Followers

keshe

Tuesday, July 24, 2012

23.7.12


SaLuSa, július 23, 2012 


Minél tovább tartanak vissza minket, annál többen sodródtok bele azokba a tevékenységekbe, melyeket arra szántak, hogy kiszabadítsunk benneteket a sötét titkos szövetkezés [cabal] befolyása alól. Ez valójában kívánatos, hiszen mindig is bátorítottunk benneteket, hogy váljatok érintetté. Sikeresen be kell fejeznetek azokat a tapasztalásokat, melyekre Emberi Fajként van szükségetek, és nem szolgálna minket a közbelépés, mialatt ti még mindig előre tudtok haladni. Jóllehet, rendelkezünk saját napirenddel, és rövidesen elérkezik egy pont, ahol műveleteinknek össze kell találkoznia. Így, megtesszük a tőlünk telhető legjobbat, hogy segítsünk nektek, mialatt még mindig van késztetésetek folytatni, és az eredményeket elérni. A fejlődés lassúnak tűnik, azonban valójában nagyon jó előnyökre tesztek szert, és az embereket kezdik mozgósítani a szükség esetére.

Legyetek „alapállásban” e záró időkben, hiszen noha a Sötétek nagyon elgyengültek, terveznek egy utolsó lélegzetelállító támadást ellenetek. Segíthetünk nektek visszaszorítani őket, és gyengíteni tevékenységük bármely végeredményét, és mehettek előre. A leginkább pozitív segítség, melyet nyújthattok, az a Fényre való összpontosításotok megtartása révén van, és amikor közületek sokan teszik ezt meg, ez egy hathatós erő, mely minimalizálja az alacsonyabb energiák hatását. Bármilyen szóbeszédet hallotok, ne engedjétek meg nekik, hogy megfélemlítsenek, hiszen a félreinformálást szánják azon feltételek / állapotok létrehozására, mely a Sötéteknek kedvez. Nyilvánvalóan, néhány az igazságon alapul majd, azonban mégis megjegyezhetitek, és bízhattok abban, hogy a felsőbb hatalmak, mely magában foglal minket is, azok, akik keményen dolgoznak bármely főbb zavarkeltő esemény [incidens] elkerüléséért.

Jelenleg számos bátor lélekkel bírtok, akik támadásnak teszik ki magukat, magukat kockára téve, és ők haladnak az élen, és mi mögöttük vagyunk. Tehát, kérlek, azonosítsátok magatokat velük, ahol segítségre tudtok lenni, és ha semmi más, terjesszétek a szót, azért, hogy mások némi bizakodást vonjanak le abból, ami történik. A Fény Galaktikus Szövetsége most általánosan ismert szerte nyugaton, azonban nem szükségszerűen megértett a végidőkben eljátszandó szerepét illetően. Előnyös lenne számunkra, ha segíteni tudnátok az embereknek megérteni, hogy mi mind Egyek vagyunk, és hogy nem vagyunk idegenek [aliens] a szó igaz jelentésében. Mi vagyunk ti, azonban a jövőtökből, és rendelkezünk származással, csakúgy, mint ti, e Világegyetem Egy Istenében.

Abszolút nem jelentünk fenyegetést rátok nézve, és a lelki [spirituális] megértésnek egy magas szintjét értük el, mely csupán a szeretetet ismeri fivéreink és nővéreink iránt más világokban. Amikor rendelkeztek a lehetőséggel, hogy megírjátok történelmeteket úgy, ahogyan az volt, tévedések, vagy szándékos torzítások nélkül, úgy fogjátok találni, hogy gyakran segítettünk benneteket, amikor borzasztó bajban voltatok. Jóllehet úgy fogjátok találni, hogy az elmúlt civilizációkat az Űr Entitások megtámadták, vagy még meg is szállták, azonban ezek semmilyen módon nem kapcsolódnak Szövetségünkhöz.

Istennek esküt tettünk, hogy támogatjuk minden lélek jogát, hogy tapasztaljon úgy, ahogy választotta, biztosítva, hogy ez nem sérti meg mások szabadságát. Azt is elismerjük, hogy közületek mindegyikőtöknek megadták a szabad akaratot saját ösvényetek megalkotásához, a további fejlődésetekhez szükséges tapasztalás elnyeréséhez. Drágák, ezért nem ugorhatunk épp be, és átvenni az ügyeitek feletti irányítást, hiszen ez elvenné tőletek a lehetőséget, hogy úgy fejlődjetek, ahogy választottátok. Jóllehet válaszolunk a felemelkedettebb Lényeknek, akik felügyelik civilizációtokat, és saját felelősségük van Isten felé, biztosítandó, hogy Isten Terve megvalósul. Természetesen ez a ti sorsotok beteljesíteni a kettősség e ciklusát a felemelkedés lehetőségével. Mi itt vagyunk, biztosítandó, hogy ezt nem tagadjátok meg külső zavaró hatás révén, vagy az Illuminátusok tevékenységein keresztül.

