Followers

Google+ Followers

keshe

Thursday, September 27, 2012

2012.09.19.


SaLuSa – 2012. szeptember 19.
Mike Quinsey közvetítése
 

Gyorsan telik ez az év és eddig kevesebb „esemény” történt, mint amit elvártatok volna. Nem történt „katasztrofális” dolog, mint azt sokan jósolták, ahogy bizonyos ígéretek sem teljesedtek be, ami benneteket a változások terén előbbre juttattak volna. Mégis jelentős mértékben növekedett tudatossági szintetek és a felemelkedés továbbra is biztosított. Ha körülnéztek, akkor nyilvánvaló válik számotokra, hogy a korábbi kiemelkedő helyzetben lévő intézmények, mostanra az összeomlás szélén állnak, ahonnan nincs számukra visszaút. Ahogy számítottunk rá, az igazság fénye sokukat átvilágította, és manipulációik révén kiderült, hogy saját maguk felé hajlott a kezük. Rájöttetek, hogy már hosszú ideje  követik a tervüket, hogy benneteket rabszolga sorba taszítsanak, és hogy magukhoz ragadják az egész világ fölötti hatalmat. Azt is felismerhetitek, milyen közel is voltak a céljuk elérésében és most átélhetitek a népesség megmozdulását, akik felébredtek ebből a rossz álomból és csúfot űznek annak kitervelőiből.
                             
Most ti vagytok azok, akik a kezetekbe veszitek a civilizációtok sorsa feletti irányítást. Tiétek a hatalom, hogy döntsetek, milyen hatása lesz a végső időknek és ti vagytok, akik a békés átmenetet vizualizáljátok. Ez egy olyan idővonalat hoz létre, ami megteremti az időszak és a céljaitok közötti harmóniát. De a Földanyának is van néhány szava ehhez: – a felemelkedéshez való felkészülés részeként szeretne egy tisztulási folyamatot beindítani. Minél több SZERETET-et és FÉNY-t sugároztok, annál nyugalmasabban zajlik a végső időszak. Természetesen a várható változások nemsokára megkezdődnek, hogy a régi paradigma, a régi valóság feloldódhasson. Az új kor nemsokára beköszönt és az előnyeit Mindannyian élvezni fogjátok. A beteljesedés azonban addig nem lehetséges, amíg fel nem emelkedtek, mert nem a sötét erőknek szánják az újkort, hanem a FÉNY-hez tartozóknak.

A változás megtörténik és az új kormányok átveszik a hivatalos irányítást a régi rezsimtől. És a pénzügyi változások is bevezetésre kerülnek, hogy biztosítva legyen, nem ismétlődik meg a korrupció, ami romba döntötte a pénzvilágot. Ez biztosan hamarosan megtörténik és elismerik jelenlétünket, ami lehetővé teszi számunkra, hogy közelebb kerüljünk hozzátok. Függetlenül vélekedésetektől, a felemelkedés előtt nem lesz fejvesztett rohanás, hogy beteljesítsük a változásokat. Valójában a folyamatra mindig úgy tekintettünk, hogy átcsúszhat az új évre – amikor nagyobb lehetőségünk lesz az együttműködésre. Olyan emberekre van szükségünk, akik úgy érzik a FÉNY-hez tartoznak, így csatlakozhatnak csapatunkhoz, kamatoztatva képességeiket és ismereteiket mindenki javát szolgálva. Akkor valóban képesek leszünk nagy gyorsasággal előbbre jutni, annak tudatában, hogy nem akadályoz minket semmi, vagy hogy munkánkat bármi befolyásolná.

Minden történés, amire számítottatok, abban a formában is fog megvalósulni és miközben haladunk előre, látni fogjátok, hogy messzebbre visz benneteket, mint az korábban képzeltétek volna. Csodás időszak lesz, amikor megtapasztaljátok a régi problémák eltűnését, ami eddig akadályozta fejlődéseteket. Mert akkor végre eljön majd az idő, hogy megerősödve haladjatok előre egy új világba, ami méltóan tükrözi a magasabb dimenziókba való felemelkedéseteket. Ott sok olyan intézmény lesz majd található, mint a gyógyulásotokat szolgáló FÉNY-városok, mert teljes mértékben vissza kell nyernetek eredeti állapototokat. Akkor majd végre képesek lesztek az öregedési folyamatot visszafordítani és visszatérni a fiatalos külsőtökhöz és ez a folyamat addig folytatódik, amíg galaktikus lényekké nem váltok. Ezek a változások mind rátok várnak és nem a messzi távoli jövőben lesznek csak elérhetőek számotokra. Gondolkodjatok pozitívan róluk, mert így segíthetitek a megvalósulásuk korábbi beteljesedését, mint ahogyan azt mi kalkuláltuk.

A tisztulási folyamat előrehaladása idején, úgy tűnhet, minden darabjaira esik szét, ez részben igaz is, hisz a régi módszereknek és rendszereknek el kell tűnniük. Mindennek, aminek létezése lehetetlen a magasabb dimenziókban, nincs is helye ott. Így ne essetek kétségbe, és ne csüggedjetek, mert minden startra kész és a régi rendszerek helyébe az újak fognak kerülni. Minden időben fog történni és a végén semmit nem fogtok hiányolni. Pontosan tudjuk saját tapasztalatunkból, mire van szükségetek, hogy megálljátok helyeteket a magasabb dimenziókban. A FÉNY Galaktikus Föderációja korlátlan erőforrással és végtelen nagyszámú személyzettel rendelkezik, tökéletesen biztosítva a kívánt lépések megtételéhez szükséges dolgokat. Ami talán a legtöbben nem tudtok, hogy továbbra is elszántan tisztítjuk a Földet a szennyezésektől; igyekezetünk nélkül a helyzet még rosszabb lenne, amiről fogalmatok sincs.

A jövőben nem ismétlődik meg az általatok megszokott környezetszennyezés. A környezetet szennyező gépek vagy szerkezetek szükségtelenekké válnak és engedélyezettek sem lesznek. Ehelyett könnyen kezelhető, új „tiszta” működési módszereitek lesznek. A legnagyobb változások az eddigi utazási formátokban lesz tapasztalható, mert az égési motorok használata eltűnik. És nem csak ez: az új járművek sokkal gyorsabbak és biztonságosabbak lesznek. Szabad felhasználású energiával működnek majd, amivel a mi űrhajóink is üzemelnek. Mindenki használhatja majd őket és nem lesz semmilyen keletkező égési termék. Ezek a változások már rég tervben voltak és készen állnak a használatba vételre, amint bevezetésük biztonságos lesz.

