuszról és szeretném megemlíteni, hogy még több űrhajó felfedését tervezzük, hogy érzékeljétek tekintélyes méretű flottánk, mindenütt ott van körülöttetek. Amit láthattok, az a FÉNY Galaktikus Föderáció tagjainak bemutatkozása, részünkről a barátság gesztusa, ami mindannyitokat áldásban részesít.

Köszönettel, SaLuSa
Mike Quinsey

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Fényvilág Press
http://fenyvilag-press.blogspot.hu/





Dear readers,
If you would like to help translate messages from Matthew Ward into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.


***

Also
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com
Thank you.



Welcome to the PAO Light-Circles


No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/