Followers

keshe

Thursday, August 23, 2012

13.08.2012


SaLuSa, August 13, 2012


Az Olimpiai Játékok incidensek nélkül ért véget, annak ellenére, hogy a sötét erőknek „más terve” volt. Ez a nagyszabású látványos rendezvény jó alkalom volt, hogy közelebb hozza a nemzeteket és az embereket egymáshoz és megmutatta, hogy az emberi faj képes egymás mellett békességben megférni.

A Játékok közben keletkezett pozitív energiák, az egész világot összehangolta a FÉNNYEL, ezzel egy további lépéssel kerültetek közelebb a felemelkedéshez.

A nagy intenzitású FÉNY időszaka következtében - ami most kezdődik - tudatszintetek érzékelhetően kitágul. Szeretteink: egyértelműen a felemelkedés útján jártok, és az egyetlen személy, aki akadályozhatja továbbjutásotokat, az ti magatok vagytok. Mivel az alacsonyabb energiákkal szemben immunisak lesztek, egy pompás utat látunk kirajzolódni előttetek, ami egyenesen elvezet benneteket a következő dimenzióig. Nincs ok visszatekinteni, mert oly sok minden örömteli dolog vár rátok.

Figyelmen kívül hagyva a körülöttetek zajló eseményeket, gondoljatok arra, hogy a saját fejlődésetek tovább halad és semmi nem tarthat vissza benneteket a felemelkedéstől.

Felelősséget érzünk irántatok, ezért felgyorsítunk különböző akciókat, így hidak épülhetnek az Új Korba való átkeléshez. Vannak bizonyos céljaink, mint például a hivatalos kapcsolatfelvétel, ami a gyorsításhoz a szükséges feltételeket megteremetik. Jelenlegi helyzetünkben, még ki kell várnunk, mert az ilyen kapcsolatfelvételeknél elengedhetetlen, hogy a legalkalmasabb lehetőséggel élve tegyünk eleget küldetésünknek. De szeretnénk még egyszer megerősíteni, hogy a saját fejlődéseteket nem befolyásolja a kapcsolatfelvétel bármilyen fajta akadályoztatása.

Megmutatkoztunk az Olimpiai Játékok során, bár ez már semmi különöset nem jelent, ha arra gondolunk, rendszeresen láthattok bennünket az égboltotokon.

A hivatalos kapcsolatfelvétel, úgymond az „utolsó csepp” lesz a sötét erők poharában, mert rákényszerülnek, hogy eltussolásaikról számot adjanak, ill. a sötét módszereikről, amikor elhallgattattak bizonyos titkokat felfedni szándékozó embereket. Ezen kívül fellebben a fátyol a saját fejlesztésű űrjárműveikkel kapcsolatban, ami szintén köztudottá válik a kapcsolatfelvétel után. Ha ez bekövetkezik, akkor meglepő dolgok látnak napvilágot űrprogramjaikkal kapcsolatban is, egyetemben az ezzel összefüggő titkos ügyeikkel, mint például a Holdra és Marsra való utazások elhallgatása.

Ha fény derül az igazságra, akkor a katonai- és a kormány-tisztviselők kénytelenek lesznek tiszta vizet önteni a pohárba és be kell vallaniuk folyamatos kapcsolatukat a földönkívüliekkel, miközben nektek letagadták, hogy bármikor ilyen megtörtént volna. A Roswell-nél lezuhant UFO ügy egyes tényei ismertté váltak, de még mindig keveset tudtok arról, ami valójában a földönkívüliekkel történt, akik részt vettek ebben. Így a mi kilétünk felfedése nagy fordulópontot jelent, amit úgymond „nem veszünk félvállról” és ha visszakozunk, azt jó okkal tesszük. Ez az egész Roswell ügy olyan dolgokat érint, ami sok életterületetekre kihatással volt. A balesetet szenvedett űrjárművek lemásolása és utángyártása egyrészről hasznosak is bizonyultak, másrészt titkos katonai továbbfejlesztésre kerültek, amiket ellenetek vetnek be. Ezen felül a sötétek visszaélnek anyagi gazdagságukkal és olyan különleges, titkos projektekre fordítják az országaitok pénzét, amik a legtöbb esetben a saját sötét hatalmuk fenntartására és további növelésére vannak kiélezve.