Természetesen mi is vágyunk rá, hogy találkozhassunk veletek és mindent elkövetünk ennek megvalósulása érdekében. A Felfedés egyre közelít szövetségeseink igyekezete által, de világos, hogy jobb volna, ha ez gyorsabban haladhatna előre. Minél több ember tud rólunk,  küldetésünkről és a célunkról, hogy segítsünk benneteket a felemelkedésben, annál közelebb kerültök a velünk való találkozás pillanatához. Természetesen még mindig léteznek emberek, akik különböző okoknál fogva, a változások egy másfajta kimenetelét szeretnék látni. Ők azok, akik megpróbálják összezavarni az embereket – félreinformáló „üzenetekkel”; de ha ti jól informáltak vagytok, akkor nem tudnak megtéveszteni benneteket. Mindig használjátok az intuíciótokat és legyetek készen a hitbeli meggyőződéseitek megváltoztatására, ha megfelelően bizonyosságra tettetek szert, hogy az igazsággal álltok szemben.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és szeretetünket tolmácsolom felétek, akik óriási erőfeszítéseket tesztek egy gyors lezárás érdekében. Már nem tart sokáig, amíg mélyebben bele nem merültök a végső idők történéseibe. Hétköznapjaitokban előfordulhatnak bizonyos megszakítások, de azok hamar le is csillapodnak. Minket kötnek az univerzum törvényei, tehát nem avatkozhatunk bele semmibe, ami sértené a ti szabad akaratotokat; ezért nem tudjuk a történéseket egyszerűen felgyorsítani és rátok kényszeríteni magunkat. A sötét erők tudnak erről és velünk ellentétben ők még mindig beavatkoznak életetekbe, ők nem ismerik el az említett törvényt. De, ha a dolgok egy bizonyos időkereten belül sem haladnak előbbre, akkor felhatalmazást kapunk, a konkrét cselekvésre.
Köszönet SaLuSa!
Mike Quinsey

Csatornázta: Mike Quinsey
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Tuesday, September 25, 2012

2012.09.17.


SaLuSa – 2012. szeptember17.
Mike Quinsey közvetítése


 
A dualitás időszaka alatt sok életciklust megéltetek, és ha visszatekintetek, valószínűleg rájöttök majd, hogy egyes életek a valaha legnehezebb és legnagyobb kihívásokat tartogatták számotokra. Ennek oka, hogy ekkor kerültetek a valaha megtapasztalt legalacsonyabb szintű rezgésekkel kapcsolatba. Ez azt jelenti, hogy más életciklusokhoz képest, akkor éreztétek magatokat a leginkább „elkülönülve” a FORRÁS-tól és messzemenőleg követtétek túlélési ösztönötöket. Azok, akik a FÉNY-t a Földre hozták kihívás előtt álltak, hogy lehorgonyozzák azt és segítsenek a FÉNY és a sötét energiák közti egyensúly megteremtésében. Néha már a sötétség legalsóbb szintjét értétek el, és úgy nézett ki a dolog, mintha az ember helyzetének javulása reményvesztett lenne.

De az emberiség tervei felett őrködő magasabb szintű lényeknek más szándékuk volt és idővel megváltoztatták a dolgok menetét, így a FÉNY tehetett előrelépéseket. De csak az utóbbi időben vált ez nyilvánvalóbbá, erősebb befolyásra téve szert. Egyes országok között zajló folyamatos háborúskodás mellett a FÉNY megkezdte a Földre érkezetteket alkalmassá tenni, a sürgősen szükséges változások kezdeti lépéseire.

A káosz és katasztrófák közepette képződött újra egy FÉNY-háló a Föld körül. Ebből időközben erőteljes FÉNY-központok nőtték ki magukat, amik körben sugároznak; szintén ennek a hálónak köszönhetően FÉNY-csoportok alakultak, akik képesek voltak felvilágosítani embertársaikat a valóságról. Ma pedig a teljes megvilágosodás kapujához vezető úton jártok.

Ha a múltba eonnyi idővel tekintünk vissza, már akkor köztudott volt, hogy a mostani, jelenlegi idő a dualitásciklus végét fogja jelezni. Ez volt az ígéret, aminek már a legelején tudatában voltatok, amikor legelőször inkarnálódtatok, és ennek köszönhetően ösztönösen mindig is tudtátok, hogy ez így lesz. Egyes korábbi civilizációk önmagukat pusztítva alig hagytak nyomokat maguk után és ti, akik jelenleg a Földön tartózkodtok, ugyanazon lelkek vagytok! Úgy rendeltetett számotokra, hogy a végső időtök a felemelkedésbe torkollik – és nem a rombolásban többé. Most egy jelentős emelkedés küszöbén álltok, amit kemény munkával, valamint a FÉNY és a SZERETET iránti odaadásotok által kiérdemeltetek. Széles körű tapasztalatokat gyűjtöttetek, amit kamatoztathattok a másoknak való segítségnyújtásban, akik hasonló kihívásokkal néznek szembe, amiket ti magatok is átéltetek. Az élet lényege, a saját magunk által választott tapasztalások általi leckék megtanulása, annak tudatában, hogy ezeket a tapasztalatokat a FÉNY-t szolgálva kamatoztathassuk. A cél, a lelkek egyesítése, hogy újra az egység részeivé válhassanak, aminek mindenki részese. Mégis a felemelkedés fizikai szinten elválást is jelent, hogy lehetősége legyen minden léleknek, az eddigi személyes úton tovább haladni. Egyes lelkek már a rég vágyott felemelkedés útján járnak.

Az evolúció, a fejlődés akkor zárul le, amikor végül visszatértek a FORRÁS-hoz, és még akkor is várnak rátok újabb tapasztalási ciklusok. De ez még a pillanatnyi látótereteken kívül esik és még hosszú út áll előttetek, míg ehhez a ponthoz érkeztek. Isten határtalan sok univerzumot teremtett és dönthettek úgy, hogy teljesen újszerű kalandokba is belefoghattok, ha ehhez éreztek kedvet. A rátok váró jövő telis tele van csodákkal és izgalmas kalandokkal és megtapasztaljátok a FÉNY határtalan kifejezésmódjait, ill. a teremtés mágikus erejét. A Földön való élet, csak nagyon csekély, ha egyáltalán bármiféle hasonlóságot mutat azzal, ami felé most haladtok, de mégis könnyűszerrel váltok majd Galaktikus lényekké. Mert jelenleg azon vagytok, hogy visszatérjetek a valódi otthonotokba, a csillagokba, hogy egyesüljetek a valódi családotokkal. A Föld-i tapasztalatszerzés csupán a magasabb dimenziós otthonotokból tett kirándulás volt, ahová hamarosan visszatértek.

Amiről gyakorta informálunk benneteket: Sok minden keresztezi majd utatokat, ami magasabb régiókba repít benneteket, amint felemelkedtetek – leszámítva, ha valamilyen oknál fogva úgy döntöttetek, maradtok még egy ideig az „új 3. dimenzióban”, amit azoknak hoztak létre, akik még nem szándékoznak felemelkedni- nem tértek vissza soha többé az alacsonyabb dimenzióba. Tulajdonképpen az alacsonyabb rezgésszintet túlhaladtátok már és sok lélek képes az alacsonyabb energiákkal szembeni védekezésre. Nincs másra szükségetek, mint egy fehér védő FÉNY magatok köré vonására. Ha ezt sikerül kivitelezni, akkor a negatív tartalmú kifejezéseket kell megfékeznetek, amiket kimondotok, mert ezek képesek feltörni a védelmeteket és így sebezhetővé váltok az alacsonyabb rezgésekre. A legjobb módszer, a figyelmeteket a FÉNY-re és minden FÉNY-t szolgáló dologra összpontosítani, egy konkrét lehetőség lehetne a fókuszt a felemelkedéseteken tartani.

