Followers

keshe

Friday, November 4, 2011

Üzenetek a Szíriuszról Október 31, 2011


Üzenetek a Szíriuszról Október 31, 2011 




Bár számunkra fontos a nyilvánosságra hozatal, ám mégsem annyira mint annak későbbi fejleményei, és a sötét összeesküvők azon vannak, hogy minden eszközzel megpróbálják megakadályozni a bejelentéseket, mivel ez titkos tevékenységeik végét jelentené. Ugyanakkor ez szorosabb kapcsolatunk kezdete is, ami a Fény Testvériségének összejövetelét is jelenti egyben. Ezért szövetségeseinket a közzétételek leghamarabbi bejelentésére sürgetjük, és ha szükségessé válik, akkor mi fogjuk ezt megtenni. Sokszor említettük az ezzel kapcsolatos Isteni dátumot ami közeledik, így minden késedelem rövid életű lesz.

Nem mintha nem lennétek felkészülve a Mennybemenetelre, mert az már jó ideje folyamatban van. Megismertetjük veletek a részleteket is mihelyt alkalmunk nyílik nyílt kommunikációra. A jelenlegi helyzet az, hogy azok akik úgy döntöttek, hogy felemelkednek szorgosan követték a kapott tanácsokat. Megtaláltátok saját utatok, és sokan már most úgy élik életüket, mint akik már a Fényben járnak. Különböző ötleteitek vannak azt illetően, hogy milyen módon fognak a végidők lejátszódni de ez érthető hiszen az, hogy hová visz utatok, vagy annak megválasztása titeket illet. Ne feledjétek, hogy a 2012.12.21.-ke jelentős felemelkedési dátum, és mégis csupán a kezdete egy másik ciklus tapasztalatainak. Ugyanakkor civilizációtok lehetősége arra is, hogy elhagyjátok a kettősséget, hogy ne kelljen folytatnotok az alsó dimenziókba való leszületésetek.

Bár lehetnek kedves emlékeitek a Földről, de ne feledjétek, hogy legtöbbőtök Földanyával együtt fog felemelkedni, hogy élvezzétek a magasabb dimenziók szépségét és harmóniáját. Nem lesz bennetek semmi megbánás azért mert elhagyjátok a jelenlegi Földet, sőt kiváltságosnak fogjátok érezni, hogy közös volt utatok. A valótlanból a Teremtő ama megnyilvánulásába tértek át, ahol meglátjátok, hogy milyennek is kell az életnek lennie. A kettősséget azért kaptátok, hogy vágyaitok szerint tapasztaljátok azt meg, és emellett teljes szabadakarattal rendelkeztetek. Most beléptek a mennyei birodalmakba, ahol a Teremtő törvényei nyilvánulnak meg, és ahol a teremtés hatalmát mondhatjátok magatokénak. Addigra kozmikus lényekké váltok mindenfajta korlátozás nélkül. Bár a világegyetem törvényei rátok továbbra is vonatkozni fognak, de a magasabb szintű megértésetek által semmit sem tennétek ellen egyébként sem.

Miután átéltétek a sötétség mélyét, és jogaitok folyamatos hanyatlását, várható volt, hogy ellen fordultok azoknak, akik rátok tukmálta. Mivel olyan sokan fordultatok a Fény felé és kerestétek a szabadságot elnyomóitokkal szemben, a Fény Testvériségszövetsége megengedélyezte jelenlétünket életetekben. Segítséget kapva elég gyorsan emelkedtetek fel és így téve tudatszinteteket is egy új magasságra hoztátok. Ennek hatására utastársaitok is felébredtek, és ez akkora lendületre tett szert, hogy semmi sem fogja megállítani , hanem a dolgok természetes következkezménye fog érvényesülni. Persze hosszú ideje dolgoztatok ezen, és jelenlétünk a garancia arra, hogy azt be is tudjátok fejezni.