Emlékezzetek, hogy sok ügy, melyet orrotok alá nyomnak, és a még nagyobb ellenőrzés / irányítás alá helyezéseteket szándékozza, valójában nem jelentős. Így, kérlek, ne pazaroljátok el energiátokat a szabadságotokat érintő ilyen fenyegetésekre. A Sötétek is tudják az igazságot, azonban előrenyomulnak tervükkel, remélve, hogy oly félelmet idéznek elő fejlődésetek késleltetését illetően. Ösvényetek kivezet benneteket az ilyen lehetőségekből, és minél jobban erősítitek a Fényt a Földön, annál jobban védenek titeket. A Sötéteknek rövidlátó életszemléletük van, és nem látnak túl tébolyodott céljaikon. Hadd folytassák saját vermük ásását, mert bele fognak esni, és visszatérésük a Fénybe meglehetősen hosszú időbe fog telni számukra. Nem ítélkezünk felettük, hiszen ez a választott tapasztalásuk, azonban ez nem menti fel őket a mások elleni bűnös tetteik alól.

Az Életet és a Törvényeket, melyek ezt taglalják, Isten írta, és senki sem cselekedhet ellenük anélkül, hogy ne teremtene karmát magának. Mások ellen cselekedni mindazonáltal előre látott a dimenziótok alacsony rezgéses szintje következtében, és ez a Fény hiánya miatt történik néhány lélekben, aki oly mélyre esett. Ez a kettősség kihívása, és meglehetősen hajlandóan viseltétek el, tudván, hogy segítenek majd nektek ebből kiemelkedni. Most a befejezés a láthatáron, és hamarosan az ünneplés ideje lesz, hiszen hosszú várakozásotok véget fog érni. Nem fogtok bírni semmilyen megbánással / sajnálattal, valóban, örvendezők lesztek, hogy volt lehetőségetek megtapasztalni a szabad akarattal való rendelkezés következményeit. Jutalmatok egy nagy ugrás előre a visszafelé vezető úton a magasabb dimenziókba. Tehát, kérlek, helyezzétek az ügyeket kilátásba, amikor szembenéztek a Sötétekkel, hiszen nem állíthatják meg fejlődéseteket utazásotok befejezéséhez.

Támogassátok azokat az embereket, akik eléggé bátrak ahhoz, hogy a reflektorfénybe helyezzék magukat, annak érdekében, hogy elhozzák számotokra az igazságot. Életük ellen némi kockázat árán tesznek így, bár nem engedett meg számunkra, hogy védelmezzük őket, ha életük terve olyan még mindig, ahogy most áll. Jóllehet, vannak alkalmak, amikor egy nagyszerű lélek végső áldozatot hoz az Emberiség fejlődésének segítése érdekében. Közületek kevesen bírtok ezzel tervetekben, és nektek csupán a keltett hatásokra kell pillantanotok, mint például John F. Kennedy [esetében]. Azért teszik ezt, mert csodálatos Fénylények, és tudják, hogy életük végtelen, és a halál nem a vég. Egy nagyszerű szeretet kiáradást teremtenek, mely megemeli a rezgéseket a Földön. Saját módotokon tehettek valami ilyesmit, és sokan testesültek meg, hogy hozzájáruljanak az átfogó tervhez, mindenki felemelkedéséért.

Én vagyok SaLuSa a Szíriuszról, és várom hívásunkat, hogy előrenyomuljunk egy tervvel, melyet gyakran kell frissíteni a történésekkel összhangban a Földön. Folyamatos felülvizsgálatra van szüksége, hiszen az egész forgatókönyv oly gyorsan képes változni. Jelenleg megelégedettek vagyunk, hogy megvívjátok a csatát a Sötétekkel, és győztök. Ez minden, amit kérünk, és időnk, hogy jobban érintetté váljunk, nagyon rövidesen elérkezik, valóban, így kell lennie, mert az idő versenyt fut.

Köszönöm neked, SaLuSa!
 
Köszönettel, SaLuSa
Mike Quinsey

Magyar nyelvű fordítás: Clarissa
Fényvilág Presshttp://fenyvilag.blogspot.com/ 





Dear readers,
If you would like to help translate messages from Matthew Ward into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.


***

Also
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com



Welcome to the PAO Light-Circles 


No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/