Nagyon sok ember cipel még mindig magával terheket, amiket le kell tenniük, és amikkel addig konfrontálódnak, amíg nem tisztázzák a dolgokat. Provokáló gondolatokként törnek be a tudatba, miközben tudjátok, már „kinőttetek” abból, amire ismételten késztetnek. Beszéljetek azzal az „illetővel”, aki „felhozza” ezeket a dolgokat és közöljétek tényszerűen, hogy a dolog már lecsengett és nem érdekel ez benneteket a továbbiakban. Mert még egyszer megkísértenek benneteket, miközben a „problémát” –vagy legyen az bármi- már rég megoldottátok; és ha rendszerességgel visszautasítjátok, el is fog tűnni. Egyeseknek közületek még sok tisztázásra váró karmájuk van, ezért vagytok annyira lelkesen szorgalmasak a feloldásukban. Természetesen karmátok másokkal kapcsolatos is lehet és valamikor együttesen szükséges megküzdeni a problémával, bármi legyen is az. Régi kapcsolatok újra összehozhatják az embereket- pontosan abból az okból kifolyólag: hogy közösen oldjátok meg a problémát.

Legyetek tudatában, hogy beleegyezéseteket adtátok a kemény munka elvállalásához, hogy felkészítsétek magatokat a felemelkedéshez; de ebben mindig támogatást kaptok. Valójában minden léleknek saját segítői vannak, azoknak is, akik még az alacsonyabb energiák szintjén mozognak. Minden lélek „FÉNY-ből” van és soha nincs magára hagyva, mert minden léleknek megvan ugyanaz a képessége, hogy megtalálja az utat vissza a FÉNY-hez. Gondoljatok arra, hogy az egyetlen oka a FÉNY és a sötétség megtapasztalásának, hogy a dualitásban léteztek és az volt a célotok, hogy megértsétek, ez a két ellenfél, hogyan segédkezhet nektek a fejlődésetek előmenetelében. Természetesen a végső cél, a sötét energiák legyőzősének képessége, tehát a rajtuk való felemelkedés. Sokan közületek kihúzhatják magukat, mert tudják, elérték a célt, amivel a felemelkedett birodalmakban biztosították helyüket.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és érzem, hogy egyre nagyobb harmóniába kerülnek tudatszintjeink, mert az igazságot kutatva tágítjátok őket. A fennmaradó elkövetkezendő hetekben közületek sokan hasonló léptékű fejlődésen mennek keresztül, mert határtalan mennyiségű FÉNY áramlik a Földre. A Napotok és a nagy központi Nap közötti kapcsolat következtében a FÉNY lényeges erősödése lesz hatással érzékeitekre, aminek tudatában lesztek.

Köszönet, SaLuSa!
Mike Quinsey

Csatornázta: Mike Quinsey
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett


Thursday, September 20, 2012

2012.09.14.

SaLuSa – 2012. szeptember 14.
Mike Quinsey közvetítése
Azok a lelkek, akik vallásos hitvilágukban még túlságosan elmerültek, az utolsók között lesznek, akik elfogadják az igazságot. Ez egy előrelátható probléma volt, és ezen hitvilágok mesterei visszatérnek, hogy tisztázzák, mi is volt az eredeti, valós üzenetük. Mert idővel üzeneteik értelmezését szándékosan megváltoztatták, hogy a halamon lévők még több befolyásra és kontrollra tegyenek szert és ezt addig a pontig folytatták, amíg az üzenet valós értéke sötétbe nem veszett. Jelenlétünk és a nektek szóló szolgálatunk megértése segített nektek, hogy fejlődésetekben elérjétek azt a pontot, amikor tudjátok: az igazság megtalálásáért, egyszerűen csak magatokba kell szállnotok. De ez egyértelműen nem jelenti azt, hogy ne beszéljetek róla másokkal, mert mindig hasznos más szempontok figyelembe vétele is. 
Világossá tettük számotokra hitvallásunkban a meggyőződéseinket, ami mellett kitartunk, és amit az univerzumon belül mások megsegítésével kifejezésre juttatunk. A mi rezgésszintünkön, csakis és kizárólag az igazság létezhet és erre a szintre fogtok nemsokára ti magatok is fejlődni. Így kérünk benneteket, legyetek nyitottak új elképzelésekre, amik Minden Létező Egységére épülnek. A problémátok az, hogy a civilizációtok olyan sok egyházi szétváláson és feldarabolódáson ment keresztül, hogy nehéznek találjátok eldönteni, miben is higgyetek. Ezen felül ez sok egymással megvívott konfliktushoz is vezetett, hogy eldöntsétek (tanításaitok szerint) kinek van „igaza” és kinek nem.
A Földön nem dúskáltok a toleranciában és ezt az állapotot azok tartják fenn, akik megpróbálnak vallási vagy politikai hatalmukba kapaszkodni. Bátorítunk benneteket, fogadjátok el, hogy a többi lélek nem feltétlenül tartózkodik a ti felfogási szinteteken, ill. hogy ismerjétek el, Mindenki a maga tempójában fog tovább fejlődni. Senkit nem szabad üldözni hite miatt és senkire nem szabad hitet ráerőszakolni. A mostani időszak megmutatja, mennyire függtök egymástól és olykor bizonyos szerencsétlenségek történnek, amik közelebb hoznak egymáshoz benneteket.
Az emberek felismerik, hogy az osztálybeli különbségek a vagyon és képzés terén, fenntartja a megosztottságot, de tulajdonképpen minden személynek azonos értékű lehetőséggel kellene rendelkezni a társadalomban. Egyes emberek szociálisan hátrányos helyzetűek és ez olyan körülmény, amin az átváltozás során szükséges változtatni. Mindenkit egyenjogúnak kell kezelni, mint ahogy ISTEN szemében is azok vagyunk, karmikus adósságoktól függetlenül. A végső időkben sokan vállaltak fel minden szükséges dolgot, hogy karmájukat tisztázzák. Ezek közül sok az egymás közti kapcsolataitokra vonatkozik, és egyeseknek kemény leckét kell majd elsajátítani. Ahol nem annyira számottevő a lecke súlya, azokat külön lehet kezelni, ha nyilvánvaló, hogy a tudatszintetek megemelkedett.
Amint felemelkedtek, a mostani dimenziótok tapasztalataihoz képest minden más lesz majd. Az eddig megélt keménység és konfliktusok, nem lesznek többé, mert a jövőben teljes harmónia és együttműködés uralkodik, mert Mindenki a nagyobb teljesség javát segíti. Találkozni fogtok szellemi vezetőitekkel és angyalaitokkal, akik minden egyes életetek során mellettetek álltak. Olyan tudati szinteket fogtok kifejleszteni, ami a dolgok átfogóbb értelmével ajándékoz meg, és valóságos galaktikus lényekké váltok. Civilizációtok már tagja a FÉNY Galaktikus Föderációjának és ott mindenkinek lesz helye, aki szeretne hozzánk csatlakozni.
Egy fantasztikus élet vár rátok, ami megszabadít a sötétségtől, ami végigkísért a jelenlegi dimenziótokban való utazásotok során. Kivettétek részeteket a munkából és most eljött az ideje, hogy a már megtapasztalt újjászületés körforgását a hátatok mögött hagyjátok. A jövőben szükség szerint egyszerűen átcserélitek majd a testeteket, mert természetesen a természetes bomlás és a halál nem lesz részese élettapasztalatotoknak. Aminek már kétségkívül szintén tudatában vagytok, hogy a ti időszámításotok szerint, száz meg száz éveket fogtok élni, mégsem lesz öregedési folyamat, hanem a testetek eredeti állapota kerül megőrzésre. Minden szükséges időtök meg lesz, hogy szívetek kívánságait követhessétek és másképp, mint eddig a Földön, ehhez nem lesz szükségetek pénzre.
Sok olyan most még jelen lévő dolog az életetekben, már feleslegessé válik, és ha képesek vagytok anyagi tárgyakról lemondani, akkor azok maradéktalanul visszatérnek forrásukhoz. Idővel lesz saját személyes közlekedési eszközötök, amivel egyedül vagy másokkal közösen interdimenzionális utazásokra indulhattok, hogy együtt fedezzétek fel a világűr mélységeit. Ezeket a nagyobb űrjárműveket „anyahajóknak” nevezitek és közülük egyesek saját jogokkal rendelkező komplett városok. Egy ilyen anyahajó fedélzetén évekig utazhattok és szükségleteitek mindenkor biztosítva lesznek. Ezek a járművek teljes mértékben önellátóak és a szabad energiát használják fel, ami körülöttük mindenhol létezik. Ilyen körülmények között az élet minden más, csak nem unalmas és mindig izgalommal tölt majd el benneteket, amikor az ismeretlenbe utaztok.
Észrevehettétek már, hogy embereitekkel való találkozásunk kapcsán, ők feszes, testhez simuló, egyrészes ruházatról számoltak be. Ruházatunk azért így néz ki, mert „a létezésbe vetítettük ki” ( a gondolatok erejével) és így szó szerint a második bőrünkké vált, ami testünk mozdulatát minden pillanatban követi. Másképp, mint ti, utazásunk során nincs szükségünk fontos holmikkal teli ruhásszekrényekre. Ezen a téren a szükségleteink nagyon minimálisak, mert például nincsenek napi teendőink, mint például a borotválkozás vagy más testi szükségletek. Ha megkezditek új életeteket, itt még sok a tanulnivaló, ami azonban nem lesz annyira komplikált, mint a földi élet. A magasabb dimenziókban való lét örömteli és minden szempontból kielégítő!
Ha levertnek érzitek magatokat, egyszerűen emlékezzetek arra, hogy hova vezet a jövőtök – és a leírhatatlan magasságra, ami fejlődésetekben egy teljesen új fejezetet nyit. Az átélt fájdalom és gyötrelem elmúlik és ezek az emlékek elhalványodnak a múltban, hogy végül teljesen feledésbe merüljenek. Szóval fel a fejjel, nézzetek előre és ne a múltra koncentráljatok, és ne engedjétek, hogy negatív gondolataitok eltérítsenek benneteket. A híradásokból vagy jövőbeli spekulációkból származó félelemkeltő információkat hagyjátok figyelmen kívül, mert amúgy is rövid életűek lesznek. Amíg a sötétség erői nincsenek eltávolítva pozíciójukból, addig tovább próbálkoznak, hogy fejlődésetekben való előrelépéseiteket megzavarják, abban a hitben, hogy még lehet esélyük a sikerre. De rá fognak jönni, hogy kevéske hatalmuk maradt csak és nem tér vissza egykori kontrolluralmuk.
SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és átadom Nektek a Fény Galaktikus Föderációjának legjobb kívánságait életetek sikeres végeredményének eléréséhez. Megvalósításán keményen és sokat dolgoztatok: megérdemlitek a rendkívül kielégítő beteljesedés megtapasztalását!
Köszönet, SaLuSa!
Mike Quinsey
Csatornázta: Mike Quinsey
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://www.treeofthegoldenlight.comTuesday, September 18, 2012