Továbbra is kézben tartjuk a dolgokat, de meg kell értenetek, miért nem olyan egyszerű számukra vagy kormányaitok számára kilétünket a nyilvánosság elé tárni. A következménye az lesz, hogy felfüggesztik a titkos hadműveleteiket, amit más országok ellen indítottak, hogy feszültséget szítsanak vagy polgárháborúkat robbantsanak ki. Ezek sötét módszerei azoknak, akiket cseppet sem izgat életetek vagy halálotok, mert saját terveik vannak, méghozzá a Föld lakosságának csökkentése. Ez a szörnyűség mélyen beette magát a társadalmatokba és ez a helyzet már tarthatatlan. A zsarnokság és a csatlósok uralma a végnapjait éli és mi, szövetségeseinkkel karöltve keményen dolgozunk, hogy egy megfelelő és sikerrel járó megoldást találjunk, hogy az igazságra fény derüljön.

A különbség az elmúlt időszakhoz képest, ami a mostani helyzethez vezetett annyi, hogy most nyomást gyakorolunk a hivatalos bejelentésünk érdekében.

Továbbra is az a véleményünk, hogy nagyobb súlya van, ha a ti oldalatokról indul a kezdeményezés, mintha azt mi tennénk meg. Hiszen tudjátok, hogy lépésről-lépésre nyílik meg az út előttünk, mert már ti tudatában vagytok jelenétünknek, mi már itt vagyunk veletek és az út végén elkerülhetetlen a bejelentésünk, erre természetesen most mi is nyomatékosan rásegítünk. Így arra kérünk benneteket, fogadjátok el, hogy körültekintően, minden egyes ember érdekét szem előtt tartva jöjjön létre az első hivatalos találkozásunk.

Egy ponton azonban majd, bizonyos tények közzététele elengedhetetlenné válik, és ha egyes embereket ez még mindig felkészületlenül érné, akkor ez nem a mi hiányos felkészítési próbálkozásainknak tudható be. Mert már évek óta folyik a felvilágosítás jelenlétünkkel kapcsolatban és mindannyian az űrhajózás korában nőttetek fel és mindez nem ismeretlen számotokra.

Ha ez embereknek már dereng valami a ti általatok már látható valóságról, akkor válaszok után fognak kutatni és ekkor a fénymunkásuknak döntő szerepük lesz a történések elmagyarázásában. Azok számára is, akik már tájékozottnak mondhatók, még mindig léteznek további információval szolgáló források. Ezek a források most lépnek színre, és ha készek vagytok rá, biztosak lehettek benne, hogy szellemi vezetőitek úgy alakítják majd életeteket, hogy rátaláljatok az új forrásokra.

Szellemi vezetőitek, úgymond a háttér hősei, akik nem törekednek szolgálataik általi elismerésetekre. Ha mégis érzékelnétek munkásságuk jelenlétét, örülnek, hogy felfedeztétek, amit értetek tettek. Gyakran megéltek „véletlenszerű” dolgokat, ami a javatokat szolgálja. Ezek mögött törvényszerűen szellemi vezetőitek állnak és gyakran az ilyen típusú „véletleneken” élet-halál múlik. De nem szabad megfeledkeznünk a (őr)angyalaitok vigyázó szeméről sem, és ha valóban szükséges, ők is „csodákra” képesek.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és örömömre szolgál, hogy jelenlétünk, életetek egy békésebb időszakát hozta el számotokra. Célunk továbbra is a kijelölt úton való haladás és végül az aktív cselekvés, hogy megőrizzük a folytonos békét a Földön. Szeretnénk életetek azon részeit eltávolítani, amiknek nincs helye az 5. dimenzióban. Ez a folyamat már a megkezdődött megtisztulás részét képezi, és hamarosan teljesen beindul a „gépezet”. Amire a FÉNY Galaktikus Föderációjának szüksége van, az a ti hivatalaitok együttműködése, hogy munkánkat hivatalosan is elismerjék. Ez lehetne a kezdő lépése kapcsolatunknak, ami lehetővé tenné a szélesebb körű együttműködést, amit továbbra is szorgalmazunk.

Köszönet, SaLuSa!
Mike Quinsey.


Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Fényvilág Press
http://fenyvilag-press.blogspot.hu/





Dear readers,
If you would like to help translate messages from Matthew Ward into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.


***

Also
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com
Thank you.



Welcome to the PAO Light-Circles


1 comment:

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/