Tudva, hogy jelenlegi életetek csak egy a sok közül ami folytatódni fog a végtelenségig, akkor rájöttök, hogy ez az egész csupán tapasztalataitokról szól, miként növekedtek tudatosságban. Ez folyamatosan tágul, ami idővel egy egész bolygót tesz magáévá, és a távoli jövőben néhányatok úgy dönthet, hogy akár bolygóként tapasztalja meg létét. Ez is azt mutatja, hogy milyen nagyszerű lélek is Földanyátok, aki hozzátok hasonlóan még mindig növekszik tudatosságában. Ezért van az, hogy együtt emelkedtek fel, és ha belegondoltok ez valóban megdöbbentő. Egyébként ki gondolná azt, hogy a Föld egy teljesen tudatos Lény. Ezért kell, hogy elismerjétek mit tett értetek az emberiség iránti szeretetéből. Földanya érzi szereteteket és megkapja imáitokat, és ez mind bizalommal tölti el, aközben, hogy folytatja a bolygó tisztítását.

Minél jobban megértitek az igazságot magatokról és arról, hogy mi célból vagytok itt, annál könnyebb lesz elfogadni a változásokat. Mondhatánk, hogy hagyjátok magatok sodortatni az árral tudva, hogy minden jól fog sikerülni függetlenül attól, hogyan is néznek ki a dolgok. Gondoljatok csak bele,hogy milyen kevés idő van hátra a Mennybemenetelig, és élvezzétek a gondolatot, hogy milyen izgalmas is lehet része lenni a folyamatnak. Ezért születtetek le ebben az időben, és teljes mértékben tudatában voltatok annak, hogy mi lesz tapasztalatotok része. Gondoljatok újra azon bölcs lelkekre, akik csatlakoztak hozzátok az elmúlt években, egy magasabb tudatossági szintet hozva el számotokra, amely szükséges a felemelés biztosításának folytatódására. Indigó gyerekeknek, csillagmagoknak és egyéb nevekként illetitek őket, amik különleges voltukat hivatottak meghatározni, akik nagyon is szükséges tudást hoznak el számotokra. Elhagyták a magasabb dimenziók kényelmét és harmóniáját azért, hogy titeket szoljáljanak egy olyan időben amikor jelenlétük szükséges.

Mindenkihez testvérként viszonyuljatok és olyan szabadon szeressetek ahogy csak arra képesek vagytok. Ha ezt meg tudjátok csinálni, és látni mindenkiben a Fényt, akkor segítetek felemelni őket, mivel minden lélek reagál a szeretet vibrációjára. Ha erre képesek vagyok, akkor értetek el igazán a Krisztus Tudatosság új szintjére, ami tudatállapot veletek fog marad. Egyszerűen tegyetek meg minden tőletek telhetőt, nem is tehettek mást. Így téve nem akad egy gondoskodó lélek sem aki hibátokként kiabálná fel azt, amikor nem tudjátok fenntartani ezt a szinteket. Ahogy egyre közelebb kerültök a magasabb dimenziókhoz, úgy válik mindez egyre könnyebbé, mire végül elfoglalhatjátok benne helyetek.

A kikinyilatkoztatásokkal kiderül az igazság amit mi hozunk meg, de készüljetek fel arra, hogy el lesztek képedve, hogy mennyire félre voltatok vezetve. Sok minden hihetetlennek fog tűnni és nehezen fogjátok elfogadni, mert olyan sokáig agykontrol alatt voltatok tartva. Bárhogy is legyen fogadjatok el amennyit csak tudtok, és minden amit nem tudtok hova tenni, úgyis meg fogja találni helyét szívetekben a megfelelő időben. A legtöbb kinyilatkoztatás logikusan fog hangzani, és magyarázatként fog szolgálni jó néhány titokra, amelynek kizárólagos szándéka az volt, hogy ellenőrzésük alatt tartsanak titeket. Az utolsó dolog, amit a sötét összeesküvők akarnak az, hogy önállóakká váljatok tőlük.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és minél jobban megismerlek titeket, annál inkább értékelem rugalmasságotok látva azt, hogy miként edzett meg titeket a kettősség az élet jó és rossz dolgaira. Nem csoda, hogy más civilizációk is felnéznek rátok és segítségetek kérik. Elhagytátok a magasabb dimenziók nyújtotta kényelmet és örömöt, hogy teljes mértékben megtapasztaljátok a kettőséget annak minden fájdalmával és bánatával együtt, hogy másoknak segítsetek. Meghajlok előttetek és elismerem, hogy milyen gyönyörű szerető lelkek vagytok, szeretlek mindannyiótokat.
 


Köszönettel, SaLuSa
Mike Quinsey









 


http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/









First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/