2012.09.12.

SaLuSa – 2012. szeptember 12.
Mike Quinsey közvetítése

Nem maradt észrevétlenül a tény, hogy a világotokon sok változás történt és a most ébredők számára, úgy tűnhet, csak a káosz uralkodik. Az intézmények, amikhez általában bizalommal fordultok - mint például a bankok – most más színben tűnnek fel, mert felismeritek valódi természetüket; mégis a probléma megoldása még várat magára. De legalább tervek születtek, amik a bankrendszer összeomlásának eshetőségét is számításba veszik. Mint szövetségeseink számos munkájuk kapcsán, most is készen állnak a terv megvalósítására és csak a megfelelő alkalomra várnak. A régi korrupt rendszer nem lesz megtartva, és az új támogató rendszer a messzire nyúló változásokat is magába öleli.

A kormányzati változások szükségességét már elfogadták, így az új jövőbeli képviselőitek a ti érdekeitek állítják majd a középpontba. Ez helyett az eddigiek során (a kormányok részről) az önkiszolgálás  helyileg szabályozott, így a pénzügyek felügyelete, valamint ezen a területeken való felelősségteljes cselekvés nem létezik. A magasabb szinteken „elszívták” a pénzeteket, hogy sötét műveleteket hajtsanak végre, amit az újabb kormányaitok még csak nem is tudtak jóváhagyni és gyakran ellnetek a népesség ellen irányulnak, ahelyett hogy szolgálna benneteket. Ez az állapot már túl régóta áll fenn akadálytalanul, és szövetségeseinkkel együtt, akiket támogatunk, leszögeztük, hogy gátat vetünk ennek a garázdálkodásnak. Ezen láthatjátok Kedveseink, hogy dolgozunk a szükséges átváltozás megteremtésén.

Eközben egyre jelentőségteljesebb lehetőségeket észleltek, ami az ingyenes, szabad felhasználású energiák terén bontakozik ki.
Természetesen az olajipar ennek bevezetése ellen küzd, de ez egy hosszabb út és a fejlődést (végül) nem lehet feltartani. Idővel nem lesznek használatosak a környezetszennyező üzemanyagok, hanem Mindenki profitálhat majd a tiszta és hatékony módszerekből, amik –nagyon fontos- új szállítási eszközöket is érintenek. Az embereknek, akik a jelenleg még szükségszerű iparágakban tevékenyek azt tudjuk mondani, hogy jövőjük biztosított. Addigra Mindenki profitál majd az új bankrendszerből és a vagyonok átcsoportosítása [ford. megj. sötétek által ellopott vagyonokra utal] biztosítja, hogy a munkahelyek elveszítése nem befolyásolja a társadalmi helyzeteket.

Azoknak az embereknek, akik valamilyen oknál fogva munkanélküliek, átköltöztetésükkel és segítségnyújtással a szükségleteket kielégítő és elfogadható életszínvonal lesz garantált. Minden esetre életetek a felemelkedés után egy olyan életté változik át, ami nem fog aggodalmat vagy stresszt okozni. Nem szenvedtek semmiben hiányt, ide értve a lakhatást és az egészségügyi ellátást is. Természetesen szükség van egy bizonyos időszakra, hogy minden változás kialakulhasson, de ez mégis gyors léptékű lesz. Minden eshetőségre teljes mértékben felkészültek vagyunk és ezen változások alapjai már állnak és ezzel együtt a megfelelő struktúra is, ami lehetővé teszi majd a céltudatos előrehaladást.

