Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, November 4, 2011

Üzenetek a Szíriuszról Október 26, 2011


Üzenetek a Szíriuszról Október 26, 2011 


Világotokat elnézve látjuk, milyen csodálatos egy hely is, ami játszóteretekül szolgált. Meg volt engedve számotokra, hogy azt csináljátok amit akartok, felelősséget vállalva a következményekért. Sok életen keresztül alakítottátok ki jövőtöket, és sokáig az alacsonyabb rezgésszámokban voltatok tartva. Majd mikor tőrbe lettetek csalva az alacsonyabb rezgésszámok által, legnagyobb nehézségek árán tudtátok csak magatokat kiszabadítani. És annak ellenére, hogy belezuhantatok a sötétségbe, valahogy megtaláltátok a Fényt, és felemeltétek magatokat. Sokáig tartott, de mára már nagyon sokan ráébredtek lényük igazára. A rátok kirótt hiedelmek többé már nem képesek visszatartani titeket, nagyot léptetek előre. Tudatossági szintetek gyorsan emelkedik, és kezdtek rádöbbenni hatalmatokra ami megváltoztatja valóságotokat.

Azáltal, hogy az eljövedő Felemelkedés képezi jövőképetek, egy új szintre emelkedtetek fel, ami a múlt bilincseinek lerázásának ígérete is egyben. Sokan közületek már képesek kilépni a félelem energiájából, amelyek akaratlanul is a múlthoz kötöztek le, és ami a sötét erők teljes irányítása felé tartott. Most egyfajta yo-yo létben vagytok ahol érzékeitek minden oldalról feszegetve vannak, ahogy a Fény és a sötétség figyelmetekért harcol. Mivel a Fény sokkal erősebb, ezért csak egy győztes lehet, és ti akik Fénymunkások vagytok tudjátok, hogy ez így van. Ezért annak valószínűsége, hogy visszahúzzon titeket a sötétség nagyon kevés, sőt Fényetek részét képezi a most végbemenő felemelésnek.

Saját erőtökbe vetett hit az ami annyira fontos, és ha sokan gyűltök össze egy közös cél érdekében az megtízszereződik. Ezért van az, hogy szerte a világon folyó tüntetések, amik a Wall Street-en kezdődtek el, sorsuknál fogva arra hivatottak, hogy még az eddigieknél is erősebbekké váljanak. A politikusok hazárdírozva figyelmen kívül hagyják az emberek akaratát, mire ők kénytelenek reagálni. Az az energia, ami a változást követelő mozgalomból fakadt, nem fog semmissé válni, éppen ellenkezőleg: eltérő módon fog visszaütni. Az emberek több szempontból megvizsgálják életüket, és első alkalommal látják, hogy milyen rosszul volt velük bánva. Mindannyian független lények vagytok, és most azt szeretnétek, hogy igazságosan, jogaitok szerint legyen veletek bánva.

Kedveseim, mondhatjuk azt, hogyha a politikusok nem reagálnak kérésetekre akkor mi igen, ugyanis megteremtettétek azokat a feltételeket, amik miatt megengedett számunkra, hogy hozzátok jöjjünk. Túl nagy falatot jelentett volna számotokra helyre rakni a dolgokat és mivel a kettőség lefutotta idejét megengedetté vált számunkra a beavatkozás. Ez természetesen része annak a tervnek ami eonokkal ezelőtt volt megírva ami most kezd megnyilvánulni. Tehát minden problémát és késést leszámítva a dolgok jól haladnak. Sok minden történt az elmúlt években, ami megteremti az ideális körülményeket ahhoz, ami lehetővé teszi a következő fázis megkezdését. Mi készen állunk, hogy események egész sorozatát kezdjük meg, amelyek jelezni fogják, hogy megérett az idő az Új Korra ami viszont az aranykorhoz, Kozmikus Keresztségetekhez vezet el.

Napról-napra éljetek tudva azt, hogy mit tartogat a jövő, és semmitől se féljetek ami körülöttetek történik. Legtöbbőtök mostanra már a megfelelő helyen kéne, hogy legyen a végidőkre, és ott vagytok ahol meg kéne tapasztalnotok e ciklus utolsó napjait. Az idei év két utolsó hónapja ígérkezik a legizgalmasabbnak, és végül meglátjátok a bizonyítékot arra, hogy minden a Mennybemenetel felé halad. Végül is ez a lényeg, semmi sem fontosabb ennél. Több hangsúly van arra fektetve ami felkészít titeket az eseményre, és a hátramaradt hónapok alatt azon lesz a hangsúly, hogy minden lélek megértse, mit is jelentenek a végidők. Egy sem lesz olyan aki ne értené meg a felkínált választási lehetőséget. Azt szeretnénk, ha minél több lélek fel tudna emelkedni a 3. Dimenzióból magasabb dimenziókba.

Felétek való szolgálatunk a feltétel nélküli szereteten alapszik, és senki iránt sem viseltetünk ítélettel. Igaz valótokban, gyönyörű Fénylényekként látunk titeket, látva a bennetek rejlő potenciáját annak, hogy visszatérjetek Isteni lényetekhez amik vagytok. Mivel Egyek vagyunk, mi mást is várhatnátok el tőlünk? Ezt a tanulságot kell, hogy elsajátítsátok és eszerint éljetek. Ha erre képesek vagytok akkor látni fogjátok, hogy minden lelket testvérként tudtok majd szeretni, a Teremtő Fényében, és ez a Tudatosság alkotja a lelkek közti kapocsot. Ti vagytok azok akik megteremthetik a békés egyensúlyt, amikor mások elvesztik az irányt, és erősen reagálnak arra ami körülöttük történik. Ez az időszak el fog múlni, mert nem fog sokáig tartani amíg az emberek kezdik majd felfogni a káoszt követő felemelő időszakot.

Szemeteket és fületeket tartsátok nyitva, mert hamarosan sok olyasmire kerül sor, ami hatással lesz a médiára. Ha nem, az internet ami még a legmegbízhatóbb egész bizonnyal ráérez minden olyanra, ami eltér a megszokottól. Ugyanakkor a szabad véleménynyilvánítás lehetővé teszi a félrevezető információkat is, amik kétséget okoznak. Szerencsére ezek általában olyan távol állnak az igazságtól, hogy legtöbbőtök átlát rajtuk.

Árgus szemekkel figyeljük ahogy a Föld dübörögni kezd,ahogy a tisztítás lassan folytatódik. Mint mindig most is megpróbáljuk csökkenteni a rátok gyakorolt hatását, de nem tudjuk megállítani a folyamatot. Azonban továbbra is részt veszünk atmoszférátok megtisztításában, amit már nagyon hosszú ideje folytatunk. Felelősségünk igazán akkor fog megnőlni, amikor már szabadon jöhetünk-mehetünk anélkül, hogy a sötét összeesküvők megzavarnának minket.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és a Galaktikus Föderáció tagjainak temérdek áldását és szeretetét közvetítem felétek. Szeretnénk látni ahogy áthajóztok a hátramaradt kettőség ciklusán és mi ott leszünk veletek, hogy minden segítséget megkapjatok. Természetesen nem mi leszünk az egyedüliek, sok lélek a Szellemi Világból támogat titeket. Na meg ott vannak az Angyali Lények, akik kivételes hatalommal rendelkeznek, ha azon múlik, akik születésetek óta óvnak titeket.
 


Köszönettel, SaLuSa
Mike Quinsey

 


http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/