A kollektív tudatotok szintje egyre növekszik és ebből adódóan egyre több ember ébred fel. Azonban sokan még mindig egy „lebegő” állapotban vannak és egyáltalán nem foglalkoztatja őket, hogy a változások milyen jelentőséggel bírnak. Jobb szeretnénk, ha lassacskán felébrednének; de amúgy is lesz egy időpont a felemelkedés előtt, amikor az igazságnak napvilágra kell kerülnie. Valamilyen módon a régi gondolatmintákat fel kell rázni és fel kell fedni túlhaladottságukat; de azt sem szeretnénk, ha az emberek fordítottan reagálnának. Az utolsó szavaink arról, hogy mit is „kellene” hinni: ez a ti szabad döntésetek lesz és ezt minden lélek saját maga tapasztalja meg környezetének rezgésében, ami megegyezik saját rezgésével. Itt nem arról van szó, hogy megpróbáljuk rákényszeríteni valamire az embereket, amire még nem készültek fel, mert ez nem a mi módszerünk. Tartsátok észben, hogy mi, a FÉNY Galaktikus Föderációja Isteni felhívásra vagyunk itt és a végcélunk a felkészítésetek a  felemelkedésre. Ezzel további felelősség is jár, mert ezt az utat a lehető legzökkenőmentesebben érdemes végigjárni. A végső idők eljövetele már régidők óta ismeretes volt, de csak az utóbbi időben vált megértése teljes mértékűvé.

A ti általatok megélt dualitás hamarosan véget ér, a mi és a szövetségeseink célja, hogy garantáljuk, készen álltok Földanyával együtt a felemelkedésre. A munka egy nagy része meg van és megtapasztaljátok majd a belőlük származó eredményeket. Jelen pillanatban egy olyan stádiumban vagytok, amikor rövid időn belül bármi megtörténhetne és ez nem érkezik majd váratlanul.

Továbbra is folytatjuk tevékenységünket és ide tartozik azon országok megfigyelése, akik atomfegyvereket birtokolnak, hogy biztosítsuk, azokat nem vetik be. Ez számunkra, a fejlett technológiánknak köszönhetően, elég egyszerű feladat és véleményünk szerint katonaságotok felismeri most, hogy értelmetlen másként próbálkozniuk. Hogy úgy fogalmazzunk, kihúztuk a tigris fogait; de még mindig vannak karmai. Több ízben is megkerestük államvezetőiteket, hogy tájékoztassuk véleményükről, mely szerint az ilyen fegyvereket teljességgel be kell tiltani, de egymással való bizalmatlanságuk miatt ezt a célt még nem értük el. Ez azonban már nem fontos, mert nemsokára megveti lábát a világbéke és a háborúk, ill. minden ami vele összefügg, eltűnik a jó javára.

A tudatszintetek a Földön elért egy olyan magas szintre, amikor felismeritek, hogy a háborúk az emberiség ellen elkövetett bűnnel egyenlők. Az eredmény, a béke elérése soha nem volt olyan erős, mint most. Ez sok, nagy méretű tűntetéshez vezetett, ahol követelték a saját jövőről való döntés jogát; és ez a hívó hang válaszra talált. A diktatórikus uralom napjai meg vannak számláva és jövőben olyan lelkek képviselnek benneteket, akik szeretetteljesen gondoskodnak „útitársaikról”. Utazásotok mostantól a felemelkedés irányába indul, ami számotokra már ismert sok előnyt és hasznot hoz számotokra. Tudjuk, hogy közültetek sokan fáradtak és kimerültek a földi  élet nyomásától; de ne veszítsétek szem elől, hogy hamarosan a jólétet és más kedvező hatású változásokat élvezhettek. Vegyétek jutalomként a FÉNY útját járok odaadásáért, a magasabb dimenziókba való felemelkedést. Ott teljesen más, összehasonlítva az általatok eddig megszokottaktól, és csak a FÉNY lelkei lesznek képesek, egy ilyen típusú, előre irányuló kvantumugrást végrehajtani. Összpontosítsatok a magasabb rezgésű dolgokra, mert azok tiszták és teljesek.
SaLuSa vagyok a Szíriuszról, a távolból nézek a Földre és örülök, hogy oly sok onnan sugárzó FÉNY-t láthatok. Tartsatok ki, mert a ciklusotok vége itt van – és győzedelmeskedtek!
Köszönet, SaLuSa!
Mike Quinsey

Csatornázta: Mike Quinsey
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://www.treeofthegoldenlight.com

Thursday, September 13, 2012

2012.09.10.

SaLuSa-2012. szeptember 10.
Mike Quinsey közvetítése

Gondoljatok arra, hogy az eddigi történések, közvetlenül a ti javatokat szolgálják. Sokrétű információs forrásokból már tudhatjátok, nehézséget okoz, úgy átadni nektek az igazságot, hogy azt teljes mértékben megértsétek, ha azokat nem lehet rögtön bizonyítékokkal alátámasztani. De ez az idő is eljön, amint a valós információkat visszatartók elállnak az útból és akkor a kétség hozzáférése nélkül oszthatjuk meg veletek az igazságot. Bárhogy is alakuljanak a dolgok: a gyújtópont továbbra is a ti felemelkedésetek marad, ill. az arra való felkészülés. Örömmel látjuk, hogy az emberek egymás közt nyíltabban beszélnek a felemelkedésről és arról, hogy annak milyen hatása lesz civilizációtokra. Mert végül mindegyik lélekre kihat majd, függetlenül a témában való előképzettségétől. Egyszerűen fogalmazva: vagy maradtok a mostani rezgésszinteteken, vagy kihasználjátok a magasabb rezgésszintet, ami körülvesz és képessé tesz benneteket a Földanyával való együttes felemelkedésre.

A kérdés lényege nem az, hogy ”kiválasztották-e” bármelyik lelket a felemelkedésre, mert a felemelkedés egy állapot, amit saját magatoknak kell elérnetek. Ha készek vagytok rá, nem kell semmi mást tennetek, egyszerűen arra szintre emelkedtek, ahol (számotokra) még biztonságos támaszt adnak a magasabb rezgések. Ez azt jelenti, hogy kapcsolatba kerültök olyan hozzátok hasonló „állapotban” lévő lelkekkel, akikkel közösen készen álltok egy új környezet megalkotásában, ami alkalmas a FÉNY és a SZERETET szerinti létezésre. Addigra képesek leszünk, veletek nyíltan együtt dolgozni; és onnantól fogva együtt haladunk tovább a munkával, hogy egy minden szempontból harmóniára és egyensúlyra épülő társadalmat hozzunk létre. Addig, amíg nem tudtok felemelkedni az alacsonyabb rezgésszintről, nehéznek fogjátok találni az új kor látomásának megteremtését és fenntartását.

Osztozunk az akadályoztatásokkal kapcsolatos frusztrációtokat illetően, ami a tisztánlátástól foszt meg benneteket, hogy mi is folyik a kulisszák mögött. Azonban nem mindig bölcs dolog tevékenységünkről túl sok információt kiadni; de biztosítunk benneteket, hogy folyamatosan dolgozunk a valóság felfedésén. Az ezzel kapcsolatos projektek nagy szakértelmet igényelnek és óriási szintű együttműködést; és itt meg kell köszönnünk szövetségeseink tevékenységét, amit különösen nehéz körülmények között vittek véghez. A cél mindig az átváltozásban való segítségnyújtás volt és nem a helyettetek való cselekvés. Együttes erővel haladunk tovább és megteremtjük a feltételeket a felfedésünkhöz; de legyetek felkészülve, hogy ez egymásra épülő sorozatos felfedéseket von maga után.

Hatalmas mennyiségű munkát végeztek szövetségeseink, akikhez az igazság terjesztőiként, ti is hozzátartoztok. De mivel a sötét erők, még mindig sikeresek a félreinformálás terén, még mindig sok lélek van, akinek nehézségei vannak a mindenkori hitrendszerüktől való elszakadásban. Bármi jön is: nehéz elhinni, hogy becsaptak benneteket, különösen, ha olyan vezető pozíciókban lévő emberekről van szó, akiket eddig tudásuk miatt tiszteltetek. A válasz a következő, gondolkodjatok önállóan és legyetek készen meggyőződéseitek átformálására, addig a pontig, amíg a velük való együttélés élhető életet biztosít számotokra. Idővel megkérdőjelezhetetlen tényekkel és információkkal kell szembenéznetek, amik eloszlatnak minden kétséget a személyetekkel és civilizációtokkal kapcsolatos igazságot illetően.

A felemelkedés az alacsonyabb rezgésektől való komplett felszabadulást jelenti és felemel benneteket a valós létállapototok szintjére, ahol kezdtek ráébredni teremtő erőtökre. A gondolatotok erejével már most is képesek vagytok sok mindent létrehozni a jelenlegi dimenziótokban, de ezek többsége nem azonnal tapasztalható eredményű. De mégis, mint civilizáció, változást idéztetek elő a történések lefolyásában és csak nemrégiben emelkedtetek ki a „veremből”, ahová az alacsonyabb rezgések folyamatosan visszahúztak. Igaz, hogy mindig volt segítségetek, de mindig a kérésetek alapján engedélyeztetve és soha nélküle. Nem a mi feladatunk az átváltozást rátok erőszakolni; mert az a saját rezgésetek megemelkedésére adott természetes válaszreakció. Az átváltozással kapcsolatban a mi lehetőségeink határai isteni elrendeltetésből fakadnak. Az egész univerzumra kiterjed és ti csupán egy kicsi, de fontos része vagytok a most zajló eseményeknek. Úgy írhatnátok körül minket, mint Isten szolgáit, mert mi kivitelezzük Isten parancsolatait, ami valójában a FÉNY Galaktikus Föderációjának is a funkciója.
Békében és harmóniában élni nagy öröm, amit nemsokára ti is megtapasztalhattok és szavakkal leírhatatlan, milyen érzés a magasabb rezgésszinteken való létezés. Ott nincsenek durva vagy impulzív [robbanékony] energiák, mint amit a Földön ismertek; életetek minden formában kielégítő és kiegyensúlyozott. Ha majd belekóstoltok abba, amit most körülírtunk nektek, akkor soha többé nem akartok majd a régi szokásaitokhoz és tapasztalataitokhoz visszatérni. Gondolkodjatok el ezen és hagyjátok a Föld-i történéseket saját medrükben célba érni.

Vissza a Földre: Egyre közelebb kerültök a valódi lezáruló időszak végére és a fennmaradó hetekben sok energiahullámot fogtok megtapasztalni. Folyamatosan felismertek majd saját magatokon is változásokat, amik összefüggnek az energiahullámok hatásával és nagy valószínűséggel egyfajta nyugalom és kiegyensúlyozottság lesz úrrá rajtatok, ami körbeölel benneteket, és a külső történéseknek már nem lesznek hatással rátok. Kezdjétek úgy élni életeteket, mintha már felemelkedtetek volna, és most szabaduljatok meg a benneteket a felemelkedés után sem szolgáló dolgoktól. Amíg a Földön tartózkodtok, senki nem vár tőletek tökéletességet, mert ez gyakorlatilag lehetetlen. De ha már példaként jártok elő, járuljatok hozzá más lelkek felemelkedésének megsegítésében; FÉNYETEK és nyugalmatok, kiegyensúlyozottságotok másokra is hatással lesznek.
Kedvesek: mindannyian közel vagyunk, néhány általatok már nagyon várt történés beindításában és időközben már felismerhettétek, hogy akaratunk ellen van konkrét dátumokról beszélni! És valóban nem mindig lehetséges olyan precíznek lennünk, mert a történések nagy gyorsasággal változnak ezért nekünk is a lehető legmegfelelőbb időponthoz szükséges igazodnunk. Bár el tudjuk távolítani a sötét erőket a pozíciójukból, de ez nem vezet azonnal tevékenykedésük befejezéséhez. Kontrolljuk mélyen benyúlik a társadalomba és lépésről-lépésre lehet csak leépíteni őket. Nem újíthatják meg hatalmi központjaikat, mert ezeket szövetségeseink legyengítették és a teljes összeomlásuk sincs már messze.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és már látom a horizonton felkelni azt a napot, amikor újra viszont láthatjuk egymást, és rendkívül fogok örülni, ha SZERETET-ben és FÉNY-ben ismerhetjük fel egymást.
Köszönet, SaLuSa!
Mike Quinsey

Csatornázta: Mike Quinsey
Magyar nyelvű fordítás: ScarlettSaturday, September 8, 2012

2012.08.31.


SaLuSa – 2012. augusztus 31.
Mike Quinsey közvetítése
A sötét erők valóban elhitték, hogy nyerhetnek és az „új világrend” számukra lett volna „karnyújtásnyira”. De nem számoltak az elpusztíthatatlanságotokkal és az elszántságotokkal, hogy ellenálljatok nekik és relatív rövid idő alatt, a jelenlegi évszázadotok kezdete óta exponenciálisan növelve a FÉNYT a Földön, meghiúsítottátok terveiket. Még mindig „hangoskodni” próbálnak és még mindig azt hiszik, zavarhatják a felemelkedés tervét; de a tény az, hogy zavaró szándékú próbálkozásaik most már alig érnek célba. Sikerek eléréséhez nem rendelkeznek sem hatalommal, sem támogatással és most tanúi lesznek birodalmuk bukásának.
Amivel most foglalkozunk, az az általuk kialakított, jelenleg is működő rendszer. A kapcsolatfelvétel útjában is ez áll, de a napok múlásával, akadályaik eltávolításra kerülnek. Amint hivatalossá teszik a felfedésünket, sok tekintetben ez az esemény ’zsilipkapukat’ nyit meg további kapcsolatunkban. A nyílt együttműködést külön eseményként kell kezelni és még a felemelkedés előtt következik be. Az ilyen nagyszabású felfedéshez megfelelően kell előkészíteni az utat, mert sok ember még mindig tagadja létünket, arról nem is beszélve, hogy hajlandóak lennének-e minket fogadni. De fény kell derüljön az igazságra, mert jövőtök a miénkkel erősen összefonódik, hiszen mind Egyek vagyunk!
Megérkezésünk nem fogja azt sugallni, hogy bármit is el akarnánk „venni” tőletek; mert ennek az ellenkezője az igaz: olyan sok mindent szeretnénk adni nektek, amik segítenek nektek az új korszakba való ugráshoz. Ez még nem minden, mert csatlakoztok majd hozzánk és velünk egy szinten fogtok dolgozni és magunkat mások szolgálatára szenteljük, azok megsegítésére, akiknek szükségük van az általunk megvalósítható egzisztenciához. A jövőtök kevésbé vagy egyáltalán nem fog hasonlítani az eddig megtapasztaltakhoz; teljességében eltérő lesz, de rendkívül elfogadható! Úgy is mondhatnánk, eddig egyáltalán nem is „éltetek”, mert életek egy hamisított „valóság” szolgálatában állt. Egy olyan „valóság” volt, amiben rendelkezhettetek a szabad akarattal, hogy létrehozhassátok azt, amit szeretnétek, de ezt a „valóságot” más célokra sajátították ki a sötét erők.  
A szabad akaratotok megmarad és bármit is válasszatok, az lesz az új utatok, ami ennek a ciklusnak a lezárásával kezdődik. Ilyen feltételek mellett nincs értelme másokat meggyőzni, hogy más utat válasszanak maguknak (mint azt, amit személyesen kiválasztottak), mert mélyen legbelül még nem fogják magukat jól érezni. Ezen kívül nem létezik „végső” határidő, ami az evolúciótokat illeti. Mindenki a saját tempójában halad és ha a lelkek amellett döntenek, hogy még egy ideig a harmadik dimenzióban maradnak, akkor egyértelműen nem készek a továbblépésre. De nagy valószínűséggel nem időznek ott sokat, mert mint ahogy ti is, emlékezni fognak a korábbi tapasztalataikra.
Vajon a médiák a híradással igyekeznek-e vagy sem, az majd kiderül; mi jól haladunk előre és a nagy fináléra a dolgok a helyükre kerülnek. Az új pénzügyi helyzet lassan formát ölt- és a nagy változás szükségessége elfogadottá válik. Ezért nem tarthat sokáig, amíg az ezzel kapcsolatos hírek a nyilvánosságba átszivárognak. És ez lehet a kezdete a sötét erők végének. A pénzkészletük felügyelete nélkül összevitatkoznak és nem lesznek képesek különböző akcióikat megfinanszírozni. Minden esetre mi hatalmas pénzösszegeket, kölcsönöket és nemesfémeket nyerünk vissza, amiket vagy visszajuttatunk jogszerű tulajdonosaiknak vagy ezek egy egész világot összefogó elosztásért felelős alapítványhoz folynak be.
Kedvesek: szorgosan foglalkoztat minket, hogy figyelemmel kísérjük szövetségeseink tevékenységét, és minél szorosabban összedolgozunk, annál nagyobb sikereket érünk el. A felemelkedés után a kapcsolatunk veletek még személyesebb lesz, és gyorsan újra azokká a csillaglényekké váltok, akik már eonok óta voltatok. Ezen okból kifolyólag, újra megszokjátok és biztosabb érzéssel fogjátok feladatotokat végezni. Milyen jó lesz majd ekkor tudnotok, hogy akikkel találkoztok cselekedeteikben megbízhatóak és őszinték lesznek. Az őszinteséget magától értetődőnek veszitek majd, mert a magasabb dimenziókban nincs hely ennél kevesebbre.
Szóval tartsatok még ki egy kicsit, mert bármilyen természetű problémátok lenne, fizikai vagy más: megoldódnak! Tudjuk, hogy sokan közületek fizikai betegségektől szenvednek, ami a Földi élettel kapcsolatos dolognak tekinthető; de vigasztaljon a tudat, hogy mindegyik betegség meg lesz szüntetve [gyógyítva]. Tehát abszolút nincs semmi, amit ne tudnánk a mi gyógyító módszereinkkel kezelni, és mint energia természetű lények, rá fogtok jönni, hogy a hangok és a színek központi szerepet játszanak ebben a gyógymódban.  A ”kristályokat” is alkalmazzák ilyen esetekben, amik különösen erőteljes energiaátalakító hatásúak a gyógyító kúrákban. A kristályok a jövőben valóban nagy szerepet játszanak majd életetek során. De ezek a módszerek egyáltalán nem ismeretlenek számotokra, mert sokan közületek már éltek Atlantiszon, azokban a ciklusokban, amikor a kristályok használata szélesebb körű volt.
Meggyőződésünk, hogy lassan megértitek, miért vagyunk olyan nagy véleménnyel rólatok, hiszen a múltban lényegesen magasabb tudatállapottal rendelkeztetek. Az alacsonyabb frekvenciák megnehezítették számotokra azokra az időkre való emlékezést és csak az utóbbi időben ébredtetek valós mivoltotok felfedezésére. A lehetőségeitek határtalanok és nemsokára megtaláljátok valós helyeteket a tervben. Ha megismertek minket, felismertek majd bennünket, méghozzá azért, mert sokan közületek olyan civilizációkból származnak, akik a FÉNY Galaktikus Föderációjának tagjai. Ha viszont látjátok a számotokra ismerős lényeket, rögtön tudni fogjátok, hogy a rokonaitok; és ez micsoda (örömteli) egymásra találás lesz! Ünnepségek is lesznek, ahol nyíltan találkozhatunk veletek és akkor felismeritek majd, hogy mennyire közel álltunk egymáshoz. Ez lesz a lelkek legtermészetesebb összejövetele, akik már eonok óta együtt dolgoznak.
Olyan sok minden örömteli dolog vár rátok; ezért ne pazaroljátok gondolataitokat arra, hogy mi történik majd a sötét erőkkel. Természetesen informálva lesztek velük kapcsolatban, kik álltak a sötét tervek mögött, hogy hatalmuk alá hajtsanak benneteket és világotokat és kik a felelősek a szörnyű tettekért, amit az egész történelmetek során ellenetek elkövettek. Feltehetően a mostani életciklusotok alatti történések jobban érdekelnek majd benneteket. Sokkoló reakciókra lehet számítani, ha az emberek rájönnek és fény derül, hogy az eddig tisztelt emberek kik is valójában. Az ilyen információk szükségesek a spekulációk elkerülése végett, mint ami például 2011. szeptember 11-i tragédiát is övez; de ne használjátok arra, hogy annak résztvevőin töltsétek ki bosszútokat. Bízzátok ezt a felsőbb hatalmakra, ők pontosan tudják, mi a teendő,- de azt is tudjátok, hogy az igazságosság győzedelmeskedni fog.
SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és sok sikert kívánok nektek a felemelkedési felkészülésben.
Köszönet, SaLuSa!
Mike Quinsey
Csatornázta: Mike Quinsey
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás:http://www.treeofthegoldenlight.com


Dear readers,
If you would like to help translate messages from Matthew Ward into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.

***

Also
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com
Thank you.Friday, September 7, 2012

2012.08.27.


SaLuSa – 2012. augusztus 27.
Mike Quinsey közvetítése
Egyes emberek arról kérdeznek, hogyan cselekedjenek, ha a december 21-i időszak utáni időkről kell dönteniük. A válasz mindig az lesz, hogy ilyen esetekben mindig az intuíciótokat kövessétek; mert bármit is tennétek, az nem befolyásolná a felemelkedéseteket. Fontos azonban, hogy bizonyos barátokkal, kapcsolatokkal összefüggő súrlódási pontokat megszüntessetek. Ez úgy lehetséges, hogy elfogadjátok azt a szükségszerűséget, hogy mielőtt beléptek az új korszakba, „tiszta vizet öntötök a pohárba” és el kell ismernetek, hogy néhány régi kapcsolat befejeződik - újak pedig elkezdődnek. Több lesz a társulási kapcsolat, mint a házasságkötés, mert a kölcsönös jólét iránti elkötelezettség (kölcsönös hasznosság - kölcsönös támogatás) lesz az új csoportok mozgatórugója. Miután egy magasabb tudatszintet elértetek, több szabadsággal rendelkeztek majd, mint egykor. Képesek lesztek szabadon utazni és tevékenykedhettek galaxis szerte, oda mehettek, ahová csak szeretnétek.
Az előttetek álló további növekedés része, hogy összpontosítani tudtok majd a jövőre. Végéhez ér eddigi ciklusotok és emiatt az összes „köteléket” el kell oldozni, ami visszatarthat benneteket. Ezzel kapcsolatban ne szomorodjatok el, ne sajnálkozzatok, mert már több száz életciklus van a hátatok mögött, ami evolúciótokat felgyorsította. Most egy lényegében jobb élet vár rátok – minden hátrány nélkül, amivel a dualitásban kellett megküzdenetek. Mégis minden tapasztalatotok a pozitív irányú fejlődéseteket támogatta és mindenkor hasznot húzhattok belőlük. A dualitás az érzékelés és az érzelmek alapos megtapasztalásának ideje volt, valamint ezek elsajátításáé. Tejes mértékben rendelkeztek azzal a képességgel, hogy a negatív érzéseket kordában tartsátok és nem kérhettek elnézést, azon a címen, hogy „hát én ilyen vagyok”. Fel kell vállalni a változásotokhoz szükséges igyekezetet, ez sok módon segít rajtatok, többek között jobban fogjátok érezni magatokat bőrötökben. Különösen a haragnak van számotokra legyengítő hatása és ha rendszeresen megélitek, károkat okoz testetekben és betegség ütheti fel a fejét.
A lényeg az, Kedvesek: minél jobban a FÉNYHEZ tartozónak érzitek magatokat, a figyelmetek annál jobban az élet harmonikus oldalára terelődik; és minél jobban haladtok ebben előre, annál könnyebb lesz a belső békesség és rugalmasság megőrzése. Ez azért van így, mert a felettes énetekkel egyre jobban összehangolódtok, ami végtére is a célotok. Ami eddig voltatok, az nem valóságos számotokra, mert a dualitás nem az igazi valóság. Csupán egy illúzió, amit közösen, az alacsonyabb rezgésszintre való zuhanáskor hoztatok létre. Azóta átéltetek felemelő és nyomasztó dolgokat is; de mint emberi faj még soha nem értetek el olyan pontra, mint most, amikor minden léleknek megadatik a felemelkedésre való lehetőség.
Mielőtt december 21-e elékezne, ez a lehetőség azoknak is megadatik köztetek, akiknek még sejtelmük sincs, mi következik. Ez azokra is vonatkozik, akik úgy döntöttek nem érdekeli őket a felemelkedésben való részvétel és a jelenlegi Föld elhagyása; így legalább utána nem kell bánniuk semmit. Mint ahogy már korábban mondtuk: bárhogyan is döntötök, az úgy lesz; ami pedig nagyon fontos, követitek saját evolúciótok a megfelelő szintre. Tehát nincs ok a szomorúságra, ha azt vennétek észre a felemelkedés utáni szinten, hogy vannak olyan embertársaitok, akik nem jöttek veletek: Egyes esetekben úgy is dönthettek, hogy szellemi vezetőik lesztek, így kapcsolatotok továbbra is erős kötelék marad.
Mivel relatív rövid idő marad a ciklus végéig, sok mindennek meg kell történnie, - de mindenki időben fel tud készülni rá.  Mint azt már megértettétek, ezek a történések a tisztítási folyamatokra vonatkoznak, a sötét erők pozíciójukból való eltávolításáról van szó, ill. hatalmuk és befolyásuk felszámolása a tét, ami most fog összeomlani. Nincs visszaút számukra és számos cselekedetük széles nyilvánosság elé kerül. Szükséges tudnotok, mennyire megtévesztettek és becsaptak benneteket és nincs okotok hibásnak érezni magatokat, mert a sötét erők a múltban nagy hatalom birtokosai voltak. Ez a folyamat visszanyúlik egész addig, amikor is első ízben vonzották magukhoz a Földre a negatív energiákat. –És most nagy szolgálatot tettetek az univerzumnak, hogy segítettetek átváltoztatni ezt a negatív energiát,- és gyakran, nagyon nagy árat fizettetek ezért.
Szabadítsátok ki magatokat az alacsonyabb befolyásoktól és tartsatok ki a meggyőződéseitek mellett, mert ha a valóság napvilágra kerül, el kell magyaráznotok szerepeteket. De persze nem szükséges másokat meggyőzni arról, hogy ti vagytok azok, akik az igazságot szívükben hordozzák és elképzeléseiteket ne erőltessétek senkire, nem kell meggyőzni őket. Ha az emberek készek és megértek az igazságra, fel fogják ismerni azt és az addig igazságként ismert dolgokról lehull a lepel és korábbi hitrendszerüket át fogják gondolni. Nem fog már soká tartani és visszatérnek a mesterek a Földre, és azokkal együtt, akik itt vannak, gondoskodnak a meghamisított tanítások és történelmi feljegyzések kijavításáról vagy eltörléséről. Az igazság nem csupán az, ami a feljegyzéseitekben leírtak, hanem egy energia, ami más emberek számára tisztább megértést és átláthatóságot kölcsönöz.
Gondolkodjatok el egy pillanatara, mennyire tagadták létezésünket, mikor a Földre látogatóként érkeztünk és „szörnyeknek” kiáltottak ki minket, akiknek az a hátsó szándéka, hogy „rabszolga sorba döntsünk benneteket és ellopjuk a földeteket”. Idegeneknek festenek le minket, de tulajdonképpen a családotok vagyunk és soha még a kisujjunkat sem emeltük fel haragunkban ellenetek. Ilyen történések nincsenek a FÉNY Galaktikus Föderációján belül, hanem más földönkívüliek vagy a saját haderőitek állnak a háttérben. Ők pedig mindent megtesznek majd, hogy miattunk félelmet keltsenek bennetek, ez pedig legalább annyira nem segítség, mint ahogy egyes vallások „ördögnek” állítnak be minket. Arra kérünk benneteket, várjátok meg, amíg nálatok nem leszünk és járhatunk-kelhetünk köztetek; akkor érezni fogjátok az auránk emanációját [kiáramlását] és tudni fogjátok SZERETETTEL és FÉNNYEL jöttünk!
Tudjuk, hogy sokan közületek, akik olvassák üzeneteinket, megértették a helyzetünket. Ti képezitek az előreküldött biztosító csapatot, - és egy időpontban tudásotok számunkra felbecsülhetetlen értékű lesz. Nem lehetünk mindenütt egyszerre jelen, ezért fogtok kisegíteni minket, hogy megválaszoljátok azok kérdéseit, akiknek már nem idegen a felemelkedés fogalma. Ez az első, amit meg kell értenetek és el kell fogadnotok, különösen azért, mert az időszak végének gondolata azt sugallhatja, hogy elveszíthetitek, amit birtokoltok és ami már ismerős számotokra. Ez egy ijesztő gondolat lehet, de ami elfogadható is egyben, amint megértitek, hogy itt egy új kezdetről van szó, ami a béke és a harmónia csodás birodalmába repít benneteket, ahol elfeledhetitek minden aggodalmatokat! Valójában nincs veszteni valótok, mert minden a tiétek!
SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és itt hagyom Mindenki iránt érzett SZERETETEMET.
Köszönet, SaLuSa!
Mike Quinsey
Csatornázta: Mike Quinsey


Magyar nyelvű fordítás: Scarlett 

Dear readers,
If you would like to help translate messages from Matthew Ward into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.


***

Also
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com
Thank you.Welcome to the PAO Light-Circles 


INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/